1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και τα συνήθη μαλακιστήρια πανηγυρίζουν για την επίθεση...
εγώ περιμένω τον τελικό του μουντιάλ.
δε μου φτάνει η πρόκριση στους ομίλους.
και τα συνήθη μαλακιστήρια πανηγυρίζουν για την επίθεση...
ΡΕ , ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ;για σένα είναι όλες πουτάνες φαντάζομαι.
οκ, να σεβαστούμε την θλίψη σου.ΡΕ , ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ;
με τη γαλλια εισαι ή με την κυπρο?εγώ περιμένω τον τελικό του μουντιάλ.
δε μου φτάνει η πρόκριση στους ομίλους.
Δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να καταστήσουμε τον πολίτη ασφαλή. Οι άνανδροι δολοφόνοι θα συλληφθούν.
Η θλίψη μου έχει να κάνει περισσότερο με εσάς . ΠΕΊΤΕ ΜΙΑ ΧΡΉΣΙΜΗ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΊΤΕ ΤΊΠΟΤΑ , ΣΙΩΠΉΣΤΕ ΚΑΙ ΛΊΓΟ . Δεν είναι κακό . Αλλά το να βρίζεστε συνέχεια μεταξύ σας είναι διασκεδαστικό μέχρις ενός σημείου . Είσαστε πανέξυπνοι άνθρωποι και γι' αυτό το θάμα μερικές φορές γίνεται αποκρουστικότερο .οκ, να σεβαστούμε την θλίψη σου.
συχώρνα μας.
παίχτη, ό,τι ήταν να πουν το 'χουν πει όλοι. Απ' ό,τι φαίνεται πλέον έχουν τελειώσει τα λόγιαΗ θλίψη μου έχει να κάνει περισσότερο με εσάς . ΠΕΊΤΕ ΜΙΑ ΧΡΉΣΙΜΗ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΊΤΕ ΤΊΠΟΤΑ , ΣΙΩΠΉΣΤΕ ΚΑΙ ΛΊΓΟ . Δεν είναι κακό . Αλλά το να βρίζεστε συνέχεια μεταξύ σας είναι διασκεδαστικό μέχρις ενός σημείου . Είσαστε πανέξυπνοι άνθρωποι και γι' αυτό το θάμα μερικές φορές γίνεται αποκρουστικότερο .
μισό ρε αδερφέ;Η θλίψη μου έχει να κάνει περισσότερο με εσάς . ΠΕΊΤΕ ΜΙΑ ΧΡΉΣΙΜΗ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΊΤΕ ΤΊΠΟΤΑ , ΣΙΩΠΉΣΤΕ ΚΑΙ ΛΊΓΟ . Δεν είναι κακό . Αλλά το να βρίζεστε συνέχεια μεταξύ σας είναι διασκεδαστικό μέχρις ενός σημείου . Είσαστε πανέξυπνοι άνθρωποι και γι' αυτό το θάμα μερικές φορές γίνεται αποκρουστικότερο .
ετσι..πλέον έχουν τελειώσει τα λόγια
περσόνα εγώ παρακολουθώ με μεγάλη επιμονή και υπομονή και τα ενδιαφέροντα και τις πολλές μαλακίες που λέτε σ' όλα τα πολιτικά θέματα . Εσύ είδες τι έγραψα στην προηγούμενη σελίδα πριν μου τη βγείς ;μισό ρε αδερφέ;
εσύ στις τελευταίες σελίδες μόνο μπινελίκια είδες;
έστω ότι κουράστηκε με μας.
με τις μαλακίες που σου λένε τριαντα χρόνια τα 300 εναλλασσόμενα μουνόπανα όλα καλα;
Υ.Γ.
δλδ εσένα σε καλύπτουν πλήρως δηλώσεις τύπου όλοι οι πολίτες είναι με το μερος μας;
για στά ρε καριόλη;
μας ρώτησες όλους;
Αν ειναι μουνοπανα τυπου Φουντα που τα εχουν ολα στην ζωη και κανουν τον ψευδοεπανασταη του κωλου να φτανουν σε τετοια καιρια σημεια και να καταφερνουν τετοια χτυπηματα , μιλαμε για καταντια.........εκτος κι αν καποιοι παρακρατικοι εκ των εσω ηθελαν να φανε τον Χρυσοχοιδη.......οποτε μιλαμε για κρατος μαφιοζων.......που και αυτο δεν με εκπλησσει....
περσόνα εγώ παρακολουθώ με μεγάλη επιμονή και υπομονή και τα ενδιαφέροντα και τις πολλές μαλακίες που λέτε σ' όλα τα πολιτικά θέματα . Εσύ είδες τι έγραψα στην προηγούμενη σελίδα πριν μου τη βγείς ;
Το θέμα ποιό είναι?Εσύ τώρα μας λες κάτι επί του θέματος??
Το θέμα ποιό είναι?
τραβα μωρη αμοιβαδα να κλαψεις για τον ενιαιο & αδιαιρετο πουστη & μην απασχολεις το ακατοικητο σου με δυσκολες εξισωσεις..Αν ειναι μουνοπανα τυπου Φουντα που τα εχουν ολα στην ζωη και κανουν τον ψευδοεπανασταη του κωλου να φτανουν σε τετοια καιρια σημεια και να καταφερνουν τετοια χτυπηματα , μιλαμε για καταντια.........εκτος κι αν καποιοι παρακρατικοι εκ των εσω ηθελαν να φανε τον Χρυσοχοιδη.......οποτε μιλαμε για κρατος μαφιοζων.......που και αυτο δεν με εκπλησσει....
δε χρειάζεται να γράφω ότι συμφωνώ σε αυτά που συμφωνώ.περσόνα εγώ παρακολουθώ με μεγάλη επιμονή και υπομονή και τα ενδιαφέροντα και τις πολλές μαλακίες που λέτε σ' όλα τα πολιτικά θέματα . Εσύ είδες τι έγραψα στην προηγούμενη σελίδα πριν μου τη βγείς ;
ο μαρινάκης όμως του έδωκε τα λεφτά.τραβα μωρη αμοιβαδα να κλαψεις για τον ενιαιο & αδιαιρετο πουστη & μην απασχολεις το ακατοικητο σου με δυσκολες εξισωσεις..
παλι λιακοπουλο εβλεπες???
ο κροκους εβαλε την μπομπα γελοιε..