Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μιλάς πολύ άσχημα. Πάρα πολύ  :sunglasses:[

Δεν μαχαιρωνω εξω απο σπιτια αλλων ομως. :sunglasses:

Και προφανώς αγνοείς γεγονότα, κανόνες και κώδικες συμπεριφοράς  ;)

Κωδικας συμπεριφορας για εμενα ειναι τα μηδενικα και τα σκουπιδια να ειναι εκει που πρεπει.
Κωδικας συμπεριφορας επισης ειναι να μη βριζεις νεκρους αλλων ομαδων αλλα τα βαζελακια καλα το κανανε τοσα χρονια. Η μηπως δεν ειναι ετσι? ( Δεν υποστηριζω καποια ομαδα, απλα εχω μερικο στατιστικο δειγμα απο "βαμμενους" και των δυο αυτων ομαδων και εχω να πω πως οι βαζελοι ειναι τα πιο σκατομυαλα οντα που εχω γνωρισει μεχρι τωρα στη ζωη μου. Χωρις αυτο να επηρεαζει τη γνωμη μου για το γεγονος. Και γαυρος να ηταν αυτος που πεθανε, τα ιδια θα ελεγα. )

Δε θα στα εξηγήσω εγώ. Το να μην έχεις ενδιαφερθεί μέχρι τώρα να τα μάθεις/καταλάβεις, σημαίνει πως δεν έχει νόημα  ;)

Δες την παραπανω μου απαντηση. Δεν εχει νοημα να υπαρχουν τετοια ατομα στην κοινωνια.

Προφανώς είναι τεράστια ηλιθιότητα (ελάχιστες μεγαλύτερες μπορώ να σκεφτώ) να δίνουν 2 ομάδες ανθρώπων "ραντεβού για ξύλο" (ΙΜΟ). Αλλά και αυτό έχει τους κανόνες του. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ    ;)

Οποιος λεει οτι σε αυτα υπαρχουν κανονες, ΔΕΝ υπαρχουν.

Αν υπηρχαν κανονες, δεν θα ειχαν πιασει εναν φιλο μου ( τυχαιο παραδειγμα, τωρα το θυμηθηκα μαλιστα ) ΔΕΚΑΕΞΙ ατομα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να τον σαπιζαν στο ξυλο. Οποιος λεει οτι σε αυτα υπαρχουν κανονες ( οπως και στον πολεμο κτλ κτλ ) ειναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ αφελης και αδαης.

Απλα, οποιος παιρνει μερος σε τετοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ειναι αρκετα ηλιθιος ωστε να μη μπορει να ξεχωρισει τη γραμμη μεταξυ ζωης και θανατου. Και εφοσον ενδεχομενως εχει στα χερια του μια ζωη αλλου ανθρωπου, και μπορει να την χρησιμοποιησει κατα το δοκουν ( να σκοτωσει η οχι ) για εναν ΤΟΣΟ ασημαντο και ΒΛΑΚΩΔΕΣ λογο, για μενα δεν αξιζει να αναπνεει. Τοσο απλα.

Να υποστηριζουμε ιδεολογιες και ολα αυτα τα ωραια, αλλα μεχρι ενα σημειο και ως καποιο οριο, καθως μετα μπαινουν αλλα, πιο απτα πραγματα στη μεση.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μιλάς πολύ άσχημα. Πάρα πολύ  :sunglasses:

Και προφανώς αγνοείς γεγονότα, κανόνες και κώδικες συμπεριφοράς  ;)

Δε θα στα εξηγήσω εγώ. Το να μην έχεις ενδιαφερθεί μέχρι τώρα να τα μάθεις/καταλάβεις, σημαίνει πως δεν έχει νόημα   ;)

Προφανώς είναι τεράστια ηλιθιότητα (ελάχιστες μεγαλύτερες μπορώ να σκεφτώ) να δίνουν 2 ομάδες ανθρώπων "ραντεβού για ξύλο" (ΙΜΟ). Αλλά και αυτό έχει τους κανόνες του. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ    ;)

Δεν έχω λόγο να εξηγήσω άλλο.   :sunglasses:

Μήπως ρε άλφα υπάρχει και συνθήκη της Γενεύης για χούλιγκαν;
Ή πιστεύεις ότι σε έναν τσαμπουκά μεταξύ κρετίνων, οι οποίοι έχουν μαστουρώσει και μεθύσει, μπορούν να μπουν όρια και ο κάθε τραμπούκος να φερθεί σαν άγγλος τζέντλεμαν σε μονομαχία;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Anal,

Ignorance is Bliss  :sunglasses:

Πολύ σοφό τελικά....

ΥΓ. Το περί μαχαιρώματος έξω από τα σπίτια, εντελώς άσχετο. ΕΝΝΟΕΤΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟ

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αλλά δεν θέλω να μαχαιρώνονται νέοι άνθρωποι μπροστά στα μάτια μου, όσο μαλάκες και αν υπήρξαν...

Αν μη τι άλλο, αυτός που μαχαιρώνει κάποιον που φορά κασκόλ άλλης ομάδας, αύριο μπορεί να μαχαιρώσει εμένα επειδή του κόρναρα στα φανάρια.

Ουτε εγω θελω να μαχαιρωνονται μπροστα στα ματια μου, να κλειστουν σε ενα δωματιο ΟΛΟΙ τους και να βγαλουν τα αντερα τους να γουσταρουμε.

ΑΝ υπαρχει τοσο μισος ωστε να το εκφρασουν με πραξεις, και να βγαλουν οσα σκατα εχουν στο κεφαλι τους, τοτε ας κανονισουν να σφαχτουν ΟΛΟΙ μαζι αν εχουν τα αρχιδια.

Δεν ειναι ωραιο να βλεπεις νεκρους, μαχαιρωμενους και τετοια. Αλλα δεν ειναι ωραιο επισης να ξερεις πως υπαρχουν ατομα τα οποια σκοτωνουν/πεθαινουν για μετοχες και λεφτα. Γιατι στο πανω μερος της πυραμιδας, αυτα συναντας. Αν γουσταρουν αυτοι οι τραμπουκοι ( νεκροι και μη ) να την βρισκουν ετσι, τοτε η γνωμη μου ειναι οτι δεν εχουν θεση σε αυτη την κοινωνια. Και ουτε αξιζουν το σεβασμο μου και τον καλο μου λογο, ακομα και νεκροι.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ignorance is Bliss  :sunglasses:

Πολύ σοφό τελικά....

ΥΓ. Το περί μαχαιρώματος έξω από τα σπίτια, εντελώς άσχετο. ΕΝΝΟΕΤΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟ

Εχεις ιδεα ποσο κοντα σε σπιτια ηταν το σκηνικο που εγινε? Και γενικα κοντα σε κοσμο ?

Οσο για το ignorance is bliss, εγω εχω να πω οτι οι περισσοτεροι, ΟΧΙ ΟΛΟΙ,  ανθρωποι στις πολιτισμενες χωρες εχουν τον θανατο που τους αξιζει.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
str81977,

Όσο περίεργο και αν ακούγεται παντού υπάρχουν κανόνες. Και στη μαφία και στη φυλακή και παντού. Και τους τηρούν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Και αν θες, αυτοί οι "καλοι άνθρωποι" έχουν ξαναπλακωθεί με τους κανόνες τους... Χωρίς να τους παραβούν, όπως κάποιοι στη Λαυρίου.

Κανένα δε δικαιολογώ από καμμιά πλευρά, για να μην υπάρχει παρανόηση/περεξήγηση.

Για το μαστούρωμα θα συμφωνήσω....

constant

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
21
Πόντοι
1
Βρασιδααααα τις πιτσες γρηγορααααα!!!!
Αρχιζει οπου ναναι....

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Όταν έλεγα να μπουν φυλακή οι τάδε κάποιοι πονηροί εδώ με έλεγαν επιθεωρητή Κλουζώ... Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει σιγά-σιγά και όπως είπα υπάρχουν ονόματα-διευθύνσεις-που δουλεύουν-που μένουν συγγενικά τους πρόσωπα -σε ποιό σχολείο πάνε τα παιδιά τους και πολλά άλλα. Προσωπικά θα ήθελα η υπόθεση αυτή να έκλεινε σε 24 ώρες γιατί τόσο ήθελε. Πλέον αφού δεν ελπίζω τίποτα δεν με χαλάει να τους βλέπω να ζουν στο τρόμο-τον οποίο οι ίδιοι έσπειραν.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Τι θεμα εναι οτι ο ιδιος ο Καρμανλης που 'ειναι ευαισθητος' σε αλλα κ αλλα,σε μια δολοφονια αφησε να μεινουν οι δολοφονοι εξω κ τωρα να εχουμε τα αντιποινα..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Όταν έλεγα να μπουν φυλακή οι τάδε κάποιοι πονηροί εδώ με έλεγαν επιθεωρητή Κλουζώ... Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει σιγά-σιγά και όπως είπα υπάρχουν ονόματα-διευθύνσεις-που δουλεύουν-που μένουν συγγενικά τους πρόσωπα -σε ποιό σχολείο πάνε τα παιδιά τους και πολλά άλλα. Προσωπικά θα ήθελα η υπόθεση αυτή να έκλεινε σε 24 ώρες γιατί τόσο ήθελε. Πλέον αφού δεν ελπίζω τίποτα δεν με χαλάει να τους βλέπω να ζουν στο τρόμο-τον οποίο οι ίδιοι έσπειραν.
Φιλε αυτο θα εχει απαντηση στην απαντηση και θα συνεχειστη ετσι για  πολυ καιρο το να πανηγυριζεις για αυτο μου φενεται λιγο μαλακια,χωρις να θελω να σε προβαλω.
Βρασιδααααα τις πιτσες γρηγορααααα!!!!
Αρχιζει οπου ναναι....
Και την καμερααααααα.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τον Νικολακη τον κατηγορουν σαν ηθικο αυτουργο, οτι ηταν απο αυτους που κανονισαν το ραντεβου.
Το ποιος μαλακας τελειωμενος μαχαιρωσε τον Φιλοπουλο δεν το ξερω.
Αλλα ρε μαγκες το ραντεβου δεν το κανονισαν μονοι τους οι Ολυμπιακοι το εκλεισαν με τα μεγαλα κεφαλια του Παναθηναικου, αυτοι δεν ειναι ηθικη αυτουργοι?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ρε σεις, πίτσες και κάμερες χωρίς μπύρες?????
Αίσχος!!!!!!

Μην τυχόν και με ξεχάσετε !!!!!!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Για τον Μιχάλη Φιλόπουλο

1) Είναι αλήθεια ότι έπειτα από πιέσεις της πλευράς Κόκκαλη ο Δημήτρης Τσοβόλας εγκατέλειψε στα κρύα του λουτρού την υπεράσπιση της πλευράς Φιλόπουλου;

2) Ήταν ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού (Γιάννης Τσιρώνης) πριν αναλάβει αυτό τον ρόλο υπεύθυνος της Αστυνομίας σε αγώνα οπού βγήκε το μάτι (κυριολεκτικά) νεαρού οπαδού του Παναθηναϊκού; Τι ρόλο παίζει ο συγκεκριμένος κύριος στις επαφές χουλιγκάνων του Ολυμπιακού με ανώτατους αξιωματικούς της Αστυνομίας; Οι γνωρίζοντες τον αποκαλούν το "πόδι" του Ολυμπιακού στην ΕΛΑΣ.

3) Γιατί τα σημαντικότερα στοιχεία εις βάρος φυσικών και ηθικών αυτουργών κατέληξαν στο αρχείο; Ποιος επιχειρηματίας παρενέβη; Με τα στοιχεία αυτά στο αρχείο δεν υπάρχει πιθανότητα καταδίκης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας...

4) Γιατί ο τοξικομανής Χ. Σακκάτης εξετάστηκε ως μάρτυρας (και όχι ως κατηγορούμενος) τη στιγμή που και ο ίδιος και η μητέρα του είχαν δηλώσει ότι συμμετείχε στα επεισόδια του Λαυρίου και μάλιστα είχε χτυπήσει και ο ίδιος τον Φιλόπουλο; Τώρα που εξετάζεται ως κατηγορούμενος ο Σακκάτης τα αρνείται όλα καθιστώντας άκυρη την αρχική του κατάθεση...

5) Πως γίνεται να συνεχίζεται η προανάκριση τη στιγμή που για την ανθρωποκτονία είμαστε ήδη στο στάδιο της κύριας ανάκρισης; Πόσες "τυχαίες" γκάφες αντέχει μια δικογραφία;...

Αυτό που βλέπουμε δυστυχώς είναι αυτό που συμβαίνει χρόνια τώρα, απλώς σε μικρότερη κλίμακα, την προσπάθεια δηλαδή μιας ΠΑΕ, με νόμιμα (απασχολεί δικηγόρους με αποκλειστικό αντικείμενο την αθώωση χούλιγκανς, πληρώνει τις εγγυήσεις αποφυλάκισης κ.ο.κ.) αλλά και παρασκηνιακά μέσα. Κι όταν ο πρόεδρος αυτής της ΠΑΕ έχει την δύναμη να λύνει και να δένει σε όλους τους κρατικούς μηχανισμούς (ακόμη κι αυτόν της Δικαιοσύνης), οι φονιάδες αυτού αλλά και κάθε άλλου νέου παιδιού που φεύγει τόσο άδικα θα μένουν ατιμώρητοι...

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μην είσαι σίγουρος.
ΘΥΡΑ 13 1966-2007 ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
Υ.Γ. Αληθεύει ότι η εν λόγω ανακρίτρια φρουρείτε... :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
«Ανοιχτή γραμμή» με ΠΑΕ και... Αστυνομία
Τακτικές συναντήσεις με εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και «ανοιχτή γραμμή» με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. διατηρούσαν επί σειρά ετών τουλάχιστον πέντε αρχιχούλιγκαν του Ολυμπιακού, από τους οποίους τρεις διαδραμάτισαν ενεργό ρόλο στην αιματηρή συμπλοκή της Παιανίας.
Ο 40χρονος Μιχάλης Κουντούρης, ο 35χρονος Μάκης Μπεκάκος, ο αναφερόμενος ως «Τόλης», καθώς και δύο ακόμη άτομα με τα ψευδώνυμα «Χάρος» και «Υποβρύχιος» - οι δύο τελευταίοι έχουν πλέον αποσυρθεί - ήταν για πολλά χρόνια συνδεδεμένοι με εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αποστολή να οργανώνουν τις «κινήσεις» των φανατικών οπαδών του Ολυμπιακού εντός και εκτός γηπέδων. Ο «Τόλης» κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί επανειλημμένως για διακίνηση ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, η ΠΑΕ μέσω τεσσάρων ή πέντε συνεργαζόμενων δικηγόρων φρόντιζε να υπερασπίζεται τους οπαδούς που κατηγορούνταν για επεισόδια, ενώ πλήρωνε και τις εγγυήσεις για την αποφυλάκισή τους όποτε έπειτα από επεισόδια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό κατέληγαν στη φυλακή. Μάλιστα τον «Τόλη» στις υποθέσεις ναρκωτικών που ενεπλάκη είχε υπερασπιστεί γνωστός δικηγόρος του Πειραιά. Αντίστοιχες αναθέσεις εκκρεμών υπο
Ενδεικτική των προσβάσεων που διέθεταν ορισμένοι επικεφαλής των συνδεσμιτών, όπως ο «Τόλης», ο «Χάρος» και ορισμένοι ακόμη φανατικοί οπαδοί ανεξαρτήτως του... φακέλου τους, είναι η χορήγηση εισιτηρίων στις θέσεις των επισήμων στον αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη (3-0) το 2003, όπου είχαν προκληθεί σοβαρά επεισόδια. Αρκετοί από τους αρχιχούλιγκαν του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν κατά καιρούς σε θέσεις υπαλλήλων της ΠΑΕ ή θυγατρικών εντολών.
Επειτα από συνεννοήσεις ΠΑΕ και συνδεσμιτών είχε προετοιμασθεί προ μερικών ετών ακόμη και... κίνημα φανατικών οπαδών του Ολυμπιακού με αποστολή την υποστήριξη προσώπων που αντιμετώπιζαν ποινικές εκκρεμότητες.
Ορισμένοι από τους αρχιχούλιγκαν, πάντως, τα τελευταία χρόνια κρατούσαν «ανοικτή γραμμή» και με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διοχετεύουν πληροφορίες ειδικά για τη συμμετοχή οπαδών του Παναθηναϊκού στα επεισόδια ή να προσπαθούν να πείσουν τους αστυνομικούς να χαλαρώσουν τους ελέγχους τους στις θύρες του γηπέδου Καραϊσκάκη κατά την προσέλευση των οπαδών.

Επισκέπτης
«Ανοιχτή γραμμή» με ΠΑΕ και... Αστυνομία
Τακτικές συναντήσεις με εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και «ανοιχτή γραμμή» με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. διατηρούσαν επί σειρά ετών τουλάχιστον πέντε αρχιχούλιγκαν του Ολυμπιακού, από τους οποίους τρεις διαδραμάτισαν ενεργό ρόλο στην αιματηρή συμπλοκή της Παιανίας.
Ο 40χρονος Μιχάλης Κουντούρης, ο 35χρονος Μάκης Μπεκάκος, ο αναφερόμενος ως «Τόλης», καθώς και δύο ακόμη άτομα με τα ψευδώνυμα «Χάρος» και «Υποβρύχιος» - οι δύο τελευταίοι έχουν πλέον αποσυρθεί - ήταν για πολλά χρόνια συνδεδεμένοι με εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αποστολή να οργανώνουν τις «κινήσεις» των φανατικών οπαδών του Ολυμπιακού εντός και εκτός γηπέδων. Ο «Τόλης» κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί επανειλημμένως για διακίνηση ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, η ΠΑΕ μέσω τεσσάρων ή πέντε συνεργαζόμενων δικηγόρων φρόντιζε να υπερασπίζεται τους οπαδούς που κατηγορούνταν για επεισόδια, ενώ πλήρωνε και τις εγγυήσεις για την αποφυλάκισή τους όποτε έπειτα από επεισόδια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό κατέληγαν στη φυλακή. Μάλιστα τον «Τόλη» στις υποθέσεις ναρκωτικών που ενεπλάκη είχε υπερασπιστεί γνωστός δικηγόρος του Πειραιά. Αντίστοιχες αναθέσεις εκκρεμών υπο
Ενδεικτική των προσβάσεων που διέθεταν ορισμένοι επικεφαλής των συνδεσμιτών, όπως ο «Τόλης», ο «Χάρος» και ορισμένοι ακόμη φανατικοί οπαδοί ανεξαρτήτως του... φακέλου τους, είναι η χορήγηση εισιτηρίων στις θέσεις των επισήμων στον αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη (3-0) το 2003, όπου είχαν προκληθεί σοβαρά επεισόδια. Αρκετοί από τους αρχιχούλιγκαν του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν κατά καιρούς σε θέσεις υπαλλήλων της ΠΑΕ ή θυγατρικών εντολών.
Επειτα από συνεννοήσεις ΠΑΕ και συνδεσμιτών είχε προετοιμασθεί προ μερικών ετών ακόμη και... κίνημα φανατικών οπαδών του Ολυμπιακού με αποστολή την υποστήριξη προσώπων που αντιμετώπιζαν ποινικές εκκρεμότητες.
Ορισμένοι από τους αρχιχούλιγκαν, πάντως, τα τελευταία χρόνια κρατούσαν «ανοικτή γραμμή» και με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διοχετεύουν πληροφορίες ειδικά για τη συμμετοχή οπαδών του Παναθηναϊκού στα επεισόδια ή να προσπαθούν να πείσουν τους αστυνομικούς να χαλαρώσουν τους ελέγχους τους στις θύρες του γηπέδου Καραϊσκάκη κατά την προσέλευση των οπαδών.
ποιος ο λογος που επαναλαμβανεσαι ρε φιλε???εχουμε καταδικασει ΟΛΟΙ τα γεγονοτα της παιανιας & ολα τα συναφη..τι εξυπηρετει να ανασυρεις συνεχως στην επιφανεια αυτο το αηδιαστικο για ολους μας θεμα???

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
γιατι πρεπει η αστυνομια να τους βαλει μεσα,γιατι ειναι καλο για τους ιδιους τους δολοφόνους να πανε φυλακή..
δεν ειδες οτι εχει ξεκινησει βεντετα?δηλ εσυ γουσταρεις αυτο το πραγμα?γουσταρεις που θα υπαρξει εκδίκηση?εγω δεν την βρισκω παντως με αυτα..
πρεπει να πανε να παραδωθουν οι ιδιοι,για καλο δικό τους πιστευω..

Επισκέπτης
γιατι πρεπει η αστυνομια να τους βαλει μεσα,γιατι ειναι καλο για τους ιδιους τους δολοφόνους να πανε φυλακή..
δεν ειδες οτι εχει ξεκινησει βεντετα?δηλ εσυ γουσταρεις αυτο το πραγμα?γουσταρεις που θα υπαρξει εκδίκηση?εγω δεν την βρισκω παντως με αυτα..
πρεπει να πανε να παραδωθουν οι ιδιοι,για καλο δικό τους πιστευω..
και αν εσυ καθε ημερα αναπαραγεις εδω μεσα τα ιδια αρθρα,θα γινουν ολα αυτα που ΟΛΟΙ ευχομαστε???ΗΜΑΡΤΟΝ ρε φιλε..το μονο που κανεις ειναι να μας αηδιαζεις ΟΛΟΥΣ για ακομη μια φορα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom