gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Και οσο περνάει ο καιρός αγριεύει ο κόσμος
και ειναι μονο η αρχη
Και οσο περνάει ο καιρός αγριεύει ο κόσμος
.....προσεχε ρε πρεζονι ποιος εβρισε πρωτος.....γιατι θα σε αρχισω στα μπινελικια βραδυατικα και θα κλαις παλι.....αντε να διαβασεις indymedia καμμενε αριστερε του κωλου και υπερασπιστη του Φουντα ......
και να σου πω.....αντε να καταλαβεις......Εσύ που ξέρεις καλύτερα μπορείς να μου πεις τελικά ποιος είναι αυτός;
Διόρθοση ακόμα δεν αρχίσανε.Απο σεπτέβριο να δεις γλέντια.Πιστευω ότι αυτοι οι Τρομοκράτες δεν είναι λιγότερο τρομοκράτες απο τους 300 τεως και νυν πολιτικούς.Απλα αυτοι τυχένουν να μην του κυνηγάει κανένας ενω τους άλλους ναι.Σκεφτομαι μηπως είναι τπτ απελπισμένοι ανθρωποι σαν εμας απλα βρήκαν το θαρρος να πραξουν της σκεψεις τους και μας τους πλασάρουν οπως ναναι τα γαμημένα πουλημένα σαν φτηνη πουτάνα του μεταξουργιου ΜΜΕκαι ειναι μονο η αρχη
μην μου τον στεναχωρεις τον Γιαννακη - ειναι ευαισ8ητη...ψυχη - και κλασσικος, αφραγκος, τσαμπα μαγκας
παρτου μια καρτα Unicef
μην μου τον στεναχωρεις τον Γιαννακη - ειναι ευαισ8ητη...ψυχη - και κλασσικος, αφραγκος, τσαμπα μαγκας
παρτου μια καρτα Unicef
Γιατί ποιος το έμαθε ρε ΠΑΡΑΡΙ???Ξεχασες εμεις οταν πεθενουμαι ειμαστε απλοι πολιτες δεν πουλάμε.Ο Ανδρέας Χάλος έπεσε από τον έβδομο όροφο νεοαναγειρόμενης οικοδομής.......ρε υπερασπιστες της ανθρωπινης ζωης,ο ανθρωπος αυτος ηταν 70!!!!! ετων και δουλευε ακομα οικοδομη......ρε ευαισθητοι του κωλου δεν ειδα να ανοιγετε κανενα θεμα.....ενω για τον σκατομπατσο,ποταμι το δακρυ.....
ασαλιωτα..γάματους..
Πετας μια μαλακια και νομιζεις οτι καποιοι θα τσιμπησουν.....εισαι τεραστιος καραγκιοζακος.........
Μετά τη φάση με την Μαρφίν ακολούθησε ύφεση των αντιδράσεων . Είναι άλλωστε γνωστό ότι όλοι οι κατασταλτικοί μηχανισμοί που σέβονται τον εαυτό τους , σε όλο τον κόσμο , έχουν ειδικά τμήματα , παρακρατικά , για να δημιουργούν εντάσεις και να αμαυρώνουν τα κινήματα . Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτή τη φορά δεν θα ξεφουσκώσει η οργή του κόσμου μπροστά στο "απάνθρωπο" κτύπημα και ότι αντίθετα θα ενταθεί ;Κανένας δεν αισθάνεται ασφαλείς καιρός να το νιώσουν και αυτα τα ρεμάλια.Και οσο περνάει ο καιρός αγριεύει ο κόσμος
....μαζεψου πουστρακο γιατι δεν ξερεις.......απλα δεν ξερεις......οσοι σπουδασαμε Πατρα εκεινη την εποχη ξερουμε για τον δηθεν αριστερο που επαιρνε πιπες στους καθηγητες και συχναζε απεναντι απο το Μοντο..........πεταγεσαι σαν πουτσα οταν δεν το ξερεις το θεμα.........Καληνυχτα !
βρε παπαρα ουτε τον ειχες συναντησει ποτε σου.....ποτε σπουδασες ρε ψευτακο στη Πατρα? ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!!!!!!....μαζεψου πουστρακο γιατι δεν ξερεις.......απλα δεν ξερεις......οσοι σπουδασαμε Πατρα εκεινη την εποχη ξερουμε για τον δηθεν αριστερο που επαιρνε πιπες στους καθηγητες..........πεταγεσαι σαν πουτσα οταν δεν το ξερεις το θεμα.........Καληνυχτα !
http://[URL unfurl="true"]www.mycomics.gr/women/stories%20of%20the%20west%204.JPG[/img[/URL]]δεν ξερεις.......απλα δεν ξερεις
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..σπούδασες στην Πάτρα.
Δεν ξέρω αλλά απο σεπτέβρη που θα πεσει ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατι πολυς κοσμος δεν θα παει διακοπες να ηρεμησει καπως και θα ερθουν φοροαυξήσεις και 2 ευρω η βενζίνη και ολα πανω ο μισθός κάτω τότε να δεις γλέντια.Το εχω πει ξανά στην μαρφήν ηταν στημένο το χτυπημα ευκολος στόχος για να ξεχαστει η ημερα.Αλλωστε ολα τα ΜΜΕ δεν ειπαν τπτ για τον λογο της απεργίας οτι 300.000 κοσμος κατέβηκε στης διαδηλώσεις.Αστα ολα ειναι πουλημένα και ξεπουλημένα απο ΜΜΕ μέχρι και blogΜετά τη φάση με την Μαρφίν ακολούθησε ύφεση των αντιδράσεων . Είναι άλλωστε γνωστό ότι όλοι οι κατασταλτικοί μηχανισμοί που σέβονται τον εαυτό τους , σε όλο τον κόσμο , έχουν ειδικά τμήματα , παρακρατικά , για να δημιουργούν εντάσεις και να αμαυρώνουν τα κινήματα . Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτή τη φορά δεν θα ξεφουσκώσει η οργή του κόσμου μπροστά στο "απάνθρωπο" κτύπημα και ότι αντίθετα θα ενταθεί ;
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
το αλλο με τον τοτο το ξερεις???
τι λε ρε που θα πεις το blog μου πουλημενο!Αστα ολα ειναι πουλημένα και ξεπουλημένα απο ΜΜΕ μέχρι και blog
βρε παπαρα ουτε τον ειχες συναντησει ποτε σου.....ποτε σπουδασες ρε ψευτακο στη Πατρα? ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!!!!!!