Νέα

Nέα Windows 7, το τέλος των Vista η νέα αρχή.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amc_anthony13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αφου τα κατεβασα και τα εγκατεστισα τον φοριτο μου ,και αρχισα να τα παλελευω , βρισκομε σε πολυ δυσκολη θεση να αποφασισω ποια ειναι ποιο χαλια τα VISTA η τα 7 , Νομιζω με πασα επιφιλαξη τα 7 ειναι τρεις φορες χειροτερα τα εχουν κανει σκατα , εχω την εντιποσει οτι ειναι ποιο ευκολα να δουλευεις στο photoshop cs4 παρα να προσπαθεις να κανεις ρυθμισεις τον Πινακα ελεγχου των 7.
παντα οι ρυθμισεις απο 98 σε 2000- απο 2000 σε ξπι μετα σε βιστα μπερδεμα,ρυθμιστε εμφανιση κλασσικη και σε παει πισω σε αυτα  που γνωριζεις(παλαιοτερο λειτουργικο)
μολις τα μαθεις αλλαξτο

DediBoy01

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.
Χρησιμοποιώ τα vista σε 2 λαπτοπ και δεν έχω κάνενα πρόβλημα
Για το ίντερνετ χρησιμοποιώ μοζίλα και έχω βρεί την υγειά μου

το "κακο" με τα vista ειναι οτι θελουν πολυ μνημη απο το συστημα και στο boot κανουν περιπου 60 δευτερολεπτα  ενω τα windows 7 λενε οτι θα κανουν περιπου 20 sec κοβοντας αχρηστες αρχικες λειτουργειες του συστηματος...

andidote1

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλά όλα αυτά που λέτε για τους browser, όμως δεν είναι και ακριβώς έτσι. Όλοι κάνουν τις ανοησίες τους - απλώς δεν έχει τύχει να τις συναντήσετε ακόμα.

Για παράδειγμα, και ο Mozilla και ο Opera αποφάσισαν "με το έτσι θέλω" ότι δεν θα υποστηρίζουν VBScript "για λόγους ασφαλείας" (πολύ Microsoft θυμίζει αυτό υπόπτως), παρά το ότι είναι επίσημο πρότυπο του Internet (W3C). Αποτέλεσμα: υπάρχουν ουκ ολίγα site που δεν δουλεύουν με κανέναν από τους δύο αυτούς browser.

DediBoy01

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οχι ομως σαν το μοτζιλα ,μακραν μοτζιλα ο καλυτερος
και εγω παλια mozzila  χρησημοποιουσα αλλα το μοναδικο πραγμα που φοβαμε ειναι τα add-ons¨, τα φτιαχνει ο καθενας  και πολυ ευκολα καποιος μπορει ναι μεν το add-on που εχει κανει να κανει την δουλεια του αλλα απο "κατω" μπορει να κανει και αλλα που δεν το καταλαβενεις αυτο κατα την γνωμη μου ειναι ενα σοβαρο κενο ασφαλιας αλλα θα μου πεις χωρις αυτα δεν θα ειχε γινει γνωστος o mozzila. Ο καθενας διαλεγει και περνει  :think: :think: :think: :think:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
το "κακο" με τα vista ειναι οτι θελουν πολυ μνημη απο το συστημα και στο boot κανουν περιπου 60 δευτερολεπτα  ενω τα windows 7 λενε οτι θα κανουν περιπου 20 sec κοβοντας αχρηστες αρχικες λειτουργειες του συστηματος...
στο σταρτ απ μονο Μακ!!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Για την ιστορία οι drivers που χρησιμοποίησα για τις περιφερειακές συσκευές ήταν των XP ,
Αθάνατα ΧΡ  δεν θα πεθάνετε ποτέ , έχω την ταπεινή εντύπωση ότι τα ΧΡ θα έχουν την τύχη των 98
θα δουλεύουν για τα επόμενα 10 χρόνια .

οσο για το θα γυρισουν στα κλασικα windows , ειναι ενα καλο αστειο απο που ???? περιπου 60 εικονιδια στο Πινακα ελεγχου το απολυτο χαος .

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
και εγω παλια mozzila  χρησημοποιουσα αλλα το μοναδικο πραγμα που φοβαμε ειναι τα add-ons¨, τα φτιαχνει ο καθενας  και πολυ ευκολα καποιος μπορει ναι μεν το add-on που εχει κανει να κανει την δουλεια του αλλα απο "κατω" μπορει να κανει και αλλα που δεν το καταλαβενεις αυτο κατα την γνωμη μου ειναι ενα σοβαρο κενο ασφαλιας αλλα θα μου πεις χωρις αυτα δεν θα ειχε γινει γνωστος o mozzila. Ο καθενας διαλεγει και περνει  :think: :think: :think: :think:
Φίλε τα antivirus υπάρχουν κυρίως λόγω των κενών ασφαλείας του Internet explorer. ;)
Από την άλλη ο Μοzilla βρίσκεται έτη φωτός μπροστά από τους υπόλοιπους σε ασφάλεια.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
οποιος κανει χρηση torrent θα τα βρη παντου και με τρελες ταχυτητες 4-5 Μββς και τα activators μαζι .

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρε σεις χαλαρωστε

μπετα ειναι

για να βρειτε τα προμπλεμς βγηκε οχι για να το χαρειτε

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Μικρή καθυστέρηση για τη διάθεση της Windows 7 beta

Φαίνεται ότι η ανακοίνωση της Microsoft πριν από λίγες μέρες, σχετικά με τη διάθεση της πρώτης beta των Windows 7, κέντρισε το ενδιαφέρον χιλιάδων χρηστών ανά τον κόσμο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα έναν πρωτοφανή αριθμό downloads, κάτι που οδήγησε σε τεχνικά προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Έτσι, η Microsoft αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά τη διάθεση της δοκιμαστικής έκδοσης των Windows 7. Σε δημοσίευση που αναρτήθηκε σε blog της εταιρείας, αναφέρεται ότι η διάθεση αναστέλλεται για ένα χρονικό διάστημα, μέχρι να βελτιωθεί η υποδομή στους servers. Το βασικό ζητούμενο είναι να ενισχυθεί ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός της εταιρείας, έτσι ώστε να αντέξει την τεράστια ζήτηση. Δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής χρόνος αποκατάστασης.

Η τεράστια ζήτηση για τη beta των Windows 7 είναι ενδεικτική των προσδοκιών του κοινού για την επόμενη έκδοση του λειτουργικού. Η πορεία των Windows 7 είναι ίσως το πιο κρίσιμο στοίχημα που αντιμετώπισε ποτέ η Microsoft, καθώς τα Vista δε φαίνονται ικανά να συνεχίσουν το θρίαμβο των XP.

Επισκέπτης
Θα πρέπει να με "πείσει" για να αλλάξω τα παλιά καλά Windows XP Pro. Βγάλανε πρόσφατα και το SP3 και πάνε τζάμι!

No Windows 7 for me λοιπόν... τουλάχιστον για αρκετό καιρό ακόμα. Εξάλλου δεν συνηθίζω να αλλάζω τα Windows μου αν δεν βγει τουλάχιστον το πρώτο service pack.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Θα πρέπει να με "πείσει" για να αλλάξω τα παλιά καλά Windows XP Pro. Βγάλανε πρόσφατα και το SP3 και πάνε τζάμι!

No Windows 7 for me λοιπόν... τουλάχιστον για αρκετό καιρό ακόμα. Εξάλλου δεν συνηθίζω να αλλάζω τα Windows μου αν δεν βγει τουλάχιστον το πρώτο service pack.
Θα σε αναγκάσουν με το ζόρι κάποια στιγμή. ;) ;) ;)
Μέχρι τότε καλά είσαι με τα XP PRO.

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σίγουρα εντός του 2009 τα Windows 7 και Office 14, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή

Στέλεχος της Microsoft που δεν επιθυμεί να αποκαλύψει το όνομά του φέρεται να δήλωσε σε εκπροσώπους του ειδικού Τύπου ότι τόσο τα Windows 7, όσο και το Office 14 θα κυκλοφορήσουν οπωσδήποτε εντός του 2009. Το ακριβές χρονοδιάγραμμα δεν είναι ακόμη γνωστό, καθώς το λειτουργικό σύστημα και η σουίτα εφαρμογών γραφείου είναι σε στάδιο ανάπτυξης.

Η σιγουριά του μη κατονομαζόμενου στελέχους πηγάζει από το γεγονός ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας του Microsoft Office, Steven Sinofsky, είναι τώρα επικεφαλής της ομάδας που έχει αναλάβει την εξέλιξη των Windows 7. "Προφανώς, οι δύο ομάδες θα έχουν την ίδια πολιτική όσον αφορά στην κυκλοφορία", καταλήγει το στέλεχος.

Η Microsoft διέθεσε πρόσφατα στο κοινό την πρώτη έκδοση beta των Windows 7 και οι πρώτες ενδείξεις είναι αρκετά ενθαρρυντικές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Microsoft προτίθεται να ακολουθήσει πολιτική κυκλοφοριών με λίγα στάδια, πράγμα που κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι θα υπάρξει μόνο μία έκδοση release candidate μέχρι την επίσημη πρεμιέρα του λειτουργικού.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Mεγαλε τα κατεβασα την πρωτη ημερα και προσπαθουθα να καταλαβω ποια ειναι ποιο μαλακια τα VISTA H  τα 7 , ΝΟΜΙΖΩ η ταπινη μου γνωμη , και τα δυο το ενα ειναι χειροτερο απο το αλλο , ΧΡ for ever........ και αμα ειναι αναγκη ξαναβαζω και ΜΕ - 98 - 95 , γαμω τα WINDOWS τους γαμω .

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Το κακό όμως παιδιά είναι ότι σύντομα θα κόψει την υποστήριξη η Microsoft γισ τα XP,σε κάνα χρόνο και τα updates για να σε ανακάσουν να βάλεις VISTA και τα 7.Ειδικά όσοι έχουν laptop θα χουν πρόβλημα να βάλουν XP αφού βλέπω ότι οι drivers που υπάρχουν στο site των εταιρειών είναι στην πλειοψηφία τους για VISTA.Πως στο καλό να βάλει κανείς XP όταν δεν υπάρχουν drivers για XP???

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Τα ΧP έχει πάψει να τα υποστηρίζει η microsoft. Το τελευταίο είναι το srvice pack 3 που κυκλοφόρησε εδώ και ίσως 1 χρόνο. Πλέον όλα τα μοντέλα των laptop , των φρητών υπολογιστών βγαίνουν με κλειδωμένα τα Vista ωστε να μην μπορεις με τιποτα να τα αλλάξεις.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Άσε φίλε pitsirikos1 που ούτε το cd με τους drivers δεν έχουν μέσα στο κουτί με το laptop που αγοράζεις!!Τι πουστια κι αυτή!!!Εγώ έχω εδώ και 5 χρόνια περίπου 1 laptop κουκλί Acer Aspire 1703ESM με 17 οθόνη,P4 2,6GHZ ,512 μνήμη,80 GB HD,Nvidia Geforce FX Go5600.Εύχομαι να μου αντέξει το μανάρι μου άλλα 3 χρόνια με τα XP,αν και φοβάμαι ότι μετά από κάνα χρόνο ούτε antivirus δεν θα τρέχει στα XP.και μετά από 3 χρόνια θα χουν τα laptop με 8GB μνήμη DDR4,επεξεργαστή Intel Core 2 Quad και άλλα καλούδια και όσον αφορά τα λειτουργικά θα χει Service Pack 2 των 7.Προς το παρόν τα VISTA μεγάλη αποτυχία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom