Νέα

Nέα Windows 7, το τέλος των Vista η νέα αρχή.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amc_anthony13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Πολυ καλα και πολυ ελαφρια...
:rockon: :rockon: :rockon:
Ελαφριά σε σχέση με τι; Με τάνκερ, με ελέφαντα, με τριαξονικό;;
Την πέταξες πάλι, πήγαινε στο thread του Νιόνιου που σε στολίζω, μην το σκίσουμε εδώ.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
παιδια εμενα με εχουν γαμησει στις μπλε οθονες και τα ρεσταρτ . απ'οτι διαβασα οσοι εχουν nvidia 275 εχουν αυτο το προβλημα. εχω κανει ηδη 3 φορεσ φορματ, εχω βαλει 3 διαφορετικες εκδοσεις απο win7 ultimate και τα ιδια.....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ας πρόσεχες φίλε. Κάνε μια δοκιμή το Ubuntu, μπας και σωθείς.
Και κράτα τα XP ΜΟΝΟ για να παίζεις παιχνίδια και ποτέ μα ποτέ
μη μπαίνεις  Ίντερνετ απ'τα windoze γιατί θα κολλήσουν ιούς.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ναι ρε το ubuntu το ειχα παραγγειλει και μου το ειχαν στειλει δωρεαν εδω και μηνες με το γνησιο cd και τα αυτοκολλητα του κτλ αλλα δεν με καλυπτει, θελει πολυ βελτιωση ακομα. Σαν τα XP pro. μεχρι τωρα τιποτα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ναι ρε το ubuntu το ειχα παραγγειλει και μου το ειχαν στειλει δωρεαν εδω και μηνες με το γνησιο cd και τα αυτοκολλητα του κτλ αλλα δεν με καλυπτει, θελει πολυ βελτιωση ακομα. Σαν τα XP pro. μεχρι τωρα τιποτα
Άρα έχεις παλιά έκδοση. Η τελευταία είναι η 9.10 και έχει πολλές βελτιώσεις, κυρίως για τους καινούργιους.
Το να εγκαθιστάς προγράμματα πλέον είναι παιχνιδάκι από το Software Center.
Κατέβασε την τελευταία έκδοση και θα δεις μεγάλη πρόοδο σε όλους τους τομείς.

wingate

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει κανενα προγραμα σαν το tubehunter για τα 7?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
URL]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τέλος εποχής για Windows XP SP2, W2K Server, W2K Pro και Windows Vista RTM
από Titanas 27-01-2010 | 02:31 pm | 2 σχόλια

Κάποια στιγμή, ακόμα και για το software, ο χρόνος μετράει αντίστροφα και κάποια στιγμή σταματάει. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Windows XP SP2, Windows 2000 Server, Windows 2000 Professional και Windows Vista RTM δεν θα λαμβάνουν πλέον υποστήριξη. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι κανένα νέο update για πιθανά προβλήματα ασφαλείας ή bugs δεν θα βγει από το Redmond προς το PC σας. Είναι μια συναισθηματική στιγμή γιατί με τα Windows XP έγινε MCP, με W2K Server έμαθα να διαχειρίζομαι μια μικρή φάρμα από PCs με domain policy και Exchange 2000.

Το μέλλον είναι πλέον τα Windows 7 και το στοίχημα της Microsoft να συνδυάσει πολλά εργαλεία από 3rd parties στο desktop με τους servers και τον καινούριο Exchange. Αν θα το καταφέρει ή όχι μένει να το δούμε, το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο περισσότεροι αναβαθμίζονται στα Windows 7 τόσο καλύτερη γίνεται η επαφή με τον υπολογιστή και το web συνολικά.

Ακολουθεί και το press release με τα λογάκια τα επίσημα.

Την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής υποστήριξης για τέσσερα προϊόντα της ανακοινώνει η Microsoft και καλεί τους χρήστες να προχωρήσουν στις απαραίτητες αναβαθμίσεις, προκειμένου να διασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία του λειτουργικού τους συστήματος.

Η ανακοίνωση αυτή αφορά στα προϊόντα Windows XP Service Pack 2, Windows 2000 Server και Windows 2000 Professional, των οποίων η υποστήριξη λήγει στις 13 Ιουλίου 2010, καθώς και στα Windows Vista RTM, των οποίων η υποστήριξη τερματίζεται στις 13 Απριλίου.

Οι χρήστες των λειτουργικών αυτών συστημάτων θα πρέπει μέχρι τις παραπάνω καταληκτικές ημερομηνίες να έχουν υλοποιήσει τις απαιτούμενες αναβαθμίσεις, ούτως ώστε να διασφαλίσουν ότι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την ολοκληρωμένη υποστήριξη για τα προϊόντα τους και τη σωστή ροή της λήψης ενημερώσεων, όπως προβλέπεται από την πολιτική Κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.

Οι αναβαθμίσεις στις οποίες πρέπει να προχωρήσουν οι χρήστες είναι οι εξής:

Windows XP Service Pack 2: αναβάθμιση σε Windows XP Service Pack 3 ή Windows Vista Service Pack 2 ή Windows 7

Windows Vista RTM: αναβάθμιση σε Windows Vista Service Pack 2 ή Windows 7

Windows 2000 Professional: αναβάθμιση σε Windows XP Service Pack 3 ή Windows Vista Service Pack 2 ή Windows 7

Windows 2000 Server: αναβάθμιση σε Windows Server 2008 ή Windows Server 2008 R2.

Σημειώνεται ότι τα service packs των Windows XP Service Pack 3 και Windows Vista Service Pack 2, διατίθενται δωρεάν από την ιστοσελίδα της Microsoft: .

Η πολιτική Κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft καθορίζει τις συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές αναφορικά με τη διαθεσιμότητα της υποστήριξης ενός προϊόντος τη στιγμή της έκδοσης του και καθ’ όλης της διάρκεια της ζωής του. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ολα α ρε παιδια αλλα εγω που εχω ενα αρχαιο pc pentium4 τι καλυτερο μπορω να βαλω εκτος τον xp prof. που εχω ειδη.
μετα το pcακι θα σερνεται δεν σκεφτομαι τιποτα καλυτερο

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Βγαλτε τα παραθυρα και πεταξτε κενενα Linux πανω να βρειτε την υγεια σας!

Στην Υγεια μας!

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Βγαλτε τα παραθυρα και πεταξτε κενενα Linux πανω να βρειτε την υγεια σας!

Στην Υγεια μας!

Α γεια σου! Μετα τις τελευταίες εκδώσεις του ubuntu κανείσ δεν έχει λόγο να τρέχει windows εκτός και αν είναι αργοσχολος ή ανεπάγγελτος και έχει ελεύθερο χρόνο να αφιερώνει σε μερεμέτια στο PC του κάθε τρεισ και πέντε.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
α μπραβο απ το στομα μου το πηρες....ουμπουντου :2funny: :2funny: :2funny:

Ακριβως φιλτατε!
Εχω κατεβασει την τελευταια εκδοση (Το 9.10 το 64bit) και πραγματικα ειναι πολυ περα απο τα παραθυρια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ακριβως φιλτατε!
Εχω κατεβασει την τελευταια εκδοση (Το 9.10 το 64bit) και πραγματικα ειναι πολυ περα απο τα παραθυρια.
και γω αυτα εχω βαλει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικα.....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Α γεια σου! Μετα τις τελευταίες εκδώσεις του ubuntu κανείσ δεν έχει λόγο να τρέχει windows εκτός και αν είναι αργοσχολος ή ανεπάγγελτος και έχει ελεύθερο χρόνο να αφιερώνει σε μερεμέτια στο PC του κάθε τρεισ και πέντε.

ΜΑ δηλαδη ουτε ενα κρασαρισμα! Αρχιζω και ανησυχω!  :rolleyes:
Λες να καθησε καλα το install (που λεγαμε πολλες φορες για τα παραθυρα)!  :tooth:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΜΑ δηλαδη ουτε ενα κρασαρισμα! Αρχιζω και ανησυχω!  :rolleyes:
Λες να καθησε καλα το install (που λεγαμε πολλες φορες για τα παραθυρα)!  :tooth:
πραγματι δεν κολλησαν και σε μενα ποτε....που πριν γαμιοταν καθε τοσο....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Can I uninstall Windows 7?

[size=10pt]You can't uninstall Windows 7[/size], but you can reinstall your previous operating system if you have the original installation disc. For more information, see Installing and reinstalling Windows 7.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:

Προτού εγκαταστήσετε Windows 7 και δη μαϊμού, [size=10pt]σκεφτείτε το 2 φορές[/size].......

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
τολμω να πω πως η εταιρια περασε σε μια νεα καλυτερη περιοδο ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom