Νέα

Νεκρός στο χτύπημα στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prowler7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αλλά απο σεπτέβρη που θα πεσει ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατι πολυς κοσμος δεν θα παει διακοπες να ηρεμησει καπως και θα ερθουν φοροαυξήσεις και 2 ευρω η βενζίνη και ολα πανω ο μισθός κάτω τότε να δεις γλέντια.Το εχω πει ξανά στην μαρφήν ηταν στημένο το χτυπημα ευκολος στόχος για να ξεχαστει η ημερα.Αλλωστε ολα τα ΜΜΕ δεν ειπαν τπτ για τον λογο της απεργίας οτι 300.000 κοσμος κατέβηκε στης διαδηλώσεις.Αστα ολα ειναι πουλημένα και ξεπουλημένα απο ΜΜΕ μέχρι και blog
Ε , τον Σεπτέμβρη θα σκοτωθούν πέντε - τι πέντε δεν ξέρω ...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Έλα ρε,τόσο αγώνα έκανε να μας πείσει ότι σπούδασε Πάτρα.
Μην του το χαλάς,ο μάγκας της Γεροκωστοπούλου ήτανε και ξέρει τα πάντα όλα..
Αφηστε ρε το λακαμα.....αν διαβαζε οτι ο Φουντας σπουδασε στα Γιαννενα θα μας ειχε πρηξει τα αρχιδια με τη λιμνη και την κυρα φροσυνη.....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
1995-2000.......Καληνυχτα   καραγκιοζακο.......τραβα  ρε   αιωνιο  θυμα  διαβασε  indymedia   και   Τροτσκι  :2funny:  .......
βρε τι μαλακοπιτουρας εισαι εσυ.....εχεις μεγαλη πλακα και δεν ξερεις ουτε να μετρας ΒΛΑΑΑΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......χα χα χα τη πατησες πανηλιθιε.....ο Φ. ειχε φυγει τοτε!!!!!!!! ΨΕΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαα!!!!!καλοοοο!!!!
παντως χαλαρωστε ολοι ρε παιδια..μιλαμε οτι χαθηκε ανθρωπινη ζωη!!εχετε συνηδητοποισει τι σημαινει αυτο???και για ποιο λογο χαθηκε???για να κανουν καποιοι ''αγωνα'' κρυμενοι πισω απο την ασφαλεια ανωνυμου κτυπηματος???
αληθεια ποια η διαφορα απο την δολοφονια του Αλεξη????
θα διαδηλωσει κανενας αριστερος μαγκας για τον θανατο του παλικαριου? για πες μου... εδω σε θελω και ασε τα περι αλεξη. γιατι αν δεν υπαρχει διαφορα ας βγουν οι μαγκες να καψουν την αθηνα (οπως φυσικα βγηκαν και την καψαν για τον θανατο των 4ρων την μαρφιν)
οσον αφορα τους αλλους που χλευαζετε τον θανατο ενος αθωου ανθρωπου,ειστε το λιγοτερο ηλιθιοι,και ειμαι και πολυ επιεικης

Επισκέπτης
θα διαδηλωσει κανενας αριστερος μαγκας για τον θανατο του παλικαριου? για πες μου... εδω σε θελω και ασε τα περι αλεξη. γιατι αν δεν υπαρχει διαφορα ας βγουν οι μαγκες να καψουν την αθηνα (οπως φυσικα βγηκαν και την καψαν για τον θανατο των 4ρων την μαρφιν)
οσον αφορα τους αλλους που χλευαζετε τον θανατο ενος αθωου ανθρωπου,ειστε το λιγοτερο ηλιθιοι,και ειμαι και πολυ επιεικης
Oλοι αθωοι ειναι...

Οι ταγματασφαλιτες...αθωοι.

Οι στρατοδικες...αθωοι

Οι δημοσιογραφοι...και αυτοι αθωοι.

Οι ΜΑΤαδες...για το μεροκαματο πηγαν τα παιδια.

Οι ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΝΟΧΟΙ που στον πουτσο ειναι ρε?

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ε , τον Σεπτέμβρη θα σκοτωθούν πέντε - τι πέντε δεν ξέρω ...
Αλλά ξαναλέω , το θέμα δεν είναι αν είναι προβοκάτσια ή πραγματική τρομοκρατική ενέργεια . Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει πραγματικός αντίπαλος του συστήματος ...

Και ζητώ συγνώμη πραγματικά , γιατί εγώ συζητώ καθισμένος άνετα στην περιστρεφόμενη πολυθρόνα μου , ενώ ένας άνθρωπος βρήκε τραγικό θάνατο , οι δικοί του ξαφνικά θα έχουν συντριβεί ... όπως βέβαια ζητώ συγνώμη πραγματικά και απ' όλους αυτούς τους ανώνυμους που η αδράνεια μου έγινε συνυπεύθυνη για τα δικά τους βάσανα ή και τον θάνατο ... τους άπειρους αυτούς ανώνυμους ...  

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αλλά ξαναλέω , το θέμα δεν είναι αν είναι προβοκάτσια ή πραγματική τρομοκρατική ενέργεια . Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει πραγματικός αντίπαλος του συστήματος ...

Και ζητώ συγνώμη πραγματικά , γιατί εγώ συζητώ καθισμένος άνετα στην περιστρεφόμενη πολυθρόνα μου , ενώ ένας άνθρωπος βρήκε τραγικό θάνατο , οι δικοί του ξαφνικά θα έχουν συντριβεί ... όπως βέβαια ζητώ συγνώμη πραγματικά και απ' όλους αυτούς τους ανώνυμους που η αδράνεια μου έγινε συνυπεύθυνη για τα δικά τους βάσανα ή και τον θάνατο ... τους άπειρους αυτούς ανώνυμους ...  
πω πω κλαμα.....που εισαι ρε ξανθοπουλε.....

Επισκέπτης
βρε τι μαλακοπιτουρας εισαι εσυ.....εχεις μεγαλη πλακα και δεν ξερεις ουτε να μετρας ΒΛΑΑΑΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......χα χα χα τη πατησες πανηλιθιε.....ο Φ. ειχε φυγει τοτε!!!!!!!! ΨΕΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Το '96 ο Φούντας είχε αποφοιτήσει.
Τώρα πότε πρόλαβε ο μαλάκας να τον "ζήσει" στην Πάτρα...

Επισκέπτης
Oλοι αθωοι ειναι...

Οι στρατοδικες...αθωοι

τυφλοι λεμε..
URL]]

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Oλοι αθωοι ειναι...

Οι στρατοδικες...αθωοι

ειπαμε

ο Αξαρλιαν
ο ανηλικος Αφγανος
οι εργαζομενοι της Μαρφιν
ο υπασπιστης του Κοεμτζογλου

τωρα που χτυπησατε το συστημα στη ριζα του, μπορειτε να κοιμαστε ησυχοι!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Oλοι αθωοι ειναι...

Οι στρατοδικες...αθωοι

Εμεις.....
 Γιαυτο και μας γαμανε
 Που τους ανεχομαστε

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Oλοι αθωοι ειναι...

Οι ταγματασφαλιτες...αθωοι

Οι στρατοδικες...αθωοι

τωρα εσενα τι να σε πω για πες μου.μπορεις να καταλαβεις ρε ηλιθιε οτι επειδη στο δικο σου μυαλουδακι ειναι ενοχος ο μπατσος, αυτο δεν σημαινει οτι ειναι οκ να τον σκοτωνεις? τι προσπαθεις να αποδειξεις με αυτα που λες? οτι δεν πειραζει που αφησε χειρα και ορφανα παιδια?? εξηγησε μου ρε παλικαρι μου. γιατι στο δικο μου μυαλο ενοχος ειναι ο γειτονας μου,αλλα δεν πηγα να τον καθαρισω.και σε ξαναρωταω, για τους υπαλληλους της μαρφιν ποιος διαδηλωσε? το παιζετε ανθρωπιστες αλλα κατα βαθος ειστε φοβισμενα παιδακια που δεν ξερετε τι σας γινετε

Επισκέπτης
πολύ σίγουρο σε κόβω.....
γιατί να σαι σίγουρος πως εάν ήμουνα εγώ όλα τα φασιστοπουστάκια που γράφουν κατά καιρούς αυτά που γράφουν θα είχαν πάρει πουλο προ καιρού.

Όταν ανοίξεις δικό σου μαγαζί τότε κάνε ότι θέλεις.
Προς το παρόν βούλωνε.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ειπαμε

ο Αξαρλιαν
ο ανηλικος Αφγανος
οι εργαζομενοι της Μαρφιν
ο υπασπιστης του Κοεμτζογλου

τωρα που χτυπησατε το συστημα στη ριζα του, μπορειτε να κοιμαστε ησυχοι!
πλακα κανεις??? δεν βλεπεις τις ριζικες αλλαγες που εχουν γινει στην δομη του κρατους και την δικαιοσυνη? το βρηκαμε το προβλημα!! πεθανε ενας ανθρωπος της διπλανης πορτας και τα βληματα νομιζουν οτι χτυπησαν το κατεστημενο.αντε βγαλε ακρη τωρα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συγκλονίστηκε κι ο Κάρολος.
Υποσχέθηκε κι αυτός τιμωρίες.

Περσόνααααα
Και στο προεδρικό μέγαρο τα ταρώ ρίχνουν..

να ρίξουν να μας πουν και για τον Σπέρα τα μουνιά.
άλλοι πέθαναν και πολέμησαν χρόνια για να καταργήσουν σε ένα μήνα τα μουνιά κεκτημένα του προηγούμενου αιώνα.

μουνόπανα σκυλόπουστες γαμώ το μουνί που σας γλίστραγε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom