Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ώντας κάτοικος πάνω από 20 χρόνια θα σας τα ΞΑΝΑ πω.

Στη γειτονιά αυτή δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που για άλλες περιοχές είναι αυτονόητα.Εννοείται πως καμία γυναίκα δε κυκλοφορεί μόνη της μετά τις 8 το βράδυ.Αλλά και με άλλον να κυκλοφορεί οι ξένοι κατά δεκάδες κάνουν ότι θέλουν.

Φασαρίες , ξυλοδαρμοί , βιασμοί και κλεψιές δε τις αναφέρω καν.

Πραγματικά το να ζεις 24 ώρες στην περιοχή έχει διαφορά και σίγουρα ακομα και αν ερχεσαι καθε μέρα για τον Χ Ψ λόγο , πίστεψε με , δεν ξερείς τι τραβάει ο κάτοικος που ζει εκεί όλη τη ζωή του.

Κανείς δε γεννήθηκε από τους ανθρώπους εδώ , ούτε και εγώ ρατσιστής.Aλλά ώντας νέος άνθρωπος , κάπου χάνω την υπομονή μου όταν δε μπορώ να κάνω πράγματα που άλλοι νέοι στην ηλικία μου είναι αυτονόητα.Οταν δε μπορώ να καλέσω την κοπέλα μου σπίτι , γιατί έχω δει τι συμβαίνει σε κοπέλες.Οταν δε μπορώ να κυκλοφορήσω/παρκάρω/ζήσω ρε παιδί μου ανθρώπινα.

Και όταν μιλάω για τριτοκοσμικές καταστάσεις , πιστέψτε το.Δεν είναι σχήμα λόγου.

Παρε οπλο.
Με την κατασταση αυτοι ολοι πρεπει να εχετε καποιο οπλο πανω σας.

Μην ακουτε τους προδοτες που σας θελουν νεκρους και σας λενε να μην παρετε οπλα!
Γραψε στ'αρχιδια σας και τους προδοτικους νομους που σας λενε να κατσετε να σας σκοτωσει ο αλλος χωρις αντισταση!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ψευτοερωτημα.
Αναγεται στο κλασικο διλημμα "ποιος φταιει? ο εγκληματιας ή το κρατος που τον αφησε να εγκληματισει"? Ας αποφασισουμε πρώτα τι κρατος και τι αστυνομια θελουμε, γιατι νομιζω ειναι πολυ αμφισβητουμενο ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, και μετα τα βαζουμε με το κρατος.

ΑΚΡΙΒΩΣ !

ας αποφασισουμε ακριβως ποιες ελευθεριες θελουμε να δωσουμε στην αστυνομια και ποιους περιορισμους να επιβαλουμε...
και επισης ποια εφοδια θα δωσουμε στην αστυνομια.
ετσι, θα εχουμε αποφασισει και τη δραση θα εχει στην πολη και αν ειναι αποτελεσματικη η οχι...

αλλα αυτη τη στιγμη ή που θα ειναι σεριφιδες ή τουριστες. εχει χαθει η λογικη...

Επισκέπτης
Ψευτοερωτημα.
Αναγεται στο κλασικο διλημμα "ποιος φταιει? ο εγκληματιας ή το κρατος που τον αφησε να εγκληματισει"? Ας αποφασισουμε πρώτα τι κρατος και τι αστυνομια θελουμε, γιατι νομιζω ειναι πολυ αμφισβητουμενο ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, και μετα τα βαζουμε με το κρατος.
Ένα σοβαρό κράτος.

Ρε σεις αστυνομική παρουσία αν υπάρχει τέλος,γιατί δεν υπάρχει;;;;

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Του ειπαν οι αστυνομικοι οτι "τους ξερουν αλλά δεν μπορουν να τους πιασουν"?
Τι εννοεις?
Οτι οι αστυνομικοι εκαναν στον φιλο σου δημοσια ομολογια αυτοεξευτελισμου και ανεπαρκειας?
Περιεργο μου φαινεται. Γιατι να δειξουν τετοια εξομολογητικη εκρηξη ειλικρινειας?
να μην σου φαινετε καθολου περιεργο...ανεπαρκεια.... η απλα δεν θελουν να τους ποιασουν ;)
μην λεμε παλι τα ιδια για την ελληνικη αστυνομια....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Στάνταρ γωνρίζουν. Αφού αυτά που κλέβουν κάπου προωθούνται. Μετά υπάρχουν κάποια κέρδη. Ό μηχανισμός εξουσίας είναι τεράστιος και πανίσχυρος. Υπάρχει έλεγχος αλλά κάνουν τα στραβά μάτια όλοι και προφανώς όχι με το αζημίωτο. Εδώ και να κλάσεις σε καταλαβαίνουν και σε βρίσκουν. Εδώ ένας απλός πολίτης που απλά τριγυρνά στο κέντρο κόβει φάτσες, κάποιοι είναι και γνωστοί. Τι να λέμε τώρα?

Κατα τα αλλα φταινε οι μεταναστες ΜΟΝΟ...
  Να βγαινει ο Σαμαινας και να στο παιζει τιμητης και ρυθμιστης και οτι κοπτεται για τον Πολιτη....

Ρε μαχαιρι στα μουνιαααααααααααα

Τζαμπα φαγανε τον ανθρωπακο

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση....

Άτομα που μένουν κέντρο έχουμε.

Κανάν τύπο να μένει Κρήτη έχουμε?

Να ακούσουμε κι από κει καμιά ιστορία για ολιγωρία της αστυνομίας, και για αντίστοιχα περιστατικά χωρίς κάμερες και χωρίς μετανάστες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
να μην σου φαινετε καθολου περιεργο...ανεπαρκεια.... η απλα δεν θελουν να τους ποιασουν ;)
μην λεμε παλι τα ιδια για την ελληνικη αστυνομια....
Γιατι να μην θελουν?
Αυτο δεν αντιλαμβανομαι.
Και αν εχουν συμφερον να μην τους πιασουν, καθονται και το ομολογουν στον πρωτο τυχοντα?

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Ψευτοερωτημα.
τωρα εδω σου λεμε οτι ο ασθενης ειναι γεματος καρκινο και πεθαινει και συ μου λες τι νυστερι να φερω; και τι μεγεθος ραμμα για να μην αφησει σημαδι;

κανενα κρατος και καμια αστυνομια δεν θα σε/με/μας σωσει απο την λαιλαπα του εξανδραποδισμου μας ως εθνους/χωρας/κοινωνιας και την νοσηροτητα που εχει ποτισει τις κοινωνικες μας δομες....εμεις γενναμε την εγκληματικοτητα και εμεις δυστυχως θα την υποστουμε αφου δεν μπορουμε μεσα στην αθλιοτητα μας να κανουμε διαφορετικα....οποιος μπορει βεβαια λογω κοινωνικης ταξης/θεσης/ισχυος να την αποφυγει θα την αποφευγει....τουλαχιστον εωςοτου χτυπησει και την δικη του μεγαλη πορτα....

προς το παρον χτυπαει μονο κατι φτωχικα παραθυροφυλλα....για τα οποια προφανως και δεν νοιαζεται καμια πολιτεια και κανενας ''ιθυνων''

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση....

Άτομα που μένουν κέντρο έχουμε.

Κανάν τύπο να μένει Κρήτη έχουμε?

Να ακούσουμε κι από κει καμιά ιστορία για ολιγωρία της αστυνομίας, και για αντίστοιχα περιστατικά χωρίς κάμερες και χωρίς μετανάστες.
Θα ηθελα να δω τι θα γινοταν, αν στο Μυλοποταμο πηγαινε κανενας κρητικος τη γυναικα του να γεννησει και τον σφαζανε στο δρομο τιποτα ξενοι.
Θα ασχολειτο κανενας με την αστυνομια και την...ολιγωρια της?????
Θα ζουσαν οι υπαιτιοι πανω απο 10 λεπτα?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
  Κατα τα αλλα φταινε οι μεταναστες ΜΟΝΟ...
  Να βγαινει ο Σαμαινας και να στο παιζει τιμητης και ρυθμιστης και οτι κοπτεται για τον Πολιτη....

Ρε μαχαιρι στα μουνιαααααααααααα

Τζαμπα φαγανε τον ανθρωπακο

Από τη μια σε πηδάνε "από τα πάνω" με όλη αυτή την πολιτική που ασκούν . Και οι επιπτώσεις ανεργία, κόψιμο μισθών , φτώχια κλπ. Και από την άλλη φροντίζουν να σε γαμάνε από τα κάτω. Φυσικά όλοι οι μετανάστες δεν είναι το ίδιο. Και ο νορμάλ μετανάστης είναι πιο πολύ θύμα από τις διάφορες περιφερόμενες αγέλες-συμμορίες. Είναι απλά το αλητο-λούμπεν και άλλο ο μετανάστης εργάτης ή μικροιδιοκτήτης. Και αυτοί είναι θύματα της κατάστασης.

Αλλά τους διάφορους μάγκες που κάθονται στις καρέκλες φταίει ο λαός που αν και εκατομμύρια, δε τους παίρνει με τις φαλτσέτες να μη τους αφήσει κομματάκι. Αφήνει ένα μάτσο σιχαμένους κοινούς εγκληματίες να παριστάνουν τους καθοδηγητές της κοινωνίας και να τους διατάζουν. Έπρεπε να τους είχαν πετάξει στη θάλασσα ή σε κάνα βόθρο χθες.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Θα ηθελα να δω τι θα γινοταν, αν στο Μυλοποταμο πηγαινε κανενας κρητικος τη γυναικα του να γεννησει και τον σφαζανε στο δρομο τιποτα ξενοι.
Θα ασχολειτο κανενας με την αστυνομια και την...ολιγωρια της?????
Θα ζουσαν οι υπαιτιοι πανω απο 10 λεπτα?

Όοοοοπααααα.....

Άλλο λέω..........  :s&m_2:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Από τη μια σε πηδάνε "από τα πάνω" με όλη αυτή την πολιτική που ασκούν . Και οι επιπτώσεις ανεργία, κόψιμο μισθών , φτώχια κλπ. Και από την άλλη φροντίζουν να σε γαμάνε από τα κάτω. Φυσικά όλοι οι μετανάστες δεν είναι το ίδιο. Και ο νορμάλ μετανάστης είναι πιο πολύ θύμα από τις διάφορες περιφερόμενες αγέλες-συμμορίες. Είναι απλά το αλητο-λούμπεν και άλλο ο μετανάστης εργάτης ή μικροιδιοκτήτης. Και αυτοί είναι θύματα της κατάστασης.

Αλλά τους διάφορους μάγκες που κάθονται στις καρέκλες φταίει ο λαός που αν και εκατομμύρια, δε τους παίρνει με τις φαλτσέτες να μη τους αφήσει κομματάκι. Αφήνει ένα μάτσο σιχαμένους κοινούς εγκληματίες να παριστάνουν τους καθοδηγητές της κοινωνίας και να τους διατάζουν. Έπρεπε να τους είχαν πετάξει στη θάλασσα ή σε κάνα βόθρο χθες.

α να γειασει ο στομας σου..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όοοοοπααααα.....

Άλλο λέω..........  :s&m_2:

Φίλε μου εσυ τόση ώρα τι ακριβώς θέλει νας μας πεις? Ότι ? Δε τρέχει τίποτα? Δε γίνεσαι πιο σαφής να πεις τι ακριβώς πιστεύεις? Για την οικονομία του λόγου.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Κι εγω αλλο λεω.
Λακη, δεν εισαι το κεντρο του κοσμου! Δεν ειχε να κανει με σενα το σχολιο μου!
:2funny: :2funny: :2funny:

Σόρρυ μαν.

Τα έχει παίξει ο υπολογιστής μου και δείχνει ό,τι θέλει.

Αφού να φανταστείς πάνω από το ποστ σου μου έδειξε ότι έκανες παράθεση στο δικό μου ποστ.

Κοίτα κάτι πράματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σόρρυ μαν.

Αφού να φανταστείς πάνω από το ποστ σου μου έδειξε ότι έκανες παράθεση στο δικό μου ποστ.

Κοίτα κάτι πράματα.
Ωχ ναι.
Πατησα την παραθεση σε σενα.
Οκ, ανακαλω.
Για αλλη μια φορα σε οτι εχει να κανει με σενα  :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Σόρρυ μαν.

Κοίτα κάτι πράματα.

αχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ

ειναι σοκαρισμενος ο κουγιας ρε συ,μην τον παρεξηγας

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Έχουν και τους καμίνηδες και τις νταλάρες να τους προστατεύουν.
===
Α,,,, Καμίνης   λέγεται  αυτός ο δήμαρχος  με την γυναικεία φωνή  ;)  που  ήταν  σήμερα  στiς ειδήσεις τoυ MEGA ?! :2funny:  :tickedoff:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
 α να γειασει ο στομας σου..

Αυτοί οι οποίοι έχουμε αφήσει να διαφεντεύουν τις ζωές μας και να αποφαζίσουν για εμάς λες και είμαστε τα ζώα τους που κληρονόμησαν από το μπαμπά τους, άμα ήταν σε μια οποιαδήποτε άλλη νορμάλ χώρα με στοιχειώδεις θεσμούς, θα βρίσκονταν όλοι στη φυλακή ως κοινοί εγκληματίες του ποινικού δικαίου. Ακόμη και τώρα αρκεί ένας εισαγγελέας και ένας σωστός δικαστής για να πάνε φυλακή. Πολιτικοί, "επιχειρηματίες" και διάφοροι άλλοι μεγιστάνες που νομίζουνε πως είναι και θεοί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
 αχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ

ειναι σοκαρισμενος ο κουγιας ρε συ,μην τον παρεξηγας

Ειμαι σοκαρισμενος απο την προχθεσινη αποθεωση για την ανοδο της Παναχαικης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom