troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 5.506
μου φτανει τυπε....η γνωμη μου :
ο πλεον αταλαντος που του τυχαν (γλειψηματα) καλες παραγωγες...τα συνεργεια του ειναι απληρωτα απο το ελ γκρεκο
μου φτανει τυπε....η γνωμη μου :
μου φτανει τυπε....
ο πλεον αταλαντος που του τυχαν (γλειψηματα) καλες παραγωγες...τα συνεργεια του ειναι απληρωτα απο το ελ γκρεκο
καλα ο λαζοπουλος μονο για τους μητσους ηταν,οτι αλλο εχει κανει δε βλέπεται,η ταινια αξιζε όμως γιατι ξεδιπλωσε τη ταλεντάρα της στην υποκριτικια τέχνη η ΔημητρούλαΔυστυχώς παραμένει η καλύτερη ταινία του σκηνοθέτη.
επειδη εχω σχεση με τον χωρο και ξερω τους περισσοτερους δημιουργους....το πιο αρρωστο και εμετικο που βλεπω ειναι οτι θεωρουν αποτυχια αν καποιος και ειδικα ο πολυς κοσμος "καταλαβαινει" τα εργα τους....θεωρουν οτι ειναι ελιτ...οτι μονο λιγοι μπορουν να πιανουν τα βαθυτερα νοηματα που αυτοι (νομιζουν οτι) προβαλλουν...
καλα ο λαζοπουλος μονο για τους μητσους ηταν,οτι αλλο εχει κανει δε βλέπεται,η ταινια αξιζε όμως γιατι ξεδιπλωσε τη ταλεντάρα της στην υποκριτικια τέχνη η Δημητρούλα
τυπε εισαι σιγουρος?μηπως σε μπερδεψαν οι πολωνικοι υπότιτλοι και δεν καταλαβες την ταινιαρα αυτη?μηπως εισαι τουβλο και αμόρφωτος και δεν επιασες τα βαθυτερα νοηματα???Τελείωσα και το Άττενμπεργκ!
Δεν έχω τι να πω πραγματικά ο κυνόδοντας έμοιαζε με καλή και αληθοφανής ταινία σε σύγκριση!
τυπε εισαι σιγουρος?μηπως σε μπερδεψαν οι πολωνικοι υπότιτλοι και δεν καταλαβες την ταινιαρα αυτη?μηπως εισαι τουβλο και αμόρφωτος και δεν επιασες τα βαθυτερα νοηματα???
Έμπαιναπειτε μου την γνωμη σας για τον σμαραγδη
το ερωτημα ειναι....γιατι μερικες απο αυτες της ταινιες πανε καλα σε φεστιβαλ?...γιατι υπαρχει ολοκληρη σχολη πια που ονομαζετε γκρικ γουαιρντ φιλμ?....μην ακουσω μαλακιες δεν υπαρχουν "μεσα"
καπως ετσι ειναι...το παμπλικ σινεμα και το φεστιβαλικο....Γιατί όσοι πάνε στα φεστιβάλ θέλουν να δείξουν ότι τάχα είναι πολιτισμένοι. Προσέξτε πάντα ότι οι ταινίες των φεστιβάλ ποτέ δεν θεωρούνταν εμπορικές. Είναι μία έμμεση αναγνώριση της αποτυχίας τους ως θεσμό...
καπως ετσι ειναι...το παμπλικ σινεμα και το φεστιβαλικο....
υποσημειωση...το σινεμα εκτος απο τεχνη ειναι και τεχνικη και μερικες απαραδεκτες για εμενα ταινιες εχουν αρκετα καλα τεχνικα χαρακτηριστικα
αυτοΎστατο παράδειγμα οι ταινίες του Αγγελόπουλου. Κακές ταινίες με προβληματικά σενάρια αλλά τεχνικά άρτιες! Συνήθως όμως οι περισσότερες πλέον δεν επιχειρούν καν σ' αυτόν τον τομέα.