Νέα

Nέα Windows 7, το τέλος των Vista η νέα αρχή.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amc_anthony13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κοίτα να σου πω κάτι τα έχω βάλει σε ένα pc σταθερό που δεν πετάει ρε παιδί μου σε υσχή και λειτουργεί πολύ καλά . δεν είναι σαν τα Vista που σου σπάει τα αρχίδια .
θελω να σου πω η microsoft δεν εχει δωσει minimum απαιτησεις?
προσωπικα δε θα εχω προβλημα, εχω διπυρηνο στα 3 γιγα
με 4 γιγα ραμ . Τα γραφικα με προβληματιζουν,
εχω τη radeon x1950 pro στα 512,
και εχω παρατηρησει και απο τα vista
οτι καθυστερει σημαντικα στην επεξεργασια video
σε σχεση με τα xp.
μια ταινια με τα xp κανει 2 ωρες,
στα vista κανει 8(!!!)

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
θελω να σου πω η microsoft δεν εχει δωσει minimum απαιτησεις?
δεν το έχω ψάξει ακόμα αλλά πιστεύω πως ναι κάτι θα έχει δώσει σε εμένα μέχρι τώρα λειτουργεί τέλεια .

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
επισης το αλλο που με προβληματιζει ειναι οτι τρεχω dual boot
vista x64 enterprise και xp pro,
δε ξερω πως θα δενει αν περασω και τριτο λειτουργικο.
Αυτο που σκοπευω να κανω ειναι back-up, format,
περασμα xp x64 pro και απο πανω 64-bit εκδοση των 7.
Θα περιμενω ομως λιγο να βγει σε stable εκδοση...
Μηπως παρω και καμια καλυτερη καρτα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
www.consolespot.net/forums/pc-discussion-help/12436-windows-7-requirements-leaked.html][size=16pt]Windows 7 Requirements[/size][/url]

For the Basic Windows 7
    * 1 GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
    * 512 MB of system memory
    * 20 GB hard drive with at least 15 GB of available space
    * Support for DirectX 9 graphics and 32 MB of graphics memory
    * DVD-ROM drive
    * Audio Output
    * Internet access (fees may apply)

For the Premium Windows 7
    * 1 GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
    * 1 GB of system memory
    * 40 GB hard drive with at least 15 GB of available space
    * Support for DirectX 9 graphics with:
          o WDDM Driver
          o 128 MB of graphics memory (minimum)
          o Pixel Shader 2.0 in hardware
          o 32 bits per pixel
    * DVD-ROM drive
    * Audio Output
    * Internet access (fees may apply)

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
αυτος ειναι διπυρηνος?
όχι δεν είναι διπύρηνος . αλλά τώρα πριν λίγο συνάντησα πρόβλημα στο usb στικάκι για το ασύρματο modem δεν κάνει καλή ενσωμάτωση το λογισμικό και πέφτει συνεχώς η σύνδεση  .

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
όχι δεν είναι διπύρηνος . αλλά τώρα πριν λίγο συνάντησα πρόβλημα στο usb στικάκι για το ασύρματο modem δεν κάνει καλή ενσωμάτωση το λογισμικό και πέφτει συνεχώς η σύνδεση  .
εγω εχω ιδιο προβλημα με τα xp
οπου δεν εχω δικτυο...
ενω τρεχω απο εκει παιχνιδια κλπ

γενικα εχω κανει μια μητρικη τσαταλια...  :2funny: :2funny:

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
εγω εχω ιδιο προβλημα με τα xp
οπου δεν εχω δικτυο...
ενω τρεχω απο εκει παιχνιδια κλπ

γενικα εχω κανει μια μητρικη τσαταλια...  :2funny: :2funny:
καλά κάτσε να δούμε ακόμα είναι νωρίς να βγάζουμε γνώμη για το 7 θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες .

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
λοιπόν όποιος θέλει ακούει και σώζεται.

το release για το KDE 4.2.0.....etc  έχει γίνει εδώ και μερικές μέρες.
αφήστε τα πολυδιαφημισμένα προιόντα και πιάστε το linuxάκι που είναι καρα-stable, με 1002 προγράμματα... με έτοιμους driver για κάρτες ήχου, για εκτυππωτές και της παναγίας τα μάτια.
οι εταιρίες καρτών για γραφικά βγάζουν προγράμματα οδήγησης για όλα τα λειτουργηκά.
αν θέλετε να παίζετε games υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα που εξομοιώνει τα πάντα από windows σε linux.

και για να μαθαίνετε τι εστί vista-7... αυτό που βλέπω είναι καθαρά το interface που λάνσαρε το linux πριν 2 χρόνο σε δοκιμαστικές εκδόσεις ενώ οι προγραμματιστές της MS κρέμονταν από συκιές και έτρωγαν σύκα.

το OS δεν πρέπει να έχει minimum requirements επειδή πρέπει να είναι συμβατό σε κάθε pc και να τρέχει δυναμικά ανάλογα με της δυνατότητες που του παρέχουν.

αν θέλετε αξιοπιστία, μέγιστη απόδοση και αξιοποίηση του μηχανίματός σας προμηθευτείτε ένα δισκάκι με linux.
υπάρχουν στην αθήνα πολλά μαγαζιά που παρέχουν σε τιμή κόστους dvd με διανομές linux...
όπως επίσης μπορείτε να παραγγείλετε και από τα official site δωρεάν

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
για πες μου τωρα πως θα περασω και το xubuntu
στο συστημα που εχω?
το αναλυω παραπανω...
[dual boot xp-vista]

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
http://[URL unfurl="true"]www.pcw.gr/files/Image/windows_7(3).jpg[/img[/URL]]

[b]Beta γιοκ για τα Windows 7[/b]

[b]Τέλος οι beta εκδόσεις για τα Windows 7 μίας και η Microsoft ανακοίνωσε οτι θα περάσει απευθείας στην φάση του Release Candidate για το επερχόμενο νέο της λειτουργικό σύστημα.[/b]

Η επιλογή της Microsoft οφείλεται στην ανταπόκριση του κοινού και στις θετικές κριτικές σχετικά με τη σταθερότητα του λειτουργικού. Αυτό δίνει το πράσινο φως ώστε να προχωρήσει στην επόμενη φάση σχεδιασμού που είναι η Windows 7 Release Candidate έκδοση.

Χωρίς να έχει καθοριστεί πάντως η ημερομηνία για το Windows 7 release candidate edition, το γεγονός ότι δόθηκε παράταση για το κατέβασμα της beta έκδοσης μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου δείχνει τις προθέσεις της Microsoft για διάθεση του RC όχι μέσα στον Φεβρουάριο αλλά πιθανώς μέσα στους επόμενους 2 μήνες, με πιθανότερο τον Απρίλιο.

Πάντως η πρόθεση της Microsoft να φέρει την Release Candidate έκδοση τόσο νωρίς, φανερώνει ίσως τις προθέσεις της να φέρει τα Windows 7 μέσα στο 2009. Σύμφωνα πάντως με τον Steven Sinofsky, αντιπρόεδρο του Windows and Windows Live Engineering Group στην Microsoft, η «προώθηση» στην Release Candidate δεν αποτελεί με κανένα τρόπο ανακοίνωση συγκεκριμένης ημερομηνίας ή κάποια αλλαγή στα σχέδια που έχει μέχρι τώρα ανακοινώσει η Microsoft.

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ερωτήματα για το επίπεδο ασφαλείας των Windows 7

Eνα από τα χαρακτηριστικά που προκαλούν δυσφορία σε αρκετούς χρήστες των Windows Vista, είναι τα συνεχή μηνύματα που προειδοποιούν για αλλαγές που επιφέρουν στο σύστημα είτε προγράμματα τρίτων κατασκευαστών, είτε το ίδιο το λειτουργικό. Στα Windows 7, η Microsoft αλλάζει πολιτική και δίνει στο χρήστη τον πλήρη έλεγχο όσον αφορά τη συχνότητα των προειδοποιήσεων για επερχόμενες αλλαγές.

Ωστόσο, υπάρχουν κι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να αποτελέσει κερκόπορτα με απρόβλεπτες συνέπειες για την ασφάλεια του συστήματος. Πιο συγκεκριμένα, δύο bloggers που δοκιμάζουν την έκδοση beta των Windows 7 ισχυρίζονται ότι οι προειδοποιητικές αναφορές μπορούν να απενεργοποιηθούν με τη χρήση κακόβουλου κώδικα, με αποτέλεσμα να γίνονται τροποποιήσεις δίχως να το γνωρίζει ο χρήστης.

Είναι γεγονός ότι το λειτουργικό έχει ακόμη αρκετές ατέλειες κι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, δεδομένου ότι βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αυτά τα προβλήματα θα έχουν επιλυθεί μέχρι την επίσημη κυκλοφορία των Windows 7.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το κακό όμως παιδιά είναι ότι σύντομα θα κόψει την υποστήριξη η Microsoft γισ τα XP,σε κάνα χρόνο και τα updates για να σε ανακάσουν να βάλεις VISTA και τα 7.Ειδικά όσοι έχουν laptop θα χουν πρόβλημα να βάλουν XP αφού βλέπω ότι οι drivers που υπάρχουν στο site των εταιρειών είναι στην πλειοψηφία τους για VISTA.Πως στο καλό να βάλει κανείς XP όταν δεν υπάρχουν drivers για XP???
η MS θα σταματήσει την υποστήρηξη των XP σε 5 μήνες, μέσα καλοκαιριού που μας έρχετε. Η υποστήρηξη είναι από την MS και όχι από τις εταιρίες.
οι εταιρίες ξέρουν ότι έχουν πολλούς πελάτες με XP οπότε ούτε θα εξαφανίσουν τα παλιά driver συμβατά με XP ούτε σταματήσουν με το μαχαίρι παρέχουν drivers για τα XP.

Τα ΧP έχει πάψει να τα υποστηρίζει η microsoft. Το τελευταίο είναι το srvice pack 3 που κυκλοφόρησε εδώ και ίσως 1 χρόνο. Πλέον όλα τα μοντέλα των laptop , των φρητών υπολογιστών βγαίνουν με κλειδωμένα τα Vista ωστε να μην μπορεις με τιποτα να τα αλλάξεις.
Όπως είπα και από πάνω "θα σταματήσει την υποστήρηξη των XP σε 5 μήνες".
το SP3 περιέχει κάποιες αναβαθμίσεις οι ποίες δεν γίνεται να διανεμηθούν μέσω των αναβαθμήσεων λόγω μεγέθους.
το SP3 περιέχει επομένως όλες τις αναβαθμίσεις κάποιας χρονικής περιόδου για να είναι πιο εύκολη η ενημέρωση του συστήματος με ένα μόνο πακέτο αναβάθμισης.
δεν τίθεται θέμα κλειδώματος όταν αλλάζεις από λειτουργικό MS σε κάποιο άλλο.
ο εξαναγκασμός που γίνεται για να πάρεις μαζί με το laptop ΚΑΙ WINDOWS είναι από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του ανταγωνισμού.
το 95% των λαπτοπ που είναι "Vista Ready" σημαίει ότι ο κατασκευαστής έχει πάρει φράγκα για να λανσάρει αυτό το λειτουργικό

Άσε φίλε pitsirikos1 που ούτε το cd με τους drivers δεν έχουν μέσα στο κουτί με το laptop που αγοράζεις!!Τι πουστια κι αυτή!!!Εγώ έχω εδώ και 5 χρόνια περίπου 1 laptop κουκλί Acer Aspire 1703ESM με 17 οθόνη,P4 2,6GHZ ,512 μνήμη,80 GB HD,Nvidia Geforce FX Go5600.Εύχομαι να μου αντέξει το μανάρι μου άλλα 3 χρόνια με τα XP,αν και φοβάμαι ότι μετά από κάνα χρόνο ούτε antivirus δεν θα τρέχει στα XP.και μετά από 3 χρόνια θα χουν τα laptop με 8GB μνήμη DDR4,επεξεργαστή Intel Core 2 Quad και άλλα καλούδια και όσον αφορά τα λειτουργικά θα χει Service Pack 2 των 7.Προς το παρόν τα VISTA μεγάλη αποτυχία.
μην αγχώνεσαι. οι άλλες εταιρίες θα βγάζουν εκδόσεις των λογισμικών τους για XP.
θυμάμαι εγώ τον εαυτό μου το 2003 που βγήκαν τα XP και δεν τα γούσταρα καθόλου γιατί τα milenium είχαν βγει πατάτα και ήμουν με '98 S.E.
ενώ με τα '98 κράτησα μέχρι και το καλοκαίρι του 2006  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
και παιχνίδια έπαιζα , και η υποστήρηξή τους είχε σταματήσει από το 2000 και εφαρμογές από XP έπαιζαν μια χαρά γιατί ήταν όλα στην ίδια πλατφόρμα.

[size=18pt]αν έχετε λειτουργικά της MS τα οποία είναι 64bit τότε να έχετε υπόψιν σας ότι δύσκολα θα βρείτε λύση στο πρόβλημα της συμβατότητας.
αν έχετε λειτουργίκα 32-bit θα μπορείτε να τρέχετε προγράμματα από επόμενες εκδόσεις windows σχεδόν χωρίς πρόβλημα[/size]

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Σε ευχαριστώ φίλε tsolia που με ενθάρρυνες λίγο γιατί είχα απελπιστεί.Οπότε ακόμαι κι όταν σταματήσει η Microsoft τη υποστήριξη θα τρέχουν εφαρμογές ε;Για να καταλάβω τι σημαίνει ότι η Microsoft θα κόψει την υποστήριξη;Δεν θα χει διαθέσιμα update,αλλά σκέφτομαι ότι αν δεν σου παρέχει security updates πάλι με 1 καλή σουίτα Internet Security που έχει και antivirus και firewall δεν είσαι ok?Και υποτίθεται ότι με το Service Pack 3 των XP ότι έχουν λυθεί το 90% των προβλημάτων των XP,οπότε δεν καταλαβαίνω την κρισιμότητα των fixes updates...

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
http://[URL unfurl="true"]www.pcw.gr/files/Image/Articles/General/Windows/win-7-intro.jpg[/img[/URL]]

[b]Οι 6… εκδοχές των Windows 7[/b]

Αν είχατε την εντύπωση πως η Microsoft έβαλε μυαλό μετά το μάθημά της με τα Windows Vista, τότε ετοιμαστείτε να απογοητευτείτε (για μια ακόμη φορά). Παρά το γεγονός ότι η beta έκδοση των [b]Windows 7[/b] έχει πάρει μέχρι τώρα μερικές από τις [b]καλύτερες κριτικές[/b], οι αποκαλύψεις ότι η Microsoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει έξι διαφορετικές εκδόσεις του νέου της λειτουργικού, προκάλεσαν αλαλούμ στον κόσμο της τεχνολογίας. Πολλοί ήταν εκείνοι που σήκωσαν το φρύδι και αναρωτήθηκαν: «τι ετοιμάζει πάλι η Microsoft;».

H εταιρεία επιβεβαίωσε το γεγονός, παρόλο που δεν έχει προβεί σε επίσημες δημόσιες δηλώσεις σχετικά. 
Πληθώρα κόσμου είχαν κρατήσει επικριτική στάση σχετικά με τις πολλαπλές εκδόσεις των Vista. Αυτή η κίνηση της εταιρείας είχε προκαλέσει κομφούζιο αφού ήταν δύσκολο να αποφασίσει κανείς ποια ήταν η σωστή έκδοση να αγοράσει. Εκτός αυτού, δημιούργησε και προβλήματα συμβατότητας όχι μόνο σε επίπεδο software αλλά και hardware, στις περιπτώσεις εκείνες που οι χρήστες ήθελαν να γυρίσουν από τα XP στα Vista. Επιπλέον, πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν αυτή τη στρατηγική πολλαπλών εκδόσεων των Vista, σαν έναν τρόπο με τον οποίο η Microsoft να μπορεί να χρεώνει διαφορετικές τιμές για διαφορετικές εκδόσεις των Vista, με μικρό όφελος για τους τελικούς χρήστες.

Οι τιμές ή οι διαθεσιμότητα δεν είναι ακόμα σαφείς, αλλά η εταιρεία έχει δώσει μια γενική εικόνα σχετικά με τις διαφορές που θα υπάρχουν ανάμεσα στις εκδόσεις του νέου της λειτουργικού συστήματος. 

Αρχικά να σημειώσουμε ότι όλοι οι χρήστες που χρησιμοποιούν XP και Vista θα είναι σε θέση να αναβαθμίσουν την άδεια του λειτουργικού τους στα [b]Windows 7[/b]. Η παγίδα, βέβαια, έγκειται στο γεγονός ότι η αναβάθμιση θα πρέπει να είναι η καθολική εγκατάσταση των Windows 7,  που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κάνετε επανεγκατάσταση όλων σας των προγραμμάτων, να κάνετε back up και να γίνει αντικατάσταση των δεδομένων σας.

[b]Windows 7 Starter Edition[/b]
Η έκδοση Starter Edition (SE) στοχεύει κυρίως στους χρήστες των netbooks. Με το SE, οι χρήστες θα μπορούν να τρέχουν μόλις τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα, αλλά θα ωφελούνται από τις βελτιώσεις στο User Interface, όπως τη νέα γραμμή εργαλείων και τις JumpLists. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται στο Home Group, ώστε να μπορούν να μοιράζονται αρχεία και δεδομένα μέσω ενός τοπικού δικτύου.

[b]Windows 7 Home Basic[/b]
Η έκδοση Home Basic (ΗΒ) είναι, στην ουσία, περίπου ίδια με την Media Center των Vista και θα επιτρέπει τη χρήση απεριόριστων εφαρμογών ταυτόχρονα, ενώ το UI θα είναι σημαντικά ενισχυμένο με χαρακτηριστικά όπως τα Live Thumbnail Previews και αυτό που η εταιρεία αποκαλεί «Advanced Visual Experience». Επιπρόσθετα, το HB επιτρέπει προηγμένη δικτυακή υποστήριξη, όπως διαμοιρασμός της σύνδεσης του Internet (συμπεριλαμβανομένης και της ασύρματης) ενώ παρέχει και το Mobility Center που αφορά κυρίως στα laptops.

[b]Windows 7 Home Premium[/b]
Η Home Premium (ΗΡ) έκδοση θα προσφέρει όλα τα οπτικά «καλούδια» των Windows 7, όπως το Aero Glass UI και την προηγμένη πλοήγηση παραθύρων. Εκτός από τις εφαρμογές οθόνης αφής (αναγνώριση χειρόγραφου, multitouch), η  Home Premium θα προσφέρει βελτιωμένη υποστήριξη των media format καθώς και ενίσχυση του Windows Media Center και media streaming.

[b]Windows 7 Professional[/b]
Η επαγγελματική έκδοση του νέου λειτουργικού της Microsoft εισάγει περισσότερα χαρακτηριστικά ασφάλειας και δικτύωσης, όπως το Σύστημα Κωδικοποίησης Αρχείων, προχωρημένο backup δικτύου και σύμπτυξη διαχειρισθέντων δικτύων με το Domain Join.

[b]Windows 7 Enterprise και Windows 7 Ultimate[/b]
Ανεξάρτητα αν είστε οικιακός χρήστης ή [b]επιχείρηση[/b], οι εκδόσεις Enterprise και Ultimate θα προσφέρουν μια παρόμοια ομάδα εξελιγμένων χαρακτηριστικών, όπως το  bitLocker data protection για εσωτερικούς και εξωτερικούς σκληρούς, το DirectAccess για επιχειρησιακή δικτύωση (βασισμένο στο Windows Server 2008 R2) ενώ το AppLocker θα αποτρέπει την εγκατάσταση μη εξουσιοδοτημένου software.

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ολοταχώς προς έκδοση Release Candidate τα Windows 7

Η Microsoft διέθεσε πρόσφατα στο κοινό την έκδοση beta των Windows 7. Φαίνεται πως το κοινό αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον τα νέα Windows, καθώς η ζήτηση για την έκδοση beta ήταν τεράστια. Τις τελευταίες ημέρες διέρρευσε στο Διαδίκτυο μια νέα build των Windows 7, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι εργασίες συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς.

Η νέα build 7022 κυκλοφόρησε αρχικά σε ένα ρωσικό torrent site και φαίνεται να βγήκε από τα εργαστήρια της Microsoft πριν από ένα μήνα. Επιπλέον, κάποιοι υπάλληλοι της εταιρείας ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες μέσω του Twitter ότι εγκατέστησαν την έκδοση 7034.

Οι εξελίξεις αυτές καθιστούν σαφές ότι η Microsoft επιταχύνει τους ρυθμούς εν όψει της επικείμενης κυκλοφορίας της έκδοσης Release Candidate. Αν δεν υπάρξει αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα, η επίσημη κυκλοφορία των Windows 7 θα πρέπει να αναμένεται περί τα τέλη του 2009.

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Φήμες για δωρεάν αναβάθμιση από τα Vista στα Windows 7

Τις τελευταίες ημέρες αναπτύσσεται μια φημολογία στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με την οποία η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει τη δυνατότητα για δωρεάν αναβάθμιση από τα Windows Vista στα επερχόμενα Windows 7. Βέβαια, ίσως να πρόκειται για ευσεβείς πόθους, ωστόσο η Microsoft φαίνεται μάλλον απρόθυμη να διαψεύσει κατηγορηματικά τις πληροφορίες.

Εκπρόσωπος της εταιρείας που ρωτήθηκε για το θέμα, περιορίστηκε να δηλώσει ότι η Microsoft εξετάζει κάθε σκέψη για πιθανές προσφορές, αλλά δεν πρόκειται να ανακοινώσει τίποτα μέχρι να ληφθούν επισήμως οι αποφάσεις.

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από κάποια blogs αναφέρουν ότι όσοι αγοράσουν Windows Vista στο διάστημα μεταξύ 1ης Ιουλίου και 31ης Δεκεμβρίου 2009 θα έχουν το δικαίωμα να αναβαθμίσουν δωρεάν στο Windows 7. Απομένει να δούμε αν αυτές οι πληροφορίες έχουν τελικά βάση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom