Επισκέπτης
θεος σχωρεστον ανθρωπο αλλα ....
Ξέρω ξέρω.
Αυτά τα ιντερνετικά μνημόσυνα καταντάνε κάπως..
θεος σχωρεστον ανθρωπο αλλα ....
δεν γινετε να μην λυπασαι αν πεθαινει ενας ανθρωπος,αλλα....Ξέρω ξέρω.
Αυτά τα ιντερνετικά μνημόσυνα καταντάνε κάπως..
οπως παντα εισαι μαλακαςΤο να χλευαζετε το καθε παθημα οποιουδηποτε ακομη και αγνωστου προς εσας, δεν ειναι μαγκια.....
Ειναι κακομοιρια συνοδευομενη απο κακια και ηλιθιοτητα, μεσα στην μικροπρεπεια που σας διακρινει τον καθενα ατομικα, σαν φτηνοι ανθρωποι.
Θα μπορουσατε να μην σχολιασετε καθολου, η να πειτε μια αποψη γυρω απο το θεμα, χωρις να το διακωμωδειτε......
βλεπεις να κοροιδευει κανενας?Το να χλευαζετε το καθε παθημα οποιουδηποτε ακομη και αγνωστου προς εσας, δεν ειναι μαγκια.....
Ειναι κακομοιρια συνοδευομενη απο κακια και ηλιθιοτητα, μεσα στην μικροπρεπεια που σας διακρινει τον καθενα ατομικα, σαν φτηνοι ανθρωποι.
Θα μπορουσατε να μην σχολιασετε καθολου, η να πειτε μια αποψη γυρω απο το θεμα, χωρις να το διακωμωδειτε......
βλεπεις να κοροιδευει κανενας?
χαβαλε κανουμε.
και στην τελικη δεν θα τα βαψουμε επειδη χαπακωθηκε και πεθανε ο γιος τους σταλονε.
αμα ειχε μυαλο θα γαμουσε τα καλυτερα μουνια και θα επινε οτι εβρισκε μπροστα του.
Το να χλευαζετε το καθε παθημα οποιουδηποτε ακομη και αγνωστου προς εσας, δεν ειναι μαγκια.....
Συνηθως αυτοι οι ξαφνικοι θανατοι προερχονται απο μεγαλες ποσοτητες ψυχοφαρμακων που ειναι πολυ διαδεδομενα στις ΗΠΑ σε συνδιασμο με αλκοολ.
Η κοκα πολυ δυσκολα να σε αφησει στον τοπο.
τα θερμα του συλλυπητηρια εστειλε μολις το εμαθε ο κοναν ο βαρβαρος
Που το θυμηθηκες ρε παιχτη αυτο το κομματι;''Κουρσάρο...το δάχτυλο στο φρένο, κοκκαλωμένο'' του δικού μας . Πα x2 + Κων/ου .