οχι φιλε επιλογη δεν ειναι κανενος. οταν πεσουν στα ναρκωτικα και αρωστησουν το εχασαν το τρενο δυστηχως και δεν υπαρχει γυρισμος. αλλα σου ξαναλεω οτι οποια αποψη και να εχεις δεν εχεις το δικαιωμα να προσβαλεις ενα νεκρο ειτε ειναι γνωστος ειτε οχι. αν ειχες χασει εναγνωστο φιλο συγγενη ομηγενητο και ερχομαουνα να σου πω ο φιλος σου πρεζακιας ηταν και πεθανε ειμαι σιγουρος οτι δεν θα αντιδρουσες ετσιφιλε μου πρεζακιας ηταν και πεθανε διοτι καποια στιγμη αυτο γινεται με ολους αυτους τους ανθρωπους.και ο κοκακιας ηθοποιος εκει θα καταληξει αργα η γρηγορα,επιλογη τους ειναι να πεθαινουν ετσι αφου δεν τους αρεσει η ζωη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεκρός ο Χιθ Λέτζερ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
αν ειχα φιλο πρεζακια που ειχα και πεθανε καλα να παθει.ηταν για λυπηση.για να αρχισεις τα ναρκωτικα πρεπει να εισαι μεγαλος βλακας και ηλιθιος.και οσα προβληματα προσωπικα και οικογενειακα να εχεις δεν προκειται να στα λυσουν τα ναρκωτικα.αφου δεν ειχαν το μυαλο να το κατα λαβουν ας προσεχαν.για σενα εχω αδικο για μενα εχω δικιο,δεκτη η γνωμη σου.
παρολαυτα φιλε μου δεν συμφωνω διοτι τοπως ξεκιναει καποιος τα ναρκωτικα δεν μπορεις ουτε μπορω να το ξερω. ειναι πολλοι οι λογοι. ποσα παιδια εχουν παρασυρθει πολυ απλα επειδη δεν ειχαν μυαλο και ηταν ευεσθητοι στις επιλογες φιλων και πανω απο ολα [size=15pt]ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ[/size] απο την οικογενεια τους. αυτους φιλε μου μπορεις να τους πεις καλα να παθουν?αν ειχα φιλο πρεζακια που ειχα και πεθανε καλα να παθει.ηταν για λυπηση.για να αρχισεις τα ναρκωτικα πρεπει να εισαι μεγαλος βλακας και ηλιθιος.και οσα προβληματα προσωπικα και οικογενειακα να εχεις δεν προκειται να στα λυσουν τα ναρκωτικα.αφου δεν ειχαν το μυαλο να το κατα λαβουν ας προσεχαν.για σενα εχω αδικο για μενα εχω δικιο,δεκτη η γνωμη σου.
καλη σου μεραφιλε μου δεν θα συμφωνησουμε πανω σε αυτο το θεμα.καλημερα.αλλα θα συμφωνησω μαζι σου στις γυναικες με βυζαρες.
και αλλες ποσες χιλιαδες μη-διασημοι φευγουν καθε χρονο .γαματα.:o :o > :'( :'( me λιγα λογια δεν το πιστευω τετοιες διασημοτητες μια φορα το χρονο λογικα χανονται απο μη φυσικο θανατο....κριμα τι να πω.
Φαντάζομαι κάπου, σε ένα υγρό και σκοτεινό δωμάτιο, τον gayboy να σπαράζει στο κλάμα και να απορεί ΓΙΑΤΙ θεέ μου?????
Έφυγε το ίνδαλμα του......θα βλέπει τρεις φορές τη μέρα το brokeback mountain στο DVD να αλαφρύνει τον πόνο του..........
Έφυγε το ίνδαλμα του......θα βλέπει τρεις φορές τη μέρα το brokeback mountain στο DVD να αλαφρύνει τον πόνο του..........
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Φαντάζομαι κάπου, σε ένα υγρό και σκοτεινό δωμάτιο, τον gayboy να σπαράζει στο κλάμα και να απορεί ΓΙΑΤΙ θεέ μου?????
Είσαι απίστευτος.Παέι κ τελείωσε.
Είσαι απίστευτος.Παέι κ τελείωσε.
Δεν άντεξα....αλλά λέω ψέματα? ;)
Δεν άντεξα....αλλά λέω ψέματα? ;)
Που τον θυμήθηκες αυτόν ;;;;;;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν διαφωνώ.Ειδικά αυτό το brokeback mountain δεν άντεξα πάνω από 5'.Το θεωρώ το έργο ντροπή του ανδρικού φύλου.
Εγώ ήξερα στα καουμπόικα να μπαίνουν τα αμερικανάκια κ να τα κάνουν κεραμιδαριό στα χωριά των Ινδιάνων.όχι να πηδιούνται μεταξύ τους.
Εγώ ήξερα στα καουμπόικα να μπαίνουν τα αμερικανάκια κ να τα κάνουν κεραμιδαριό στα χωριά των Ινδιάνων.όχι να πηδιούνται μεταξύ τους.
Δεν διαφωνώ.Ειδικά αυτό το brokeback mountain δεν άντεξα πάνω από 5'.Το θεωρώ το έργο ντροπή του ανδρικού φύλου.
Όλοι trendy!!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Για τον gayboy όταν μπει να ποτίσει φόρο τιμής.
Για τον gayboy όταν μπει να ποτίσει φόρο τιμής.
Βιαστικός είσαι σήμερα σκοτεινέ !
Να "ποτίσει" φόρο τιμής ;;;
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
κριμα..
Κριμα για το παλλικαρι αλλα ετσι ειναι τα ναρκωτικα οποιος τα αρχισει ειναι καταδικασμενος .Εγω τον ειχα δει μονο στην ταινια Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ με τον Μel Gibson να παιζει τον ρολο του γιου Gabriel(σκοτωθηκε κι εκει σε μια μαχη με ενα Βρετανο).Κριμα τι αλλο να πει κανεις.κριμα..
Επισκέπτης
...κάτι τέτοια threads αποκαλύπτουν το πόσο MAΛAKEΣ είναι μερικοί...πέθανε το παλληκαράκι και άρχισαν τις μαλακίες...
Δηλαδη, δεν καταλαβα τι μαλακια ειπα για πες μου που εχω λαθος'...κάτι τέτοια threads αποκαλύπτουν το πόσο MAΛAKEΣ είναι μερικοί...πέθανε το παλληκαράκι και άρχισαν τις μαλακίες...
Επισκέπτης
Κριμα για το παλλικαρι αλλα ετσι ειναι τα ναρκωτικα οποιος τα αρχισει ειναι καταδικασμενος .Εγω τον ειχα δει μονο στην ταινια Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ με τον Μel Gibson να παιζει τον ρολο του γιου Gabriel(σκοτωθηκε κι εκει σε μια μαχη με ενα Βρετανο).Κριμα τι αλλο να πει κανεις.
Δεν εννοώ εσένα φίλε...Kοίτα 1-2 σελίδες πίσω να δεις ποιούς εννοώ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 886
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις