Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Τωρα αυτο που κανεις αγιες μερες ειναι ωραιο τι να σου πω ρε εσυ εχεις τεραστιο προβλημα....καθαρα εμπριστικο το μηνυμα σου....εβαλες και φωτο ....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Δεν πρέπει να ξεχνάμε!  :sunglasses:

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ :
Κλιμάκωση της βίας στο χώρο του αθλητισμού φοβούνται οι αρμόδιοι παράγοντες μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο σε ποδοσφαιρικό αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα στη Λυκόβρυση.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον των οργανωμένων οπαδών αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν νέο κύκλο αίματος που αποτελεί συνέχεια της «βεντέτας» μεταξύ παναθηναϊκών και ολυμπιακών, η οποία έχει αρχίσει από καιρό και κορυφώθηκε με τη δολοφονία του οπαδού του ΠΑΟ Μιχάλη Φιλόπουλου στην συμπλοκή στη λεωφόρο Λαυρίου.
Σε αυτή τη βεντέτα αποδίδουν και τα επεισόδια που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στον ποδοσφαιρικό αγώνα Β΄ ΕΣΠΑ Λυκόβρυση- Παγκράτι.
Εκεί μετά το παιχνίδι περίπου 15 άτομα εισέβαλαν στα αποδυτήρια και επιτέθηκαν στους παίκτες του Παγκρατίου με αποτέλεσμα να τραυματίσουν δύο ποδοσφαιριστές και τον πρόεδρο της ομάδας.
Οι φήμες αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν οπαδοί του ΠΑΟ και επιτέθηκαν στην ομάδα του Παγκρατίου γιατί είναι φιλική του Ολυμπιακού ενώ ο πρόεδρος της είναι στέλεχος της «Θύρας-7».

Οι ίδιες φήμες αναφέρουν ότι τα πνεύματα έχουν οξυνθεί από το γεγονός ότι η υπόθεση της δολοφονίας του Φιλόπουλου οδηγείται στο αρχείο, αλλά και μετά από τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία φαίνονται κάποιοι πάνω από το πτώμα του νεαρού οπαδού του ΠΑΟ στα επεισόδια της λεωφόρου Λαυρίου, που δεν αναγνωρίζονται τα πρόσωπά τους αλλά τους ξέρουν οι οργανωμένο οπαδοί.
Οι πηγές από το χώρο των οργανωμένων φιλάθλων επισημαίνουν ότι η κατάσταση μοιάζει με καζάνι που βράζει και θα ακολουθήσουν και άλλες συγκρούσεις σε «περιφερειακές» και υπεράνω υποψίας αθλητικές συναντήσεις για να λύσουν τις χρόνιες διαφορές τους οι χούλιγκαν των δύο ομάδων.
Από την πλευρά της η Αστυνομία κρατάει επιφυλακτική στάση σε όλα αυτά και λέει ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει όλα αυτά.
Ειδικά για το επεισόδιο στη Λυκόβρυση αρμόδιοι αξιωματικοί λένε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη στο γήπεδο γιατί δεν επαρκούν οι αστυνομικοί για να βρίσκονται σε κάθε τοπικό παιχνίδι και ειδοποιήθηκαν εκ των υστέρων.
Αρχικά τους είπαν ότι μεταφέρονται τρεις τραυματίες στον Ευαγγελισμό, αλλά δεν βρήκαν κανέναν εκεί.
Αργότερα έμαθαν ότι μεταφέρθηκαν δύο σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Παλιό Φάληρο αλλά εκεί όταν πήγαν οι αστυνομικοί, είχαν φύγει.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα Μεταμόρφωσης.

Ωστόσο κανείς από τους παθόντες δεν έχει κάνει καταγγελία και δεν έχει καταθέσει κανείς για την υπόθεση, ώστε να υπάρχει κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει ότι το επεισόδιο σχετίζεται με τη βεντέτα.
Παρ’ όλα αυτά οι τραυματίες θα κληθούν να καταθέσουν.
Το ζήτημα είναι αν σε περίπτωση που ισχύουν όλα όσα ακούγονται στους αθλητικούς κύκλους η αστυνομία θα προλάβει να νέα τραγικά γεγονότα ή θα περιοριστεί στις επίσημες καταγγελίες και ενδεχομένως πιαστεί στον ύπνο όπως και στην περίπτωση της φονικής συμπλοκής στη λεωφόρο Λαυρίου.

Επισκέπτης
το θέμα της βίας ουσιαστικά είναι κάτι το οποίο οι μόνες επιρροές σε εμένα τελικά είναι ο γενικός κοινωνικός αντίκτυπος που υπάρχει και από εμένα είναι γενικά κάτι το καταδικαστέο.
στο εν λόγο όμως θέμα μετά τα επεισόδια στην λεωφόρο Λαυρίου μέχρι σήμερα υπάρχει  και ενδιάμεσα μια συνέχεια, αληθεύει ότι και ενδιάμεσα έχει γίνει επίθεση και σε άλλα άτομα?
αλήθεια που αποσκοπούν όλα αυτά? σε ποιο χώρο ανήκουν αυτά τα άτομα? εγώ προσωπικά ούτε καν οπαδούς μπορώ να τους χαρακτηρίσω γιατί και ο οπαδός έχει ένα μέτρο μέχρι που φτάνει η παρεκτροπή του.
τελικά αυτά τα άτομα τι συμφέροντα εξυπηρετούν?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τελικά για την υπόθεση αυτή τι έγινε; προφυλακίστηκε κάποιος;
εκείνος ο ταρίφας που έλεγαν;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
προφυλακίστηκε η όχι εδώ όπως πάνε τα πράγματα μάλλον έχουμε να κάνουμε με μια ομερτά.
μόλις διάβασα τις απαντήσεις του laplace κατατοπίστηκα.
Για το άλλο συμβάν δεν ήξερα ότι είχε αθλητικό υπόβαθρο, δεν αναφέρθηκε στις ειδήσεις.
ΖΩΑ

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Και εδώ στη θεσσαλονίκη γίνονται διάφορες ψιλοϊστοριούλες, αλλά ψιλά πράγματα.
Κάτω μου φαίνεται ότι οι στρατοι ( προσωπικοί και μη)έχουν παρει τα όπλα για ένοπλο "αγώνα"

Επισκέπτης
Και εδώ στη θεσσαλονίκη γίνονται διάφορες ψιλοϊστοριούλες, αλλά ψιλά πράγματα.
Κάτω μου φαίνεται ότι οι στρατοι ( προσωπικοί και μη)έχουν παρει τα όπλα για ένοπλο "αγώνα"
φίλε μου εδώ στην ουσία δεν πρόκειται καν ούτε για οπαδούς απλά πρόκειται στην ουσία για άτομα που αποτελούν ιδιωτικούς στρατούς που ο ρόλος τους είναι να υπενθυμίζουν στον κόσμο την ύπαρξη συγκεκριμένων ατόμων που έχουν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και αυτά τα ζώα που αποτελούν αυτούς τους στρατούς νομίζουν ότι είναι φίλαθλοι.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φίλε μου εδώ στην ουσία δεν πρόκειται καν ούτε για οπαδούς απλά πρόκειται στην ουσία για άτομα που αποτελούν ιδιωτικούς στρατούς που ο ρόλος τους είναι να υπενθυμίζουν στον κόσμο την ύπαρξη συγκεκριμένων ατόμων που έχουν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και αυτά τα ζώα που αποτελούν αυτούς τους στρατούς νομίζουν ότι είναι φίλαθλοι.
Το ίδιο πράγμα λέμε. Απλά αυτο δεν συμβαινει σε εμάς, επειδή δεν υπάρχει κάποιος παράγοντα τόσο ισχυρός, με εμβέλεια για να μπορεί να το κάνει.
Αυτό που ακουγεται συνέχεια είναι ότι πολλοί "φίλαθλοι" ακολουθούν την ομάδα free.
Εδω εμείς δεν έχουμε να πληρώσουμε τους αθλητές..

Επισκέπτης
Το ίδιο πράγμα λέμε. Απλά αυτο δεν συμβαινει σε εμάς, επειδή δεν υπάρχει κάποιος παράγοντα τόσο ισχυρός, με εμβέλεια για να μπορεί να το κάνει.
Αυτό που ακουγεται συνέχεια είναι ότι πολλοί "φίλαθλοι" ακολουθούν την ομάδα free.
Εδω εμείς δεν έχουμε να πληρώσουμε τους αθλητές..
στην περίπτωση όμως εδώ έχουμε να κάνουμε μάλλον με κάποια έμμισθα  άτομα που το παίζουν λοχαγοί και στρατολογούν διάφορα άτομα για να επανδρώνουν αυτούς τους στρατούς.
επίσης αν δεν κάνω κάποιο λάθος μερικά από το άτομα που συμμετείχαν στο εν λόγο επεισόδιο αποδείχτηκε ότι ήταν υπάλληλοι συγκεκριμένων εταιρειών. 

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

γιαυτο και εγω αρνουμαι να συνεισφερω στις τσεπες καποιων....Εκοψα το γηπεδο και βρηκα την υγεια μου...Και με τον μαλακα που εχουμε για προεδρο θα κοψω και την ομαδα....δεν ειμαι οπαδος ειμαι φιλαθλος...

Ουτε ενα φραγκο στις τσεπες των λαμογιων ,να τα κλεισουν τα μπουρδελα τους...

Αν μου λεγαν διαλεξε που θα πας.....Παναθηναικος-Ολυμπιακος η οτιδηποτε αλλο ελληνικο ντερμπι ,με δικα μας εξοδα.....Θα προτιμουσα να παω στο el classico στην Ισπανια με δικα μου(πραμα που εχω κανει..)

Οσο για οπαδους που εχουν την εντυπωση οτι ειναι προνομιο να ανηκουν σε "προσωπικους στρατους" και οτι με αυτο βοηθαν στην προωθηση του αθληματος ,τους ευχομαι...

ΚΑΛΟ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΜΑ....ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ....

Επισκέπτης
  γιαυτο και εγω αρνουμαι να συνεισφερω στις τσεπες καποιων....Εκοψα το γηπεδο και βρηκα την υγεια μου...Και με τον μαλακα που εχουμε για προεδρο θα κοψω και την ομαδα....δεν ειμαι οπαδος ειμαι φιλαθλος...

Ουτε ενα φραγκο στις τσεπες των λαμογιων ,να τα κλεισουν τα μπουρδελα τους...

Αν μου λεγαν διαλεξε που θα πας.....Παναθηναικος-Ολυμπιακος η οτιδηποτε αλλο ελληνικο ντερμπι ,με δικα μας εξοδα.....Θα προτιμουσα να παω στο el classico στην Ισπανια με δικα μου(πραμα που εχω κανει..)

Οσο για οπαδους που εχουν την εντυπωση οτι ειναι προνομιο να ανηκουν σε "προσωπικους στρατους" και οτι με αυτο βοηθαν στην προωθηση του αθληματος ,τους ευχομαι...

ΚΑΛΟ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΜΑ....ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ....
φίλε μου δεν λύνεται το πρόβλημα με την αποχή από το γήπεδο μόνο η μάλλον δεν είναι η λύση αυτή.
εδώ αυτά τα άτομα λυμαίνονται την οικονομία της χώρας και την πληρώνουν τα φτωχά λαϊκά στρώματα ως συνήθως, ο μεγάλος φταίχτης η πολιτεία που νομοθετεί στα μέτρα αυτών δημιουργώντας  μετοχικές πλειοψηφίες στα χέρια του ενός που μόνος του πλέον καθορίζει τι μέλη γενέσθαι στην ΠΑΕ χωρίς να δίνει λόγο. 

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στην περίπτωση όμως εδώ έχουμε να κάνουμε μάλλον με κάποια έμμισθα   άτομα που το παίζουν λοχαγοί και στρατολογούν διάφορα άτομα για να επανδρώνουν αυτούς τους στρατούς.
επίσης αν δεν κάνω κάποιο λάθος μερικά από το άτομα που συμμετείχαν στο εν λόγο επεισόδιο αποδείχτηκε ότι ήταν υπάλληλοι συγκεκριμένων εταιρειών.   
ΑΠοδείχτηκε ότι ήταν υπάλληλοι.
Αυτό που δεν αποδείχτηκε(!!!) ήταν η συμμετοχή τους στα επεισόδια.
Εδώ τον βασικό ύποπτο τον εξέτασαν ως μαρτυρα, και μετά δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την καταθεση του εναντίον ως κατηγορούμενο πλέον.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φίλε μου δεν λύνεται το πρόβλημα με την αποχή από το γήπεδο μόνο η μάλλον δεν είναι η λύση αυτή.
εδώ αυτά τα άτομα λυμαίνονται την οικονομία της χώρας και την πληρώνουν τα φτωχά λαϊκά στρώματα ως συνήθως, ο μεγάλος φταίχτης η πολιτεία που νομοθετεί στα μέτρα αυτών δημιουργώντας  μετοχικές πλειοψηφίες στα χέρια του ενός που μόνος του πλέον καθορίζει τι μέλη γενέσθαι στην ΠΑΕ χωρίς να δίνει λόγο.  
πλέον νόμιμα μπορεί να συσταθεί Α.Ε. με ένα μόνο πρόσωπο.
Αλλη μια προσφορά στο κεφάλαιο, γιατί λοιπόν να κάνω προσωπική εταιρία με ευθύνη της περιουσίας μου;
εδώ ακόμη προσπαθούν να βρουν τι έκανε τα λεφτά ο γούμενος, γιατί επαιρνε ενημερότητες ενώ χρωστούσε δις

Επισκέπτης
ΑΠοδείχτηκε ότι ήταν υπάλληλοι.
Αυτό που δεν αποδείχτηκε(!!!) ήταν η συμμετοχή τους στα επεισόδια.
Εδώ τον βασικό ύποπτο τον εξέτασαν ως μαρτυρα, και μετά δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την καταθεση του εναντίον ως κατηγορούμενο πλέον.
και βλέπω εδώ άτομα που τα παιδιά τους πάνε σε ετοιμόρροπα να πέσουν σχολεία και δεν ασχολούνται καν και ασχολούνται πόσα θα τσεπώσουν μερικά λαμόγια πρόεδροι.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αστο καλύτερα αρίωνα, γιατί με αυτά που συμβαίνουν με σημαιοφορίδηδες,ζαχόπουλους, μαγκίνες κτλ. δε θέλει και πολύ να το γυρίσουμε στα πολιτικά.
αντε και σου λέω έχεις δίκιο, πως γίνεται το 80+% των ελλήνων να ψηφίζει με τον ίδιο τρόπο;
όλοι αυτοί είναι βολεμένοι ή για απαντήσω και στο ερώτημα σου  έχουν όλοι τα παιδιά του σε ιδιωτικά σχολεία;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Φιλε Αριωνα...συμφωνω μαζι σου οτι δεν ειναι γενικη λυση αυτο που κανω εγω...Ειναι ομως προσωπικος τροπος αμυνας ρε φιλε,προκειμενου να παω στο γηπεδο με το κασκολακι μου,με το παιδι μου και να με γαμησουνε στο ξυλο οι χαχολοι,που επιτρεπει ο καθε μαλακας προεδρος,να παει να γαμηθει και το γηπεδο και η ομαδα και ολοι τους....αστα διαλα πια βαρεθηκα αυτην την κατασταση..

Μακαρι να υποβιβαζοντουσαν αυτοστιγμει ολες οι ομαδες που οι οπαδοι τους προκαλουν εστω και το παραμικρο....Φασισμος που μου αρεσει.....

Επισκέπτης
αστο καλύτερα αρίωνα, γιατί με αυτά που συμβαίνουν με σημαιοφορίδηδες,ζαχόπουλους, μαγκίνες κτλ. δε θέλει και πολύ να το γυρίσουμε στα πολιτικά.
αντε και σου λέω έχεις δίκιο, πως γίνεται το 80+% των ελλήνων να ψηφίζει με τον ίδιο τρόπο;
όλοι αυτοί είναι βολεμένοι ή για απαντήσω και στο ερώτημα σου  έχουν όλοι τα παιδιά του σε ιδιωτικά σχολεία;
κατ αρχήν τα πάντα είναι πολιτικό ζήτημα  απλά το κεφάλαιο κατέχει τα ΜΜΕ και ενώ τους βλέπεις όλους αυτούς εδω να λένε θα κάνουμε τον δικομματισμό θα τον δείξουμε και τα γνωστά από  την άλλη την πολιτικά προσωπική και κομματικά τους άποψη την βασίζουν από αυτά που τους περνάνε τα ΜΜΕ που στην ουσία είναι τα αφεντικά του δικομματισμού.
αντίθετα εμένα και εσένα μας κρίνουν βάση το που ανήκουμε πολιτικά και όχι αν αυτά που λέμε είναι προς στο συμφέρων όλων μας.

Επισκέπτης
  Φιλε Αριωνα...συμφωνω μαζι σου οτι δεν ειναι γενικη λυση αυτο που κανω εγω...Ειναι ομως προσωπικος τροπος αμυνας ρε φιλε,προκειμενου να παω στο γηπεδο με το κασκολακι μου,με το παιδι μου και να με γαμησουνε στο ξυλο οι χαχολοι,που επιτρεπει ο καθε μαλακας προεδρος,να παει να γαμηθει και το γηπεδο και η ομαδα και ολοι τους....αστα διαλα πια βαρεθηκα αυτην την κατασταση..

Μακαρι να υποβιβαζοντουσαν αυτοστιγμει ολες οι ομαδες που οι οπαδοι τους προκαλουν εστω και το παραμικρο....Φασισμος που μου αρεσει.....
σίγουρα φίλε ότι η αποχή από το γήπεδο του απλού κόσμου πηγάζει από την παροχή μη ασφάλειας σε αυτά από την εισβολή των κάφρων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom