Νέα

Νέες στάσεις στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: με αφησες επιοικως μαλακα μολις τωρα αν και γενικως τα neuhaus νομιζω ειναι καλυτερα. και εχει και στην grand place  :-* :-* :-* :-* :-*

Τσου.

Mary: αριστοκρατική, παραδοσιακή, περίτεχνη
Planet Chocolat: μοντερνισμός, vfm
Pierre Marcolini: ιδιοφυΐα, τελειότητητα, αγγίζει το θείο.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τσου.

Mary: αριστοκρατική, παραδοσιακή, περίτεχνη
Planet Chocolat: μοντερνισμός, vfm
Pierre Marcolini: ιδιοφυΐα, τελειότητητα, αγγίζει το θείο.

και καλα ο Μαρκολινι μιλαμε για τη εξωτικη σοκολατα σε παει σε αλλα μερη οταν τα εχεις βαρεθει, ολα ο Μαρκολινι υπαρχει για να σου δωσει νεα πνοη, αλλα που ειναι τα μαγαζια τους και δεν τα εχω δει ποτε;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
:bigdick: :bigdick:Καλύτερη η κλασσική μέθοδος, η μαλακία και αν πετύχει τύφλα νάχει το γαμήσι

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
και καλα ο Μαρκολινι μιλαμε για τη εξωτικη σοκολατα σε παει σε αλλα μερη οταν τα εχεις βαρεθει, ολα ο Μαρκολινι υπαρχει για να σου δωσει νεα πνοη, αλλα που ειναι τα μαγαζια τους και δεν τα εχω δει ποτε;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Για Μαρκολινί εμένα με βολεύει το Sablon

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

α μωρε λες αυτο που ειναι κοντα στην grand place το εχω δει αλλα ποτε δεν εχω μπει μεσα ειναι θεικο!!!!! απο τιμες πως παει;; ειναι σαν Μαρκολινι;;; sablon παντως ρε γαμοτο δεν με βολευει καθολου πρεπει να αλλαξω 3000000 συγκοινωνιες για να παω

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Στη Sablon  έχει και τα witamer... επίσης θεϊκά.

Προσωπική μου άποψη ότι είναι καύτερα και από τα Marcolini για σεξυ fondie και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.

:sunglasses:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
παληκαρια εχουμε ξεχασει το [size=11pt]''πιγκουινάτο''[/size]..

ειναι η σταση κατα την οποια η αντρας καθισμενος σε καρεκλα/καναπε εχει κατεβασει τα παντελονια (προσοχη: ΧΩΡΙΣ να τα βγαλει εντελως), το τεμαχιο τον πιπώνννννννννει και την τελευταια στιγμη πριν το ράντισμα, το τεμαχιο σηκωνεται και φευγει.
κατόπιν ο αντρας (χωρις να ανεβασει τα παντελονια) σηκωνεται και τρεχει όπισθεν του τεμαχιου φωναζοντας ''..πού πας μωρη....'' και τετοια..

Συνημμένα

• piguinato.jpg
    piguinato.jpg
    22,5 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom