Nyxtovatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μετα απο αυτο ποσο ρατσιστες νομειζεται οτι πρεπει να γινουμε
Αχα. Μιλαμε για ζωα που θελουν να εκτονωθουν οπως λαχει πανω σε αγνωστους περαστικους. Και να ηταν μονο αυτο θα ηταν πραγματικα καλα. Ειναι ζωα που ειναι τοσο κοτες που αφηνουν την "εκδίκησή" τους στους συμμοριτες της ΧΑ. Απιστευτο. Σιγα σιγα νομιμοποιηση του pogrom, γιατι δεν ειναι αυτοδικια, αφου αυτοι που τις τρωνε δεν εκαναν αλλο εγκλημα (απ'οσο γνωριζουν αυτοι που τις ριχνουν) απο το να ανηκουν σε διαφορετικη φυλη. Ειμαι περιεργος να δω το αποτελεσμα του κυκλου αυτου.
Ναι τα χρυσά μου...
Δεν αφήνουν να μπει τίποτα στο μπούνκερ μου!
Για κάτι μαγαζιά που συχνάζω θέλω τις υπηρεσίες του μιχαλολιάκου, αν φυσικά τις προσφέρει και δεν αποτελεί άλλο ένα ευφυολόγημα του υ/π...
Λες να το ζητήσω κι εγώ;
Αλλά φοβάμαι μη φάνε πόρτα τίποτε τυπάκια που τζαμάρουν τρελλά και απεχθάνονται τον Εθνικό Ύμνο. Όχι τίποτε άλλο, μετά ποιός θα καταστρέφει ηχεία χύνοντας βόντκα πάνω στα ηχεία χαρίζοντάς μου άφθονο γέλιο...
Ρατσιστες γιατι να γινουμε ?μετα απο αυτο ποσο ρατσιστες νομειζεται οτι πρεπει να γινουμε
ας κανουν υπομονη λιγο ακομα..το βραδυ βολταρουν μηχανακια και ακομα και ελληνες εχουν ξενερωσει με την κατασταση καθως υπαρχει ενα κλιμα φοβιας απο 2 μεριες..
Ακριβως. Ζωα. Γιατι καλοδεχονται τους ΧΑτες. Γιατι δεν καταλαβαινουν οτι θα γυρισει εις βαρος τους ολο αυτο με τα κυνηγητα και τα μαχαιρωματα. Αντι να πανε να κυνηγησουν τους πολιτικους και τους μπατσους που εχουν καταντησει ετσι την περιοχη, κυνηγανε ασχετους μαυριδερους. Τοσο τους κοβει. Ή θα τους σκοτωσουν ολους ή θα γυρισει εις βαρος τους. Και οταν θα γυρισει εις βαρος τους εγω προσωπικα θα γελαω, γιατι θα φταινε αυτοι και μονο αυτοι. Και τη σταματω εδω την "κουβεντα" με καποιον που δικαιολογει το κυνηγι ανθρωπων.Αν αντιλαμβάνομαι το νόημα των γραφομένων σου, καταδικάζεις τους εξοργισμένους περίοικους ως συλλήβδην ζώα. Μα'στα.
Αυτοδικία στην περίπτωση του 44χρονου δεν υπάρχει, μιας και οι νεκροί δεν μπορούν να κάνουν πλέον τίποτα.
Υπάρχει όμως αυτοδικία των άλλων για την υποβάθμιση της ζωής, την αύξηση της εγκληματικότητας στα οποία έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό οι λάθροι. Η περιοχή δεν έχει σχέση με το πως ήταν πριν το 2000, που και πάλι δεν είχε σχέση με το πως ήταν το 1980. Και αν υπάρχουν άλλοι, με μεγαλύτερες ευθύνες, έχουν την τύχη να μην είναι διαθέσιμοι.
Ακριβως. Ζωα. Γιατι καλοδεχονται τους ΧΑτες. Γιατι δεν καταλαβαινουν οτι θα γυρισει εις βαρος τους ολο αυτο με τα κυνηγητα και τα μαχαιρωματα. Αντι να πανε να κυνηγησουν τους πολιτικους και τους μπατσους που εχουν καταντησει ετσι την περιοχη, κυνηγανε ασχετους μαυριδερους. Τοσο τους κοβει. Ή θα τους σκοτωσουν ολους ή θα γυρισει εις βαρος τους. Και οταν θα γυρισει εις βαρος τους εγω προσωπικα θα γελαω, γιατι θα φταινε αυτοι και μονο αυτοι. Και τη σταματω εδω την "κουβεντα" με καποιον που δικαιολογει το κυνηγι ανθρωπων.
ενω τωρα το αισθημα ασφαλειας εχει επιστρεψει....ας κανουν υπομονη λιγο ακομα..
σε μια δυο μερες θα φυγουν οι χρυσαυγιτες και η παραμυθενια πραγματικοτητα θα επιστρεψει.
δεν ειπε κανεις οτι το αισθημα ασφαλειας εχει επιστρεψει..ενω τωρα το αισθημα ασφαλειας εχει επιστρεψει....
τωρα εχω αρχισει οντως να τρομαζωθα σε ντυσω με καμια μπλουζα sex pistols κανα περιεργο μαλλι
το πιθανοτερο ειναι να στην πεφτανε αλλοδαποι σε αυτην την περιοχη eitherway.και ποιος μου λεει εμενα που ειμαι κατοικος περιοχης οτι αυριο μεθαυριο δεν μου την πεφτουν αλλοδαποι για retaliation
αν θες δωσε ενα τετοιο παραδειγμα απο τον Α.Πη μαλακες αυγα επειδη ο περιπτερας που ψωνιζω τσιγαρα ειναι πακιστανος...και αλλα τετοια ομορφα σεναρια...
και οχι μακρινα..τα παραδειγματα πολλα.
Καλα. Βγαλε το κεφαλι σου απο τον κωλο σου μπας και δεις τι γραφουμε και μετα ξαναελα.μαλιστα.....
επ νατος ο πρωτος...Καλα. Βγαλε το κεφαλι σου απο τον κωλο σου μπας και δεις τι γραφουμε και μετα ξαναελα.
Μονο οι Ελληνες κανουμε τετοιες μαλακιεςΓια τον συνταξιουχο που χτυπησαν οι αναρχικοι επειδη ειχε ελληνικη σημαια κανετε μουγγα ε?