Επισκέπτης
τι να πω ;;;
οπως παντα,πληρης ταυτιση αποψεων
+++++++++++++
Συγχωνεύσατε τὰς κατατομὰς τότε
τι να πω ;;;
οπως παντα,πληρης ταυτιση αποψεων
+++++++++++++
ακόμα και κει γράφουν ανακρίβειες τα κοινωνίκά σκύβαλα.
βάσει του ΚΠΔ αρθρο 105 παρ 2,3 τα δις ισόβια δε μπορούν να πέσουν κάτω απο 25 χρόνια.
τα 20 στα απλά ισόβια μπορούν να γίνουν 18.
βεβαίως για τον λάκη το να μπει ένας άνθρωπος φυλακή στα 30 και να βγει στα 55 δεν είναι κοινωνικά, οικονομικά, οικογενειακά και προσωπικά τελειωμένος.
και είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος μετά απο 25 χρόνια εγκλεισμού με το σύνδρομο εγκλεισμού να τον κυνηγάει για την υπόλοιπή του ζωή θα προτιμούσε το μπαμ και κάτω με εκτέλεση.
βρε τους κακομοιρους βιαστες, παιδοφιλους, φονιαδες.....
τι τραβανε οι αμοιροι επειδη σκοτωσαν ή βιασαν κανα ανηλικο ...
ντροπή! είμαστε απολίτιστοι!
ΥΓ. εμείς πρέπει την ερχόμενη εβδομάδα να κανονίσουμε έναν "υγιεινό" περίπατο με την γνωστή παρέα...
αυτο καταλαβες εσυ? ειλικρινα?!
βασικα τα πε ολα ο περσυ, οτι κ να πω, απλα θα τα επαναλαβω, τπτ καινουριο.
Συγχωνεύσατε τὰς κατατομὰς τότε
βεβαίως για τον λάκη το να μπει ένας άνθρωπος φυλακή στα 30 και να βγει στα 55 δεν είναι κοινωνικά, οικονομικά, οικογενειακά και προσωπικά τελειωμένος.
και είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος μετά απο 25 χρόνια εγκλεισμού με το σύνδρομο εγκλεισμού να τον κινηγάει για την υπόλοιπή του ζωή θα προτιμούσε το μπαμ και κάτω με εκτέλεση.
κ απο την αλλη, 17 χρονια στη φυλακη νομιζουν οτι ειναι το τιποτα. ο εγκλεισμος σε φτανει στα ορια.
βασικα τα πε ολα ο περσυ, οτι κ να πω, απλα θα τα επαναλαβω, τπτ καινουριο.
εγραψες!!!γνωστή τακτική να αλλάζουμε το θέμα συζήτησης στο μπουρδέλα.
ο λάκις μίλησε για εκτελέσεις όπως αμέρικα και ότι στην ελλάδα κανείς δεν πάει ισόβια.
το ποιντ του ίνοσεντ πρότζεκτ είναι ότι ακόμα και σε περίπτωση "μπιγιόντ ένι ρίζοναμπλ ντάουτ" επειδή ο δικαστής και οι ένορκοι ενδεχομένως να κάνουν λάθος αφού είναι άνθρωποι, ούτε το λάιφ σεντενς χωρίς παρόουλ δικαιολογείται ούτε το ντεθ πέναλτυ
ο άλλος άρχισε τον καρσιλαμά για πενταήμερες και άδειες.
ο καθένας με το μυαλό και την παιδεία που διαθέτει.
Στην τελικη σκοπός της κοινωνίας δεν είναι να εκτελεί τα απολωλότα πρόβατα αλλά να τα επαναφέρει στο σωστό δρόμο παραδεχόμενη ότι πρώτα αυτή τα άφησε να ξεφύγουν με τις αδυναμίες και τις ελλείψεις της.
ο καλός δεξιός χριστιανός πάει να κοζάρει την εκτέλεση στο Τέξας και την Κυριακή πάει εκκλησία να αναψει κεράκι στον Ιησού που παράταγε τα 100 πρόβατα για να βρει το χαμένο..........
τι να πει κανείς.
δεν υπάρχουν λόγια.
απο την άλλη είναι όντως μάταιο να προσπαθείς να κάνεις διάλογο με σκύβαλα.
και αυτά που κατάλαβε, οπως τα κατάλαβε, κατόρθωμα είναι...
ναι μωρε, λαθος το καταλαβα...
πως θα σου φαινοταν μια αποδοση τιμωριας με βαση το ισλαμικο δικαιο?
βιασες? σου κοβουν το πουλι (στην καλυτερη)
εκλεψες? σου κοβουν τα χερια
πιο δημοκρατικο δεν ειναι αυτο? ουτε τους σκοτωνουν, ουτε τους χαραμιζουν τα νειατα στη φυλακη...
η πουτάνα φταίει που έγινε πουτάνα.
εμείς απλά γαμάμε για εκτόνωση επί πληρωμή ένα αποβρασμα της κοινωνίας που απο μικρή την είχε στα ώπα ώπα, τη μόρφωσε, τη σπούδασε, την έντυσε, της βρήκε κανονική δουλειά, της παρείχε νορμάλ οικογένεια δασκάλους και γονείς και αυτή λόγω βλαμμένου γονιδίου έγινε πουτάνα.
κοινώς τα μπουρδέλα υπάρχουν για να τιμωρούν τις πουτάνες και όχι την κοινωνία την ίδια.
ενω ειμαι σιγουρ οτι ετσι ακριβως ειναι για τα περισσοτερα εγκλήματα, δεν θα έλεγα το ίδιο για τους παιδεραστες. Νομίζω οτι η τάση τους δεν φευγει με τον φόβο της τιμωρίας ακόμη κι αν αυτη ειναι ο θάνατος. Ειναι κάτι που νομίζω οτι δεν μπορούν να ελέγξουν.
Μη με ρωτησει κανείς για πηγουλες, δεν θα ψαξω τωρα.
ναι μωρε, λαθος το καταλαβα...
πως θα σου φαινοταν μια αποδοση τιμωριας με βαση το ισλαμικο δικαιο?
βιασες? σου κοβουν το πουλι (στην καλυτερη)
εκλεψες? σου κοβουν τα χερια
πιο δημοκρατικο δεν ειναι αυτο? ουτε τους σκοτωνουν, ουτε τους χαραμιζουν τα νειατα στη φυλακη...
ενω ειμαι σιγουρ οτι ετσι ακριβως ειναι για τα περισσοτερα εγκλήματα, δεν θα έλεγα το ίδιο για τους παιδεραστες. Νομίζω οτι η τάση τους δεν φευγει με τον φόβο της τιμωρίας ακόμη κι αν αυτη ειναι ο θάνατος. Ειναι κάτι που νομίζω οτι δεν μπορούν να ελέγξουν.
Μη με ρωτησει κανείς για πηγουλες, δεν θα ψαξω τωρα.
γνωστή τακτική να αλλάζουμε το θέμα συζήτησης στο μπουρδέλα.
ο λάκις μίλησε για εκτελέσεις όπως αμέρικα και ότι στην ελλάδα κανείς δεν πάει ισόβια.
το ποιντ του ίνοσεντ πρότζεκτ είναι ότι ακόμα και σε περίπτωση "μπιγιόντ ένι ρίζοναμπλ ντάουτ" επειδή ο δικαστής και οι ένορκοι ενδεχομένως να κάνουν λάθος αφού είναι άνθρωποι, ούτε το λάιφ σεντενς χωρίς παρόουλ δικαιολογείται ούτε το ντεθ πέναλτυ
ο άλλος άρχισε τον καρσιλαμά για πενταήμερες και άδειες.
ο καθένας με το μυαλό και την παιδεία που διαθέτει.
Στην τελικη σκοπός της κοινωνίας δεν είναι να εκτελεί τα απολωλότα πρόβατα αλλά να τα επαναφέρει στο σωστό δρόμο παραδεχόμενη ότι πρώτα αυτή τα άφησε να ξεφύγουν με τις αδυναμίες και τις ελλείψεις της.
ο καλός δεξιός χριστιανός πάει να κοζάρει την εκτέλεση στο Τέξας και την Κυριακή πάει εκκλησία να αναψει κεράκι στον Ιησού που παράταγε τα 100 πρόβατα για να βρει το χαμένο..........
τι να πει κανείς.
δεν υπάρχουν λόγια.
απο την άλλη είναι όντως μάταιο να προσπαθείς να κάνεις διάλογο με σκύβαλα.
ακόμα και κει γράφουν ανακρίβειες τα κοινωνίκά σκύβαλα.
βάσει του ΚΠΔ αρθρο 105 παρ 2,3 τα δις ισόβια δε μπορούν να πέσουν κάτω απο 25 χρόνια.
τα 20 στα απλά ισόβια μπορούν να γίνουν 18.
και είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος μετά απο 25 χρόνια εγκλεισμού με το σύνδρομο εγκλεισμού να τον κυνηγάει για την υπόλοιπή του ζωή θα προτιμούσε το μπαμ και κάτω με εκτέλεση.
δεν μπορεις ομως να αφαιρεσεις τη ζωη τους. γτ κ αυτος φονος ειναι. φονος ενος σιχαμενου κ αρρωστου καθαρματος, αλλα φονος. ασε που πρεπει να κρατουνται σε ξεχωριστη πτερυγα.
εννοειται. Προφανως και δεν γραφω πουθενα οτι τους αξίζει ο θάνατος, γιατι δεν πιστευω κατι τετοιο.