Νέα

Νεκρός ο Χιθ Λέτζερ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φιλε μου πρεζακιας ηταν  και πεθανε διοτι καποια στιγμη αυτο γινεται με ολους αυτους τους ανθρωπους.και ο κοκακιας ηθοποιος εκει θα καταληξει αργα η γρηγορα,επιλογη τους ειναι να πεθαινουν ετσι αφου δεν τους αρεσει η ζωη.
οχι φιλε επιλογη δεν ειναι κανενος. οταν πεσουν στα ναρκωτικα και αρωστησουν το εχασαν το τρενο δυστηχως και δεν υπαρχει γυρισμος. αλλα σου ξαναλεω οτι οποια αποψη και να εχεις δεν εχεις το δικαιωμα να προσβαλεις ενα νεκρο ειτε ειναι γνωστος ειτε οχι. αν ειχες χασει εναγνωστο φιλο συγγενη ομηγενητο και ερχομαουνα να σου πω ο φιλος σου πρεζακιας ηταν και πεθανε ειμαι σιγουρος οτι δεν θα αντιδρουσες ετσι

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
αν ειχα φιλο πρεζακια που ειχα και πεθανε καλα να παθει.ηταν για λυπηση.για να αρχισεις τα ναρκωτικα πρεπει να εισαι μεγαλος βλακας και ηλιθιος.και οσα προβληματα προσωπικα και οικογενειακα να εχεις δεν προκειται να στα λυσουν τα ναρκωτικα.αφου δεν ειχαν το μυαλο να το κατα λαβουν ας προσεχαν.για σενα εχω αδικο για μενα εχω δικιο,δεκτη η γνωμη σου.

OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αν ειχα φιλο πρεζακια που ειχα και πεθανε καλα να παθει.ηταν για λυπηση.για να αρχισεις τα ναρκωτικα πρεπει να εισαι μεγαλος βλακας και ηλιθιος.και οσα προβληματα προσωπικα και οικογενειακα να εχεις δεν προκειται να στα λυσουν τα ναρκωτικα.αφου δεν ειχαν το μυαλο να το κατα λαβουν ας προσεχαν.για σενα εχω αδικο για μενα εχω δικιο,δεκτη η γνωμη σου.
παρολαυτα φιλε μου δεν συμφωνω διοτι τοπως ξεκιναει καποιος τα ναρκωτικα δεν μπορεις ουτε μπορω να το ξερω. ειναι πολλοι οι λογοι. ποσα παιδια εχουν παρασυρθει πολυ απλα επειδη δεν ειχαν μυαλο και ηταν ευεσθητοι στις επιλογες φιλων και πανω απο ολα [size=15pt]ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ[/size] απο την οικογενεια τους. αυτους φιλε μου μπορεις να τους πεις καλα να παθουν?

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
φιλε μου δεν θα συμφωνησουμε πανω σε αυτο το θεμα.καλημερα.αλλα θα συμφωνησω  μαζι σου στις γυναικες με βυζαρες.

avenger

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:o :o :( >:( :huh: :'( :'( :headbang: me λιγα λογια δεν το πιστευω τετοιες διασημοτητες μια φορα το χρονο λογικα χανονται απο μη φυσικο θανατο....κριμα τι να πω.

OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
:o :o :( >:( :huh: :'( :'( :headbang: me λιγα λογια δεν το πιστευω τετοιες διασημοτητες μια φορα το χρονο λογικα χανονται απο μη φυσικο θανατο....κριμα τι να πω.
και αλλες ποσες χιλιαδες μη-διασημοι φευγουν καθε χρονο .γαματα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Φαντάζομαι κάπου, σε ένα υγρό και σκοτεινό δωμάτιο, τον gayboy να σπαράζει στο κλάμα και να απορεί ΓΙΑΤΙ θεέ μου?????
Έφυγε το ίνδαλμα του......θα βλέπει τρεις φορές τη μέρα το brokeback mountain στο DVD να αλαφρύνει τον πόνο του..........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φαντάζομαι κάπου, σε ένα υγρό και σκοτεινό δωμάτιο, τον gayboy να σπαράζει στο κλάμα και να απορεί ΓΙΑΤΙ θεέ μου?????
Έφυγε το ίνδαλμα του......θα βλέπει τρεις φορές τη μέρα το brokeback mountain στο DVD να αλαφρύνει τον πόνο του..........

Είσαι απίστευτος.Παέι κ τελείωσε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν διαφωνώ.Ειδικά αυτό το brokeback mountain δεν άντεξα πάνω από 5'.Το θεωρώ το έργο ντροπή του ανδρικού φύλου.

Εγώ ήξερα στα καουμπόικα να μπαίνουν τα αμερικανάκια κ να τα κάνουν κεραμιδαριό στα χωριά των Ινδιάνων.όχι να πηδιούνται μεταξύ τους.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν διαφωνώ.Ειδικά αυτό το brokeback mountain δεν άντεξα πάνω από 5'.Το θεωρώ το έργο ντροπή του ανδρικού φύλου.

Εγώ ήξερα στα καουμπόικα να μπαίνουν τα αμερικανάκια κ να τα κάνουν κεραμιδαριό στα χωριά των Ινδιάνων.όχι να πηδιούνται μεταξύ τους.

Όλοι trendy!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για τον gayboy όταν μπει να ποτίσει φόρο τιμής.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Κριμα για το παλλικαρι αλλα ετσι ειναι τα ναρκωτικα οποιος τα αρχισει ειναι καταδικασμενος .Εγω τον ειχα δει μονο στην ταινια Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ με τον Μel Gibson να παιζει τον ρολο του γιου Gabriel(σκοτωθηκε κι εκει σε μια μαχη με ενα Βρετανο).Κριμα τι αλλο να πει κανεις.

Επισκέπτης
...κάτι τέτοια threads αποκαλύπτουν το πόσο MAΛAKEΣ είναι μερικοί...πέθανε το παλληκαράκι και άρχισαν τις μαλακίες...

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
...κάτι τέτοια threads αποκαλύπτουν το πόσο MAΛAKEΣ είναι μερικοί...πέθανε το παλληκαράκι και άρχισαν τις μαλακίες...
Δηλαδη, δεν καταλαβα τι μαλακια ειπα για πες μου που εχω λαθος'

Επισκέπτης
Κριμα για το παλλικαρι αλλα ετσι ειναι τα ναρκωτικα οποιος τα αρχισει ειναι καταδικασμενος .Εγω τον ειχα δει μονο στην ταινια Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ με τον Μel Gibson να παιζει τον ρολο του γιου Gabriel(σκοτωθηκε κι εκει σε μια μαχη με ενα Βρετανο).Κριμα τι αλλο να πει κανεις.

Δεν εννοώ εσένα φίλε...Kοίτα 1-2 σελίδες πίσω να δεις ποιούς εννοώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom