petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 318
- Πόντοι
- 26
γιατι φιλε?ελληνικός κινηματογράφος ειναι!!!!!!!τυπε η ταινια δεν ανηκει μάλλον στο θρεντ
γιατι φιλε?ελληνικός κινηματογράφος ειναι!!!!!!!τυπε η ταινια δεν ανηκει μάλλον στο θρεντ
αμα δεν εχει αυτιστικους διαλογους δεν ειναι πραγματικος νεκγιατι φιλε?ελληνικός κινηματογράφος ειναι!!!!!!!
οκαμα δεν εχει αυτιστικους διαλογους δεν ειναι πραγματικος νεκ
ο ορισμος της ελληνικης θολοκουλτουρας και δηθενιας παραμενει κατά την γνωμη μου το attenberg του 2010 :S
εμετος - διαρροια - εμμηνοπαυση - χυσοτυρι - ματωμενη σερβιετα = attenberg
Ωραια ταινια......
το καταλαβα φιλε αλλα λιγο αργα!!!καλο θα ειναι να φτιαξουμε ενα νημα να μπαινουν οι καλες ταινιες!!!!Φαίνεται καλή ταινία, εδώ όμως δείχνουμε μόνο τις κακές!
αφου καταφερες να το δεις ολο εισαι θεος!!!!ο ορισμος της ελληνικης θολοκουλτουρας και δηθενιας παραμενει κατά την γνωμη μου το attenberg του 2010 :S
εμετος - διαρροια - εμμηνοπαυση - χυσοτυρι - ματωμενη σερβιετα = attenberg
το καταλαβα φιλε αλλα λιγο αργα!!!καλο θα ειναι να φτιαξουμε ενα νημα να μπαινουν οι καλες ταινιες!!!!
υπαρχουν κ καλες ταινιες αδερφε....το ελληνικο σινεμα ειναι αυτιστικο...
ςραια φτιαξε να ανεβαζουμε τις καλες!!!Σωστό! Εγώ προτίθεμαι αφότου όμως πλέον δε θ' αντέχω τις κακές!
το ξερω τυπε αλλα ελαχιστες...υπαρχουν κ καλες ταινιες αδερφε....
συμφωνωτο ξερω τυπε αλλα ελαχιστες...
υπαρχει το magico torrent που τις εχει ολες απο το 1950 μεχρι σημερα......Mαζοχιστες μου,πωλουνται χιλιαδες ταινιες απο βιντεο κλαμπ που αποχωρει στην τιμη των 2 ευρω/dvd για οποιαδηποτε πληροφορια-διαθεσιμοτητα μπορειτε να ρωτησετε ειτε στο νημα ειτε με προσωπικο μηνυμα
η γνωμη μου :ετσι απο περιεργεια....πειτε μου την γνωμη σας για τον σμαραγδη (ελ γκρεκο,χαβιαρι,τωρα καζαντζακης...)
δεν εχω δει ακομα καμια.προχτες κατεβασα το ελ γκρεκο....ετσι απο περιεργεια....πειτε μου την γνωμη σας για τον σμαραγδη (ελ γκρεκο,χαβιαρι,τωρα καζαντζακης...)