Επισκέπτης
Λαθος καταλαβες.Δεν αναφερόμουν σε εσένα, πολιτικό ήταν το σχόλιο.
Και το δικο μου σχολιο πολιτικο ηταν.
Πολιτικο για εκει που ΜΕΤΡΑΕΙ,οχι για το πισι.
Λαθος καταλαβες.Δεν αναφερόμουν σε εσένα, πολιτικό ήταν το σχόλιο.
Μαστα. Αυτοσυντηρηση. Και θα σε συντηρησουν οι ΧΑτες που κυκλοφορουν στην Γ Σεπτεμβριου, ε?
Του δογματος Μιχαλολιακου κι εσυ?
εχμμμμ πηγουλα?Πιθανον,μιας και ο Μιχαλολιακος εχει στησει κατι μπιζνες με σεκιουριτοκαταστασεις και τα ρεστα.
Πιθανον,μιας και ο Μιχαλολιακος εχει στησει κατι μπιζνες με σεκιουριτοκαταστασεις και τα ρεστα.
Ναι. Δεν περασα απο κει. Ας πουμε οτι εχεις δικιο. Εγω αναφερομαι στα μαχαιρωματα και το ξυλο. Τωρα αν κλεινουν το δρομο οι περιοικοι, οκ, μαγκια τους.Πέρασα από την 3ης και Ηπείρου, και χθες, και προχθές.
Η συντριπτική πλειοψηφία των παρισταμένων, ήταν περίοικοι.
Ήταν μεσήλικες, ήταν γυναίκες, ήταν παιδιά.
Να μην ξεχασω να παρω διαβατηριο την επομενη φορα που θα περασω απο Γ' Σεπτεμβριου γιατι ειμαι και μαυρισμενος ...
Ναι. Δεν περασα απο κει. Ας πουμε οτι εχεις δικιο. Εγω αναφερομαι στα μαχαιρωματα και το ξυλο. Τωρα αν κλεινουν το δρομο οι περιοικοι, οκ, μαγκια τους.
Οποτε οι περιοικοι (μεσηλικες, γυναικες, παιδια) δερνουν και μαχαιρωνουν τους αλλοχρωμους που περνουν απο κει? Οποιοι και να το κανουν, ειναι καταδικαστεο. Να μην ξεχασω να παρω διαβατηριο την επομενη φορα που θα περασω απο Γ' Σεπτεμβριου γιατι ειμαι και μαυρισμενος ...
οι μόνοι που κάνουν παιχνίδι είναι οι ΧΑ.
αρκεί να μην πληρώσουν οι άλλοι τη χρυσαύγουλη νύφη.
δεν τους έχω για πάνω απο 80 αι κιου.ΥΓ. Και αν το χειριστεί έξυπνα η ΧΑ, μπαίνει στην Βουλή με τα τσαρούχια.
δεν τους έχω για πάνω απο 80 αι κιου.
Βικτωριας πηγαινεις πριν η μετα το ρυζογαλο στον Βαρσο?Θα σου συνιστούσα να κάνεις μια επίσκεψη στην περιοχή. Μπορεί να σε χρειαστούν σύντομα στην Βίλλα. Ρώτα και την άποψη των περιοίκων για την αριστερά και την ΧΑ. Μπορεί να ακούσεις πράγματα που δεν θα σου αρέσουν βέβαια...
Δεν το ξέρω ρε συ Persy. Μακάρι η κατάσταση να εκτονωθεί χωρίς πολλά πολλά.
Πάντως αν σκοτωθεί και άλλος έλληνας προσεχώς, θα έχουμε σοβαρά προβλήματα.
ΥΓ. Και αν το χειριστεί έξυπνα η ΧΑ, μπαίνει στην Βουλή με τα τσαρούχια.
Πιθανον,μιας και ο Μιχαλολιακος εχει στησει κατι μπιζνες με σεκιουριτοκαταστασεις και τα ρεστα.
μπα,Βικτωριας πηγαινεις πριν η μετα το ρυζογαλο στον Βαρσο?
Οσο για τους περιοικους οι μισοι και βαλε ειναι μεταναστες,και ορισμενοι μαλιστα δουλευουν κατι ψιλικατζιδικα και τα ρεστα.
Ναι,ειναι σιγουρο οτι λατρευουν τα χρυσαυγουλα-εχθες μαλιστα κατεβασανε ρολλα για να πανε Κοτζια μαζι τους.
Αχα. Μιλαμε για ζωα που θελουν να εκτονωθουν οπως λαχει πανω σε αγνωστους περαστικους. Και να ηταν μονο αυτο θα ηταν πραγματικα καλα. Ειναι ζωα που ειναι τοσο κοτες που αφηνουν την "εκδίκησή" τους στους συμμοριτες της ΧΑ. Απιστευτο. Σιγα σιγα νομιμοποιηση του pogrom, γιατι δεν ειναι αυτοδικια, αφου αυτοι που τις τρωνε δεν εκαναν αλλο εγκλημα (απ'οσο γνωριζουν αυτοι που τις ριχνουν) απο το να ανηκουν σε διαφορετικη φυλη. Ειμαι περιεργος να δω το αποτελεσμα του κυκλου αυτου.Η οργή ψάχνει εκτόνωση και τρόπο έκφρασης. Και το "οι μετανάστες είναι αδέλφια μας, δείξτε σεβασμό" ή οποιαδήποτε άλλη, βηχική ή όχι αρλούμπα, δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Από την στιγμή λοιπόν του το κράτος ψωλοβροντάει, οι μόνοι που κάνουν παιχνίδι είναι οι ΧΑ.
Θα σου συνιστούσα να κάνεις μια επίσκεψη στην περιοχή. Μπορεί να σε χρειαστούν σύντομα στην Βίλλα. Ρώτα και την άποψη των περιοίκων για την αριστερά και την ΧΑ. Μπορεί να ακούσεις πράγματα που δεν θα σου αρέσουν βέβαια...
εσας δε σας φυλα μια επιλεκτη μοναδα ss μαϊν κομανταντ?Πηγούλα έχουμε (κοπυραητ ππ);
Όχι τιποτ' αλλο, ψάχνω να βάλω συνεγαρμό και θέλω να μάθω αν καλύπτει βόρεια προάστια και αν θα μου κάνει έκπτωση αν του πω ότι είμαι ο Ίσιος...
Μακάρι. Πάντως οι απέναντι έχουν ακόμα μικρότερο.
Never underestimate the power of human stupidity.
εσας δε σας φυλα μια επιλεκτη μοναδα ss μαϊν κομανταντ?
Βικτωριας πηγαινεις πριν η μετα το ρυζογαλο στον Βαρσο?
Οσο για τους περιοικους οι μισοι και βαλε ειναι μεταναστες,και ορισμενοι μαλιστα δουλευουν κατι ψιλικατζιδικα και τα ρεστα.
Ναι,ειναι σιγουρο οτι λατρευουν τα χρυσαυγουλα-εχθες μαλιστα κατεβασανε ρολλα για να πανε Κοτζια μαζι τους.
Αν οι ξένοι αρχίσουν να σκοτώνουν και κάνουν ανοιχτό πόλεμο ο κόσμος θα τους μισήσει εντελώς [size=18pt]και να δεις που η ΧΑ θα γίνει κυβέρνηση.Αν γίνει αυτό επίλεκτα στρατιωτικά σώματα θα τους κάνουν κόσκινο από τις σφαίρες..[/size]
Δε γουστάρω τη βία ούτε φασίστας είμαι..