Νέα

Νεκρός ανήλικος σε αγώνα αυτοκινήτων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Απορία. Μόνο σε μένα φαίνεται ότι σε μια απλή και τραγική ιστορία βρήκαν κάποιοι να κάνουν επίδειξη γνώσεων? Σχήματα για φυγόκεντρο και παπαριές. Μια ασφαλτοστρωμένη αλάνα, διοργανωτές του πούτσου, κάργα ανεύθυνοι εμπλεκόμενοι στον χώρο, ένας απ΄ροσεκτος πατέρας που θα το πληρώνει μια ζωή, ένα νεκρό παιδί. Τι σημασία έχουν τα g ρε παπάρες?
+1000

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ανεβηκε και ενα σοκαριστικο βιντεο λιγα δευτερολεπτα μετα το συμβαν,δεν γινεται να μεινει ατιμωρητος καποιος,Δεσποτοπουλε γιατι εγινες λαγος εσυ κ ολοι σου?Ετσι διαβαζω γραφει ο ζουγκλας

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
"Δε φέρουν ευθύνη" λένε στους κανονισμούς τους "
H EΛΠA, H ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ, ΤΟ AUTO FESTIVAL, Η OPΓANΩTIKH EΠITPOΠH KΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔEN ΦΕΡΟΥΝ KAMIA EYΘYNH ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ ΓIA ΤΥΧΟΝ ATYXHMA ΠOY MΠOPEI NA ΣYMBEI KATA TH ΔIAPKEIA TOY AΓΩNA.
Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΦΘΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ."

ας μαζεψουμε λευτα να κάνουμε δώρο μια καραμπίνα στον πατέρα για να ξεκληρίσει όλα τα μουνόπανα που κάθησαν και τσέπωσαν τα λευτά της αρπαχτής και μετά εβαλαν μπροστά τους δικηγόρους τους.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Αστική ευθύνη φυσικό είναι να μην έχουν. Ποινική εχουν και θα καταλογιστεί. Ποση σημασια εχει αυτο ας το κρινει η οικογενεια. Διαβαστε εδω το ασυναρτητο παραληρημα ενος ανθρωπου που αγαπω και σεβομαι, αλλα αυτος και το συναφι του το γαμησαν χτες.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Σε τι ρε φυλε θα βοηθισει η φυσικη??? ντριφταρω απο τα 15 μου ειμαι 28 και γρατσουνια σε αμαξι δοξα τον θεο δεν εχω κανει ακομα... αν προσεξεις και λιγο την γραματικη μου θα καταλαβεις οτι δεν εχω τελιοσει ουτε δημοτικο...........

Ο τυπος το χασε το αμαξι.  Του μουριασε και μετα τερμα, δεν ειχε ουτε φρενα ουτε τιμονι..

Φυσικα και αν ηξερε θα μπορουσε να το σωσει.. αλλα αν ηξερε να οδηγα οχι αν ηξερε φυσικη...
Απο αυτα που γραφεις και απο τον τροπο που γραφεις καταλαβαινω οχι δεν εισαι απλα ασχετος αλλα και βλακας. Νρτιφταρεις απο τα 15 σου ....τρομαρα σου βρε καραγκιοζη. 100% Φυσική ειναι , πανιβλακα...αν δεν σκαμπαζεις τα βασικά και μονο εμπειρικά πας να κανει οτιδηποτε τοτε μονο κατα τυχη (οπως και εσυ) δεν σκοτωνεις κοσμο. Κανε μας την χαρη , εσυ και οι ομοιοι σου να προσφερετε στην εξελιξη του ανθρωπινου ειδους με την εξαφανιση σας...

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
 Εισαι ασχετος,μα παντελως ομως....
Α. Οι αγωνες αυτοκινητου ειναι επικινδυνο σπορ και για αυτον που συμμετεχει αλλα καποιες φορες και για αυτον που παρακολουθει (για αυτο σου εβαλα και τα βιντεο)
Β. Αυτο ομως δεν δικαιολογει τον οποιονδηποτε "καραγκιοζακο" να διοργανωνει αγωνες με ακαταλληλα αυτοκινητα σε ακαταλληλους χωρους και με ακαταλληλους οδηγους που νομιζουν οτι ειναι η μετενσαρκωση του Σενα
Γ. Οταν βλεπεις τετοια καραγκιοζιλικια δεν παιρνεις το παιδι σου για να πας
Δ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΣΧΕΤΟΣ????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom