Nefeli sexy φοιτητρια
Call-Girl
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2021
- Like
- 486
ΟΧΙ
Ο Μεταξάς είστε;;;
κανονισες μαζι της??Νεφελη=Ερωτας
Διαβάζει στα κρεβάτια τυπε.. χαχαχα26 ετων και εισαι ακομα φοιτητρια;;;Δεν πρεπει να διαβαζεις και πολυ απο οτι μου φαινεται
Διαβάζει στα κρεβάτια τυπε.. χαχαχα
Αλβανιδα..... δουλευε στο μοντελεσκορτ του γιαννη εκλεβε και τη διωξανε τωρα πρεπει να ειναι 30-32 εχει μια μυτογκα παλιοχαρακτηρας!!!Εθνικότητα ξέρουμε τύποι ? Ελληνιδουλα είναι ?
....μαγκα μου οταν λες "εκλεβε και την διωξανε" εννοεις οτι εκλεβε το γραφειο ή τους πελατες? Και ειναι διασταυρωμενο αυτο ή ειναι λασπη που πεταξε το γραφειο για να πληξει την κοπελα???Αλβανιδα..... δουλευε στο μοντελεσκορτ του γιαννη εκλεβε και τη διωξανε τωρα πρεπει να ειναι 30-32 εχει μια μυτογκα παλιοχαρακτηρας!!!
οταν λεω αλβανος εννοω οτι ολοι εχουν στο dna τους την κλεψια...... οσο για τη μυτη μπορεις να δεις παλιες κριτικες στο αλλο γραφειο οσο για φωτο η μια πρεπει να ειναι δικια της υπαρχει και αλλη κοπελα..........μαγκα μου οταν λες "εκλεβε και την διωξανε" εννοεις οτι εκλεβε το γραφειο ή τους πελατες? Και ειναι διασταυρωμενο αυτο ή ειναι λασπη που πεταξε το γραφειο για να πληξει την κοπελα???
υγ. παντως εμενα το "μυτογκα" καθως και απο τις υπολοιπες φωτο που ανεβασε το κοριτσ' , με εξιταρει!!! (το Αλβανιδα ασχολιαστο, η καβλα δεν εχει συνορα κ φυλες)
Αναμενεταικανονισες μαζι της??
Δεν το έχουν ακριβώς στο DNA τους, αλλά η κουλτούρα τους είναι επηρεασμένη από την αθάνατη κλεφτουριά, τους Σουλιώτες κλπ. Και εμείς δεν πάμε πίσω πάντως σε κάτι τέτοιαοταν λεω αλβανος εννοω οτι ολοι εχουν στο dna τους την κλεψια...... οσο για τη μυτη μπορεις να δεις παλιες κριτικες στο αλλο γραφειο οσο για φωτο η μια πρεπει να ειναι δικια της υπαρχει και αλλη κοπελα......
Ανέβασε λίγο τις κριτικές!!!οταν λεω αλβανος εννοω οτι ολοι εχουν στο dna τους την κλεψια...... οσο για τη μυτη μπορεις να δεις παλιες κριτικες στο αλλο γραφειο οσο για φωτο η μια πρεπει να ειναι δικια της υπαρχει και αλλη κοπελα......
παντως και αδιακριτως της καταγωγης της η κοπελα για 150 και γι αυτα που δηθεν προσφερει ειναι υπερτιμημενη.....μαγκα μου οταν λες "εκλεβε και την διωξανε" εννοεις οτι εκλεβε το γραφειο ή τους πελατες? Και ειναι διασταυρωμενο αυτο ή ειναι λασπη που πεταξε το γραφειο για να πληξει την κοπελα???
υγ. παντως εμενα το "μυτογκα" καθως και απο τις υπολοιπες φωτο που ανεβασε το κοριτσ' , με εξιταρει!!! (το Αλβανιδα ασχολιαστο, η καβλα δεν εχει συνορα κ φυλες)
Διαβάζει στα κρεβάτια τυπε.. χαχαχα