Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Έχει δίκιο ο μοντ ο Σαβάλας παιδιά. Δεν χρειάζονται ονόματα και περεταίρω στο site.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Είχα μέρες να μπω στο site και ξεκίνησα πριν λίγο την ανάγνωση του thread από την αρχή του...

Μάγκες, τα παράτησα από τα πρώτα posts,  παρά την ευαισθησία που διέκρινα στα γραφόμενα όλων (όσων διάβασα)  των μελών...

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...ΕΧΩ ΑΠΗΥΔΗΣΕΙ, ΕΧΩ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ, ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ, ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κάθησα και διάβασα όλα τα posts γιατί έλειπα χθες και για άλλη μία φορά θαύμασα το επίπεδο των περισσότερων παιδιών εδώ μέσα.Δεν θα προσθέσω σχόλια αλλά παράδειγμα προσωπικό:
1984 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2 στη Φιλαδέλφεια με το Δαμανάκη να μας ισοφαρίζει με ένα περίεργο ψηλοκρεμαστό σουτ στο ΄92!!Είμαι απέναντι από τη σκεπαστή στο πέταλο,το οποίο φιλοξενεί και τους Παοκτζήδες-ήταν διαφορετικά τότε-.18 χρονών εγώ έχω σαλτάρει με την ισοφάριση ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ είμαι στην πάνω αριστερή γωνία του πετάλου και βρίζω την τύχη μας και τους παοκτζήδες σε έναν καμπαρντινάτο καλοβαλμένο κύριο ο οποίος με ακούει.Κατεβαζω καντήλια εγώ,είμαστε οι δύο μας στη γωνία πάνω,δε μας βλέπει κανείς κι εγώ το χαβά μου,βούλγαροι,τις μάνες σας κλπ μαλακίες.Και τότε γυρίζει ο τύπος και μου λέει΄Φίλε ηρέμησε ΄ και ταυτόχρονα ανοιγει την καμπαρντινα και μου δείχνει μία φαλτσέτα 10 πόντων.Συνεχίζει ¨Δεν μας βλέπει κανείς,θα μπορούσα να σε ξεκοιλιάσω και να μην μας πάρουνε χαμπάρι,γιατί βρίζεις,τι σου φταίνε οι μάνες ΜΑΣ,εγώ είμαι βούλγαρος όπως λες και το σουγιά το έχω για αυτοπροστασία και μόνο, ...Παιδια αυτό ήταν,από τότε το παραμικρό για κανέναν και για τίποτα,έχουν περάσει 23 χρόνια και δεν ξεχνάω τα λόγια του γιατί μου χτύπησαν νωρίς το καμπανάκι...

Δεν ξέρεις τί είναι ο δίπλα σου στο γήπεδο, αλλά και σε κάθε μαζική εκδήλωση....

ʼσχετο, μα νομίζω ότι μας είχε ισοφαρίσει ο Θωμάς Σίγγας...

constant

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
21
Πόντοι
1
Καταρχην,καθενας μας που εχει παει γηπεδο,δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει ριξει ενα μπινελικι,και να μην εχει ενα μπουκαλι,ή οτι αλλο στα χερια,και να μην του εχει περασει εστω απ΄το μυαλο να το πεταξει.Επισης αν πεφτει ξυλο,μακρια απο μας παντα,παντα λεμε "καλα τους κανουν τους π.....δες''.Σε καθε αγωνα,ειτε με τον πρωτο,ειτε με τον ποιο αδιαφορο,παντα οι γνωστοι-αγνωστοι θα βρουν κατι ή καποιον να ασχοληθουν.Πρωτο φαβορι ειναι τα κορακια,μετα οι αντιπαλοι,υστερα οι παγκοι(γιατι οι ροπονητες σηκωνονται να δωσουν οδηγειες),και τελος ο μπροστινος τους που κρυβει τη θεα-σηκωνεται συνεχεια-κανει τον προπονητη-μιλαει ακαταπαυστα-κατακρινει τον προπονητη μας,και βλεπει ολους τους παιχτες μας ''χωματα''.Η εσχατη λυση ειναι αυτοι που πουλανε αναψυκτικα και πασατεμπους,και ''αυτεπαγγελτα'' φταινε για ολα!!!!
Αρα γιατι αυτο που εγινε,και γινεται πολυ συχνα χωρις τα φωτα της δημοσιοτητας,και ο νεκρος ηταν θεμα χρονου τελικα,εκπλησει και ''θλιβει'' τους περισσοτερους???
Οσο για το θεμα του δολοφονηθεντος παλικαριου,πιστευω πως ηταν προμελετημενο,και ο ιδιος ηταν σταμπαρισμενος,καθως ηταν ευρεως γνωστος στο συνδεσμιακο χωρο.Οπως ξερουν οι περισσοτεροι εδω μεσα,ολες οι κεφαλες ομαδων και συνδεσμων ειναι πληρως αναγνωρισιμες εκατερωθεν,και ειναι φακελωμενοι απο τους αντιπαλους.Ο κανονας στις μαχες αυτες,ειναι πως τα μαχαιρωματα πρεπει να γινονται το πολυ εως το υψος του γοφου,ετσι ωστε ο τραυματισμος να ειναι επιπολαιος.Καποιοι ομως φαινεται πως δεν το τηρησαν αυτο,με συνεπεια δυο διαφορετικες μαχαιριες να βρεθουν σε ευαισθητο,και συναμα θανασιμο σημειο στο σωμα του ατυχου.
Ολα αυτα βεβαια τα γραφω και απο δικες μου εμπειριες,και απο οσα εχω ακουσει σε συζητησεις με ατομα του ''χωρου''.
Οσο για αυτο που υποστηριξε ο psaxnwtrans,με βρισκει συμφωνο,διοτι και το ιδιο το παλικαρι πηγε εκει με ενα και μοναδικο σκοπο!Να κατατροπωσει τον αντιπαλο,με οποιο τροπο,και οποιο κοστος!Και κατα τα φαινομενα,το κοστος βαραινει αυτον,και την οικογενεια του....

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Αντε ας πω και γω τη γνωμη μου!
1)Απ τη στιγμη που δεν αποφασιζουν να διαλυσουν ΟΛΟΥΣ τους συνδεσμους και ΟΛΩΝ των ομαδων τα φαινόμενα αυτα δε θα σταματησουν ποτε!!!Βεβαια μαλλον κανεναν δεν συμφερει να τους διαλυσουν!
2)Μην ακουω μπουρδες οτι φταιει η αστυνομια!!!Ετσι οπως εγινε το θεμα σε λιγο πιο πολυ θα φταιει η αστυνομια παρα οι ιδιοι που πηγαν να σκοτωθουν!Αν ο αλλος θελει να κλεισει ραντεβου για να παιξει ξυλο καμμια αστυνομια δεν μπορει να τον ελεγξει!Θα βρει τον τροπο!!!Εκτος και αν προσληφθουν καπου 1000000 αστυνομικοι ωστε να βρισκονται παντου!!Και παλι καποιο χωραφι θα βρουν!
3)Κατα τη γνωμη μου ουτε η πολιτεια φταιει ουτε η ανεργια και τετοιες βλακιες!!Πιο πολυ οι γονεις φταινε που δεν ελεγχουν τα παιδια τους και μετα αυτοι που ταιζουν αυτους τους καφρους ωστε να τους εχουν στρατιωτες τους!!
4)Το 1999 αποφασισαμε με κατι φιλους να παμε στη Τουμπα να δουμε το θρυλο.Δεν πηγαμε οργανωμενοι.Πηραμε τρενακι και πηγαμε.(17 χρονων ημουν)Οταν μεσα στο γηπεδο ειδα τους γυρω γυρω μου να χουν πεθανει της μαστουρας τοτε καταλαβα τι σημαινει οπαδος!!!Επεσα απ τα συννεφα.Το τελειωτικο χτυπημα ηταν φετος που σαπισαν μεσα στο ΣΕΦ τον κολητο μου οργανωμενοι!!Ολυμπιακος ο κολητος μου Ολυμπιακοι ταχα και αυτοι.Αλλα επεσαν 15 και τον δερναν!Απο τοτε παρολο που εχω διαρκειας μονο σε ενα ματς εχω παει και βεβαια ποτε ξανα διαρκειας!
ΑΥΤΑ!!!

Υ.Γ.Μιας και ανηκω ακομα στο Πολεμικο Ναυτικο επεσα απ τα συννεφα που ακουσα πως αναμεσα τους ηταν και 2 ναυτες!Μαλλον πρεπει να κοπουν τα πολλα off στο Ναυτικο!!(ειμαι σε αδεια απολυσεως οποτε δεν με νοιαζει!!! :dancing: :dancing:)

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αντε ας πω και γω τη γνωμη μου!
1)Απ τη στιγμη που δεν αποφασιζουν να διαλυσουν ΟΛΟΥΣ τους συνδεσμους και ΟΛΩΝ των ομαδων τα φαινόμενα αυτα δε θα σταματησουν ποτε!!!Βεβαια μαλλον κανεναν δεν συμφερει να τους διαλυσουν!
2)Μην ακουω μπουρδες οτι φταιει η αστυνομια!!!Ετσι οπως εγινε το θεμα σε λιγο πιο πολυ θα φταιει η αστυνομια παρα οι ιδιοι που πηγαν να σκοτωθουν!Αν ο αλλος θελει να κλεισει ραντεβου για να παιξει ξυλο καμμια αστυνομια δεν μπορει να τον ελεγξει!Θα βρει τον τροπο!!!Εκτος και αν προσληφθουν καπου 1000000 αστυνομικοι ωστε να βρισκονται παντου!!Και παλι καποιο χωραφι θα βρουν!
3)Κατα τη γνωμη μου ουτε η πολιτεια φταιει ουτε η ανεργια και τετοιες βλακιες!!Πιο πολυ οι γονεις φταινε που δεν ελεγχουν τα παιδια τους και μετα αυτοι που ταιζουν αυτους τους καφρους ωστε να τους εχουν στρατιωτες τους!!
4)Το 1999 αποφασισαμε με κατι φιλους να παμε στη Τουμπα να δουμε το θρυλο.Δεν πηγαμε οργανωμενοι.Πηραμε τρενακι και πηγαμε.(17 χρονων ημουν)Οταν μεσα στο γηπεδο ειδα τους γυρω γυρω μου να χουν πεθανει της μαστουρας τοτε καταλαβα τι σημαινει οπαδος!!!Επεσα απ τα συννεφα.Το τελειωτικο χτυπημα ηταν φετος που σαπισαν μεσα στο ΣΕΦ τον κολητο μου οργανωμενοι!!Ολυμπιακος ο κολητος μου Ολυμπιακοι ταχα και αυτοι.Αλλα επεσαν 15 και τον δερναν!Απο τοτε παρολο που εχω διαρκειας μονο σε ενα ματς εχω παει και βεβαια ποτε ξανα διαρκειας!
ΑΥΤΑ!!!

Υ.Γ.Μιας και ανηκω ακομα στο Πολεμικο Ναυτικο επεσα απ τα συννεφα που ακουσα πως αναμεσα τους ηταν και 2 ναυτες!Μαλλον πρεπει να κοπουν τα πολλα off στο Ναυτικο!!(ειμαι σε αδεια απολυσεως οποτε δεν με νοιαζει!!! :dancing: :dancing:)
Ενας ναυτης και τον περιμενει ο διοικητης του με ανοιχτες αγκαλες :knockinb: :knockinb: :knockinb:και ειναι και σε καλη υπηρεσια

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ivan36 τι εννοείς κατεδάφιση? αντίποινα? εντάξει ΟΛΟΙ λένε για εκδίκηση αλλα εγω πιστευω οτι τώρα θα ηρεμήσουν για 1-2 χρόνια τα πράγματα..Ηταν σκληρό αυτο που έγινε και κανένας δεν θέλει να ρισκα΄ρει το κεφαλάκι του..

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Κατεδαφιση εννοω καμμια 50ρια μολοτωφ και σπασιμο σε οτι σπαει.Ξεχασα να σας πω οτι ο ιατροδικαστης απεφανθη αιτια θανατου βαριες κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις και οχι μαχαιριες

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Παντως ειδα σφραγισμένους αυτον του Περιστεριόυ και της Πετρούπολης..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ξεχασα να σας πω οτι ο ιατροδικαστ ης απεφανθη αιτια θανατου βαριες κρανιοεγκεφ αλικες κακωσεις και οχι μαχαιριες

Δεν είπαν ότι ήταν φόνος όμως και όχι ατύχημα? Εγώ άκουσα ότι από τις μαχαιριές σκοτώθηκε

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ivan36 ισχύει οτι ο φονιας ειναι γνωστός γάβρος και ειναι θέμα ωρών η σύλληψη?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Mεταφέρω άρθρο (no comments...)

Eίχαν δώσει «ραντεβού»...

Χρηστος Κοντος, Καθημερινή, 1 Απριλίου 2007

Το θέμα της βίας στα γήπεδα μοιάζει με «καυτή πατάτα» και ελάχιστοι έχουν τη διάθεση να την κρατήσουν στα χέρια τους. Ενας από τους πλέον έμπειρους σε θέματα συνδέσμων «φανατικός» του Παναθηναϊκού δέχθηκε να μιλήσει στην «Κ», με μόνη δέσμευση να κρατηθεί η ανωνυμία του. Η συζήτηση εξελίχθηκε σε μονόλογo:

«Τα ραντεβού για ?πέσιμο? είναι μόδα που έχει φτάσει από το εξωτερικό. Σ? αυτές τις συγκρούσεις υπάρχουν άγραφοι κώδικες. Οι λογαριασμοί λύνονται συνήθως με τα χέρια, χωρίς μαχαίρια ή άλλα επικίνδυνα όπλα. Δεν χτυπάς πεσμένο αντίπαλο, ούτε και υπάρχει δυσαναλογία στον αριθμό. Στην Παιανία, οι Ολυμπιακοί έσπασαν κάθε κώδικα. Πήγαν πολύ περισσότεροι, οπλισμένοι και έτοιμοι για όλα. Οι Παναθηναϊκοί ήταν στην πλειονότητά τους μικρής ηλικίας, ενώ του Ολυμπιακού ?ψημένοι? άντρες, μπράβοι αρκετοί απ? αυτούς σε νυκτερινά κέντρα. Πολλοί είχαν μαζί τους μαχαίρια, στιλέτα, λοστούς, αλυσίδες, πυροσβεστήρες. Ηταν πολύ σφοδρή η επίθεση, έξω από κάθε μέτρο. Στο Παγκράτι, όπου είχε δοθεί αντίστοιχο ραντεβού, κανείς Παναθηναϊκός δεν πείραξε πεσμένο Ολυμπιακό. Υπάρχει σεβασμός στον αντίπαλο. Επεσες; Τελείωσε. Αυτός ο κώδικας παραβιάστηκε από τους Ολυμπιακούς και είδαμε τα επακόλουθα. Το κακό είναι ότι τους Ολυμπιακούς δεν τους ακουμπάει κανείς. Εβγαλαν το μάτι ενός παιδιού στην Πάτρα και ενός δικού μας στη Ριζούπολη και κανείς δεν πήγε φυλακή. Ο κ. Τσιρώνης, υπεύθυνος της αστυνομίας για εκείνο το παιχνίδι, είναι τώρα διευθυντής ασφαλείας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δες το TV MAGIC. Λέγονται απίστευτα πράγματα εκεί, και το βήμα το δίνει η ίδια η ΠΑΕ. Ο Κόκκαλης είχε δηλώσει ότι ?αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δεν τους αλλάζουμε?. Είναι σε ασυλία και μονίμως στο απυρόβλητο. Είναι δυνατόν τόσο μεγάλη συγκέντρωση, με μηχανοκίνητη πορεία που διέσχισε όλη την Αθήνα, να μην την ήξερε η ΠΑΕ, όταν έχει τον αρχηγό της θύρας 7 στο διοικητικό της συμβούλιο;

Ο επίσημος Παναθηναϊκός γνώριζε για το ραντεβού και είχε ειδοποιήσει την ομοσπονδία. Και η ΠΑΕ είχε ενημερωθεί γιατί υπήρχε πρόβλημα με τους παίκτες. Θα μπορούσαν να συναντηθούν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού πηγαίνοντας ή φεύγοντας από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Φαντάσου τι θα γινόταν έτσι και τους πετύχαιναν στον δρόμο. Να ξέρεις όμως ότι ο Βαρδινογιάννης έχει κόψει τις επαφές του με τους συνδέσμους εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχει ρήξη. Ποτέ δεν ήταν άλλωστε καλές οι σχέσεις. Το ραντεβού έγινε με την αφορμή ενός αγώνα γυναικείου βόλεϊ, γιατί εκεί τα μέτρα είναι πολύ πιο χαλαρά σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Αν ήταν ποδοσφαιρικό παιχνίδι, όλη η περιοχή θα ήταν θωρακισμένη σαν αστακός».

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Mεταφέρω άρθρο (no comments...)

Eίχαν δώσει «ραντεβού»...

Χρηστος Κοντος, Καθημερινή, 1 Απριλίου 2007

Το θέμα της βίας στα γήπεδα μοιάζει με «καυτή πατάτα» και ελάχιστοι έχουν τη διάθεση να την κρατήσουν στα χέρια τους. Ενας από τους πλέον έμπειρους σε θέματα συνδέσμων «φανατικός» του Παναθηναϊκού δέχθηκε να μιλήσει στην «Κ», με μόνη δέσμευση να κρατηθεί η ανωνυμία του. Η συζήτηση εξελίχθηκε σε μονόλογo:

«Τα ραντεβού για ?πέσιμο? είναι μόδα που έχει φτάσει από το εξωτερικό. Σ? αυτές τις συγκρούσεις υπάρχουν άγραφοι κώδικες. Οι λογαριασμοί λύνονται συνήθως με τα χέρια, χωρίς μαχαίρια ή άλλα επικίνδυνα όπλα. Δεν χτυπάς πεσμένο αντίπαλο, ούτε και υπάρχει δυσαναλογία στον αριθμό. Στην Παιανία, οι Ολυμπιακοί έσπασαν κάθε κώδικα. Πήγαν πολύ περισσότεροι, οπλισμένοι και έτοιμοι για όλα. Οι Παναθηναϊκοί ήταν στην πλειονότητά τους μικρής ηλικίας, ενώ του Ολυμπιακού ?ψημένοι? άντρες, μπράβοι αρκετοί απ? αυτούς σε νυκτερινά κέντρα. Πολλοί είχαν μαζί τους μαχαίρια, στιλέτα, λοστούς, αλυσίδες, πυροσβεστήρες. Ηταν πολύ σφοδρή η επίθεση, έξω από κάθε μέτρο. Στο Παγκράτι, όπου είχε δοθεί αντίστοιχο ραντεβού, κανείς Παναθηναϊκός δεν πείραξε πεσμένο Ολυμπιακό. Υπάρχει σεβασμός στον αντίπαλο. Επεσες; Τελείωσε. Αυτός ο κώδικας παραβιάστηκε από τους Ολυμπιακούς και είδαμε τα επακόλουθα. Το κακό είναι ότι τους Ολυμπιακούς δεν τους ακουμπάει κανείς. Εβγαλαν το μάτι ενός παιδιού στην Πάτρα και ενός δικού μας στη Ριζούπολη και κανείς δεν πήγε φυλακή. Ο κ. Τσιρώνης, υπεύθυνος της αστυνομίας για εκείνο το παιχνίδι, είναι τώρα διευθυντής ασφαλείας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δες το TV MAGIC. Λέγονται απίστευτα πράγματα εκεί, και το βήμα το δίνει η ίδια η ΠΑΕ. Ο Κόκκαλης είχε δηλώσει ότι ?αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δεν τους αλλάζουμε?. Είναι σε ασυλία και μονίμως στο απυρόβλητο. Είναι δυνατόν τόσο μεγάλη συγκέντρωση, με μηχανοκίνητη πορεία που διέσχισε όλη την Αθήνα, να μην την ήξερε η ΠΑΕ, όταν έχει τον αρχηγό της θύρας 7 στο διοικητικό της συμβούλιο;

Ο επίσημος Παναθηναϊκός γνώριζε για το ραντεβού και είχε ειδοποιήσει την ομοσπονδία. Και η ΠΑΕ είχε ενημερωθεί γιατί υπήρχε πρόβλημα με τους παίκτες. Θα μπορούσαν να συναντηθούν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού πηγαίνοντας ή φεύγοντας από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Φαντάσου τι θα γινόταν έτσι και τους πετύχαιναν στον δρόμο. Να ξέρεις όμως ότι ο Βαρδινογιάννης έχει κόψει τις επαφές του με τους συνδέσμους εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχει ρήξη. Ποτέ δεν ήταν άλλωστε καλές οι σχέσεις. Το ραντεβού έγινε με την αφορμή ενός αγώνα γυναικείου βόλεϊ, γιατί εκεί τα μέτρα είναι πολύ πιο χαλαρά σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Αν ήταν ποδοσφαιρικό παιχνίδι, όλη η περιοχή θα ήταν θωρακισμένη σαν αστακός».

[/quoteΔες το pm soy

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
παντως και Αγίους Αναργύρους, ο σύνδεσμος του οσφπ ηταν κλειστός και ο γνωστός τηλε-αστέρας προεδρος του,κυκλοφορούσε στην περιοχή με ΜΠΛΕ ρούχα(αν και καθημερινά φοράει φανέλα του οσφπ) και με παρέα...Πραγμα που δειχνει οτι απο Ολυμπιακούς δεν υπάρχει προς το παρόν ενδεχόμενο να ξαναπροκαλέσουν επεισόδια..
Αλλα οπως λέει και ο φίλος ivan36 ειδα και εγω αρκετούς 'μηχανόβιους'(χωρις διακριτικά ομάδας) να ψάχνουν στην Αθήνα..Ελπίζω να μην συνεχίσουν τις ίδιες μαλακίες και ειμαστε πάλι εδω και λέμε 'κριμα το παιδ' κ τα λοιπά κοινότυπα..

Επισκέπτης
By the way, ο Τσουκαλάς έφαγε κάποιο μπερντάκι στον Χολαργό πριν κάτι μήνες? Κάτι τέτοιο άκουσα!

Και κάτι άλλο... τελικά αυτός που φάγανε μάλλον ήταν 22χρονος...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
O Tσουκαλάς τις έχει φάει και από Ολυμπιακούς. Πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα στη Ελλάδα στον αθλητισμό, είναι το ότι δεν έχουμε μάθει να παραδεχόμαστε την ήττα. Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ μια ομάδα στην Ελλάδα να παίρνει το πρωτάθλημα 10 φορές σε 11 χρόνια και να μην έχει ακούσει ούτε μια καλή κουβέντα . Όταν οι παράγοντες των ομάδων που έρχονται 2ες ή 3ες αρνούνται να παραδεχτούν την ανωτερότητα του αντιπάλου και επικαλούνται απίστευτες δικαιολογίες για τις ήττες τους , τί να περιμένεις από τους οπαδούς. Και καλά αν ήταν μια - δυο χρονιές , ας πάει στο διάολο. Αλλά 11 χρόνια ? Βγήκε ποτέ ο Σταυροφόρος Ντέμης να πει "μπράβο" στον Ολυμπιακό για το περσινό νταμπλ και το 3x3=9 που έπαθε πέρσι? ΟΧΙ. Τί να τον κάνω μετά, που έδωσε 2 χουλιγκάνους στην αστυνομία. Οπλίσε άλλους 100. Γνώμη μου πάντα.

hiphoper

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
το κλαμπ των βαζελων στο χολαργο λεγεται east end και επειδη μενω κοντα εχω να σου πω πως οι τυποι ειναι αυτο που λεμε κουραδομαγκες..ενα πεσιμο ειχε γινει στην υμμητου πριν 2-3  μηνες αλλα ηταν παιδια απο σχολειο συνεπως τι να λεμε..

οκ... παω στοιχιμα οτι οταν βλεπεις 2-3 απο αυτους ομως χεζεσαι..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
germaon μηπως φταίνε και οι σουπιές που έφαγε ο Τζίγκερ? ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ και δείτε τα του οικου σας πρώτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom