Νέα

Νεκρός ανήλικος σε αγώνα αυτοκινήτων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ti δυναμεις και παπαριες λετε για να παρακολουθησεις και να συμετασχεις σε ενα αγωνα πρεπει να εχεις πτυχιο φυσικου????

Ο οδηγος δεν φταιει σε τιποτα μπενεις σε μια πιστα κανοντας μια προσπαθεια να φτασεις το αυτοκινητο και τον εαυτο σου στα ορια τους... ατυχιματα και μη προβλεπομενες συμπεριφορες ειναι αναμενομενες και απο τα δυο.(αυτοκινητα και οδηγους)

Σαφως την ευθυνη την εχουν οι διοργανοτες για τα αθλια μετρα προστασιας και της θεσης των θεατων,και ο πατερας που γνωριζε απο αγωνες,γιατη ακομα και να μην γνωρισεις ειναι αυτονοητο οτι δεν καθεσαι σε πιθανα σημεια εξοδου...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
^^^ κάτσε ρε παιδί μου, μερικοί έχουμε κι απορίες, να μην τις λύσουμε δηλαδίς?

ΟΧΙ!
θα συνεχισει την πορεια του στη διευθυνση της στιγμιαιας γραμμικης ταχυτητας του...

,υ.γ.δεν ειμαι φυσικος :rolleyes: :boobies: :boobies:
υ.γ.1.ωραια και σωστη παρουσιαση του φαινομενου απο βολτερ45

αχά...

Επισκέπτης
ΟΧΙ!
θα συνεχισει την πορεια του στη διευθυνση της στιγμιαιας γραμμικης ταχυτητας του...

,υ.γ.δεν ειμαι φυσικος :rolleyes: :boobies: :boobies:
υ.γ.1.ωραια και σωστη παρουσιαση του φαινομενου απο βολτερ45

την προηγουμενη απαντηση την ειχα καταλαβει καλυτερα :rolleyes:

econ

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια και για εμενα ο οδηγος δεν φταιει..γι'αυτο πηγε εκει..για να παει οσο γρηγοροτερα γινεται..

Ευθυνη τεραστια φερει ο πατερας..Εδω τρεμουμε να παρουμε τα παιδια στο γηπεδο..με τον πανθρακικο..φαντασου να τα πας σε κατι τοσο προχειρο.. :uglystupid:
Και φυσικα οι διοργανωτες..ας τσεπωναν μονο τα λεφτα απο τους οδηγους..χωρις να υπαρχουν θεατες..

sakisxxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παντως δεν θα πηγαινα ποτε το παιδι μου σε τετοιον παπαρο-αγωνα.
Θα το πηγαινα σε μια πιστα καρτ, να μαθει να οδηγαει, ετσι ωστε οταν μεγαλωσει να μην σκοτωσει παιδακια...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Στην ουσία η κεντρομόλος δύναμη είναι η συνισταμένη της οριζόντιας συνιστώσας της δύναμης τριβής και της οριζοντίας συνιστώσας της αντίδρασης του εδάφους αν το έδαφος έχει κλίση.

Αν δεν υπάρχει κλίση τότε η κεντρομόλος είναι μόνον η δύναμη της τριβής.
Αν δεν υπάρχει τριβή τότε το αυτοκίνητο μπορεί να διαγράψει κυκλική τροχιά μόνον αν υπάρχει κλίση.

carbank.gif

Η κεντρόφυγος είναι η δύναμη που αισθανόμαστε στο σώμα μας όταν παίρνουμε στροφή (ακόμη και στο ζεϊμπέκικο).

Πςςςςς....αν και το συγκεκριμένο τουτού αγνοεί τους νόμους της φύσης  :grin:, γαμάτη απεικόνιση των δυνάμεων που δρουν/αντιδρούν.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Απορία. Μόνο σε μένα φαίνεται ότι σε μια απλή και τραγική ιστορία βρήκαν κάποιοι να κάνουν επίδειξη γνώσεων? Σχήματα για φυγόκεντρο και παπαριές. Μια ασφαλτοστρωμένη αλάνα, διοργανωτές του πούτσου, κάργα ανεύθυνοι εμπλεκόμενοι στον χώρο, ένας απ΄ροσεκτος πατέρας που θα το πληρώνει μια ζωή, ένα νεκρό παιδί. Τι σημασία έχουν τα g ρε παπάρες?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Άμα δεν ξέρεις τα g αυτά γίνονται.

Άντε γαμήσου ρε ηλίθιε παπάρα.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
κανε copy paste καλυτερα από το google να το καταλαβω. Σε site για πουτανες να κανεις τον λόγιο σε θεμα για ενα νεκρο παιδι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Απορία. Μόνο σε μένα φαίνεται ότι σε μια απλή και τραγική ιστορία βρήκαν κάποιοι να κάνουν επίδειξη γνώσεων? Σχήματα για φυγόκεντρο και παπαριές. Μια ασφαλτοστρωμένη αλάνα, διοργανωτές του πούτσου, κάργα ανεύθυνοι εμπλεκόμενοι στον χώρο, ένας απ΄ροσεκτος πατέρας που θα το πληρώνει μια ζωή, ένα νεκρό παιδί. Τι σημασία έχουν τα g ρε παπάρες?

Ε...καλά τώρα, το γάμησες και εσύ.

Θα μπορούσε να έχει ανοιχτεί το νήμα με μοναδικό μήνυμα την υπογραμμισμένη πρόταση (βλ. παράθεση) και να κλειδώσει.

Όλα τα άλλα είναι περιττά άλλωστε.

Κουβέντα κάνουμε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
κανε copy paste καλυτερα από το google να το καταλαβω. Σε site για πουτανες να κανεις τον λόγιο σε θεμα για ενα νεκρο παιδι.

Ενώ εσύ κάνεις τον έξυπνο.

Εσύ είσαι υπεράνω.

Έλα όμως που δεν μπορείς να ξεφύγεις από τα g. Και υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες.

Και μάθε καλλίτερα Ελληνικά. Δεν κάνω τον λόγιο, τον μηχανικό κάνω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αστον μωρε αφου δεν παρακολουθησε την συζητηση και μπηκε σφηνα ασχετος......

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
ΠΑρακολουθω την συζήτηση από την αρχή γιατί ειχα κανει ένα σχολείο για μηχανάκια σε αυτόν τον χώρο και δεν μπορούσα να καταλάβω πως επέτρεψαν την οργάνωση αγώνα αυτοκινήτου. Είναι πολύ στενός, κατά τόπους η άσφαλτος είναι ταλαιπωρημένη, ενώ εκείνη η έξοδος είναι στο άνω σημείο του χώρου που χρησιμοποιείται ως 'pit stop'. Ακόμα και αν δεν υπηρχαν θεατές θα υπήρχαν εμπλεκόμενοι. Οι διοργανωτές του σχολείου μας έλεγαν ότι για μεγαλύτερα μηχανάκια αυτό ο χώρος είναι ακατάλληλος. Πόσο μάλλον για αυτοκίνητα των 300+ ίππων.  Και ήταν παρόντες άνθρωποι του χώρου, όπως έγραψε σημερα ο Στρατισίνο. Πως επeτράπη αυτό το χάλι ας το εξηγησουν στα δικαστηρια που λίγα θα κάνουν για το παιδι και την οικογενεια του

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ti δυναμεις και παπαριες λετε για να παρακολουθησεις και να συμετασχεις σε ενα αγωνα πρεπει να εχεις πτυχιο φυσικου????
Πτυχίο φυσικού δε χρειάζεται αλλά τα βασικά πρέπει να τα γνωρίζεις, το γιατί το βλέπουμε καθημερινά

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Ερωτησεις.....

1ον.Ηταν αγωνας καποιου πρωταθληματος,θεσπισμενου και οργανωμενου απο τον μοναδικο
      φορεα που αδειοδοτει αγωνες μηχανοκινητων στην Ελλαδα(βλ.ΕΛΠΑ) ;;;;

2ον.Νοσοκομειακο υπηρχε,ως ειχε υποχρεωση η οργανωση;
  3ον.Κριτες-ελεγκτες υπηρχαν σε καθε στροφη;
  4ον.Εαν δεν ηταν αγωνας καποιου πρωταθληματος,ειχε δοθει αδεια στην διοργανωση;
  5ον.Ο χωρος τελει καποια στανταρ ασφαλειας για διοργανωση αγωνων αυτοκινητου (εν
  προκειμενω)παρουσια ΘΕΑΤΩΝ;;;;;;
  6ον.μπλα μπλα μπλα μπλα
  7ον.μπλα μπλα μπλα μπλα
  8ον μπλα μπλα μπλα....

Ερωτησεις ...ενα κοντεινερ σελιδες λεμε..

Δεν θα επρεπε ΚΑΝ,ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΔΗΓΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ......
  Αυτο δεν ηταν αγωνας για ΘΕΑΤΕΣ
  Ηταν μια μαλακια και προχειρη μαλιστα,οι "αγωνιζομενοι" απλοι κοντρακιδες της παλαι
  ποτε "Βούτας",και οι διοργανωτες αρπακτικα,με την ανοχη της Ανωτατης Αρχης του Σπορ..

Ολοι συνυπευθυνοι και κατηγορουμενοι πρεπει να πανε
  Αρχη-διοργανωση-οδηγοι

Και οχι,ο πατερας δεν ευθυνεται γιατι καθησε σε αυτο το σημειο
  Φταιει που πηγε εξ αρχης...

Μπορει να ειμαστε "πεινασμενοι" ως Λαος για μηχανοκινητα,αλλα δεν θα πρεπει να
  στηριζουμε τετοιες προσπαθειες με την παρουσια μας....

Και δεν ειναι το πρωτο θυμα στους Ελληνικους Αγωνες αυτοκινητου
  Ειχαμε και νεκρο,τοτε,στην Ριτσωνα,με το Golf που εφυγε στην αριστερη πριν τον
  τερματισμο και σκοτωθηκαν και τοτε 2 ατομα-αν θυμαμαι καλα...

Κριμα....

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Πτυχίο φυσικού δε χρειάζεται αλλά τα βασικά πρέπει να τα γνωρίζεις, το γιατί το βλέπουμε καθημερινά
Σε τι ρε φυλε θα βοηθισει η φυσικη??? ντριφταρω απο τα 15 μου ειμαι 28 και γρατσουνια σε αμαξι δοξα τον θεο δεν εχω κανει ακομα... αν προσεξεις και λιγο την γραματικη μου θα καταλαβεις οτι δεν εχω τελιοσει ουτε δημοτικο...........

Ο τυπος το χασε το αμαξι.  Του μουριασε και μετα τερμα, δεν ειχε ουτε φρενα ουτε τιμονι..

Φυσικα και αν ηξερε θα μπορουσε να το σωσει.. αλλα αν ηξερε να οδηγα οχι αν ηξερε φυσικη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σε τι ρε φυλε θα βοηθισει η φυσικη??? ντριφταρω απο τα 15 μου ειμαι 28 και γρατσουνια σε αμαξι δοξα τον θεο δεν εχω κανει ακομα... αν προσεξεις και λιγο την γραματικη μου θα καταλαβεις οτι δεν εχω τελιοσει ουτε δημοτικο...........

Ο τυπος το χασε το αμαξι.  Του μουριασε και μετα τερμα, δεν ειχε ουτε φρενα ουτε τιμονι..

Φυσικα και αν ηξερε θα μπορουσε να το σωσει.. αλλα αν ηξερε να οδηγα οχι αν ηξερε φυσικη...
καλα ολα αυτα αλλα το θεμα δεν ειναι αν του φυγε το αμαξι αυτουνου αλλα τα μετρα ασφαλειας για να μην υπαρχουν θυματα....το οτι θα φυγουν αμαξια σε αγωνες ειναι δεδομενο.....ακομα και με υψηλου επιπεδου οδηγους

ισως ο λαιον εννοει για το που πηγαν και σταθηκαν και οι ατυχεις θεατες....

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
καλα ολα αυτα αλλα το θεμα δεν ειναι αν του φυγε το αμαξι αυτουνου αλλα τα μετρα ασφαλειας για να μην υπαρχουν θυματα....το οτι θα φυγουν αμαξια σε αγωνες ειναι δεδομενο.....ακομα και με υψηλου επιπεδου οδηγους

ισως ο λαιον εννοει για το που πηγαν και σταθηκαν και οι ατυχεις θεατες....
Στο προτο μου ποστ πει του θεματος αυτα ακριβως λεω..

Δεν φτεει ο οδηγος φτενε οι διοργανοτες και αυτοι που καθοντουσαν σε πιθανα σημια εξοδου τον αυτοκινιτον...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom