fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Ώντας κάτοικος πάνω από 20 χρόνια θα σας τα ΞΑΝΑ πω.
Στη γειτονιά αυτή δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που για άλλες περιοχές είναι αυτονόητα.Εννοείται πως καμία γυναίκα δε κυκλοφορεί μόνη της μετά τις 8 το βράδυ.Αλλά και με άλλον να κυκλοφορεί οι ξένοι κατά δεκάδες κάνουν ότι θέλουν.
Φασαρίες , ξυλοδαρμοί , βιασμοί και κλεψιές δε τις αναφέρω καν.
Πραγματικά το να ζεις 24 ώρες στην περιοχή έχει διαφορά και σίγουρα ακομα και αν ερχεσαι καθε μέρα για τον Χ Ψ λόγο , πίστεψε με , δεν ξερείς τι τραβάει ο κάτοικος που ζει εκεί όλη τη ζωή του.
Κανείς δε γεννήθηκε από τους ανθρώπους εδώ , ούτε και εγώ ρατσιστής.Aλλά ώντας νέος άνθρωπος , κάπου χάνω την υπομονή μου όταν δε μπορώ να κάνω πράγματα που άλλοι νέοι στην ηλικία μου είναι αυτονόητα.Οταν δε μπορώ να καλέσω την κοπέλα μου σπίτι , γιατί έχω δει τι συμβαίνει σε κοπέλες.Οταν δε μπορώ να κυκλοφορήσω/παρκάρω/ζήσω ρε παιδί μου ανθρώπινα.
Και όταν μιλάω για τριτοκοσμικές καταστάσεις , πιστέψτε το.Δεν είναι σχήμα λόγου.
Παρε οπλο.
Με την κατασταση αυτοι ολοι πρεπει να εχετε καποιο οπλο πανω σας.
Μην ακουτε τους προδοτες που σας θελουν νεκρους και σας λενε να μην παρετε οπλα!
Γραψε στ'αρχιδια σας και τους προδοτικους νομους που σας λενε να κατσετε να σας σκοτωσει ο αλλος χωρις αντισταση!