Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Μιλάς πολύ άσχημα. Πάρα πολύ [
Δεν μαχαιρωνω εξω απο σπιτια αλλων ομως.
Και προφανώς αγνοείς γεγονότα, κανόνες και κώδικες συμπεριφοράς ;)
Κωδικας συμπεριφορας για εμενα ειναι τα μηδενικα και τα σκουπιδια να ειναι εκει που πρεπει.
Κωδικας συμπεριφορας επισης ειναι να μη βριζεις νεκρους αλλων ομαδων αλλα τα βαζελακια καλα το κανανε τοσα χρονια. Η μηπως δεν ειναι ετσι? ( Δεν υποστηριζω καποια ομαδα, απλα εχω μερικο στατιστικο δειγμα απο "βαμμενους" και των δυο αυτων ομαδων και εχω να πω πως οι βαζελοι ειναι τα πιο σκατομυαλα οντα που εχω γνωρισει μεχρι τωρα στη ζωη μου. Χωρις αυτο να επηρεαζει τη γνωμη μου για το γεγονος. Και γαυρος να ηταν αυτος που πεθανε, τα ιδια θα ελεγα. )
Δε θα στα εξηγήσω εγώ. Το να μην έχεις ενδιαφερθεί μέχρι τώρα να τα μάθεις/καταλάβεις, σημαίνει πως δεν έχει νόημα ;)
Δες την παραπανω μου απαντηση. Δεν εχει νοημα να υπαρχουν τετοια ατομα στην κοινωνια.
Προφανώς είναι τεράστια ηλιθιότητα (ελάχιστες μεγαλύτερες μπορώ να σκεφτώ) να δίνουν 2 ομάδες ανθρώπων "ραντεβού για ξύλο" (ΙΜΟ). Αλλά και αυτό έχει τους κανόνες του. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ;)
Οποιος λεει οτι σε αυτα υπαρχουν κανονες, ΔΕΝ υπαρχουν.
Αν υπηρχαν κανονες, δεν θα ειχαν πιασει εναν φιλο μου ( τυχαιο παραδειγμα, τωρα το θυμηθηκα μαλιστα ) ΔΕΚΑΕΞΙ ατομα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να τον σαπιζαν στο ξυλο. Οποιος λεει οτι σε αυτα υπαρχουν κανονες ( οπως και στον πολεμο κτλ κτλ ) ειναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ αφελης και αδαης.
Απλα, οποιος παιρνει μερος σε τετοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ειναι αρκετα ηλιθιος ωστε να μη μπορει να ξεχωρισει τη γραμμη μεταξυ ζωης και θανατου. Και εφοσον ενδεχομενως εχει στα χερια του μια ζωη αλλου ανθρωπου, και μπορει να την χρησιμοποιησει κατα το δοκουν ( να σκοτωσει η οχι ) για εναν ΤΟΣΟ ασημαντο και ΒΛΑΚΩΔΕΣ λογο, για μενα δεν αξιζει να αναπνεει. Τοσο απλα.
Να υποστηριζουμε ιδεολογιες και ολα αυτα τα ωραια, αλλα μεχρι ενα σημειο και ως καποιο οριο, καθως μετα μπαινουν αλλα, πιο απτα πραγματα στη μεση.