Νέα

Νεκρός ένας 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011
Χτύπησαν Λυκειάρχη που έφερε διακριτικά της Ελλάδας!
Χτύπησαν Λυκειάρχη που έφερε διακριτικά της Ελλάδας!Μία ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε σε ένα άνδρα επί της οδού Κοδριγκτώνος και τον έδειρε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το θύμα που είναι διευθυντής σε ελληνικό Λύκειο και φορούσε μία τραγιάσκα η οποία είχε πάνω ανάγλυφη την ελληνική σημαία.
Οι αλλοδαποί τον πλησίασαν και του ζήτησαν εξηγήσεις γιατί φέρει το έμβλημα της χώρας του. Ο Λυκειάρχης απάντησε: «Γιατί είμαι Έλληνας» και έτσι δέχθηκε επίθεση από τους αλλοδαπούς οι οποίοι εικάζεται ότι είναι είτε Πακιστανοί, είτε Αφγανοί. Το θύμα χρειάστηκε ασθενοφόρο μετά την επίθεση και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Να σημειωθεί ότι και δεύτερος Έλληνας δέχθηκε επίθεση. Πρόκειται για κάτοικο της ευρύτερης περιοχής της πλατείας Βικτωρίας, στον οποίο επίσης επιτέθηκαν αλλοδαποί. Και οι δύο δεν είχαν εμπλοκή με τον «πόλεμο» που έχει ανοίξει ανάμεσα στις οργανώσεις των κατοίκων, τα μέλη της Χρυσής Αυγής και τους αλλοδαπούς.
Αναρτήθηκε από tromaktiko στις 11:14 μ.μ.

Καλα να παθει, ηθελε να εχει την ελληνικη σημαια επανω του στην ΕΛΛΑΔΑ????

Καλα κανανε οι μαγκες οι αναρχικοι που καψανε την Ελληνικη και σηκωσαν την Αφγανικη σημερα.

Ετσι μπραβο να ξεδιαλυνεται το πραγμα!

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
τρεις άνδρες, αλλοδαποί, πιθανόν αφρικανικής καταγωγής, οι οποίοι φαίνονται να πλησιάζουν και να μαχαιρώνουν πισώπλατα τον άτυχο άνδρα για να του αρπάξουν τη βιντεοκάμερα που κρατούσε και στη συνέχεια να φεύγουν πεζοί.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.781
Πόντοι
3.715
οι πρόγονοι ημών έπραξαν τα δέοντα ... εμείς τι κάνουμε ? νομίζω τα χειρότερα .... πατοι σε όλα ....

εμείς για την καύλα του Μπόμπολα και μερικά καπρίτσια θάψαμε το Βωμό των 12 Θησείο/ Μοναστηράκι...και περιμένουμε με αυτά και με άλλα ιδίου περιεχομένου να γυρίσουν τα Αγγλάκια τα μάρμαρα. Γιατί; Για να τα κάνουμε ταλκ;

Πολύ μαγκιά πουλήσανε σήμερα οι ασφόνδυλοι φασίστες, αλλά εξωθώντας τη βία στο μέγιστο να θυμούνται και το εξής, ότι λίγο μένει από το να αρχίσουν οι κατατρεγμένοι να ανατινάζουν & να ανατινάζονται .
Είναι αυτό τελικά το ζητούμενο για να βρουν άλλοθι ώστε να ανοίξει η πύλη του φρενοκομείου στη χώρα;

Είναι κι αυτό μια πιθανή μελανή προοπτική, που όμως επεξεργάζονται πολλές πλευρές για την κατάλληλη στιγμή ώστε το κέντρο βάρους του κοινού ενδιαφέροντος να δαιμονοποιησει ομάδες που δε βγάζουν τις πολιτικές, δεν κάνουν τις ρεμούλες, αλλά είναι πλήρως αναλώσιμοι με after burner χαρακτηριστικά  ;) ;).

Για όλους, ας έχετε την υποψία ότι το κάθε reboot των συνθηκών από την καταπίεση στην ψευδαίσθηση της ελευθερίας στο παρελθόν κόστισε σε αίμα, μπόλικο και πολλών αθώων.

Εκεί βαδίζουμε, ολοταχώς, δυστηχώς.

Επισκέπτης
Πολύ μαγκιά πουλήσανε σήμερα οι ασφόνδυλοι φασίστες, αλλά εξωθώντας τη βία στο μέγιστο να θυμούνται και το εξής, ότι λίγο μένει από το να αρχίσουν οι κατατρεγμένοι να ανατινάζουν & να ανατινάζονται .
Είναι αυτό τελικά το ζητούμενο για να βρουν άλλοθι ώστε να ανοίξει η πύλη του φρενοκομείου στη χώρα;
Το εγραψα το μεσημερι και το επαναλαμβανω.
Οπου δεν φτανει το γκλομπ του μπατσου,φτανει το μαχαιρι του φασιστα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Αλήθεια, την αστυνομία στη βίλα αμαλίας την κάλεσαν οι ένοικοι ή πήγε μόνη της;

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011
Χτύπησαν Λυκειάρχη που έφερε διακριτικά της Ελλάδας!
Χτύπησαν Λυκειάρχη που έφερε διακριτικά της Ελλάδας!Μία ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε σε ένα άνδρα επί της οδού Κοδριγκτώνος και τον έδειρε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το θύμα που είναι διευθυντής σε ελληνικό Λύκειο και φορούσε μία τραγιάσκα η οποία είχε πάνω ανάγλυφη την ελληνική σημαία.
Οι αλλοδαποί τον πλησίασαν και του ζήτησαν εξηγήσεις γιατί φέρει το έμβλημα της χώρας του. Ο Λυκειάρχης απάντησε: «Γιατί είμαι Έλληνας» και έτσι δέχθηκε επίθεση από τους αλλοδαπούς οι οποίοι εικάζεται ότι είναι είτε Πακιστανοί, είτε Αφγανοί. Το θύμα χρειάστηκε ασθενοφόρο μετά την επίθεση και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Να σημειωθεί ότι και δεύτερος Έλληνας δέχθηκε επίθεση. Πρόκειται για κάτοικο της ευρύτερης περιοχής της πλατείας Βικτωρίας, στον οποίο επίσης επιτέθηκαν αλλοδαποί. Και οι δύο δεν είχαν εμπλοκή με τον «πόλεμο» που έχει ανοίξει ανάμεσα στις οργανώσεις των κατοίκων, τα μέλη της Χρυσής Αυγής και τους αλλοδαπούς.
Αναρτήθηκε από tromaktiko στις 11:14 μ.μ.

ηταν κι αναρχικοι αναμεσα τυς
Σαν αυτους που γραφουν εδω στο φορουμ: χεστες και θρασυδειλοι!

Daylen

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Και όπου δεν υπήρξαν μπάτσοι και καταστολή, κράτη και σύνορα, οι άνθρωποι ζήσανε αρμονικά και μονοιασμένα,
κάτι που έγινε πολλές φορές σε χιλιάδες χρόνια ανθρώπινης ιστορίας.

Επισκέπτης
ηταν κι αναρχικοι αναμεσα τυς
Σαν αυτους που γραφουν εδω στο φορουμ: χεστες και θρασυδειλοι!
Πες του γερου που του πεταξανε τουμπα τον παγκο,γιατι αφησε πακιστανο στο ποστο του για να παει στην πορεια των χρυσαυγουλων,οτι ειναι μεγαλος μαλακας.

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Και όπου δεν υπήρξαν μπάτσοι και καταστολή, κράτη και σύνορα, οι άνθρωποι ζήσανε αρμονικά και μονοιασμένα,

Θελεις να παραιτηθει η αστυνομια αποψε?

Αυριο δεν θα υπαρχει ΚΟΛΥΜΠΙΘΡΟΞΥΛΟ, Θα ερθουνε οι μαο μαο και θα σου κανουνε το κωλαντερο κοκορετσι

Ειναι ενα αναγκαιο κακο η αστυνομια!

Ρομαντισμοι της πουτσας δεν ωφελουν σε τιποτα, το θεμα ειναι τι μπορεις να κανεις πραγματικα για να βελτιωθει η κατασταση στη κοινωνια μας

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Πηγούλα; (κοπυραητ πορνόπαπος)...
Διότι οι σίστες οι ανθρωπολόγοι λένε ότι ακόμη και ως πίθηκοι μια χαρά σφαζόμασταν για περισσότερες μπανάνες και θηλυκά...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οχι,δεν πηγε μονη της.
Την συνοδευαν οι φιλοι της.

Εγώ πάλι διάβασα για 50 προσαγωγές φίλων και προστασία κανονική στη βίλα αμαλίας....
Άμα έχεις τα κονέ, και φυλάκιο έξω από το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι σου μπαίνει.

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ποιος ειναι ο φασιστας? Οι ελεεινοι που μαχαιρωσαν πισωπλατα εννοεις η τους απλυτους με την σημαια?

Επισκέπτης
Εγώ πάλι διάβασα για 50 προσαγωγές φίλων και προστασία κανονική στη βίλα αμαλίας....
Άμα έχεις τα κονέ, και φυλάκιο έξω από το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι σου μπαίνει.
Ολα αυτα που ΔΕΝ λες ειναι πολυ σημαντικα.

Daylen

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Θελεις να παραιτηθει η αστυνομια αποψε?

Αυριο δεν θα υπαρχει ΚΟΛΥΜΠΙΘΡΟΞΥΛΟ, Θα ερθουνε οι μαο μαο και θα σου κανουνε το κωλαντερο κοκορετσι

Ειναι ενα αναγκαιο κακο η αστυνομια!

Ρομαντισμοι της πουτσας δεν ωφελουν σε τιποτα, το θεμα ειναι τι μπορεις να κανεις πραγματικα για να βελτιωθει η κατασταση στη κοινωνια μας
Προφανώς ειρωνεύομαι.
Μάλλον ο χαρακτηρισμός ασπόνδυλα που σας προσάπτουν οι αναρχοαυτόνομοι είναι δίκαιος.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια εγω σημερα μεσημερι κατα τις 2 περιμενα το λεωφορειο ηπειρου στο υψος που εγινε η δολοφονια και λιγο πιο πανω  γυρω μου στην σταση ολο μεταναστες περασανε μπροστα 2 ζηταδες ειχαν σταματησει λογο κινησης δεν ειπαν τιποτα στα πακια και λοιπους ο ενας με καρφωνε πολυ τον εβλεπα απο τα γυαλια μου κατασκοπικα :cool2: κατι ειπε στον αλλον  οχι ρε το παληκαρι περιμενει το λεοφωρειο του ειπε ο αλλος το ακουσα διπλα μου και μολις πηγαν να φυγουν με κοιταγε επιμονα ο αλλος παλι τον εκοβα πονηρα και εγω μεσα απο το γυαλι.ευτυχως ερχοταν το λεοφωρειο και την πουλεψα γρηγορα γιατι ψιλοχεστηκα με τους μαλακες μπλεκεις απο το πουθενα με τους πουστηδες.και σκεφτομουνα μετα εμενα κοζαρε ο μαλακας γυρω μου ηταν ολη η λερα και δεν ειμαι και κανας καρτας μια χαρα παληκαρι ειμαι ομορφοπαιδο.παλι καλα που προλαβα και γυρισα πισω η ατμοσφαιρα μυριζε μπαρουτι και μετα απο αυτα που ακουω και εμαθα οτι γινονται και τωρα θα κανω καιρο να κατεβω  μαγκες.δεν το χουνε και πολυ να σε ξεκοιλιασουνε τα αρκουδια κατω.και οσο θυμαμαι τις βολτες με τα ποδια παλια στο κεντρο βραδυ που δε σε ενοχλουσε κανεις με πιανει μουρλια :hammer: :hammer:.προσοχη ολοι παιδια τα ματια σας 104 απο εδω και περα ειδικα φυλης και περιξ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom