Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μαστα. Αυτοσυντηρηση. Και θα σε συντηρησουν οι ΧΑτες που κυκλοφορουν στην Γ Σεπτεμβριου, ε? :idiot:
Του δογματος Μιχαλολιακου κι εσυ?

Προφανώς μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις.

Πέρασα από την 3ης και Ηπείρου, και χθες, και προχθές.
Η συντριπτική πλειοψηφία των παρισταμένων, ήταν περίοικοι.
Ήταν μεσήλικες, ήταν γυναίκες, ήταν παιδιά.

Η κατάσταση εκεί έχει ξεπεράσει πλέον το σημείο βρασμού, και η βαλβίδα άνοιξε.
Και κάποιοι είναι τόσο ηλίθιοι, που προσπαθούν να την πιάσουν με τα χέρια τους.

Πραγματικά έχω χεσμένη την ταμπέλα που θα μου κολλήσεις. Συμπάσχω με τον κόσμο, και πλέον περιμένουμε τον πρώτο που θα δώσει μια εφικτή λύση. Αν η τι-στον-πούτσο-αριστερά που σε κόβω να ανήκεις, συνεχίζει το ίδιο τροπάρι, σύντομα την βλέπω να κλεγεται για το αυγό του φιδιού της μαλακίας της.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Πιθανον,μιας και ο Μιχαλολιακος εχει στησει κατι μπιζνες με σεκιουριτοκαταστασεις και τα ρεστα.
εχμμμμ πηγουλα?

αντε γιατι τοσες μερες που δεν ασχοληθηκα μαζι σου, εχεις δωσει ρεσιταλ γκαιμπελισμου ποντικακι  :2on1:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πιθανον,μιας και ο Μιχαλολιακος εχει στησει κατι μπιζνες με σεκιουριτοκαταστασεις και τα ρεστα.

άρα ???

ο Μιχαλολιάκος βάζεις του ςλαθραίους στην Ελλάδα, ο Μιχαλολιάκος τους βάζει να κλέβουν και να σκοτώνουν, ο Μιχαλολιάκος τους βάζει να ...

για να πουλήσεις της υπηρεσίες σεκιούριτι που έχει στήσει....

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Πέρασα από την 3ης και Ηπείρου, και χθες, και προχθές.
Η συντριπτική πλειοψηφία των παρισταμένων, ήταν περίοικοι.
Ήταν μεσήλικες, ήταν γυναίκες, ήταν παιδιά.
Ναι. Δεν περασα απο κει. Ας πουμε οτι εχεις δικιο. Εγω αναφερομαι στα μαχαιρωματα και το ξυλο. Τωρα αν κλεινουν το δρομο οι περιοικοι, οκ, μαγκια τους.
Οποτε οι περιοικοι (μεσηλικες, γυναικες, παιδια) δερνουν και μαχαιρωνουν τους αλλοχρωμους που περνουν απο κει? Οποιοι και να το κανουν, ειναι καταδικαστεο. Να μην ξεχασω να παρω διαβατηριο την επομενη φορα που θα περασω απο Γ' Σεπτεμβριου γιατι ειμαι και μαυρισμενος  :sunglasses:...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ναι. Δεν περασα απο κει. Ας πουμε οτι εχεις δικιο. Εγω αναφερομαι στα μαχαιρωματα και το ξυλο. Τωρα αν κλεινουν το δρομο οι περιοικοι, οκ, μαγκια τους.
Οποτε οι περιοικοι (μεσηλικες, γυναικες, παιδια) δερνουν και μαχαιρωνουν τους αλλοχρωμους που περνουν απο κει? Οποιοι και να το κανουν, ειναι καταδικαστεο. Να μην ξεχασω να παρω διαβατηριο την επομενη φορα που θα περασω απο Γ' Σεπτεμβριου γιατι ειμαι και μαυρισμενος  :sunglasses:...

Η οργή ψάχνει εκτόνωση και τρόπο έκφρασης. Και το "οι μετανάστες είναι αδέλφια μας, δείξτε σεβασμό" ή οποιαδήποτε άλλη, βηχική ή όχι αρλούμπα, δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Από την στιγμή λοιπόν του το κράτος ψωλοβροντάει, οι μόνοι που κάνουν παιχνίδι είναι οι ΧΑ.

Θα σου συνιστούσα να κάνεις μια επίσκεψη στην περιοχή. Μπορεί να σε χρειαστούν σύντομα στην Βίλλα. Ρώτα και την άποψη των περιοίκων για την αριστερά και την ΧΑ. Μπορεί να ακούσεις πράγματα που δεν θα σου αρέσουν βέβαια...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
αρκεί να μην πληρώσουν οι άλλοι τη χρυσαύγουλη νύφη.

Δεν το ξέρω ρε συ Persy. Μακάρι η κατάσταση να εκτονωθεί χωρίς πολλά πολλά.
Πάντως αν σκοτωθεί και άλλος έλληνας προσεχώς, θα έχουμε σοβαρά προβλήματα.

ΥΓ. Και αν το χειριστεί έξυπνα η ΧΑ, μπαίνει στην Βουλή με τα τσαρούχια.

Επισκέπτης
Θα σου συνιστούσα να κάνεις μια επίσκεψη στην περιοχή. Μπορεί να σε χρειαστούν σύντομα στην Βίλλα. Ρώτα και την άποψη των περιοίκων για την αριστερά και την ΧΑ. Μπορεί να ακούσεις πράγματα που δεν θα σου αρέσουν βέβαια...
Βικτωριας πηγαινεις πριν η μετα το ρυζογαλο στον Βαρσο?

Οσο για τους περιοικους οι μισοι και βαλε ειναι μεταναστες,και ορισμενοι μαλιστα δουλευουν κατι ψιλικατζιδικα και τα ρεστα.

Ναι,ειναι σιγουρο οτι λατρευουν τα χρυσαυγουλα-εχθες μαλιστα κατεβασανε ρολλα για να πανε Κοτζια μαζι τους.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Δεν το ξέρω ρε συ Persy. Μακάρι η κατάσταση να εκτονωθεί χωρίς πολλά πολλά.
Πάντως αν σκοτωθεί και άλλος έλληνας προσεχώς, θα έχουμε σοβαρά προβλήματα.

ΥΓ. Και αν το χειριστεί έξυπνα η ΧΑ, μπαίνει στην Βουλή με τα τσαρούχια.

Αν οι ξένοι αρχίσουν να σκοτώνουν και κάνουν ανοιχτό πόλεμο ο κόσμος θα τους μισήσει εντελώς και να δεις που η ΧΑ θα γίνει κυβέρνηση.Αν γίνει αυτό επίλεκτα στρατιωτικά σώματα θα τους κάνουν κόσκινο από τις σφαίρες..

Δε γουστάρω τη βία ούτε φασίστας είμαι..Όμως δεν βλέπω λύση ρε γαμώτο και προτιμώ την επιστράτευση ακραίων δυνάμεων προκειμένου να φύγουν οι ξένοι..Με άλλα λόγια ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Δεν θα χα πρόβλημα να ρθουν παιδιά μορφωμένα να μας ανοίξουν τα μάτια,να συμβάλλουν σηματικά στην παραγωγική διαδικασία.Να ρθουν Κινέζοι,Γιαπωνέζοι,Ινδοί τελειόφοιτοι πανεπιστημίων με μεταπτυχιακά.Να κάνει η Ελλάδα partnership και να διοργανώνει από κοινού με αυτές τις χώρες προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης,να ρχονται Ευρωπαίοι που διαπρέπουν,Αμερικάνοι και ναι και Πακιστανοί αν είναι μυαλά και έχουν γνώσεις.

Όχι όμως όλοι οι κακομοίρηδες,αλλοι λαθρέμποροι,άλλοι εγκληματίες..Δηλαδή έρχονται δεν έχουν να φάνε και έτσι για να βρουν λεφτά σκοτώνουν τον κόσμο για 10 ευρώ.Αν επινάνε να τους δώσει ο ΟΗΕ βοήθεια και οι ΗΠΑ..Η Ελλάδα αν είχε θα τους έδινε αφού πάντα στον ανθρώπινο πόνο πρώτοι τρέχαμε για βοήθεια.Αλλά πλέον εμείς οι Ελληνες είμαστε κακομοίρηδες θεωρητικά χώρα της ΕΕ..

Η παράνομη μετανάστευση είναι έγκλημα και ο παράνομος στη χώρα ως εγκληματίας πρέπει να αντιμετωπίζεται

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Πηγούλα έχουμε (κοπυραητ ππ);
Όχι τιποτ' αλλο, ψάχνω να βάλω συνεγαρμό και θέλω να μάθω αν καλύπτει βόρεια προάστια και αν θα μου κάνει έκπτωση αν του πω ότι είμαι ο Ίσιος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Οσο για τους περιοικους οι μισοι και βαλε ειναι μεταναστες,και ορισμενοι μαλιστα δουλευουν κατι ψιλικατζιδικα και τα ρεστα.

Ναι,ειναι σιγουρο οτι λατρευουν τα χρυσαυγουλα-εχθες μαλιστα κατεβασανε ρολλα για να πανε Κοτζια μαζι τους.
μπα,

μαλλον για να πανε στην πορεια για τον τραυματια διαδηλωτη τα κλεισανε....

και μετα παρεα με κατι αναρχοαναρχιδα κοπαναγανε κατι Ελληνες περαστικους...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Η οργή ψάχνει εκτόνωση και τρόπο έκφρασης. Και το "οι μετανάστες είναι αδέλφια μας, δείξτε σεβασμό" ή οποιαδήποτε άλλη, βηχική ή όχι αρλούμπα, δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Από την στιγμή λοιπόν του το κράτος ψωλοβροντάει, οι μόνοι που κάνουν παιχνίδι είναι οι ΧΑ.

Αχα. Μιλαμε για ζωα που θελουν να εκτονωθουν οπως λαχει πανω σε αγνωστους περαστικους. Και να ηταν μονο αυτο θα ηταν πραγματικα καλα. Ειναι ζωα που ειναι τοσο κοτες που αφηνουν την "εκδίκησή" τους στους συμμοριτες της ΧΑ. Απιστευτο. Σιγα σιγα νομιμοποιηση του pogrom, γιατι δεν ειναι αυτοδικια, αφου αυτοι που τις τρωνε δεν εκαναν αλλο εγκλημα (απ'οσο γνωριζουν αυτοι που τις ριχνουν) απο το να ανηκουν σε διαφορετικη φυλη. Ειμαι περιεργος να δω το αποτελεσμα του κυκλου αυτου.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Πηγούλα έχουμε (κοπυραητ ππ);
Όχι τιποτ' αλλο, ψάχνω να βάλω συνεγαρμό και θέλω να μάθω αν καλύπτει βόρεια προάστια και αν θα μου κάνει έκπτωση αν του πω ότι είμαι ο Ίσιος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσας δε σας φυλα μια επιλεκτη μοναδα ss μαϊν κομανταντ?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μακάρι. Πάντως οι απέναντι έχουν ακόμα μικρότερο.
Never underestimate the power of human stupidity.

Οι απέναντι όμως έχουν απείρως καλυτερες προσβάσεις και πόρους...
Πάντως με αυτά που κάνουν, βλέπω το μιχαλολιάκο να βάζει αφίσσα του τσε στο αρχηγείο του- τόσους ψήφους του έχουν στείλει οι ταξικοί αγωνιστές!

εσας δε σας φυλα μια επιλεκτη μοναδα ss μαϊν κομανταντ?

Ναι τα χρυσά μου...
Δεν αφήνουν να μπει τίποτα στο μπούνκερ μου!
Για κάτι μαγαζιά που συχνάζω θέλω τις υπηρεσίες του μιχαλολιάκου, αν φυσικά τις προσφέρει και δεν αποτελεί άλλο ένα ευφυολόγημα του υ/π...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

A. Με μπερδεύεις με άλλον, προσωπικά δεν τρώω ρυζόγαλο ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν του Βάρσου.
Β. Αν πήγαινες στο thread της ημερήσιας ενημέρωσης για μπουρδέλα, θα έβλεπες πόσο συχνά πάω Βικτώρια.
Γ. Ποιος όμως έχασε μυαλό για να το βρεις εσύ;
Δ. Υπάρχουν αρκετοί ακόμα περίοικοι, οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι έλληνες.
Ε. Και ένα μεγάλο μέρος των υπολοίπων, είναι μετανάστες πρώτης γενιάς, νόμιμοι, οι οποίοι είναι πιο αρνητικοί απέναντι στους λάθρους από τους έλληνες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν οι ξένοι αρχίσουν να σκοτώνουν και κάνουν ανοιχτό πόλεμο ο κόσμος θα τους μισήσει εντελώς [size=18pt]και να δεις που η ΧΑ θα γίνει κυβέρνηση.Αν γίνει αυτό επίλεκτα στρατιωτικά σώματα θα τους κάνουν κόσκινο από τις σφαίρες..[/size]  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δε γουστάρω τη βία ούτε φασίστας είμαι..

όχι ρε προς θεού.
εσύ φασίστας; ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom