Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Το μουνακι της μαμας σου το εχεις δει?
Κοπελια, τις μαμαδες του καθενος εδω μεσα να μην τις πιανεις στο βρωμοκωλο σου. Δυσκολο να εισαι κυρια, Τσολα ομως ευκολο βλεπω. Εισαι άνευ ειρμού

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.409
Πόντοι
5.097
τυπε εγω δεν εχω πληροφοριες....
πρεπει να μας πει ο μπαστουνοβλαχος.
Μονο να πειτε στον αλλον οτι κανουμε Π Λ Α Κ Α. Γιατι θα μας τα πρηξει  :-
ρε κανε μια καλη χακαρε λιγο το σαιτ της χρυσης εθκαιριας θελω ενα τηλεφωνο :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
βρες μου ενα ποστ που λεω ζητω οι εγκληματιες.

ειπα ολα οσα αφηνει πισω κ ιδιως τη γυναικα του. το μοοοοονο εσυ το λες. σου αυξηθηκε η πρεσβυωπια θαρρω.
προφανως λυπαμαι περισσοτερο αυτην, διοτι ειδε τον αντρα της νεκρο, μολις γεννησε, εχει κ αλλο ενα παιδι κ μεσα σε ολα αυτα πρεπει να φανει δυνατη κ να μεγαλωσει τα παιδια της.
Eρωτααααααααααααααααααααα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.284
Πόντοι
6.515
παιδια επειδη δεν προλαβαινουμε πια ουτε να διαβαζουμε αυτα που γραφουμε μηπως πρεπει να παμε σε κανενα αμφιθεατρο ?

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Τον γέρο που έφαγε 10 χρόνια φυλακής επειδή τραυμάτισε τον κλέφτη στην κοιλιά τον ξέρετε?????
80 χρονος τραυμάτησε στην κοιλιά τον κλέφτη, που μπήκε σπίτι του και βρέθηκε δικηγόρος (ξέρετε αυτά τα παράσιτα...) και υπερασπίστηκε τον εγκληματία. Και επίσης βρέθηκε δικαστήριο (άλλα μουνόπανα αυτά) που τον καταδίκασε...
Σχόλια...???
Και αυτά περί ζούγκλας, ξένων, και άλλου είδους φωνούλες, να το βουλώσουν.
Δεν είδα κανέναν χρυσαυγίτη ή κανέναν antifa (ίδιο βαρέλι) έξω από το δικαστήριο, υπέρ του γέρου.
Αυτοί είναι για το συνάφι τους.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.628
Πόντοι
2.637
τυπε εγω δεν εχω πληροφοριες....
πρεπει να μας πει ο μπαστουνοβλαχος.
Μονο να πειτε στον αλλον οτι κανουμε Π Λ Α Κ Α. Γιατι θα μας τα πρηξει  :-
Καντε οτι θελετε ...
Εγω δεν θα συμμετασχω στην παρωδια σας

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν τα εμαθες ρε?Ηβελβω την αλλη εβδομαδα παιρνει καινουργιο ποδηλατο και εχουμε κανονισει καθε φορα που θα ανεβαινω αθηνα να της γρασσαρω την αλυσιδα... :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.290
Πόντοι
8.006
Τον γέρο που έφαγε 10 χρόνια φυλακής επειδή τραυμάτισε τον κλέφτη στην κοιλιά τον ξέρετε?????
80 χρονος τραυμάτησε στην κοιλιά τον κλέφτη, που μπήκε σπίτι του και βρέθηκε δικηγόρος (ξέρετε αυτά τα παράσιτα...) και υπερασπίστηκε τον εγκληματία. Και επίσης βρέθηκε δικαστήριο (άλλα μουνόπανα αυτά) που τον καταδίκασε...
Σχόλια...???
Δεν είδα κανέναν χρυσαυγίτη ή κανέναν antifa (ίδιο βαρέλι) έξω από το δικαστήριο, υπέρ του γέρου.
Για πες μου παλικαρι μου, ο γερος μπηκε στη φυλακη ή ειναι εξω απο την πρωτη μερα?
Υ.Γ. Το κακουργιοδικειο που δικασε, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΟΡΚΟΥΣ? ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ?

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Σχόλια...???
Μα αν παει χρυσαυγιτης εξω απο το δικαστηριο, μετα θα πουν οι "ανθρωπιστες" οτι αυτοι εβαλαν τον γερο να το κανει

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κοπελια, τις μαμαδες του καθενος εδω μεσα να μην τις πιανεις στο βρωμοκωλο σου. Δυσκολο να εισαι κυρια, Τσολα ομως ευκολο βλεπω. Εισαι άνευ ειρμού

Δεν μιλουσα σε εσενα. Αλλα μιας και θιχτηκες, εσυ το μουνακι της δικιας σου το εχεις δει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom