Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ειναι αναστρεψιμη η κατασταση
οταν αυτη η μποχα που περιγραφεις αρχιζει και  μας απωθει και οχι να μας ελκυει
γιατι ολοι εχουμε συντελεσει σ'αυτο το σαθρο οικοδομημα

φυσικά και είναι αναστρέψιμη η κατάσταση.

απλώς αν ληφθούν τα δέοντα μέτρα θα υπάρξει κόστος (κυνηγητά, συλλήψεις, απελάσεις γυναικόπαιδων κ.ο.κ.), άνθρωποι θα υποφέρουν.

αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι εγώ ή εσύ που είμαστε πολίτες/άτομα και έχουμε περισσότερες ή λιγότερες ευαισθησίες...για το κράτος το οποίο -κατά τα φαινόμενα- είναι κοινωνικά ανάλγητο θα έπρεπε κανονικά να είναι παιχνιδάκι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
παιδια μου φαινεται οτι εχουν αναψει τα αιματα, και δε φαινεται να σβηνουν τοσο ευκολα...
Ό,τι και να λεμε εμεις που δεν μενουμε εκει δεν εχει καμια σημασια.
Ειτε εκφραζουμε "δεξια" ειτε "αριστερη" αποψη.
Οι εκει κατοικοι ΔΕΝ θα μας ρωτησουν για το πως θα πραξουν, ούτε θα τους επιβαλλει κανενας τροπο σκεψης.
Εγω θα πω απλα οτι οι ανθρωποι αυτοι ειναι σε πανικο. Και φυσικα πλεον η αντιδρασή τους ειναι απροβλεπτη. Θα αρχισουν ΟΛΟΙ να οπλοφορουν. Και θα πυροβολανε στο ψαχνό.
Το απογευμα πηγε καποιος πανηλιθιος, και πεταξε τα λουλουδια που ειχαν βαλει οι περιοικοι στο σημειο της δολοφονιας, θελοντας να εκφρασει προφανως την αντιθεσή του στην αντιδραση των κατοικων. Μπροστά τους κιόλας. Τόσο μάγκας.
Καλως κακως, το εκανε.
Τον τσουβαλιασαν στις σφαλιαρες.
Αντε να πεις τωρα σε αυτους που τον σφαλιαρισσανε, οτι ειναι "ρατσιστες" και "φασιστες".
Πες τους το.
Το μονο που θα καταφερεις πια, ειναι να σου κραυγασουν μεσα στα μουτρα "ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ".

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτο που λες ισως ισχυε παλιοτερα. Τωρα το πραγμα ξεφυγε απο ολους. Ειναι εισβολη του τριτου κοσμου που ζηταει τα δικαιωματα του στον πιο αδυναμο κρικο της δυσης που ειναι ελλαδα
Δυστηχως ισχυει και ΤΩΡΑ!Αν θελαν να τους διωξουν θα τους ειχαν διωξει ειναι παρα πολυ ευκολο!Π.Χ. μπορει να εκανε η Αστυνομια τα στραβα ματια αν γινοταν Πογκρον κατα των ξενων.Οτι εγινε και στην Κωνσταντινουπολη στα τελη της δεκαετιας του '50!Θα τα μαζευαν οι ξενοι και θα φευγαν.Το κρατος αν θελει μπορει να κανει τα παντα.Δεν θελει ομως γιατι το Κεφαλαιο ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς!Υπαρχει και υπογεννητικοτητα το εργατικο δυναμικο μειωνεται.Ποιος θα το αναπληρωσει?Οι λαθρομεταναστες φυσικα
Τύπε, αν σκεφτείς ότι το θύμα απεβίωσε άμεσα και όχι από αιμορραγία στο νοσοκομείο, μάλλον μιλάμε για επαγγελματικό σφάξιμο.
Ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ είπε ότι οι δράστες είναι μαροκινοί ή αλγερινοί.
Με προλαβες θα εγραφα τωρα οτι ολοι οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ!Οι Πακιστανοι,Ινδοι,Σρι Λανκιοτες και οι Ασιατες ειναι πιο φυλησιχοι το μεγαλητερο κακο συνηθως το κανουν οι Λαθρομεταναστες απο της χωρες Μαροκο,Αλγερια και Τυνησια

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε ο ανθρωπάκος τι έπαθε...έχουμε ξεφύγει τελείως παίδες..τα πράγματα δείχνουν πολυ σοβαρά και θα εξελειχθούν ακομα προς το χειρότερο έτσι όπως δείχνουν!Τι γενέθλια να γιορτάσει αυτο το παιδάκι??Το θάνατο του πατέρα που δεν θα γνωρίσει ποτέ του??? :'( :(

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τύπε, αν σκεφτείς ότι το θύμα απεβίωσε άμεσα και όχι από αιμορραγία στο νοσοκομείο, μάλλον μιλάμε για επαγγελματικό σφάξιμο.
Ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ είπε ότι οι δράστες είναι μαροκινοί ή αλγερινοί.

στην αλγερια ειναι συνηθισμενο το σφαξιδι στη καθημερινοτητα. εμας μας κανει εντυπωση γιατι εχουμε μαθει αλλιως. αυτοι μπορει να ειναι μεσοαστοι στη πατριδα τους.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φυσικά και είναι αναστρέψιμη η κατάσταση.
για πεισε με πως ειναι αναστρεψιμη σε μια ελλαδα που βουλιαζει στην υποβαθμιση και την φτωχια και την υποαναπτυξη και την ανεργια...... :think: :think:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Ώντας κάτοικος πάνω από 20 χρόνια θα σας τα ΞΑΝΑ πω.

Στη γειτονιά αυτή δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που για άλλες περιοχές είναι αυτονόητα.Εννοείται πως καμία γυναίκα δε κυκλοφορεί μόνη της μετά τις 8 το βράδυ.Αλλά και με άλλον να κυκλοφορεί οι ξένοι κατά δεκάδες κάνουν ότι θέλουν.

Φασαρίες , ξυλοδαρμοί , βιασμοί και κλεψιές δε τις αναφέρω καν.

Πραγματικά το να ζεις 24 ώρες στην περιοχή έχει διαφορά και σίγουρα ακομα και αν ερχεσαι καθε μέρα για τον Χ Ψ λόγο , πίστεψε με , δεν ξερείς τι τραβάει ο κάτοικος που ζει εκεί όλη τη ζωή του.

Κανείς δε γεννήθηκε από τους ανθρώπους εδώ , ούτε και εγώ ρατσιστής.Aλλά ώντας νέος άνθρωπος , κάπου χάνω την υπομονή μου όταν δε μπορώ να κάνω πράγματα που άλλοι νέοι στην ηλικία μου είναι αυτονόητα.Οταν δε μπορώ να καλέσω την κοπέλα μου σπίτι , γιατί έχω δει τι συμβαίνει σε κοπέλες.Οταν δε μπορώ να κυκλοφορήσω/παρκάρω/ζήσω ρε παιδί μου ανθρώπινα.

Και όταν μιλάω για τριτοκοσμικές καταστάσεις , πιστέψτε το.Δεν είναι σχήμα λόγου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
στην αλγερια ειναι συνηθισμενο το σφαξιδι στη καθημερινοτητα. εμας μας κανει εντυπωση γιατι εχουμε μαθει αλλιως. αυτοι μπορει να ειναι μεσοαστοι στη πατριδα τους.
Οι χειροτεροι ειναι οι αραβες και οι υποσαχαριοι μαυροι.
Καμια αναστολη, κανενας σεβασμος στην ανθρωπινη ζωη.
Συμφωνω οτι τελικα οι πακιστανοι που τοσος λογος γινεται, παιζει να ειναι και οι πιο ησυχοι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Στη γειτονιά αυτή δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που για άλλες περιοχές είναι αυτονόητα.Εννοείται πως καμία γυναίκα δε κυκλοφορεί μόνη της μετά τις 8 το βράδυ.Αλλά και με άλλον να κυκλοφορεί οι ξένοι κατά δεκάδες κάνουν ότι θέλουν.

Πραγματικά το να ζεις 24 ώρες στην περιοχή έχει διαφορά και σίγουρα ακομα και αν ερχεσαι καθε μέρα για τον Χ Ψ λόγο , πίστεψε με , δεν ξερείς τι τραβάει ο κάτοικος που ζει εκεί όλη τη ζωή του.

Κανείς δε γεννήθηκε από τους ανθρώπους εδώ , ούτε και εγώ ρατσιστής.Aλλά ώντας νέος άνθρωπος , κάπου χάνω την υπομονή μου όταν δε μπορώ να κάνω πράγματα που άλλοι νέοι στην ηλικία μου είναι αυτονόητα.Οταν δε μπορώ να καλέσω την κοπέλα μου σπίτι , γιατί έχω δει τι συμβαίνει σε κοπέλες.Οταν δε μπορώ να κυκλοφορήσω/παρκάρω/ζήσω ρε παιδί μου ανθρώπινα.

Και όταν μιλάω για τριτοκοσμικές καταστάσεις , πιστέψτε το.Δεν είναι σχήμα λόγου.

εχεις ολα τα δικια τυπε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οχι ιδιεταιρα εκει ειναι υσηχα παρολο οτι σε πολλες πολεις εχει ανεγεια στους νεους μεχρι 90% εκει ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!Σε εξαφανιζουνε μερα μεσημερι!Αν Π.Χ. ΕΧΕΙς ΜΟΥΣΙ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙς!μπορει να σε περασουν για Ισλαμιστη το πιθανοτερο ειναι να σε μαζεψουν σε καποιο αστυνομικο τμημα οπου θα φας το ξυλο της αρκουδας και αν εχεις και σχεσεις με Ισλαμιστες δεν θα σε βρουνε ποτέ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Στους προοδευτικους πες το.
Για να σε πουν ρατσιστη απο την ασφαλεια των βορειων προαστιων.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε τα ξερουμε καλα
εγω μενω 31 χρονια στο κεντρο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οι χειροτεροι ειναι οι αραβες και οι υποσαχαριοι μαυροι.
Καμια αναστολη, κανενας σεβασμος στην ανθρωπινη ζωη.
Συμφωνω οτι τελικα οι πακιστανοι που τοσος λογος γινεται, παιζει να ειναι και οι πιο ησυχοι.

μομολα οι πακιστανοι. δεν ειναι αξιοι για τετοια

Οχι ιδιεταιρα εκει ειναι υσηχα παρολο οτι σε πολλες πολεις εχει ανεγεια στους νεους μεχρι 90% εκει ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!Σε εξαφανιζουνε μερα μεσημερι!Αν Π.Χ. ΕΧΕΙς ΜΟΥΣΙ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙς!μπορει να σε περασουν για Ισλαμιστη το πιθανοτερο ειναι να σε μαζεψουν σε καποιο αστυνομικο τμημα οπου θα φας το ξυλο της αρκουδας και αν εχεις και σχεσεις με Ισλαμιστες δεν θα σε βρουνε ποτέ!

κατι μας ειπες τωρα τυπε. σου λεω οτι τα αλγερια ειναι σφαχτες. οχι μοβορικα, αλλα λογω κουλτουρας και απαξιας. σφαζουν και δεν ιδρωνουν. τοχουν ευκολο οπως εχουμε εδω το μπινελικι.  

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Στους προοδευτικους πες το.
Για να σε πουν ρατσιστη απο την ασφαλεια των βορειων προαστιων.

Το θέμα δεν είναι η υπομονή , γιατί στο ποστ μου τώρα το διάβασα.
Σήμερα για πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα πληγωμένος μπορώ να πω.
Πληγωμένος με αυτό που ζω.Και δε ξέρω με ποιον.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
παιδια εγω μενω στο κεντρο... οχι πολυ μακρια απο κει που δολοφονησαν τον ανθρωπο.
η κατασταση πραγματι εχει εκτροχιαστει. τα βραδια νομιζεις οτι εισαι σε αλλη  χωρα...
και το χειροτερο ειναι πως καποιοι (σιγουρα οχι ολοι, ουτε καν οι περισσοτεροι) μεταναστες
φερονται τελειως ασυδωτα και προκλητικα απεναντι σε οποιονδηποτε. Ειναι σημαδι των καιρων ισως.
ειναι η ανεχεια, ειναι η παντελης ελλειψη εννομης ταξης και ο ανυπαρκτος φοβος απεναντι στην
αστυνομια και σε οποιονδηποτε μπορει να επιβαλει τη νομιμοτητα.

ειναι θλιβερο αλλα και αναποφευκτο μαλλον να αρχισουμε ολοι να παιρνουμε το νομο στα χερια μας
εναντιον δικαιων και αδικων. και πολυ φοβαμαι πως θα ζησουμε μερες Μασσαλιας στην Αθηνα.
Το ενα κακο φερνει το αλλο μαλλον και το βαρελι της κοινωνιας μας δεν εχει πατο...

το να καθαρισει το κεντρο ειναι καθαρα θεμα πολιτικης βουλησης. οποιος θελησε να το κανει το εκανε.
εδω καθαρισε η νεα υορκη...
ομως τι τα θες... ο μπατσος φερεται σα δημοσιος υπαλληλος, η πολιτεια κανει τα στραβα ματια
και ο καθενας απο μας πρωτα απ ολα κοιταει τον κωλο του και ας καιγεται ο κοσμος γυρω του.

στο τελος θα κατεβει ο στρατος στους δρομου και θα λεμε παλι καλα...
και αυτη ειναι η πραγματικη κατρακυλα. να φτασουμε να παρακαλαμε να συμβουν πραγματα που τα θεωρουσαμε αδιανοητα...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
απλα κουραγιο σε αυτους που εχουν την τυχη να μενουν στο κεντρο

Stories

Νέο!

Stories