Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
το ξυλο ειναι πραγματικοτατο και για να σαι εκει και να μη κωλωνεις παει να πει πολλα..ξεχωρα απο στρατους ομαδων και τετοια.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
το ξυλο ειναι πραγματικοτατο και για να σαι εκει και να μη κωλωνεις παει να πει πολλα..ξεχωρα απο στρατους ομαδων και τετοια.
ναι αλλα εγω αλλο καταλαβα απο το φιλο
οτι μπορει να μη κολωνουν ειναι γεγονος
αλλα θα πηγεναν να σκοτωσουν για την ελλαδα?
πιστευω αυτο ηθελε να ρωτησει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κοίτα φίλε... Το να κωλώνεις ή να μην κωλώνεις είναι σχετικό... Δεν θα κώλωνα να χωθώ με προσωπικό κόστος σε κάτι το οποίο θεωρούσα ότι είχε κάποιο σκοπό....Το να πλακώνομαι για μια ομάδα το βρίσκω γελοίο και χωρίς καμμιά αξία.....Εάν κάπου δεν βρίσκω την ουσία δεν συμμετέχω απλά......

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ναι αλλα εγω αλλο καταλαβα απο το φιλο
οτι μπορει να μη κολωνουν ειναι γεγονος
αλλα θα πηγεναν να σκοτωσουν για την ελλαδα?
πιστευω αυτο ηθελε να ρωτησει
ΧΜ......
misfits.....απο οσφπ
και οι ομοιδεατες απο παο(καποτε λεγοταν νοπο..) ειναι πολυ πιθανο..
επισης getto απο ΑΕΚ..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δεν το καταλαβα αυτο ρε νικ
ξερεις εκτος απο ελληνικα ρουμανικα ρωσσικα πωλονεζικα ουκρανικα λευκορωσικα
δεν ξερω αλλη γλωσσα
ειναι ονομασιες απο  εθνικιστικες ομαδες και εχουν συνδεσμους οπαδων ποδοσφαιρικων ομαδων..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
το οτι δεν κωλωνεις λεει οτι σαφως θα το κανες και  για την πατριδα σου.αλλοι κωλωνουν γενικα.δεν εχουν ματωσει ποτε.αυτοι ειστε σιγουροι οτι θα  πολεμαγαν για την ελλαδα?εγω ξερω και απο μεν και απο δε.και φυσικα εχω ματωσει κ πολυ(και σε γηπεδα και για ασχετους λογους).και δεν ειμαι κ κανα παιδακι ειμαι 35 και εχω δυο πτυχια και ενα μαστερ.οι πιο πολλοι ξερετε τι λενε?αν γινει κανα ντου απο σκοπια η απο τουρκους εγω θα πολεμησω για ποιον?για το νατο?για τους αμερικανους?για ποια συμφεροντα?για μια συμβιβασμενη και ξεπουλημενη πατριδα?θα μπουν σε ενα αεροπλανο και αντε γεια..εχουν αδικο?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
το οτι δεν κωλωνεις λεει οτι σαφως θα το κανες και  για την πατριδα σου.αλλοι κωλωνουν γενικα.δεν εχουν ματωσει ποτε.αυτοι ειστε σιγουροι οτι θα  πολεμαγαν για την ελλαδα?εγω ξερω και απο μεν και απο δε.και φυσικα εχω ματωσει κ πολυ(και σε γηπεδα και για ασχετους λογους).και δεν ειμαι κ κανα παιδακι ειμαι 35 και εχω δυο πτυχια και ενα μαστερ.οι πιο πολλοι ξερετε τι λενε?αν γινει κανα ντου απο σκοπια η απο τουρκους εγω θα πολεμησω για ποιον?για το νατο?για τους αμερικανους?για ποια συμφεροντα?για μια συμβιβασμενη και ξεπουλημενη πατριδα?θα μπουν σε ενα αεροπλανο και αντε γεια..εχουν αδικο?
+1.000.000

Επισκέπτης
Το σωστό είναι να κανούν ότι και στη Αγγλία, στα γήπεδα πάνε υγιείς φίλαθλοι που είναι πολύ πιο πολλοί απο τους οπαδούς και οι οπαδοί δίνουν ραντεβου και πλακώνονται η αστυνομία φυλάει την περιοχή μην μπλεχτεί κάποιος άσχετος και της φάει άδικα και μετά μαζεύοουν τα "πτώματα"! Έτσι σιγά σιγά οι ομάδες έχουν πλέον πολύ λίγους οπαδους φανατικούς!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το σωστό είναι να κανούν ότι και στη Αγγλία, στα γήπεδα πάνε υγιείς φίλαθλοι που είναι πολύ πιο πολλοί απο τους οπαδούς και οι οπαδοί δίνουν ραντεβου και πλακώνονται η αστυνομία φυλάει την περιοχή μην μπλεχτεί κάποιος άσχετος και της φάει άδικα και μετά μαζεύοουν τα "πτώματα"! Έτσι σιγά σιγά οι ομάδες έχουν πλέον πολύ λίγους οπαδους φανατικούς!
αυτο δεν εγινε στην Λαυριου?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
δεν το καταλαβα αυτο ρε νικ
ξερεις εκτος απο ελληνικα ρουμανικα ρωσσικα πωλονεζικα ουκρανικα λευκορωσικα
δεν ξερω αλλη γλωσσα
στον ολυμπιακο δεν ειναι οι misfits εθνικιστες.αλλοι ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom