rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
μολις την γαμησανε φιλε μου15 ξενοι την επεσαν σε εναν ασχετο
προβλεπω χρυσαυγιτες να κανουν αντιποινα
μολις την γαμησανε φιλε μου15 ξενοι την επεσαν σε εναν ασχετο
σας διαβεβαιώ οτι συζητούνται εκεί που πρέπει ....
κατω ειναι και αυτοι ετσι και αλλιως,μιλαμε για ενα γενικο μπαχαλομολις την γαμησανε φιλε μου
προβλεπω χρυσαυγιτες να κανουν αντιποινα
προσεξε μια λεπτομερεια ομως,
αν δεν εισηχθη η ηθικη στην οικονομια
τοτε ολα θα ειναι εμπορευματα και κερδος
θα κανουμε τις κορες μας πορνες , και θα κλεβουμε με οποιοδηποτε τροπο για να ανελιχθουμε...
το χρημα πρεπει να ειναι ΜΕΣΟ και οχι ΣΚΟΠΟΣ
σκοπος πρεπει να ειναι η ΑΞΙΑ ,γιατι αλλιως ας τα εκπορνευσουμε ολα και ας γυρισουμε στην κοινωνια των λεμουριων των πογκιδων και των ουρακοταγκων...
Δηλαδή που?
στη μήτρα των αποφάσεων ,,,, και δεν μιλώ για κοινοβουλευτικούς και λοιπούς πολιτικούς παρατρεχάμενους ...
Στο νοσοκομείο επτά τραυματίες
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011, 22:42
Πέντε αλλοδαποί και δύο Έλληνες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, από το ΕΚΑΒ, από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Οι περισσότεροι είναι τραυματισμένοι από μαχαίρια, ελαφρά, ή με ρόπαλα και ερευνάται αν αυτοί οι τραυματισμοί έχουν σχέση με τα επεισόδια που ξεκίνησαν το απόγευμα κατά τη διάρκεια της πορείας για την δολοφονία του 44χρονου στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.
Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011, 22:43
την αποφαση θα την παρει ο γιωργακης τυπε?not bad ... not bad ....
η στιγμή της λήψης αποφάσεως πλησιάζει ....
Δηλαδή που?
την αποφαση θα την παρει ο γιωργακης τυπε?
εκεί που συγκεντρώνεται η δύναμη ... οικονομική, κοινωνική, καταλυτική ....
20-30-40 γνωστα και άγνωστα ονόματα εν ελλάδι ....
Tύπε τη μόνη απόφαση που παίρνει ο Γιωργάκης είναι αν θα κάνει κανώ ή ποδήλατο με τους φίλους τουτην αποφαση θα την παρει ο γιωργακης τυπε?
Οχι βεβαια.Ετσι ειναι,φυσικα και αποτελουν προβλημα αλλα ειναι απο τους τελευταιους που ευθυνονται για την τωρινη καταντια,ειναι δηλαδη τα ευκολα θυματα.
εχουμε μεγαλη κληρονομια φιλε μου απο τους προγονους μαςθεωρητικά έχεις δίκιο αλλά αν δεις την νέα μητρα του καπιταλισμού - τη Ασία ευρύτερα και ειδικότερα Κινα - Ινδία , αυτά που περιγράφεις ηδη συμβαίνουν ...
πρακτικά .... εχει αξία και ενδιαφέρον οτι αποδίδει κέρδος .... δες εδω το site .... ο λογος της επισκεψιμότητος ειναι η κερδοφορία της πορνείας - η απόλυτη εκμετάλευση της γεννετήσιας φύσης του ανθρώπου .. επι τω κερδόω φυσικά ....
εχουμε μεγαλη κληρονομια φιλε μου απο τους προγονους μας
μην το δεις εθνικιστικα ή με αλλο γελοιο τροπο (ακροδεξιο, φασιστικο κτλ)
απλα αυτη η κριση ειναι η μεγαλη μας ευκαιρια να ενσωματωσουμε στον καπιταλισμο την ηθικη
για μενα οποιος κινειται με βαση μονο το εγωιστικο γρηγορο προσκαιρο κερδος δεν διαφερει σε τπτ απο τα υπολοιπα ειδη του ζωικου βασιλειου , ακομα και οταν οργανωνεται σε ομαδες
καταρχην εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου τι αποψη εχουν αλλα ζωα γερμανικα που πηγαινουν σε μπυραριες ή γαλλικα που τρωνε τυρια, μαλακιζονται και συζητανε για την Ελλαδα, δλδ δεν με αγγιζει η γνωμη των ευρωπαιων που συχναζουν στην αντιστοιχη ελληνικη καφετερια...οι πρόγονοι ημών έπραξαν τα δέοντα ... εμείς τι κάνουμε ? νομίζω τα χειρότερα .... πατοι σε όλα ....
απο τους νεοέλληνες περιμένει η σημερινη ευρώπη και ο κόσμος διδαχές ? ζεις καθόλου έξω ? εχεις υπόψη τι αντιμετώπιση εχουμε σημερα στην καρδιά της Ε.Ε. ? μας ελέγχουν σαν να μην ειμαστε πλέον μέλλη σεγκεν ... στη σκάλα του αεροπλάνου ....
μα ζωα είμαστε ζωα με ενστικτώδη λειτουργεία ... μη βλέπεις τα ρούχα και τα φτιασίδια .... μαλα΄κίες και φρου-φρου .... ζωα και κτηνη .... ειδικά αυτοι στην ασία κινέζοι πακηδες ινδοι ινδονήσιοι .... ολα για πούλημα ... ολα μα ολα /////