Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
οσο ανεβαινει ο πληθωρισμος ,και μειωνονται οι μισθοι , αναγκαστικα θα συντηρειται αυτο το νοσηρο φαινομενο

ειναι εμφυτο το κερδοσκοπιικο ενστικτο στον ανθρωπο , το θεμα ειναι να βρεθουν τροποι να περιοριστουν οι εκφανσεις του

Τύπε, η μαίμου λουί βιττόν, το cd της τζούλιας και η κάμερα των € 500 που ο κλέφτης θα στην πουλήσει € 50 δεν είναι ακριβώς είδη πρώτης ανάγκης...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εκει στο λενε κιολας ψαρωτικα "φιλαρακι κλεμμενο ειναι, ευκαιρια" :2funny:

Τύπε είχε αγοράσει γνωστός μου βιντεοκάμερα στο κουτί.
Τελικά είχε μόνο το κουφάρι που το είχαν γεμίσει με άμμο για να έχει βάρος.
Καλός μαλάκας και αυτός...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Αὐτὸ τὰ ὁποῖον δὲν ἀνθίσταται εἰς τὴν βάσανον τοῦ ὀρθοῦ λόγου εἶναι ἡ ἀνωτέρω ἄποψὶς σας ἡ ὁποία βεβαίως εἶναι προϊὸν ἀντιγραφῆς καὶ ἐπικολλήσεως συνθήματος τῆς ἀριστερᾶς ἀναμασουμένου ἐπὶ 100 τουλάχιστον ἔτη.

Λάβατε κάλαθον μὲ 100 μῆλα. Ἐξαγάγατε 10 ἐξ αὐτῶν ἄνευ προτέρας ὀπτικῆς ἐπαφῆς μετὰ τοῦ συνόλου τῶν μήλων. Ἔστω ὅτι διαπιστώνεται ὅτι καὶ τὰ 10 εἶναι σεσηπότα. Εἶναι λογικὸν νὰ ὑποθέσητε ὅτι ἔχετε ἐξαγάγει ὅλα τὰ σεσηπότα μῆλα τοῦ καλάθου καὶ ὅτι οὐδὲν ἕτερον σεσηπὸν μῆλον ὑπάρχῃ;

Ἁπλούστερον δὲν γίνεται.

Άρα τα μήλα ήταν σάπια από το δέντρο αρχής εξαρχής και δεν ευθύνονται οι συνθήκες πέριξ του καλαθιού.

Μάλιστα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Μάλιστα.

(1) Οι αστυνομικοί οι οποίοι ασχολούνται με την υπόθεση, δεν αποκλείουν ο Πακιστανός που αναζητείται, να έχει φύγει από την Ελλάδα.

Δηλαδή όταν θέλουν την κοπανάνε από την Ελλάδα στο τσακ μπαμ. Αν είναι να φύγουν, δεν μπορούν.

(2) ο 27χρονος είχε συλληφθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2010 για διακίνηση χασίς, προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος στις 5 Απριλίου 2011.

Άλλη μια περίπτωση που δικαιώνει την μηδενική ανοχή του Τζουλιάνι.

(3) Και οι δύο παρέμεναν στην Ελλάδα έχοντας υποβάλλει αιτήματα για παροχή ασύλου.

Ασχολίαστο.

Περιμένω με αγωνία τοποθέτηση της μαρκησίας Ντα΄' Αρα επί του θέματος...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τύπε, η μαίμου λουί βιττόν, το cd της τζούλιας και η κάμερα των € 500 που ο κλέφτης θα στην πουλήσει € 50 δεν είναι ακριβώς είδη πρώτης ανάγκης...
το ωφελιμιστικο ενστικτο του ανθρωπου ομως παραμενει

εν πασει περιπτωσει ,
δεν εχω να προτεινω θεραπεια γιατι η νοσος ειναι πιο περιπλοκη απ'οτι φαινεται

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ
 ναι ρε συ,υπαρχουν και τετοιοι

εδω ο Γερος μου ειχε παρει απο γυφτακο πλανοδιο ενα επαναφορτιζομενο δραπανακι
 ξερεις ποια λεω,αυτα της πλακας

το βλεπει,ωραιο ειναι την δουλεια μου την κανω
 κατσε μπαρμπα να σου φερω ενα κλειστο απ'τ'αμαξι

παει στο σπιτι ο Γερος ανοιγει,τι να δει;
 αμμος σε πολυμπαγκ

δεν μιλιοτανε ενα μηνα,του το πηγαιναμε και εμεις καζουρα συνεχεια,αφου την γλυτωσε
 παλι θα καλα,θα ζησει πολλα χρονια

αχαχαχχαχαχαχαχχ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
 και ποσα δεν μαθαινουμε που γινονται καθε μερα....
 αγριευει η κατασταση και δεν βλεπω μελλον

αλλα τι λεω...θα τα φτιαξει ολα ο Παγκαλος στην Αθηνα
εγω λεω ν'αφησουμε το Μιχαλολιακο να δωσει τη λυση  :2funny:

Επισκέπτης
Άρα τα μήλα ήταν σάπια από το δέντρο αρχής εξαρχής και δεν ευθύνονται οι συνθήκες πέριξ του καλαθιού.

Μάλιστα.

Δὲν εἶναι αὐτὴ ἡ οὐσία τοῦ παραδείγματος. Δὲν ἐξετάζεται πῶς καὶ διατὶ ἐσάπισαν. Λέγομεν ὅτι εἶναι ἀπολύτως λογικὸν (καὶ ὄχι "προκατάληψις") νὰ ἐξαγάγωμεν συμπεράσματα διὰ τὸ σύνολον ἐξ ἑνὸς δείγματος. Μὲ πιθανότητας βεβαίως. Ἀλλὰ εἶναι ἀπολύτως λογικὸν νὰ συμπεράινομεν ὅτι οἱ Ἀφγανοὶ π.χ. εἶναι ἐγκληματίαι κρίνοντες ἐξ ἑνὸς δείγματος. Τουλάχιστον περισσότερον ἐγκληματίαι ἤ οἱ Ἕλληνες.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τι φιλος και λοιπα, εγω ο μαλακας  πριν 10+ χρονια ειχα αγορασει ενα rolex daytona :headbang: :headbang: :headbang: Mου αρεσει που χαρηκα γιατι απο 100ε του το εριξα στα 50 :2funny:

Φυσικα το folex μετα απο μια βδομαδα σταματησε να δουλευει (για παντα...). Eννοειται το εμαθα το μαθημα και δεν ξαναγορασα ποτε στο ετσι.

Σε γενικες γραμμες παντως δεν ψωνιζω μαιμουδες (ή ρεπλικες που λενε σημερα) ειναι ολιγον τι ακυρο, δεν φτανουν ουτε κατα διανοια την ποιοτητα υλικων και κατασκευης του original. Aν δεν εχω λεφτα, παιρνω κατι φθηνοτερο...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δὲν εἶναι αὐτὴ ἡ οὐσία τοῦ παραδείγματος. Δὲν ἐξετάζεται πῶς καὶ διατὶ ἐσάπισαν. Λέγομεν ὅτι εἶναι ἀπολύτως λογικὸν νὰ ἐξαγάγωμεν συμπεράσματα διὰ τὸ σύνολον ἐξ ἑνὸς δείγματος. Μὲ πιθανότητας βεβαίως. Ἀλλὰ εἶναι ἀπολύτως λογικὸν νὰ συμπεράινομεν ὅτι οἱ Ἀφγανοὶ π.χ. εἶναι ἐγκληματίαι κρίνοντες ἐξ ἑνὸς δείγματος. Τουλάχιστον περισσότερον ἐγκληματίαι ἤ οἱ Ἕλληνες.
πως θα κρινουμε ομως το κατα ποσο ειναι αντιπροσωπευτικο το δειγμα?
οι λαθρομεταναστες ειναι πεσμενα φυλλα στον ανεμο της ωφελιμοκρατειας
γι'αυτο ειναι πιο επιρρεπεις στο εγκλημα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τι φιλος και λοιπα, εγω ο μαλακας  πριν 10+ χρονια ειχα αγορασει ενα rolex daytona :headbang: :headbang: :headbang: Mου αρεσει που χαρηκα γιατι απο 100ε του το εριξα στα 50 :2funny:

Φυσικα το rolex μετα απο μια βδομαδα σταματησε να δουλευει (για παντα...). Φυσικα το εμαθα το μαθημα και δεν ξαναγορασα ποτε στο ετσι.

Σε γενικες γραμμες παντως δεν ψωνιζω μαιμουδες (ή ρεπλικες που λενε σημερα) ειναι ολιγον τι ακυρο, δεν φτανουν ουτε κατα διανοια την ποιοτητα υλικων και κατασκευης του original. Aν δεν εχω λεφτα, παιρνω κατι φθηνοτερο...

τούτο θα πω μονάχα: προ 10ετίας με φίλο, αντί για κινητό (που και καλά μας το έβαλαν στο πουγκί), αγοράσαμε παστέλι. :P

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Δὲν εἶναι αὐτὴ ἡ οὐσία τοῦ παραδείγματος. Δὲν ἐξετάζεται πῶς καὶ διατὶ ἐσάπισαν. Λέγομεν ὅτι εἶναι ἀπολύτως λογικὸν νὰ ἐξαγάγωμεν συμπεράσματα διὰ τὸ σύνολον ἐξ ἑνὸς δείγματος. Μὲ πιθανότητας βεβαίως. Ἀλλὰ εἶναι ἀπολύτως λογικὸν νὰ συμπεράινομεν ὅτι οἱ Ἀφγανοὶ π.χ. εἶναι ἐγκληματίαι κρίνοντες ἐξ ἑνὸς δείγματος. Τουλάχιστον περισσότερον ἐγκληματίαι ἤ οἱ Ἕλληνες.

Η ουσία του παραδείγματος είναι ακριβώς το ότι δεν εξετάζεται το πώς και γιατί σάπισαν.

Γιατί αν εξεταζόταν αυτό, θα γινόταν αντιληπτή η διαφορά (όχι ότι τώρα δε γίνεται, απλώς προσπερνάται) που υπάρχει μεταξύ άβουλων μήλων και ανθρώπων (μάυρων μεν, ανθρώπων δε) που όπως και να το κάνουμε έχουν ένα λόγο παραπάνω γύρω από το αν θα σαπίσουν ή όχι.

Αν βρίσκεις λογικό το να κρίνεις του Αφγανούς, Πακιστανούς και λοιπούς σκουρόχρωμους εξ'ενός δείγματος κάνε το ελεύθερα.

Απλά παραδείγματα του τύπου 10 σάπια μήλα -> 1 καλάθι σάπια μήλα άρα και 10 "σάπιοι" Αφγανοί -> 1 Ελλάδα "σάπιοι" Αφγανοί νομίζω πως δεν αρμόζουν στη νοημοσύνη σου (if I may).

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
 χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ
 ναι ρε συ,υπαρχουν και τετοιοι

εδω ο Γερος μου ειχε παρει απο γυφτακο πλανοδιο ενα επαναφορτιζομενο δραπανακι
 ξερεις ποια λεω,αυτα της πλακας

το βλεπει,ωραιο ειναι την δουλεια μου την κανω
 κατσε μπαρμπα να σου φερω ενα κλειστο απ'τ'αμαξι

παει στο σπιτι ο Γερος ανοιγει,τι να δει;
 αμμος σε πολυμπαγκ

δεν μιλιοτανε ενα μηνα,του το πηγαιναμε και εμεις καζουρα συνεχεια,αφου την γλυτωσε
 παλι θα καλα,θα ζησει πολλα χρονια

αχαχαχχαχαχαχαχχ

Την έχει πατήσει έτσι κόσμος και ντουνιάς.

Απλά τώρα νομίζω ότι έχει παλιώσει αρκετά αυτή η μέθοδος. Πιθανότατα θα έχουν ήδη βρει κάποια άλλη πιο πειστική.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τούτο θα πω μονάχα: προ 10ετίας με φίλο, αντί για κινητό (που και καλά μας το έβαλαν στο πουγκί), αγοράσαμε παστέλι. :P
Συνεργατης παλιος, εφαγε παρομοιου στυλ απατη μονο που αντι για κινητο, ρολοι, τρυπανακι, καμερα, ηταν 4 πακοι κατοστοδολαρα :grin:

Απο Νιγηριανους ηταν...

Επισκέπτης
πως θα κρινουμε ομως το κατα ποσο ειναι αντιπροσωπευτικο το δειγμα?
οι λαθρομεταναστες ειναι πεσμενα φυλλα στον ανεμο της ωφελιμοκρατειας
γι'αυτο ειναι πιο επιρρεπεις στο εγκλημα

Ἕτερον ἑκάτερον. Ἐδῶ ὑπεισέρχονται ὑποκειμενικαὶ θεωρήσεις:

"Οἱ καϋμένοι οἱ πτωχοὶ τὶ διέξοδον ἔχουσιν ἤ τὸ ἔγκλημα"

κατὰ

"Οἱ Ἕλληνες εἰς Γερμανίαν τὴν δεκαετίαν τοῦ '60 ἦσαν πτωχώτατοι ἀλλὰ δὲν προέβαιναν εἰς ἐγκλήματα"

Ἐπιλέξατε κατὰ τὴν ὄρεξὶν σας.

Πάντως ὅτι ἐγκληματοῦν δὲν ἀμφισβητεῖται - ἐκτὸς ὑπὸ πολιτικῶν τὴς ἄκρας ἀριστερᾶς ἀποτελοῦντων κλινικὰς περιπτώσεις.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Η ουσία του παραδείγματος είναι ακριβώς το ότι δεν εξετάζεται το πώς και γιατί σάπισαν.

Γιατί αν εξεταζόταν αυτό, θα γινόταν αντιληπτή η διαφορά (όχι ότι τώρα δε γίνεται, απλώς προσπερνάται) που υπάρχει μεταξύ άβουλων μήλων και ανθρώπων (μάυρων μεν, ανθρώπων δε) που όπως και να το κάνουμε έχουν ένα λόγο παραπάνω γύρω από το αν θα σαπίσουν ή όχι.

Αν βρίσκεις λογικό το να κρίνεις του Αφγανούς, Πακιστανούς και λοιπούς σκουρόχρωμους εξ'ενός δείγματος κάνε το ελεύθερα.

Απλά παραδείγματα του τύπου 10 σάπια μήλα -> 1 καλάθι σάπια μήλα άρα και 10 "σάπιοι" Αφγανοί -> 1 Ελλάδα "σάπιοι" Αφγανοί νομίζω πως δεν αρμόζουν στη νοημοσύνη σου (if I may).

δεν ησουν καλος στη στατιστική ε? Ο μπακάλης μια χαρα τα λέει.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
δεν ησουν καλος στη στατιστική ε? Ο μπακάλης μια χαρα τα λέει.

Η στατιστική (ειδικά τέτοιου τύπου) είναι πολύ λίγη για να περιγράψει τον άνθρωπο.

Στα μήλα κάτι κάνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom