Νέα

Nέα Windows 7, το τέλος των Vista η νέα αρχή.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amc_anthony13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
http://[URL unfurl="true"]www.pcw.gr/files/Image/windows_7.jpg[/img[/URL]]

[b]Και το όνομα αυτού Windows 7![/b]

Η Microsoft αποκάλυψε χτες το επίσημο όνομα του επόμενου λειτουργικού της συστήματος. Κάνοντας την έκπληξη, αυτό θα είναι το ίδιο με την μέχρι τώρα κωδική ονομασία που ήταν το Windows 7!

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Microsoft χρησιμοποιεί σαν επίσημο όνομα λειτουργικού συστήματος, την αρχική κωδική ονομασία. Αν και το έχει ξανακάνει για άλλα προϊόντα-προγράμματα, δεν το είχε ξανακάνει για λειτουργικό σύστημα.

Η ερμηνεία που δίνεται μέσα από το [url=http://windowsvistablog.com/blogs/windowsvista/archive/2008/10/13/introducing-windows-7.aspx][u]blog των Windows Vista[/u][/url] είναι ότι χρησιμοποίησαν τον πιο απλό δρόμο. Παλαιότερα είχαν χρησιμοποιηθεί ονομασίες εκδόσεων (3,11) ή χρονιάς (98 και 2000). Τα Windows 7 πολύ απλά δείχνουν την εξέλιξη του λειτουργικού.

Αυτή λοιπόν είναι η έβδομη έκδοση του λειτουργικού και οι υπεύθυνοι της Microsoft θεώρησαν ότι το 7 «χτυπάει» καλά .

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ε αυτό πάει πάρα πολύ... Πριν απο κανά 2ωρο και κάνοντας πλάκα σε ένα γνωστό του είπα πως ο Gates πρέπει να είναι γαύρος αφου τπτ στα windows δε δουλεύει σωστά. Και τώρα αυτό... Δε ζήταγα τη Drew Barrymore να με πιπ...;

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μετα την μεγαλη επιτυχια των svista να δουμε τι θα δουμε....

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
http://[URL unfurl="true"]www.pcw.gr/files/Image/windows_7_pool.jpg[/img[/URL]]

[b]Η Microsoft ετοιμάζει την light εκδοχή των Windows Vista[/b]

Καθώς η διαμάχη σχετικά με τα Windows Vista  συνεχίζεται ακόμα στα διάφορα φόρουμς μεταξύ των χρηστών, η Microsoft βλέπει με καλό μάτι την σταδιακή μετατόπιση του ενδιαφέροντος στο νέο της λειτουργικό σύστημα Windows 7 .

O Pre-beta κώδικας των Windows 7 βρίσκεται ήδη στα χέρια ορισμένων προγραμματιστών, ενώ αναμένεται κατά τη διάρκεια του [url=http://[URL unfurl="true"]www.microsoftpdc.com/][u][b]Microsoft[/b[/URL]] Professional Developers Conference[/u][/url], την τελευταία βδομάδα του Οκτωβρίου, να δοθεί μία πρώτη γεύση στους δημοσιογράφους που θα παρευρεθούν.

Οι πρώτες πάντως πληροφορίες σχετικά με τα Windows 7 έχουν να κάνουν με την βελτίωση και όχι την αλλαγή του kernel των Windows Vista, ενώ σημαντική θεωρείται και η είδηση ότι τα Windows 7 σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows δεν θα είναι φορτωμένα με υπάρχοντα ή καινούργια χαρακτηριστικά. Σε αντίθεση με τις προγενέστερες πολιτικές της Microsoft, τα Windows 7 θα έρχονται μόνο με τα απαραίτητα για την λειτουργία του υπολογιστή, χαρακτηριστικά.

Όσοι ενδιαφέρονται για την προσθήκη του για παράδειγμα Windows Photo Gallery ή των Vista  Parental Controls, θα μπορούν να το κάνουν μέσω διαδικτύου από την διεύθυνση [URL unfurl="true"]http://www.Windowslive.com/Home[/URL] (Windows Live)

Έτσι, τα Windows 7  δεν θα είναι φορτωμένα με χαρακτηριστικά και κώδικα που ίσως να μην χρησιμοποιήσουν ποτέ οι περισσότεροι χρήστες.

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
http://[URL unfurl="true"]www.pcw.gr/files/Image/Articles/General/Windows/windows_7_desktop.jpg[/img[/URL]]

[b]Πρεμιέρα για τα Windows 7[/b]

Την πρώτη γεύση από το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows 7, πήραν οι προγραμματιστές που λαμβάνουν μέρος στο Microsoft PDC (Professional Developers Conference) συνέδριο που γίνεται αυτές τις μέρες στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η έκδοση που πήραν στα χέρια τους οι προγραμματιστές είναι η demo pre-beta M3 (Milestone 3) σχεδιασμένη από τον Windows Development Chief Steven Sinofsky. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, ο Sinofsky, παρουσίασε μερικούς από τους στόχους της Microsoft σχετικά με τα Windows 7.

Συγκεκριμένα, η Microsoft προσπαθεί να μειώσει τους χρόνους εκκίνησης και τερματισμού του λειτουργικού ενώ συνεργάζεται με κατασκευαστές hardware προκειμένου να αυξήσει τις επιδόσεις των προγραμμάτων της. Επιπλέον, ο Sinofsky αναφέρθηκε στην νέα taskbar που επιτρέπει την ευκολότερη διαχείριση πολλαπλών παραθύρων και την υποστήριξη Multi-touch iput.

Οι πρώτες εντυπώσεις των προγραμματιστών που έλαβαν το beta demo δείχνουν ότι τα Windows 7 είναι προσανατολισμένα στον καταναλωτή, απλοποιώντας αρκετές διαδικασίες όπως η σύνδεση σε κάποιο δίκτυο ή η μείωση ενοχλητικών παρεμβάσεων από το User Account Control. Επιπλέον, θα είναι λιγότερο φορτωμένα με προγράμματα και υπηρεσίες που πλέον θα είναι διαθέσιμες μέσα από το Windows Live, καλύπτοντας έτσι την πρόθεση μεταφοράς αρκετών διεργασιών σε υπηρεσίες μέσω διαδικτύου απ’ όπου και θα προσφέρονται στον χρήστη όταν αυτός επιθυμεί να χρησιμοποιήσει.

Όπως μάλιστα δήλωσε και ο Chief Software Architect, Ray Ozzie, στο παγκόσμιο δίκτυο ανταποκριτών του PC World, ο λόγος που «απομακρύνθηκαν» κάποια προγράμματα από το λειτουργικό σύστημα και μεταφέρθηκαν στο διαδίκτυο, είναι για την καλύτερη, αμεσότερη και ταχύτερη χρήση και αναβάθμιση των εφαρμογών του λειτουργικού συστήματος. Βέβαια και επειδή το προϊόν ονομάζεται Windows, κάτι που σημαίνει πως απευθύνεται σε ευρύ κοινό, μέρος του οποίου μπορεί να μην έχει καθόλου ή μία μέτρια σύνδεση στο διαδίκτυο, οι υπηρεσίες αυτές δεν θα είναι ζωτικές για την λειτουργία του υπολογιστή και έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία του ανεξαρτήτως παρουσίας ή όχι πρόσβασης στο internet.

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Υποστήριξη 256 πυρήνων στα Windows 7

Αν και απέχουμε τουλάχιστον ένα χρόνο από την επίσημη κυκλοφορία των Windows 7, οι πληροφορίες για το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft διοχετεύονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με ταχείς ρυθμούς. Η ιστοσελίδα Channel 9, η οποία στελεχώνεται κατά κύριο λόγο από υπαλλήλους της Microsoft, δημοσιοποίησε νέες λεπτομέρειες για το διάδοχο των Windows Vista.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft παραχώρησε συνέντευξη στην εν λόγω ιστοσελίδα και μίλησε για τον πυρήνα του νέου λειτουργικού. Μεταξύ άλλων, ο μηχανικός της Microsoft Mark Russinovich δήλωσε ότι ο kernel των Windows 7 θα αναγνωρίζει έως 256 πυρήνες, τους οποίους και θα υποστηρίζει σε λειτουργία multithreading.

Προς το παρόν, η υποστήριξη των 256 πυρήνων βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης και δεν έχει οριστικοποιηθεί η ένταξή της στο νέο λειτουργικό. Με δεδομένο, πάντως, ότι οι επεξεργαστές εξελίσσονται διαρκώς και περιλαμβάνουν όλο και περισσότερους πυρήνες, δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξουν στο μέλλον απαιτήσεις για τέτοια επίπεδα multithreading. Στο πλαίσιο αυτό, η υποστήριξη 256 πυρήνων μπορεί να βρει πρακτική εφαρμογή στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
http://[URL unfurl="true"]www.pcw.gr/files/Image/windows_7(1).jpg[/img[/URL]]

[b]Windows 7 beta το Γενάρη[/b]

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Windows 7 beta θα είναι έτοιμα για τις πρώτες δοκιμές σε ένα αρκετά μεγάλο κύκλο από beta testers μέσα στον επόμενο μήνα.

Συγκεκριμένα, στις 14 Ιανουαρίου ένα DVD με την δοκιμαστική έκδοση των Windows 7 θα μοιραστεί σε όσους παρακολουθήσουν το Microsoft Developer Conference. Επιπλέον, η εταιρεία είπε ότι όσοι παρακολουθήσουν εκδηλώσεις της Microsoft θα λαμβάνουν πριν από το συνέδριο των προγραμματιστών, θα λαμβάνουν ταχυδρομικά ένα αντίγραφο του λειτουργικού συστήματος.

Η beta έκδοση θα διαθέτει το Touchscreen GUI που δεν υπήρχε στην pre-alpha έκδοση των W7 που έδωσε η εταιρεία στο Microsoft Professional Developers Conference (PDC) του Οκτωβρίου.

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Την Παρασκευή το public beta των Windows 7!

Χτες, Τετάρτη 7 Ιανουαρίου, η Microsoft ανακοίνωσε την beta έκδοση του επερχόμενου λειτουργικού της συστήματος, Windows 7, ενώ από αύριο Παρασκευή θα είναι διαθέσιμη για download απο το ευρύ κοινό.

Στην ανακοίνωση αυτή προέβη ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Steve Ballmer, σε ομιλία του στο πλαίσιο της μεγάλης έκθεσης τεχνολογίας CES (Consumer Electronics Show) που ξεκίνησε σήμερα στο Λας Βέγκας. Μάλιστα, ο Ballmer ενθάρρυνε τους χρήστες να κατεβάσουν το beta και να δοκιμάσουν για πρώτη φορά όλα τα νέα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού της Microsoft.

H Windows 7 beta, θα είναι διαθέσιμη πάντως για περιορισμένο χρόνο. Συγκεκριμένα, μόνο 2,5 εκατομμύρια downloads θα επιτραπούν από την εταιρεία, νούμερο αρκετά χαμηλό αν αναλογιστούμε το παγκόσμιο ενδιαφέρον για ένα λειτουργικό σύστημα που ενδιαφέρει τόσο πολύ κόσμο. Η beta θα είναι διαθέσιμη σε 32 και 64-bit εκδόσεις στην Αγγλική, Γερμανική, Ιαπωνική, Αραβική και Ινδική γλώσσα.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Eνα βήμα πιο κοντά προς την εμπορική διάθεση της επόμενης γενιάς του δημοφιλέστερου λειτουργικού συστήματος για υπολογιστές, των Windows, κάνει σήμερα η Microsoft, διαθέτοντας -μέσω του Διαδικτύου- τη δοκιμαστική έκδοση (beta) των Windows 7, όπως θα ονομάζονται.

Η επίσημη ανακοίνωση της διάθεσης της δοκιμαστικής έκδοσης των Windows 7 έγινε αργά προχθές το βράδυ (ώρα Ελλάδος) από τον διευθύνοντα σύμβουλο του αμερικανικού κολοσσού, Στιβ Μπάλμερ, κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του στην Consumer Electronics Show (CES), μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων παγκοσμίως που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με διεθνείς αναλυτές που έχουν δοκιμάσει ήδη τα Windows 7 (στην προ-δοκιμαστική έκδοση τους), το νέο λειτουργικό σύστημα αποτελεί ουσιαστικά μία εξέλιξη των Vista. Φαίνεται, όμως, πως η Microsoft πιστεύει ότι μία αλλαγή της ονομασίας θα βοηθήσει στην καλύτερη προώθηση και στη μεγαλύτερη αποδοχή της καινούριας έκδοσης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Microsoft, Στιβ Μπάλμερ, ανακοίνωσε στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων του Λας Βέγκας, ότι από την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου θα είναι διαθέσιμη για το κοινό η δοκιμαστική έκδοση (beta) της νέας γενιάς του λειτουργικού της συστήματος, των Windows 7.
Οι χρήστες θα μπορούν να «κατεβάσουν» στον υπολογιστή τους την έκδοση, αν και η εταιρεία αναμένεται να βάλει όριο στον αριθμό των αντιγράφων που συνολικά θα γίνουν διαθέσιμα.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αφου τα κατεβασα και τα εγκατεστισα τον φοριτο μου ,και αρχισα να τα παλελευω , βρισκομε σε πολυ δυσκολη θεση να αποφασισω ποια ειναι ποιο χαλια τα VISTA η τα 7 , Νομιζω με πασα επιφιλαξη τα 7 ειναι τρεις φορες χειροτερα τα εχουν κανει σκατα , εχω την εντιποσει οτι ειναι ποιο ευκολα να δουλευεις στο photoshop cs4 παρα να προσπαθεις να κανεις ρυθμισεις τον Πινακα ελεγχου των 7.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αφου τα κατεβασα και τα εγκατεστισα τον φοριτο μου ,και αρχισα να τα παλελευω , βρισκομε σε πολυ δυσκολη θεση να αποφασισω ποια ειναι ποιο χαλια τα VISTA η τα 7 , Νομιζω με πασα επιφιλαξη τα 7 ειναι τρεις φορες χειροτερα τα εχουν κανει σκατα , εχω την εντιποσει οτι ειναι ποιο ευκολα να δουλευεις στο photoshop cs4 παρα να προσπαθεις να κανεις ρυθμισεις τον Πινακα ελεγχου των 7.
Ρε παιδιά τι έχετε φαγωθεί όλοι με τα Vista; Αν εξαιρέσετε ότι μου έκανε δύο φορές system restore σε ένα μήνα  γιατί δεν μπορούσα να μπω στην επιφάνεια εργασίας και ότι μου κολλάει συνέχεια ο Internet explorer κατά τα άλλα δουλεύουν τέλεια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν τα windows 7; Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι.
Όταν η Microsoft ετοίμαζε τον Internet explorer 7 μας είχε ζαλίσει ότι θα είναι ο καλύτερος και ασφαλέστερος browser.
Και είδαμε τα αποτελέσματα.Χειρότερος κι από τον 6 είναι.

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
δεν ξερω για τα windows 7 και για να ειμαι ειλικρινης δεν με ενδιαφερει να κατεβασω το δοκιμαστικο. αυτο που ηθελανα πω ειναι οτι τα vista δεν ειναι και τοσο χαλια παντως!και εγω στην αρχη ημουν αρκετα προκατειλημμενος αλλα τελικα ενω ειναι διαφορετικα δεν ειναι ασχημα!

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
αυτο με τον explorer ομως σου σπαει λιγο τα νευρα!!!!!!!!11 :headbang:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
δεν ξερω για τα windows 7 και για να ειμαι ειλικρινης δεν με ενδιαφερει να κατεβασω το δοκιμαστικο. αυτο που ηθελανα πω ειναι οτι τα vista δεν ειναι και τοσο χαλια παντως!και εγω στην αρχη ημουν αρκετα προκατειλημμενος αλλα τελικα ενω ειναι διαφορετικα δεν ειναι ασχημα!
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.
Χρησιμοποιώ τα vista σε 2 λαπτοπ και δεν έχω κάνενα πρόβλημα
Για το ίντερνετ χρησιμοποιώ μοζίλα και έχω βρεί την υγειά μου

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.
Χρησιμοποιώ τα vista σε 2 λαπτοπ και δεν έχω κάνενα πρόβλημα
Για το ίντερνετ χρησιμοποιώ μοζίλα και έχω βρεί την υγειά μου
Σωστός!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Βάλε και τα Tuneup utilities 2009 και τον ccleaner και είσαι άρχοντας.
Έγω που χρησιμοποιώ τον ασφαλέστατο  :2funny: Internet explorer τόσον καιρό δεν άντεξα άλλο και τον άλλαξα.

DediBoy01

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απο οτι εχω διαβασει σε περιοδικα και τετοια λενε καλα λογια! αλλα παιδια τωρα βγηκαν  σε δοκιμαστηκη εκδοση οποτε λογικο ειναι να εχουν προβληματα. Επισεις συζητατε οτι οποιος εχει Vista μπορει να κανει αναβαθμηση σε windows 7 αλλα στην ιδια ακριβος εκδοση που ειχε δηλαδη εαν ειχε vista premium greek θα μπορει να κανει upgrade σε windows 7 premium greek απλα αφτα ειναι μονο φημες για τωρα αντε να δουμε!!!

DediBoy01

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σωστός!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Βάλε και τα Tuneup utilities 2009 και τον ccleaner και είσαι άρχοντας.
Έγω που χρησιμοποιώ τον ασφαλέστατο  :2funny: Internet explorer τόσον καιρό δεν άντεξα άλλο και τον άλλαξα.
κατα την γνωμη μου ο opera ειναι κατα πολυ καλητερος και ασφαλεστερος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom