Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ακόμα και κει γράφουν ανακρίβειες τα κοινωνίκά σκύβαλα.
βάσει του ΚΠΔ αρθρο 105 παρ 2,3 τα δις ισόβια δε μπορούν να πέσουν κάτω απο 25 χρόνια.
τα 20 στα απλά ισόβια μπορούν να γίνουν 18.  
βεβαίως για τον λάκη το να μπει ένας άνθρωπος φυλακή στα 30 και να βγει στα 55 δεν είναι κοινωνικά, οικονομικά, οικογενειακά και προσωπικά τελειωμένος.
και είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος μετά απο 25 χρόνια εγκλεισμού με το σύνδρομο εγκλεισμού να τον κυνηγάει για την υπόλοιπή του ζωή θα προτιμούσε το μπαμ και κάτω με εκτέλεση.

α ακομα καλυτερα. *δεν το ειχα ψαξει,δεν ξερω καθολου για το ποσα χρονια ειναι.*
οχι πρεπει να τον σκοτωσουμε μετα.
πολιτισμος φαρ ουεστ once again.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ο παπαχρονης ποσα χρονια εκατσε μεσα?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
βρε τους κακομοιρους βιαστες, παιδοφιλους, φονιαδες.....

τι τραβανε οι αμοιροι επειδη σκοτωσαν ή βιασαν κανα ανηλικο ...

ντροπή! είμαστε απολίτιστοι!

:jerking:

αυτο καταλαβες εσυ? ειλικρινα?!

βασικα τα πε ολα ο περσυ, οτι κ να πω, απλα θα τα επαναλαβω, τπτ καινουριο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.087
Πόντοι
42.697

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.087
Πόντοι
42.697

και αυτά που κατάλαβε, οπως τα κατάλαβε, κατόρθωμα είναι...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
βεβαίως για τον λάκη το να μπει ένας άνθρωπος φυλακή στα 30 και να βγει στα 55 δεν είναι κοινωνικά, οικονομικά, οικογενειακά και προσωπικά τελειωμένος.
και είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος μετά απο 25 χρόνια εγκλεισμού με το σύνδρομο εγκλεισμού να τον κινηγάει για την υπόλοιπή του ζωή θα προτιμούσε το μπαμ και κάτω με εκτέλεση.

ενω ειμαι σιγουρ οτι ετσι ακριβως ειναι για τα περισσοτερα εγκλήματα, δεν θα έλεγα το ίδιο για τους παιδεραστες. Νομίζω οτι η τάση τους δεν φευγει με τον φόβο της τιμωρίας ακόμη κι αν αυτη ειναι ο θάνατος. Ειναι κάτι που νομίζω οτι δεν μπορούν να ελέγξουν.

Μη με ρωτησει κανείς για πηγουλες, δεν θα ψαξω τωρα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

ναι μωρε, λαθος το καταλαβα... :jerking: :jerking: :jerking:

κ απο την αλλη, 17 χρονια στη φυλακη νομιζουν οτι ειναι το τιποτα. ο εγκλεισμος σε φτανει στα ορια.

πως θα σου φαινοταν μια αποδοση τιμωριας με βαση το ισλαμικο δικαιο?

βιασες? σου κοβουν το πουλι (στην καλυτερη)
εκλεψες? σου κοβουν τα χερια

πιο δημοκρατικο δεν ειναι αυτο? ουτε τους σκοτωνουν, ουτε τους χαραμιζουν τα νειατα στη φυλακη...

:jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

η πουτάνα φταίει που έγινε πουτάνα.
εμείς απλά γαμάμε για εκτόνωση επί πληρωμή ένα αποβρασμα της κοινωνίας που απο μικρή την είχε στα ώπα ώπα, τη μόρφωσε, τη σπούδασε, την έντυσε, της βρήκε κανονική δουλειά, της παρείχε νορμάλ οικογένεια δασκάλους και γονείς και αυτή λόγω βλαμμένου γονιδίου έγινε πουτάνα.

κοινώς τα μπουρδέλα υπάρχουν για να τιμωρούν τις πουτάνες και όχι την κοινωνία την ίδια.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
γνωστή τακτική να αλλάζουμε το θέμα συζήτησης στο μπουρδέλα.

ο λάκις μίλησε για εκτελέσεις όπως αμέρικα και ότι στην ελλάδα κανείς δεν πάει ισόβια.
το ποιντ του ίνοσεντ πρότζεκτ είναι ότι ακόμα και σε περίπτωση "μπιγιόντ ένι ρίζοναμπλ ντάουτ" επειδή ο δικαστής και οι ένορκοι ενδεχομένως να κάνουν λάθος αφού είναι άνθρωποι, ούτε το λάιφ σεντενς χωρίς παρόουλ δικαιολογείται ούτε το ντεθ πέναλτυ

ο άλλος άρχισε τον καρσιλαμά για πενταήμερες και άδειες.
ο καθένας με το μυαλό και την παιδεία που διαθέτει.
Στην τελικη σκοπός της κοινωνίας δεν είναι να εκτελεί τα απολωλότα πρόβατα αλλά να τα επαναφέρει στο σωστό δρόμο παραδεχόμενη ότι πρώτα αυτή τα άφησε να ξεφύγουν με τις αδυναμίες και τις ελλείψεις της.

ο καλός δεξιός χριστιανός πάει να κοζάρει την εκτέλεση στο Τέξας και την Κυριακή πάει εκκλησία να αναψει κεράκι στον Ιησού που παράταγε τα 100 πρόβατα για να βρει το χαμένο..........

τι να πει κανείς.
δεν υπάρχουν λόγια.
απο την άλλη είναι όντως μάταιο να προσπαθείς να κάνεις διάλογο με σκύβαλα.
εγραψες!!!
για αλλη μια φορα ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.087
Πόντοι
42.697
και αυτά που κατάλαβε, οπως τα κατάλαβε, κατόρθωμα είναι...

πιο δημοκρατικο δεν ειναι αυτο? ουτε τους σκοτωνουν, ουτε τους χαραμιζουν τα νειατα στη φυλακη...

αααααααχαχαχαχαχαχα!!!!!!
ΔΕΥ ΥΠΑΡΧΕι λεμε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τέλος! :helpplea:

Επισκέπτης
η πουτάνα φταίει που έγινε πουτάνα.
εμείς απλά γαμάμε για εκτόνωση επί πληρωμή ένα αποβρασμα της κοινωνίας που απο μικρή την είχε στα ώπα ώπα, τη μόρφωσε, τη σπούδασε, την έντυσε, της βρήκε κανονική δουλειά, της παρείχε νορμάλ οικογένεια δασκάλους και γονείς και αυτή λόγω βλαμμένου γονιδίου έγινε πουτάνα.

κοινώς τα μπουρδέλα υπάρχουν για να τιμωρούν τις πουτάνες και όχι την κοινωνία την ίδια.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ενω ειμαι σιγουρ οτι ετσι ακριβως ειναι για τα περισσοτερα εγκλήματα, δεν θα έλεγα το ίδιο για τους παιδεραστες. Νομίζω οτι η τάση τους δεν φευγει με τον φόβο της τιμωρίας ακόμη κι αν αυτη ειναι ο θάνατος. Ειναι κάτι που νομίζω οτι δεν μπορούν να ελέγξουν.

δεν μπορεις ομως να αφαιρεσεις τη ζωη τους. γτ κ αυτος φονος ειναι. φονος ενος σιχαμενου κ αρρωστου καθαρματος, αλλα φονος. ασε που πρεπει να κρατουνται σε ξεχωριστη πτερυγα.

ειλικρινα τρεις λαλουν κ 2 χορευουν μεμο. με εκπλησεις καθε φορα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

κοίτα.
εν μερει εχεις δίκαιο....
απο την άλλη εάν ψάξεις το παρελθόν παιδεραστών μη σου κάνει εντύπωση εάν βρεις παιδιά που βιάστηκαν ή κακοποιήθηκαν απο πατεράδες θείους σόγια και άλλα τέτοια όμορφα.......
εκεί ενδεχομένως να χρειαστεί να ανατρεξεις πάλι στην κοινωνία μας που πιθανώς όταν η κυρά Κούλα ακούει το παιδί στο διπλανό διαμέρισμα να κλαίει να φωνάζει απο αυτά που του κάνει ο μπεκρής πατέρας πρέεπι να πάει φυλακή που λέει στο παιδί της "μην ασχολείσαι αγόρι μου κάνε τη δουλειά σου μη βρούμε το μπελά μας"
όπου και πάλι δε φταίει η κυρά Κούλα για την παιδεία που έλαβε και κατ επέκταση μεταβιβάζει στο παιδί της.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
γνωστή τακτική να αλλάζουμε το θέμα συζήτησης στο μπουρδέλα.

ο λάκις μίλησε για εκτελέσεις όπως αμέρικα και ότι στην ελλάδα κανείς δεν πάει ισόβια.
το ποιντ του ίνοσεντ πρότζεκτ είναι ότι ακόμα και σε περίπτωση "μπιγιόντ ένι ρίζοναμπλ ντάουτ" επειδή ο δικαστής και οι ένορκοι ενδεχομένως να κάνουν λάθος αφού είναι άνθρωποι, ούτε το λάιφ σεντενς χωρίς παρόουλ δικαιολογείται ούτε το ντεθ πέναλτυ

ο άλλος άρχισε τον καρσιλαμά για πενταήμερες και άδειες.
ο καθένας με το μυαλό και την παιδεία που διαθέτει.
Στην τελικη σκοπός της κοινωνίας δεν είναι να εκτελεί τα απολωλότα πρόβατα αλλά να τα επαναφέρει στο σωστό δρόμο παραδεχόμενη ότι πρώτα αυτή τα άφησε να ξεφύγουν με τις αδυναμίες και τις ελλείψεις της.

ο καλός δεξιός χριστιανός πάει να κοζάρει την εκτέλεση στο Τέξας και την Κυριακή πάει εκκλησία να αναψει κεράκι στον Ιησού που παράταγε τα 100 πρόβατα για να βρει το χαμένο..........

τι να πει κανείς.
δεν υπάρχουν λόγια.
απο την άλλη είναι όντως μάταιο να προσπαθείς να κάνεις διάλογο με σκύβαλα.

...και ολα αυτα τα λεει ο περσονακος που προχθες στο νημα για τον Ντομινικ εκθειαζε οσο δεν παιρνει το Αμερικανικο νομικο συστημα και τα υπερ σουπερ ντουπερ συνταγματικα δικαιωματα των Αμερικανων πολιτων....

η κωλοτουμπα με ονοματεπωνυμο....

:jerking:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ακόμα και κει γράφουν ανακρίβειες τα κοινωνίκά σκύβαλα.
βάσει του ΚΠΔ αρθρο 105 παρ 2,3 τα δις ισόβια δε μπορούν να πέσουν κάτω απο 25 χρόνια.
τα 20 στα απλά ισόβια μπορούν να γίνουν 18.  
και είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος μετά απο 25 χρόνια εγκλεισμού με το σύνδρομο εγκλεισμού να τον κυνηγάει για την υπόλοιπή του ζωή θα προτιμούσε το μπαμ και κάτω με εκτέλεση.

3 φόνοι=τρις ισόβια= 25 χρόνια....
Και όλα αυτά χωρίς τίποτε υφ' όρους απολύσεις, χωρίς κάποια ευνοϊκή ρύθμιση, χωρίς καμια χάρη αν είσαι δηλωμένος gay.
Και όχι, σκοπός της ποινής δεν είναι μόνο να σοφρωνίσει αλλά και να τιμωρήσει και να προστατέψει το κοινωνικό σύνολο από κατακάθια...
Προσοχή, δεν μιλάμε για απατεωνάκους, εκδότες ακαλύπτων επιταγών και οφειλέτες του ΙΚΑ...Ούτε φυσικά για κανά πιτσιρικά που έκλεψε ένα παπί και ήπιε και έναν μπαφο...
Μιλάμε για ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ και ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ...
Αν θέλετε να τους σοφρωνίσετε, κάντε τους παρέα στη φυλακή...
Εγώ τους θέλω εκτός κυκολφορίας για πάρα πολλά χρόνια...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
δεν μπορεις ομως να αφαιρεσεις τη ζωη τους. γτ κ αυτος φονος ειναι. φονος ενος σιχαμενου κ αρρωστου καθαρματος, αλλα φονος. ασε που πρεπει να κρατουνται σε ξεχωριστη πτερυγα.

εννοειται. Προφανως και δεν  γραφω πουθενα οτι τους αξίζει ο θάνατος, γιατι δεν πιστευω κατι τετοιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom