Νέα

Nεο αλμπουμ metallica

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alphonso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.906
Πόντοι
606
Kυκλοφορει εδω και λιγες μερες στο internet το πολυαναμενομενο νεο αλμπουμ των θεων metallica "death magnetic"
Το ακουσατε?Κι αν ναι,πως σας φανηκε?Προσωπικα,μου εχει αφησει αναμεικτες εντυπωσεις αν και θελω να το ξανακουσω μερικες φορες για να εχω ολοκληρωμενη αποψη

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Oι Metallica υπήρξαν κορυφαίο συγκρότημα... Το πολύ μέχρι το black album και ίσως και νωρίτερα (and justice for all)...

Από κει και πέρα, είναι κάποιοι άλλοι τύποι που τρομάζω να τους αναγνωρίσω... :think:

Άκουσα 2-3 κομμάτια από το καινούργιο, "εις μνήμην" της αγάπης μου γι' αυτό το συγκρότημα... Με μια λέξη : ακούσματα ντροπής... :(

OP
OP
alphonso

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.906
Πόντοι
606
Oι Metallica υπήρξαν κορυφαίο συγκρότημα... Το πολύ μέχρι το black album και ίσως και νωρίτερα (and justice for all)...

Από κει και πέρα, είναι κάποιοι άλλοι τύποι που τρομάζω να τους αναγνωρίσω... :think:

Άκουσα 2-3 κομμάτια από το καινούργιο, "εις μνήμην" της αγάπης μου γι' αυτό το συγκρότημα... Με μια λέξη : ακούσματα ντροπής... :(
εσυ πρεπει να'σαι φανατικος thrasher  :cool2:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πάρε τε από τα μάτια μου αυτό το θρέντ...... δεν θέλω να ακούσω-διαβάσω τίποτα για το νέο άλμπουμ... απλά περιμένω την καταραμένη μέρα της 12 σεπτεμβρίους να πάω να το παραλάβω και να το ακούσω... μέχρι τότε θα με χάσετε από εδώ. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

NS78

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ποια ακριβώς θεωρείς 'ακούσματα ντροπής' για να καταλάβω?  Αν εξερέσεις το Unf III που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, ο δίσκος είναι πολύ καλός....

Επισκέπτης
οσα κομματια ακουσα μου φανηκαν σαν μειξη απο προηγουμενα αλμπουμ τους με αλλη παραγωγη και λιγο πιο γρηγορα τυμπανα.ειλικρινα τους λατρευω και δεν ειναι κακο αλμπουμ,σιγουρα καλυτερο απ το προηγουμενο αλλα μαλλον πρεπει να σταματησουν σιγα σιγα...

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Ο Λύκος... :rockon:

[youtube=425,350]OzMJhOwBLqw[/youtube]

...που έγινε αρνάκι...  :headbang:

[youtube=425,350]HpkBWCFVvSw[/youtube]

ψιτ... έβαλα και χαλαρά κομματάκια... όχι τίποτα σπιντάτα... :headbang:

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Ποια ακριβώς θεωρείς 'ακούσματα ντροπής' για να καταλάβω?  Αν εξερέσεις το Unf III που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, ο δίσκος είναι πολύ καλός....

Έχεις ακούσει όλη τη δισκογραφία τους? Πόσο ετών είσαι αν επιτρέπεται? Σε ρωτάω, χωρίς παρεξήγηση, γιατί κάποιοι άρχισαν να ασχολούνται με τους Μetallica από το Βlack Album και μετά, ενώ εγώ σταμάτησα το χρόνο στο Black Album...

OP
OP
alphonso

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.906
Πόντοι
606
αρνακι δεν εγιναν σε καμια περιπτωση...Εξακολουθουν να γαμανε στα live και το νεο αλμπουμ εχει πολλα στοιχεια thrash kai καλη παραγωγη.Εξαρταται τι περιμενεις απ'αυτους.Αν εισαι σκληροπηρυνικος thrasher που θελει ν'ακουει συνεχεια το'master of puppets"τους εχεις ηδη παρατησει.Αν εισαι ανοιχτος σε νεα ακουσματα,μπορεις να βρεις πολλα ενδιαφεροντα πραγματα στο νεο αλμπουμ και στα 3 προηγουμενα..

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
αρνακι δεν εγιναν σε καμια περιπτωση...Εξακολουθουν να γαμανε στα live και το νεο αλμπουμ εχει πολλα στοιχεια thrash kai καλη παραγωγη.Εξαρταται τι περιμενεις απ'αυτους.Αν εισαι σκληροπηρυνικος thrasher που θελει ν'ακουει συνεχεια το'master of puppets"τους εχεις ηδη παρατησει.Αν εισαι ανοιχτος σε νεα ακουσματα,μπορεις να βρεις πολλα ενδιαφεροντα πραγματα στο νεο αλμπουμ και στα 3 προηγουμενα..

Οι Metalica είναι... Αλίμονο αν δεν είχαν και 2-3 ενδιαφέροντα riff σε όλο τους το LP :rolleyes:

Επισκέπτης
καθε συγκροτημα οσο γνωστο κι αν ειναι πρεπει καποια στιγμη να σταματαει και να αφηνει την κληρονομια του.οι μεταλικα οσο θεοι κι αν ειναι η ηταν δεν νομιζω οτι θα ξαναβγαλουν αλμπουμ που θα μας συγκινησει οσο τα kill em all,ride the lighting ,black album κτλ...καλη η εξελιξη και η αλλαγη του ηχου αλλα μεχρι ενα σημειο...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
" The day that never comes"...Εγω παντως την "ακουσα"..!!!

MojoRising

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους...
    Η δικιά μου γνώμη είναι ότι κα΄ποια groups είναι πολύ καλό να συνεχίζουν να γράφουν μόνο και μόνο για να ακολουθούμε την εξέλιξλη τους κι εμείς. Από τα ελάχιστα ιστορικά συγκροτήματα που συνεχίζουν...

NS78

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έχεις ακούσει όλη τη δισκογραφία τους?

Χαχα, καλο!! Καλα επεσες στην περιπτωση τωρα, αλλα ας μην ανοιξουμε την χιλιοσυζητημενη κουβεντα περι προ Black Album εποχης. Οτι νομιζει ο καθεις....

Επειδη το θεμα ομως ειναι 'Νεο αλμπουμ Metallica', η φραφη 'ακουσματα ντροπης' νομιζω οτι ειναι εκτος τοπου για το συγκεκριμενο αλμπουμ, εκτος αν το ακουσες μια φορα βλεποντας ειδησεις.

Δεν το συζηταω οτι δεν προκειται να φτασει ποτε τα παλια τους αλμπουμ, αλλα με πολλη καλη παραγωγη, αρκετα δυνατα κομματια, κτλ κτλ, στη χειροτερη να μπορει να χαρακτηριστει μετριο. Το 'ακουσματα ντροπης' (οχι πως το πηρα και προσωπικα, κουβεντουλα κανουμε) μου φανηκε λιγο ατοπο. That's all....

Επισκέπτης
Αντε να ερθουν παλι Ελλαδα οπως μας ειχαν υποσχεθει :rockon::rockon: :rockon:

OP
OP
alphonso

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.906
Πόντοι
606
cyanide-το καλυτερο τραγουδι απ'το νεο αλμπουμ  :rockon: :rockon:
[youtube=425,350]QP06rsXF72I[/youtube]

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ποιοι metallica ρεεεεεεεε!υπαρχουν ακομη αυτοι?καταντιαααααα :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οσοι ξερουν τους maiden απο την αρχη(1976)καταλαβαινουν οτι ηταν ειναι και θα ειναι η κορυφαια χεβι μεταλ μπαντα που περασε ποτε απο τον πλανητη.Οι μεταλλικα εκαναν καποια λιγα καλα αλμπουμ με κορυφαια κομματια,αλλα εφθιναν πολυ γρηγορα καθοτι αμερικανακια....Την μουσικη μαεστρια των maiden,την ποιοτητα τους ως μουσικοι,την αφθαρτοσυνη τους μεσα στο χρονο πολυ λιγοι μπορουν στο μελλον να την ξεπερασουν...υπαρχουν πολλα αξιολογα γκρουπ,αλλα αυτην την τρελλοπαρεα ειναι πολυ δυσκολο να την ξεπερασουν στο μελλον καποιοι αλλοι.. :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom