baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.409
- Πόντοι
- 5.097
ελα ρε μλκ χακεψε αυτο που σου λεω
θα το χασω
θα το χασω
ρε μας δουλευειςποιο ρε? Θελουν δουλεια αυτα τυπε
δεν ξερω να χακευω πλακα εκανα πριν
γελα γελα
μετα θα ανοιξουμε αλλο θρεντ για τον κρυφο σας ερωτα
Το ξερω οτι δεν μιλουσες Κωλου για την δικια μου αλλα οταν το γραφεις για την μανα καποιου ειναι σαν να μιλας για ολων μας μεχρι και για την δικια σου.Δεν μιλουσα σε εσενα. Αλλα μιας και θιχτηκες, εσυ το μουνακι της δικιας σου το εχεις δει?
Το ξερω οτι δεν μιλουσες Κωλου για την δικια μου αλλα οταν το γραφεις για την μανα καποιου ειναι σαν να μιλας για ολων μας μεχρι και για την δικια σου.
σουτ μην λες πολλα βαθυ λαρυγγιΠω πω συγκινηθηκα. Την μητερα σου πως την λενε, alithia?
Δες αν εχει ηλιο εξω η βρεχει, καλο θα σου κανει.
Δεν μιλουσα σε εσενα. Αλλα μιας και θιχτηκες, εσυ το μουνακι της δικιας σου το εχεις δει?
Το ξερω οτι δεν μιλουσες Κωλου για την δικια μου αλλα οταν το γραφεις για την μανα καποιου ειναι σαν να μιλας για ολων μας μεχρι και για την δικια σου.
Εγω ρε.....τι θες?μια και μαζρυτηκαμε ολοι εδω
εχει αγορασει κανεις την χρυση ευκαιρια σημερα
Συγγνώμην για την άκομψη παρέμβαση.
Εγώ που το έχω δεί, κερδίζω κάτι;
ρε μας δουλευεις
κικ μποξ δεν ξερεις
να χακευεις δε ξερεις
τι σκατα ξερεις μονο να τρως
Σε ποναει η κλειτοριδα σου η η κολοτρυπιδα σου αποφλοιωμενη Κωλου?Και εγω εχω δει της δικιας μου, τι μου δινεις για να ειμαστε πατσι?
Και εγω εχω δει της δικιας μου, τι μου δινεις για να ειμαστε πατσι?
Σε ποναει η κλειτοριδα σου η η κολοτρυπιδα σου αποφλοιωμενη Κωλου?
Σε ποναει η κλειτοριδα σου η η κολοτρυπιδα σου αποφλοιωμενη Κωλου?
Ωραιότατα!!! Θα σας δείξω εγώ της δικιάς μου και θα μου δείξετε εσείς της δικιάς ούτως ώστε να επέλθει ισορροπία.
Για πες μου παλικαρι μου, ο γερος μπηκε στη φυλακη ή ειναι εξω απο την πρωτη μερα?
Υ.Γ. Το κακουργιοδικειο που δικασε, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΟΡΚΟΥΣ? ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ?