alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.274
- Πόντοι
- 8.006
1) Ειμαι ΣΑΦΩΣ κατά της θανατικής ποινής, την οποια δεν θεωρω καν "ποινή".Φιλε Αλεξ 71 ,είσαι κατα ή υπερ της θανατικής ποινης ?
Με τον 44χρονο νεκρο ,για μια καμερα ,ο κοσμος αρχιζει να θελει την επαναφορα της.
Και μια ερωτησουλα για τα ασφαλιστικα ,γιατι δεν εχω βρει απαντηση .Αν σε ενα διεκδικουμενο οικοπεδο ,το δικαστηριο διαταξει στα ασφαλιστικα "Απαγορευει την νομικη και πραγματικη μεταβολη του κληρονομιαιου ακινητου" ,αυτό ισχύει μονο για τον καθ'ου και τους τριτους ή και για τον αιτουντα ? Νομίζω και για τον αιτούντα ,διότι αν ήταν διαφορετικα θα διέτασσε "απαγορευει στον καθ'ου ......." ,και οχι σκετο "απαγορεύει " .Ποια η γνωμη σας αγαπητε ?
2) Το δευτερο ερωτημα δεν το αντιλαμβανομαι πληρως. Ο αιτών ζητάει να μην μεταβληθεί η πραγματική και νομική κατάσταση (δηλαδή να μην μεταβιβασθεί το πράγμα, να μην εκμισθωθεί κλπ). Βγαίνει η αποφαση που το δεχεται. Και ο καθ' ου δεσμευεται ουσιαστικά ετσι να μην το μεταβιβασει ή να μην συστησει εμπραγματο ή άλλο δικαιωμα επι αυτού. Ο αιτών, ο οποιος προφανως ειναι δανειστής, τι νομική και πραγματική μεταβολή μπορεί να επιφερει????
Εκτός αν δεν καταλαβαινω κατι στην ερωτηση.