alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.290
- Πόντοι
- 8.006
Αρκετες φορες το μηνα.το δικο σου προτυπο ειναι η σημερινη κατασταση της ελληνικης δικαιοσυνης? Εχεις βρεθει ποτε στην Ευελπιδων ?
Αρκετες φορες το μηνα.το δικο σου προτυπο ειναι η σημερινη κατασταση της ελληνικης δικαιοσυνης? Εχεις βρεθει ποτε στην Ευελπιδων ?
Κοπελια, τις μαμαδες του καθενος εδω μεσα να μην τις πιανεις στο βρωμοκωλο σου. Δυσκολο να εισαι κυρια, Τσολα ομως ευκολο βλεπω. Εισαι άνευ ειρμούΤο μουνακι της μαμας σου το εχεις δει?
ρε κανε μια καλη χακαρε λιγο το σαιτ της χρυσης εθκαιριας θελω ενα τηλεφωνοτυπε εγω δεν εχω πληροφοριες....
πρεπει να μας πει ο μπαστουνοβλαχος.
Μονο να πειτε στον αλλον οτι κανουμε Π Λ Α Κ Α. Γιατι θα μας τα πρηξει :-
Eρωταααααααααααααααααααααβρες μου ενα ποστ που λεω ζητω οι εγκληματιες.
ειπα ολα οσα αφηνει πισω κ ιδιως τη γυναικα του. το μοοοοονο εσυ το λες. σου αυξηθηκε η πρεσβυωπια θαρρω.
προφανως λυπαμαι περισσοτερο αυτην, διοτι ειδε τον αντρα της νεκρο, μολις γεννησε, εχει κ αλλο ενα παιδι κ μεσα σε ολα αυτα πρεπει να φανει δυνατη κ να μεγαλωσει τα παιδια της.
βρες μου ενα ποστ που λεω ζητω οι εγκληματιες.
ζητω οι εγκληματιες.
Εεεεεε??????????!!!!?!!!Eρωτααααααααααααααααααααα
Καντε οτι θελετε ...τυπε εγω δεν εχω πληροφοριες....
πρεπει να μας πει ο μπαστουνοβλαχος.
Μονο να πειτε στον αλλον οτι κανουμε Π Λ Α Κ Α. Γιατι θα μας τα πρηξει :-
παιδια επειδη δεν προλαβαινουμε πια ουτε να διαβαζουμε αυτα που γραφουμε μηπως πρεπει να παμε σε κανενα αμφιθεατρο ?
Δεν τα εμαθες ρε?Ηβελβω την αλλη εβδομαδα παιρνει καινουργιο ποδηλατο και εχουμε κανονισει καθε φορα που θα ανεβαινω αθηνα να της γρασσαρω την αλυσιδα...Εεεεεε??????????!!!!?!!!
Καντε οτι θελετε ...
Εγω δεν θα συμμετασχω στην παρωδια σας
Πες μας εσυ ρε μητσο τοτε τι επαιξε με την τυπισα....Καντε οτι θελετε ...
Εγω δεν θα συμμετασχω στην παρωδια σας
γελα γελα
Για πες μου παλικαρι μου, ο γερος μπηκε στη φυλακη ή ειναι εξω απο την πρωτη μερα?Τον γέρο που έφαγε 10 χρόνια φυλακής επειδή τραυμάτισε τον κλέφτη στην κοιλιά τον ξέρετε?????
80 χρονος τραυμάτησε στην κοιλιά τον κλέφτη, που μπήκε σπίτι του και βρέθηκε δικηγόρος (ξέρετε αυτά τα παράσιτα...) και υπερασπίστηκε τον εγκληματία. Και επίσης βρέθηκε δικαστήριο (άλλα μουνόπανα αυτά) που τον καταδίκασε...
Σχόλια...???
Και αυτά περί ζούγκλας, ξένων, και άλλου είδους φωνούλες, να το βουλώσουν.
Δεν είδα κανέναν χρυσαυγίτη ή κανέναν antifa (ίδιο βαρέλι) έξω από το δικαστήριο, υπέρ του γέρου.
Αυτοί είναι για το συνάφι τους.
Μα αν παει χρυσαυγιτης εξω απο το δικαστηριο, μετα θα πουν οι "ανθρωπιστες" οτι αυτοι εβαλαν τον γερο να το κανειΤον γέρο που έφαγε 10 χρόνια φυλακής επειδή τραυμάτισε τον κλέφτη στην κοιλιά τον ξέρετε?????
80 χρονος τραυμάτησε στην κοιλιά τον κλέφτη, που μπήκε σπίτι του και βρέθηκε δικηγόρος (ξέρετε αυτά τα παράσιτα...) και υπερασπίστηκε τον εγκληματία. Και επίσης βρέθηκε δικαστήριο (άλλα μουνόπανα αυτά) που τον καταδίκασε...
Σχόλια...???
Και αυτά περί ζούγκλας, ξένων, και άλλου είδους φωνούλες, να το βουλώσουν.
Δεν είδα κανέναν χρυσαυγίτη ή κανέναν antifa (ίδιο βαρέλι) έξω από το δικαστήριο, υπέρ του γέρου.
Αυτοί είναι για το συνάφι τους.
Κοπελια, τις μαμαδες του καθενος εδω μεσα να μην τις πιανεις στο βρωμοκωλο σου. Δυσκολο να εισαι κυρια, Τσολα ομως ευκολο βλεπω. Εισαι άνευ ειρμού
γελα γελα
μετα θα ανοιξουμε αλλο θρεντ για τον κρυφο σας ερωτα
Δεν μιλουσα σε εσενα. Αλλα μιας και θιχτηκες, εσυ το μουνακι της δικιας σου το εχεις δει?