You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεφέλη τρανς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα loo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 79
- Εμφανίσεις 57K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Φιλικη συμβουλη ας βαλει καποιο ατομο που εμπιστευεται να τηντραβαει φωτογραφιες....η να αλλαξει κινητο...οι φωτο της ειναι απο επιεικως μετριες ως απαραδεκτες...
Δλδ τι εννοείς;;;; Πώς είναι από κοντά σε σχεση με τις φωτογραφίεςΦιλικη συμβουλη ας βαλει καποιο ατομο που εμπιστευεται να τηντραβαει φωτογραφιες....η να αλλαξει κινητο...οι φωτο της ειναι απο επιεικως μετριες ως απαραδεκτες...
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Δεν εχω παει μαζι της αλλα οταν ο αλλος μου λεει οτι ειναι πολυ θυληκη επετρεψε μου να διαφωνισω με αυτα που βλεπω στις φωτο...αλλο θυληκοτητα στην συμπεριφορα και αλλο θυληκοτητα στην εμφανιση.
Την αδικουν οι φωτο μαλλον
Γιολάντης
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 708
- Πόντοι
- 81
Δεν εχω παει μαζι της αλλα οταν ο αλλος μου λεει οτι ειναι πολυ θυληκη επετρεψε μου να διαφωνισω με αυτα που βλεπω στις φωτο...αλλο θυληκοτητα στην συμπεριφορα και αλλο θυληκοτητα στην εμφανιση.
Αυτό ακριβώς. Εγώ βλέπω μια κοπέλα που ακόμα είναι στα σκαριά σε θέμα αλλαγής. Έχει αυτό που λέμε το καλούπι κτλ να γίνει πολύ καλή αλλά θέλει αρκετό οιστρογόνο για να φτάσει εκεί. Τεσπα.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.316
- Πόντοι
- 606
δεν θελει τιποτα αν παρει θα χαλασει μια χαρα ειναι κ θηλικια και καβλιαρα και ανθρωπος και ολα συνηστατε ανπφλκτα περασα τελια χωρος καθαρος ντουζακι ελευθερο κρεβατι σκετη γκομενα λες κ εισαι μ τ κοπελα σου και κουβεντουλα κ ολα χαλαρα ....
Pipis1541
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 886
- Πόντοι
- 81
Έτσι όπως τα λέει το μουτροδεν θελει τιποτα αν παρει θα χαλασει μια χαρα ειναι κ θηλικια και καβλιαρα και ανθρωπος και ολα συνηστατε ανπφλκτα περασα τελια χωρος καθαρος ντουζακι ελευθερο κρεβατι σκετη γκομενα λες κ εισαι μ τ κοπελα σου και κουβεντουλα κ ολα χαλαρα ....
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 1.938
- Πόντοι
- 206
Ακριβέστερη περιγραφή, μια από τα ίδιαδεν θελει τιποτα αν παρει θα χαλασει μια χαρα ειναι κ θηλικια και καβλιαρα και ανθρωπος και ολα συνηστατε ανπφλκτα περασα τελια χωρος καθαρος ντουζακι ελευθερο κρεβατι σκετη γκομενα λες κ εισαι μ τ κοπελα σου και κουβεντουλα κ ολα χαλαρα ....
Υπάρχουν πουθενά κριτικές γραμμένες όπως για αλλά κορίτσια;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δύο φορές έχω πάρει η μία σήμερα και το σήκωσε κατευθείανΤι να σας πω ρε παιδιά, όσες φορές έχω καλέσει δεν το έχει σηκώσει. Πέφτω πάντα σε ακατάλληλες φάσεις;
Την μπέρδεψα με άλλη, δικό μου το λάθος.Δύο φορές έχω πάρει η μία σήμερα και το σήκωσε κατευθείαν
Logistis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 234
- Πόντοι
- 280
Η κοπέλα είναι ενεργή ακόμα;
Τηλέφωνο δίνειςΕπειδή υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς για την εν λόγω κοπέλα καλό θα ήταν να γράψουν όσοι την έχουν επισκεφθεί. Φαίνεται πολύ όμορφη πολύ θηλυκιά και με καλό εργαλείο
Τι εννοείς;Τηλέφωνο δίνεις
Πώς σε βρίσκει κάποιος???Τι εννοείς;
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.761
- Πόντοι
- 2.816
Στο μπου.κομ είμαστε ή στο χρυσό κουφέτο;@loo δώσε το τηλέφωνο σου στο παιδί
Γτ να με βρει με έχασε;;;;Πώς σε βρίσκει κάποιος???
Μail εχειςΤηλέφωνο δίνεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 228