Νέα

Νεκρός ο ηθοποιός Philip Seymour Hoffman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα House of Fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλος ηθοποιος αλλα θα πω οτι λεω σε ολους που πεθαινουν ετσι...
Να εχεις τα παντα και να ψοφας απο ναρκωτικα...
Ηλιθιοτητα το λιγοτερο...δεν λυπαμαι κανενα που παει ετσι...

πίσω από κάθε βλακεία υπάρχει μία λογική σκέψη,

τουλάχιστον στο ξεκίνημά της

Επισκέπτης
Ηθοποιάρα, εγώ τον πήγαινα πολύ πάντως

Μία από τις ταινίες που μου άρεσε, όχι τόσο γνωστή στη χώρα μας είναι:

www.imdb.com/title/tt0285861/]http://www.imdb.com/title/tt0285861/[/url]

"Η τυφλή ζαριά του Νταν Μαχόνι"

που υποδύεται έναν τραπεζικό που υπεξαίρεσε 10.000.000 ευρώ και τα φαγε στο καζίνο και στα ζάρια  :grin:

Γαμάτος!!!

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
ηθοποιαρα και συμπαθεστατος τυπος.σαν κωμικος μου αρεσε πιο πολυ

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
;)

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    6,6 KB · Εμφανίσεις: 19

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Αρχικά σκέφτηκα ότι πήγε απο καρδιά, μετά όμως έμαθα για την πρέζα. Δεν έδινε την εντύπωση του τοξικομανούς πάντως. Κρίμα διότι ήταν καλός ηθοποιός και γιατί είχε και οικογένεια. Μου άρεσε πολύ στο Magnolia (1999). R.I.P.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ηθοποιος ειδικων αποστολων και ρολων....δυσκολα αντικαταστησιμος για το χολιγουντ

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Update

Επιβεβαιώνονται οι φήμες περί υπερβολικής δόσης ναρκωτικών. Ο Χόφμαν βρέθηκε νεκρός με σύριγγα καρφωμένη στο χέρι. Προσωπικός του βοηθός ήταν εκείνος που βρήκε το πτώμα σε αυτή την κατάσταση, στο μπάνιο του, το πρωί της Κυριακής (ώρα Νέας Υόρκης).

Το 2006, ο Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν είχε δηλώσει πως είχε βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση μετά την αποφοίτησή του από τη δραματική σχολή του NYU, αλλά στη συνέχεια είχε θεραπευθεί. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε πει: «Έκανα τα πάντα, ναρκωτικά και αλκοόλ. Έπαιρνα ότι περνούσε από τα χέρια μου, μου άρεσαν τα πάντα…».

Την περσινή χρονιά ο Χόφμαν είχε μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης σε κλινική, στην οποία είχε εισαχθεί για διάστημα 10 ημερών. Αμερικανικό site είχε γράψει πως άρχισε να έχει εξάρτηση σε συνταγογραφημένα χάπια, πριν προχωρήσει σε σνιφάρισμα ηρωίνης και, αργότερα, συνειδητοποιήσει πως χρειαζόταν βοήθεια.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ενταξει, οι χαρακτηρισμοι ενα τζανκι λιγοτερο ή ενα ακομα διασημο πρεζακι ειναι τουλαχιστον ατυχεις, για να μη πω βλακωδεις
Λες και το γεγονος οτι ενας αμερικανος ηθοποιος που εκανε ηρωινη στο διαμερισμα του στην Νεα Υορκη επηρεαζει την καθημερινοτητα σου ή την ασφαλεια σου (εξαλλου χρηστης ηταν ο ανθρωπος, οχι εμπορας)
Υπαρχουν ομως καλλιτεχνες (ηθοποιοι, μουσικοι, ζωγραφοι, συγγραφεις) που μεσα απο το εργο τους σε κανουν να γελασεις, να συγκινηθεις, να σκεφτεις, να νοσταλγησεις, ακομα ακομα και να αναθεωρησεις τον τροπο ζωης σου και ναι, αυτο επηρεαζει την καθημερινοτητα σου. Εκει νομιζω οτι πρεπει να εστιασουμε, απο κει πηγαζει το αισθημα της απωλειας που σου προκαλουν τετοιες ειδησεις (γιατι δεν ειναι οτι γνωριζες προσωπικα τον θανοντα).
Ο συγκεκριμενος ηταν σχετικα μικρος σε ηλικια και νομιζω οτι ειχε να δωσει και αλλα στην υποκριτικη τεχνη.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Φίλε μου είσαι γραμμένος απ' το 2010, πες μου ΜΙΑ φορά σε θρεντ για θάνατο ενός διάσημου να μην έχουν γραφτεί τέτοιου είδους σχόλια

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε μου είσαι γραμμένος απ' το 2010, πες μου ΜΙΑ φορά σε θρεντ για θάνατο ενός διάσημου να μην έχουν γραφτεί τέτοιου είδους σχόλια

Σε κανενα φιλε μου, οποια και αν ηταν η αιτια θανατου...
Αλλα μην νομιζεις, και στη σελιδα του στο Imdb, που και που ξεπεταγονται τετοια σχολια. Ειναι παγκοσμιο φαινομενο  :-

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Τελικα δεν ξερω αν ηταν πιο μεγαλος ηθοποιος ή μαλακας που αφησε 3 παιδια πισω του για την πρεζα. Μαλλον το δευτερο.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Τελικα δεν ξερω αν ηταν πιο μεγαλος ηθοποιος ή μαλακας που αφησε 3 παιδια πισω του για την πρεζα. Μαλλον το δευτερο.

τυπε ασχημο πραμα να εχει ενας τυπος ενα παθος,και ασχημη και η καταληξη του.παρε παραδειγμα τον ελληνικο λαο,που με το παθος της μαλακιας που εχει,καταντησε στο τελος να βγαλει πρωθυπουργο τον ΓΑΠ  :S

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Ενταξει, οι χαρακτηρισμοι ενα τζανκι λιγοτερο ή ενα ακομα διασημο πρεζακι ειναι τουλαχιστον ατυχεις, για να μη πω βλακωδεις
Λες και το γεγονος οτι ενας αμερικανος ηθοποιος που εκανε ηρωινη στο διαμερισμα του στην Νεα Υορκη επηρεαζει την καθημερινοτητα σου ή την ασφαλεια σου (εξαλλου χρηστης ηταν ο ανθρωπος, οχι εμπορας)
Υπαρχουν ομως καλλιτεχνες (ηθοποιοι, μουσικοι, ζωγραφοι, συγγραφεις) που μεσα απο το εργο τους σε κανουν να γελασεις, να συγκινηθεις, να σκεφτεις, να νοσταλγησεις, ακομα ακομα και να αναθεωρησεις τον τροπο ζωης σου και ναι, αυτο επηρεαζει την καθημερινοτητα σου. Εκει νομιζω οτι πρεπει να εστιασουμε, απο κει πηγαζει το αισθημα της απωλειας που σου προκαλουν τετοιες ειδησεις (γιατι δεν ειναι οτι γνωριζες προσωπικα τον θανοντα).
Ο συγκεκριμενος ηταν σχετικα μικρος σε ηλικια και νομιζω οτι ειχε να δωσει και αλλα στην υποκριτικη τεχνη.

Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ σοκαρίστηκα. Ήταν άνθρωπος που δεν περίμενα να φύγει τόσο νωρίς. Πραγματικά στεναχωρέθηκα.....

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Από το απόσπασμά σου δεν προκύπτει ότι ήταν γκευ από την άλλη είναι αυταπόδεικτο ότι ήταν τζάνκυ, μην γράφουνε λοιπόν μερικοί μαλακίες.

Η πουτάνα η ηρωίνη είναι το καλύτερο ναρκωτικό. Μπροστά της δεν υπάρχει τίποτα να πιάνει μπάζα. Τουλάχιστον αν είναι να πεθάνεις από πρέζα, να πεθάνεις με στυλ.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
κριμα
εχει αφησει σπουδαιες ερμηνειες ..