Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε σαλτα και γαμισου εσυ αμα τους αγαπας να τους παρεις σπιτι σου α και κατι αλλο
Οπως ειπωθηκε πριν πολααααα χρονια...ένα σύμφυρμα κλεφτών, βιαστών, δοσίλογων και κάθε είδους κακοποιών, εμφανίζεται ως προστάτης κοινωνικών καθεστώτων, ως φύλακας ιερών και οσίων και ως Κέρβερος του νόμου και της τάξης...

Kαι εχει την(συγκαλλυμενη μερικες φορες)υποστηριξη απο τους αθεραπευτους εραστες της"δημοκρατιας".

Πουτανα Ιστορια.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
601
Πόντοι
81
Θανατος στους μεταναστες που ρθαν εδω να μας το παιξουν μαγκες...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οι λέξεις είναι μεν ομόηχες αλλά όχι και συνώνυμες. Επομένως, θεωρώ ότι το διαζευκτικό «ή» και το ερωτηματικό του τίτλου δεν χρειάζονται.

Το ΜΕΛ δίνει ως συνώνυμο του «επήρεια» το «επίδραση» και ως συνώνυμο του «επίρροια» το «επιρροή» και λημματογραφεί και τις δύο λέξεις, σε αντίθεση με το ΛΚΝ που λημματογραφεί μόνο το «επήρεια».

ωω θενξ καλο μου για την επεξηγηση. να πω την αληθεια μου πρωτη φορα το ειδα ετσι γραμμενο.

Ρε σαλτα και γαμισου εσυ αμα τους αγαπας να τους παρεις σπιτι σου α και κατι αλλο
σε ποια περιοχη μενεις?? δεν νομιζω κεντρο εγω θελω να μπουν ενα βραδυ σπιτι σου και να σε σαπακιασουν στο ξυλο
η να στην πεσουν πουθενα στο δρομο η να σκοτωσουν κανενα δικο σου ανθρωπο να δω επειτα τι θα πεις ?? θα συνεχισεις να τους υποστηριζεις

αμα σου πω οτι μενω κεντρο, σου χαλαω την επιχειρηματολογια?
οποιοσδηποτε μπορει να με χτυπησει/βιασει/σκοτωσει.
εφοσον ουτε εσυ *μαλλον* εμπλεκεσαι προσωπικα, θα πρεπε τουλαχιστον να εχεις τη διαυγεια να μην τσουβαλιαζεις ανθρωπους.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.639
Πόντοι
2.637
Μολις πριν λιγο σε συνομιλια που ειχα με μια γνωστη μου αστυνομικινα εμαθα οτι οτι το κρατος επιδοτειται απο την ενωση  με 50 ευρω για καθε αλλοδαπο που εχει εδω στην ελλαδα την ημερα !!!!!!!!!!!!!

Συνεχιστε να παιζεται το παιχνιδι τους και να τρωγεστε μεταξυ σας

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Μολις πριν λιγο σε συνομιλια που ειχα με μια γνωστη μου αστυνομικινα εμαθα οτι οτι το κρατος επιδοτειται απο την ενωση  με 50 ευρω για καθε αλλοδαπο που εχει εδω στην ελλαδα την ημερα !!!!!!!!!!!!!

Συνεχιστε να παιζεται το παιχνιδι τους και να τρωγεστε μεταξυ σας
πιανει και τους λαθραιους αυτο αν ισχυει;και πως ξερουν ποσοι ειναι αφου δεν μπορουν να τους μετρησουν;

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.639
Πόντοι
2.637

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.639
Πόντοι
2.637
Παντως αν ηθελε το κρατος να τους πεταξει εξω θα το εκανε εν μια νυκτι....

Απλα παιζονται αλλα συμφεροντα τωρα με τα ακινητα.....

Η αθηνα και το κεντρο θα αρχισει να καθαριζει απο το τελος του 2012 η πρωτο 6μηνο του 2013

Εμαθα οτι ξεκιναει η πεζοδρομιση της πανεπιστημιου 2ο 6μηνο του 12 και ξεκιναει η σκουπα λογικα καπου εκει...

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6

Η αθηνα και το κεντρο θα αρχισει να καθαριζει απο το τελος του 2012 η πρωτο 6μηνο του 2013

Εμαθα οτι ξεκιναει η πεζοδρομιση της πανεπιστημιου 2ο 6μηνο του 12 και ξεκιναει η σκουπα λογικα καπου εκει...
  Για να δουμε να παενε στο διαολο οι μαυροι.....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

με τι λεφτα?
ο,τι μεινει απο την ακροπολη?

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Εδω χαθηκε ενα παλικαρι, και βγηκαν τα αναρχια με καδρονια στο πλευρο των αλλοδαπων.Αφου δεν τους πανε ολους στην ομονοια να τουσ κρεμασουν σαν αρνια .....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Εδω χαθηκε ενα παλικαρι, και βγηκαν τα αναρχια με καδρονια στο πλευρο των αλλοδαπων.Αφου δεν τους πανε ολους στην ομονοια να τουσ κρεμασουν σαν αρνια .....
sooyt..
ακροδεξιε!
οι μεταναστες ειναι οικογενεια μας..
σε μια οικεγενεια δεν ειναι ολοι καλοι..

εγω ηδη φιλοξενω 3 σομαλους,4 αφγανους,2 ιρακινους, 5 συριους, 2 μαροκινους..

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
sooyt..
ακροδεξιε!
οι μεταναστες ειναι οικογενεια μας..
σε μια οικεγενεια δεν ειναι ολοι καλοι..

εγω ηδη φιλοξενω 3 σομαλους,4 αφγανους,2 ιρακινους, 5 συριους, 2 μαροκινους..
  Λιγους εχεις παρε πανω απο 100 σπιτι σου αφου τους αγαπας γιατι θα τους σφαξουν ολους.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
σσσσσσσσ θα σκισεις κανενα καλσον.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom