Νέα

Nέα Windows 7, το τέλος των Vista η νέα αρχή.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amc_anthony13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Can I uninstall Windows 7?

[size=10pt]You can't uninstall Windows 7[/size], but you can reinstall your previous operating system if you have the original installation disc. For more information, see Installing and reinstalling Windows 7.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:

Προτού εγκαταστήσετε Windows 7 και δη μαϊμού, [size=10pt]σκεφτείτε το 2 φορές[/size].......

Χθες τα εβαλα τα 7 και πριν ρωτησα ενα που ξερει απο pc και μου ειπε με ενα φορματ ολα ξαναγινονται η...αλαζεις σκληρο! :2funny:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Βασικά δεν πολυκυκλοφόρησε αλλά τα βιστα με ενα απντειτ καψανε πολλά συστήματα.εμενα μου τρελλάθηκε τελειως το λειτουργικο και ταυτοχρονα αυτο εγινε σε πολύ κοσμο.η μαικροσφτ το εκρυψε το προβλημα γιατί αν το παραδεχοταν θα έπρεπε να κλείσει.Αυτο το παθανε όσοι ειχαν κάνει αναβαθμίσεις κανονικά βλ.

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Αγόρασα πριν απο 10 μήνες περίπου ένα laptop με εγκατεστημένα τα Vista.Αν και πολύ γρήγορο το μηχάνημα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του,είδα ότι δούλευε με την ίδια περίπου ταχύτητα με το παλιό μου laptop που το είχα απο το 2003 και είχε τα XP.Αγόρασα τα Win7 και τα φόρτωσα και βρήκα την υγειά μου.Πάει σφαίρα το μηχάνημα.'Ασε που η εγκατάσταση γίνεται μέσα σε 20-30 λεπτά.Ούτε ψάχνεις Drivers ούτε άλλα τέτοια σπαστικά με την εγκατάσταση των άλλων Windows.

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Αγόρασα πριν απο 10 μήνες περίπου ένα laptop με εγκατεστημένα τα Vista.Αν και πολύ γρήγορο το μηχάνημα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του,είδα ότι δούλευε με την ίδια περίπου ταχύτητα με το παλιό μου laptop που το είχα απο το 2003 και είχε τα XP.Αγόρασα τα Win7 και τα φόρτωσα και βρήκα την υγειά μου.Πάει σφαίρα το μηχάνημα.'Ασε που η εγκατάσταση γίνεται μέσα σε 20-30 λεπτά.Ούτε ψάχνεις Drivers ούτε άλλα τέτοια σπαστικά με την εγκατάσταση των άλλων Windows.

Ακριβώς το ίδιο και εγώ. :rockon: :rockon: :rockon:

Έχω και γνωστούς που έβαλαν μαιμού τα 7.. και δεν τους εμφάνισαν (ακόμη τουλάχιστον) κανένα πρόβλημα.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Λοιπον, παιδες μολις βρηκα εναν οδηγο χρησης των 7... :rockon: :rockon:

Σας τον παραθετω και οτι αποριες εδω ειμαστε! :grin: :grin:

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/298465635/CGO_-_Windows_7.pdf[/code[/URL]]

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
παρακαλουνται οσοι γνωριζουν να δημοσιευσουν εδω συνδεσμο για τα windows XP ,σπασμενα και ετοιμα προς χρηση

και το βασικοτερο.μετα απο ορισμενο καιρο σε καποιους χρηστες εμφανιζεται μια μαυρη οθονη και τους ζητειται το genuine key

.
παρακαλουνται οσοι γνωριζουν να δημοσιευσουν αναλυτικες οδηγιες για την εγκατασταση του genuine key ωστε να εξαφανιζεται

η μαυρη οθονη και τα windows να λειτουργουν κανονικα.
;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom