Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Που έγιναν επεισόδια φέτος? Παναθηναικός είμαι κι εγώ πάντως!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Που έγιναν επεισόδια φέτος? Παναθηναικός είμαι κι εγώ πάντως!
στυλιανεσης...
κουντουρης...
στην λουτσα...
γάματα φιλε μου.......κριμα....
γινονται απλως δεν βγαινουν στην επιφανεια....επισης τωρα προσεχουν λιγο περισσοτερο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ουτε για αστειο (δυστυχος..)δεν ισχυει αυτο...
στην ελλάδα φίλε πρέπει να ανακοινωθεί το πτώμα απ το μέγκα για να καταλάβει ο καναπές ότι η βία περιλαμβάνει και τα ανοιγμένα κεφάλια, τις χαρακιές, τις κατσαβιδιές, τα σπασμένα πλευρά και τους μώλωπες..

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδή η βία φέτος είναι ίδια με τις προηγούμενες χρονιές? Για σοβαρευτείτε!!!! Εσύ ρε personna τι πετάγεσαι σαν τσαπού?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
στη λουτσα ειχε αρχισει η ιστορια μια βδομαδα πριν την παιανια.τιποτα δεν θα γινει θα το δειτε.απλα επειδη τωρα ειναι να παιξουν στο μπασκετ με κοσμο απ τους δυο και αν γινει και κανα μπραφ σε τιποτα πλευ οφ στη μπαλλα και ποιος ξερει που αλλου θελουν απλα να δειξουν οτι η υποθεση δεν ξεχαστηκε.εγω ετσι νομιζω.αν ηταν να τους ψαχνουν παλι θα χαν εξαφανιστει ολοι με τετοιες κατηγοριες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δηλαδή η βία φέτος είναι ίδια με τις προηγούμενες χρονιές? Για σοβαρευτείτε!!!! Εσύ ρε personna τι πετάγεσαι σαν τσαπού?
Αυτό τώρα τι είναι..... Επειδή κάποιος λέει την άποψή του και δε συμφωνείς δεν μπορεί να την λέει;
Υπάρχει κανόνας στο σάιτ που παραβιάζω;
Υπάρχει κλειστό κλάμπ μελών για συγκεκριμένα θρεντς;

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Όχι απλά μου την έδωσε που έλεγες για καναπέδες!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι απλά μου την έδωσε που έλεγες για καναπέδες!!!
Κάτσε ρε μάγκα συμβάζελε... Γιατί πρέπει να αναφέρομαι σε σένα.... Για την κατίνα και την κυρά κούλα μιλάω.
Να πω επίσης ότι ο καθένας έχει τις δικές του ανοχές στη βία...
Εγώ προσωπικά από τη στιγμή που βρίσκω ακόμα και τώρα επικίνδυνο να πάω ακόμα και στο γήπεδο της ομάδας μου, θεωρώ ότι τίποτα δεν έχει άλλαξει. Το ότι ο λαλάκας ο τζίγγερ έχει κάνει τη λεωφόρο εκκλησία δεν πάει να πάει ότι επειδή προστατεύει το μαγαζί του εγώ δε θα φάω καρπαζά στο δρόμο προς το γήπεδο...... Η τελευταία φορά που πήγα στο γήπεδο ήταν επί μαλακαζάνι.... Και δεν ξενέρωσα με τους γαύρους... Ξενέρωσα με τους δικούς μας που πλακώνονταν αναμεταξύ τους και μάλιστα στα επίσημα... Τέλος είπα... Μπάλλα δε βλέπω, χαλάω τη ζαχαρένια μου, θα φάω και καμμιά ψιλή γιατί λέω την άποψή μου οπότε πίσω στον καναπέ......
Χουυυυυυ ρεεεεεε....

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Γιατί εγώ νομίζεις πάω γήπεδο; Το έχω κόψει και λόγω βίας αλλά και άλλων πραγμάτων! Αλλά φέτος μπορεί κάποιος να πάει στη Λεωφόρο χωρίς να φοβάται μη φάει καμία ξόφαλτση!! Κάτι είναι κι αυτό!! Άσχετα με τις μαλακίες του Τζίγκερ!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ προσωπικά εάν πάω Λεωφόρο θα αρχίσω να βρίζω κατάμουτρα όλα τα τσατσόνια εκεί μέσα και το χειρότερο είναι πως δε θα υπάρχει ένας άγνός βάζελος να με προστατεύσει... Απλά πράγματα.... Ο Παναθηναικός δεν είναι το Πολιτεία τέννις κλάμπ. Το μόνο που μένει είναι να δω και διαφήμιση της Φερράρι στη φανέλλα..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
ειναι χειρωτερη πλεον..

Εγώ διαφωνώ πως είναι χειρότερη. Είναι διαφορετική. Είμαι σε ηλικία που πρόλαβα την κατάσταση στα τέλη του ‘80. Εκεί θεωρώ πως ήταν πιο άγρια τα πράγματα όσον αφορά μαζική βία, αλλά πιο «ανθρώπινα».
Τι εννοώ; Τότε στην έπεφταν στο δρόμο ακόμη και χωρίς να προκαλέσεις, άρα ψιλοκινδύνευαν όλοι, αλλά το πολύ πολύ να έτρωγες μάπες. Σήμερα το πιθανότερο είναι εάν θες να πας κυριλέ στο γηπεδάκι σου να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα, αλλά όταν γίνονται επεισόδια μπορεί να πάθεις από χοντρή ζημιά μέχρι να χάσεις τη ζωή σου. Αλλά για να μπλεχτείς σήμερα κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει πως ψάχνεσαι.

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγώ έχω να κάνω μία ερώτηση στους κυρίους οπαδούς και λοιπούς στρατούς των ομάδων αυτών.
όλοι αυτοί που πουλάνε μαγκιά και μαχαιρώνουν κόσμο άμα λάχει ναούμμμμμ
έχουν τα αρχιδια σε παρόμοια κρίση όπως  τότε στα ΙΜΙΑ να πάνε να μαχαιρωσουνε
κανένα τούρκο?????????
κολλημένοι και αφελείς και τσιράκια του κοκκαλη και του βαρδιογιάννη απαντήστε μου!!!

ΞΕΦΤΙΛΕΣ :knuppel:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγώ έχω να κάνω μία ερώτηση στους κυρίους οπαδούς και λοιπούς στρατούς των ομάδων αυτών.
όλοι αυτοί που πουλάνε μαγκιά και μαχαιρώνουν κόσμο άμα λάχει ναούμμμμμ
έχουν τα αρχιδια σε παρόμοια κρίση όπως  τότε στα ΙΜΙΑ να πάνε να μαχαιρωσουνε
κανένα τούρκο?????????
κολλημένοι και αφελείς και τσιράκια του κοκκαλη και του βαρδιογιάννη απαντήστε μου!!!

ΞΕΦΤΙΛΕΣ :knuppel:
πολυ σωστη η ερωτηση σου
αλλα και ναι να ακουσεις τι εγινε?
θα το πιστεψεις?

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
όχι γιατί ειναι χεστιδες ολοι με τις πλατες των προεδρων πουλουν μαγκια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom