Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μετα απο αυτο ποσο ρατσιστες νομειζεται οτι πρεπει να γινουμε  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αχα. Μιλαμε για ζωα που θελουν να εκτονωθουν οπως λαχει πανω σε αγνωστους περαστικους. Και να ηταν μονο αυτο θα ηταν πραγματικα καλα. Ειναι ζωα που ειναι τοσο κοτες που αφηνουν την "εκδίκησή" τους στους συμμοριτες της ΧΑ. Απιστευτο. Σιγα σιγα νομιμοποιηση του pogrom, γιατι δεν ειναι αυτοδικια, αφου αυτοι που τις τρωνε δεν εκαναν αλλο εγκλημα (απ'οσο γνωριζουν αυτοι που τις ριχνουν) απο το να ανηκουν σε διαφορετικη φυλη. Ειμαι περιεργος να δω το αποτελεσμα του κυκλου αυτου.

Αν αντιλαμβάνομαι το νόημα των γραφομένων σου, καταδικάζεις τους εξοργισμένους περίοικους ως συλλήβδην ζώα. Μα'στα.

Αυτοδικία στην περίπτωση του 44χρονου δεν υπάρχει, μιας και οι νεκροί δεν μπορούν να κάνουν πλέον τίποτα.
Υπάρχει όμως αυτοδικία των άλλων για την υποβάθμιση της ζωής, την αύξηση της εγκληματικότητας στα οποία έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό οι λάθροι. Η περιοχή δεν έχει σχέση με το πως ήταν πριν το 2000, που και πάλι δεν είχε σχέση με το πως ήταν το 1980. Και αν υπάρχουν άλλοι, με μεγαλύτερες ευθύνες, έχουν την τύχη να μην είναι διαθέσιμοι.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι τα χρυσά μου...
Δεν αφήνουν να μπει τίποτα στο μπούνκερ μου!
Για κάτι μαγαζιά που συχνάζω θέλω τις υπηρεσίες του μιχαλολιάκου, αν φυσικά τις προσφέρει και δεν αποτελεί άλλο ένα ευφυολόγημα του υ/π...

Λες να το ζητήσω κι εγώ; :think:

Αλλά φοβάμαι μη φάνε πόρτα τίποτε τυπάκια που τζαμάρουν τρελλά και απεχθάνονται τον Εθνικό Ύμνο. Όχι τίποτε άλλο, μετά ποιός θα καταστρέφει ηχεία χύνοντας βόντκα πάνω στα ηχεία χαρίζοντάς μου άφθονο γέλιο...  :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Λες να το ζητήσω κι εγώ; :think:

Αλλά φοβάμαι μη φάνε πόρτα τίποτε τυπάκια που τζαμάρουν τρελλά και απεχθάνονται τον Εθνικό Ύμνο. Όχι τίποτε άλλο, μετά ποιός θα καταστρέφει ηχεία χύνοντας βόντκα πάνω στα ηχεία χαρίζοντάς μου άφθονο γέλιο...  :2funny:

Άλλος πίνει τις ληγμένες μπύρες άλλος την ακούει!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Ο Παπουτσης λεει θα παρει μετρα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτος δεν μπορει να ξαναστησει την ελληνικη σημαια στη :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: Ακαδημια

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
μετα απο αυτο ποσο ρατσιστες νομειζεται οτι πρεπει να γινουμε  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Ρατσιστες γιατι να γινουμε ?
το μονο που χρειαζεται ειναι να σπασουμε τα κεφαλια των 300 και τιποτα αλλο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το βραδυ βολταρουν μηχανακια και ακομα και ελληνες εχουν ξενερωσει με την κατασταση καθως υπαρχει ενα κλιμα φοβιας απο 2 μεριες..
ας κανουν υπομονη λιγο ακομα..
σε μια δυο μερες θα φυγουν οι χρυσαυγιτες και η παραμυθενια πραγματικοτητα θα επιστρεψει.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αν αντιλαμβάνομαι το νόημα των γραφομένων σου, καταδικάζεις τους εξοργισμένους περίοικους ως συλλήβδην ζώα. Μα'στα.

Αυτοδικία στην περίπτωση του 44χρονου δεν υπάρχει, μιας και οι νεκροί δεν μπορούν να κάνουν πλέον τίποτα.
Υπάρχει όμως αυτοδικία των άλλων για την υποβάθμιση της ζωής, την αύξηση της εγκληματικότητας στα οποία έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό οι λάθροι. Η περιοχή δεν έχει σχέση με το πως ήταν πριν το 2000, που και πάλι δεν είχε σχέση με το πως ήταν το 1980. Και αν υπάρχουν άλλοι, με μεγαλύτερες ευθύνες, έχουν την τύχη να μην είναι διαθέσιμοι.
Ακριβως. Ζωα. Γιατι καλοδεχονται τους ΧΑτες. Γιατι δεν καταλαβαινουν οτι θα γυρισει εις βαρος τους ολο αυτο με τα κυνηγητα και τα μαχαιρωματα. Αντι να πανε να κυνηγησουν τους πολιτικους και τους μπατσους που εχουν καταντησει ετσι την περιοχη, κυνηγανε ασχετους μαυριδερους. Τοσο τους κοβει. Ή θα τους σκοτωσουν ολους ή θα γυρισει εις βαρος τους. Και οταν θα γυρισει εις βαρος τους εγω προσωπικα θα γελαω, γιατι θα φταινε αυτοι και μονο αυτοι. Και τη σταματω εδω την "κουβεντα" με καποιον που δικαιολογει το κυνηγι ανθρωπων.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ακριβως. Ζωα. Γιατι καλοδεχονται τους ΧΑτες. Γιατι δεν καταλαβαινουν οτι θα γυρισει εις βαρος τους ολο αυτο με τα κυνηγητα και τα μαχαιρωματα. Αντι να πανε να κυνηγησουν τους πολιτικους και τους μπατσους που εχουν καταντησει ετσι την περιοχη, κυνηγανε ασχετους μαυριδερους. Τοσο τους κοβει. Ή θα τους σκοτωσουν ολους ή θα γυρισει εις βαρος τους. Και οταν θα γυρισει εις βαρος τους εγω προσωπικα θα γελαω, γιατι θα φταινε αυτοι και μονο αυτοι. Και τη σταματω εδω την "κουβεντα" με καποιον που δικαιολογει το κυνηγι ανθρωπων.
:thumbsup: :cool2:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ας κανουν υπομονη λιγο ακομα..
σε μια δυο μερες θα φυγουν οι χρυσαυγιτες και η παραμυθενια πραγματικοτητα θα επιστρεψει.
ενω τωρα το αισθημα ασφαλειας εχει επιστρεψει....
αν δεν μπορεις να καταλαβεις ελα εδω να κανουμε ενα χαζο πειραματακι....θα σε ντυσω με καμια μπλουζα sex pistols κανα περιεργο μαλλι και πηγανε εσυ καμια βολτα βραδι μονος σου αγιο παντελεημονα και περιχωρα..να δω τη τυχη θα εχεις...
και ποιος μου λεει εμενα που ειμαι κατοικος περιοχης οτι αυριο μεθαυριο δεν μου την πεφτουν αλλοδαποι για retaliation η μαλακες αυγα επειδη ο περιπτερας που ψωνιζω τσιγαρα ειναι πακιστανος////...και αλλα τετοια ομορφα σεναρια...και οχι μακρινα..τα παραδειγματα πολλα.
απο μακρια ειναι καλα να νομιζεις καποια πραγματα οτι γινονται για το καλο μας...απο κοντα η οπτικη αλλαζει...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ενω τωρα το αισθημα ασφαλειας εχει επιστρεψει....
δεν ειπε κανεις οτι το αισθημα ασφαλειας εχει επιστρεψει..
αλλα το να ισχυριζεσαι πως τα μηχανακια των ΧΑτων δημιουργουν κλιμα τρομοκρατιας
σε μια περιοχη που ταμπουρωνονται στα σπιτια τους απο τις 7,5 το απογευμα ειναι αστειο.
θα σε ντυσω με καμια μπλουζα sex pistols κανα περιεργο μαλλι
τωρα εχω αρχισει οντως να τρομαζω
και ποιος μου λεει εμενα που ειμαι κατοικος περιοχης οτι αυριο μεθαυριο δεν μου την πεφτουν αλλοδαποι για retaliation
το πιθανοτερο ειναι να στην πεφτανε αλλοδαποι σε αυτην την περιοχη eitherway.

η μαλακες αυγα επειδη ο περιπτερας που ψωνιζω τσιγαρα ειναι πακιστανος...και αλλα τετοια ομορφα σεναρια...
και οχι μακρινα..τα παραδειγματα πολλα.
αν θες δωσε ενα τετοιο παραδειγμα απο τον Α.Π

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Φυσικα και θα φυγουν οι ΧΑτες συντομα. Το ομορφοπαιδο εκεινο με το μαχαιρι δεν θα τρεχει στις παραλιακες προς ανευρεση γκομενακιων, δεν εχει αναγκες και αυτος;

ΥΓ: Ουπς ξεχασα, ισως να μην ειναι καν ΧΑτης ο τυπος...  :2funny:

ΥΓ2: Τωρα που το σκεφτομαι πιο σοβαρα, ισως να ειναι κανας Πακι με ανοιχτοχρωμο δερμα που του εφαγε τη γκομενα εκεινος που τρεχει να σωθει μπροστα του. Μαλλον γκομενα που γνωρισε στην παραλιακη κιολας, ναι ναι μου ειναι πιο πιστευτο αυτο το σεναριο  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μαλιστα.....

ορισμενοι εχουν ξεφυγει τοσο πολυ, που φοβουνται αντιποινα απο παρανομους λαθρομεταναστες, εντος της πρωτευουσας εναντι Ελληνων πολιτων....

εκει εχει φτασει η μαλακια στο μυαλο καποιων....

μαλλον δεν εχετε καμια συναισθηση σε ποια χωρα ζειτε και τι δικαιωματα εχετε ως Ελληνες πολιτες εναντι οποιουδηποτε παρανομου, λαθραιου εγκληματια.... και δεν γωνριζετε καν τι ευθυνες και τι υποχρεωσεις εχει η αστυνομια και ο στρατος σε περιπτωση που απειληθει η εννομη ταξη στη χωρα....

να θυμισω πως κατι αντιστοιχο πηγε να γινει στη Γαλλια πριν μερικα χρονια απο τους εκει μεταναστες, θα θυμαστε φανταζομαι πως αντεδρασε η "σοσιαλιστικη" κυβερνηση Σαρκοζι και τι επαθαν...

συνεχιστε να φοβαστε τη σκια σας αλλα να το παιζετε μαγκες στο διαδικτυο λοιπον... αλλα ξεχασα, ειναι πιο τρεντυ να καθεσαι να σε πηδανε και να μη λες κουβεντα γιατι αν αντιδρασεις ισως και να σε χτυπησουν οι "καλοι και φυλησυχοι μεταναστες".... :jerking: :jerking:

αλλα το πιο γελοιο ειναι αυτο:

ενω ολοι γνωριζουν πως στο κεντρο ζουν και περιφερονται ανεξελεγκτα εκατονταδες χιλιαδες παρανομοι,
ενω ολοι γνωριζουν πως αυτοι καθημερινα βιαιοπραγουν και εγκληματουν εναντι Ελληνων πολιτων
ενω ολοι γνωριζουν πως πλεον δεν εχουν κανενα ενδοιασμο να σκοτωσουν ακομη και για 10 ευρω ή ενα κινητο

η προπαγανδα που προσπαθει να επιβληθει ειναι αυτη του ραγια..... μη τολμησεις και κουνηθεις γιατι θα παρεξηγηθουνε....

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ!

το προβλημα ειναι γνωστο!

Εφ'οσον η Αστυνομια αδυνατει να προσφερει αποτελεσματικη προστασια της ταξης
1. επιτρεπεται η οπλοφορια των πολιτων
2. κατεβαινει ο στρατος στο κεντρο και συλλαμβανει διχως δευτερη κουβεντα ολους τους παρανομους

σε μια εβδομαδα το πολυ, το προβλημα εχει λυθει! Τελεια και παυλα!

Οποιος νιωθει ραγιας και χεσμενος, να κατσει στη παντα γιατι μας ενοχλει η σκατιλα.... Δεν θα απεμπολισουμε τα αυτονοητα επειδη ορισμενοι κοβουν φλεβες υπερ καθε λογης εγκληματια και παρανομου! Να πανε να γαμηθουνε και αυτοι και η αριστερα τους!!!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μαγκες,η ειδηση για τον Ελληνα που ξυλοκοπηθηκε ηταν ραδιο αρβυλα τελικα?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Καλα. Βγαλε το κεφαλι σου απο τον κωλο σου μπας και δεις τι γραφουμε και μετα ξαναελα.

ΥΓ: Α, και προσεχε μη σε πουνε ραγια επειδη δε σφαζεις μαυριδερους στο γονατο, ενω εισαι ηδη ραγιας για 50 χρονια με τα δανεια.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τί αγωνα έδωσαν πριν μερικά χρόνια ΚΚΕ-ΣΥΝ για να μην μπουν κάμερες σε δημόσιους χώρους....μην τυχόν και δουν τον Βαγγέλη να χουφτώνει την Μαιρούλα....

ας πάνε στη  μάνα του ανθρώπου αυτού να τα πούνε.....

όταν στο εξωτερικό Νο1 μέσο εξιχνίασης είναι η κάμερα(μαζί με το γενετικό υλικό)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Καλα. Βγαλε το κεφαλι σου απο τον κωλο σου μπας και δεις τι γραφουμε και μετα ξαναελα.
επ νατος ο πρωτος...

εκτος απο χεστης και ραγιας πρεπει να νοιωθεις και πολυ μαλακας ετσι?

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για τον συνταξιουχο που χτυπησαν οι αναρχικοι επειδη ειχε ελληνικη σημαια κανετε μουγγα ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom