Νέα

Νέα Σύλληψη/Απόδραση Παλαιοκώστα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κληθείς ποτέ σαν ένορκος...
Διότι με το σκεπτικό σου κάθε φορά που θα είχαμε συμπλοκή κακοποιών- αστυνόμιας (όταν φυσικά η αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειά της και δεν πουλούσε τσαμπουκά σε πιτσιρίκια) και σκοτωνόταν αστυνομικός, ο δολοφόνος του θα αθωωνόταν διότι η άμυνα είναι λόγος άρσης του αδίκου μιας πράξης...

Επαναλαμβανω, άμυνα εν αδίκω δεν νοείται...ΤΕΛΟΣ.
δλδ αμφιβαλει κανεις νοημων ανθρωπος πως αν δεν ειχε πυροβολησει νεκρος θα ηταν τωρα εκεινος?
αν θες εξηγησε μου τι σημαινει "αμυνα εν αδικω"...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
επισης πιστευω πως μετα απο δυο αποδρασεις καρμπον,
ειναι πλεον καιρος η φυλακη υψιστης(!!!) ασφαλειας
που στεγαζεται στον Κορυδαλλο να αποκτησει ρανταρ...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
και για να ξερετε , η εντολη ηταν να τον καθαρισουν,
και αν δεν ειχε το κοκαλακι της νυχτεριδας, τωρα δε θα ηταν στη Ρουμανια...
Οι μπατσοι ειναι τα μεγαλυτερα αδιστακτα κωλοπαιδα,
οποιος εχει δει τους μικρους υπαλληλους της ασφαλειας καταλαβαινει...
και δεν εννοω τους ενστολους αυτη τη φορα...

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
iblis δαιμονισμένε άγγελε σωστά το γράφεις

Αφιερωμένο στον πρωταγωνιστή

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ποιος εισαι ? Ο αρχηγος της Ελληνικης αστυνομιας και τα ξερεις αυτα ?  
αφου καθαρισαν τους δυο συνεργατες του εν ψυχρω,
και τον περιμεναν 7 μεσα στο διαμερισμα,
οπου ουτε "ψηλα τα  χερια" δεν ακουστηκε...
πιστευεις οτι δεν θα τον ειχαν καθαρισει αν δεν ηταν τοσο γατος?

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ωραια ευκαιρια εψαχναν για να παρακολουθουν ολα τα κινητα μας , λες και ξεχασαμε τι εγινε με την VODAFONE που παρακολουθουσαν ολους τους ελληνες , ποιος εχει εμπιστοσινη σε αυτους τους πουστηδες , τα αρχιδια μας θα παρουνε , θα βρουμε ξανα τροπο να μην μας βρισκουνε θα παρουμε αλβανικα και σκοπιανα σιμς , και για την πλακα ξερετε ποια ειναι η καλυτερη συνδεση . κλεμενο κινητο απο το μοναστιρακι και σιμς αλβανου , και η συνδεση αυτη λεγετε ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ , ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΤΕΡΜΑ Τ Ε Ρ Μ Α ΤΕΛΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ......ΦΤΑΝΕΙ...ΤΕΛΟς ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΔΝΕ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΜΕ ΣΚΑΜΕ ΣΚΑΜΕ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΣΚΑΣΑΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..
ρε φιλε γιατι λες καμια δεκαρια φορες την ιδια λεξη?και με μια καταλαβαινουμε

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ο κ. Δένδιας είπε: «Επισκέφθηκα τον Κορυδαλλό την περασμένη εβδομάδα και ο διευθυντής των φυλακών με διαβεβαίωσε πως απόδραση με ελικόπτερο δεν μπορεί να ξανασυμβεί».

Και τι περιμένεις βρε παπάρα και δεν δίνεια παραίτηση??? Είμαστε τόσο μαλάκες που καθόμαστε και τους ακούμε. Αχ θέε μου έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
θα κατασκευαστει πυργος ελεγχου στον κορυδαλλο για καλυτερη προσεγγηση των ελικοπτερων,αλλα και για καλυτερη διαφυγει τον κρατουμενων.

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
εγω προσωπικα λεω στην αστυνομια τον παλαιοκωστα να μην τον συλλαβει αλλα να του προσφερει θεση εκπαιδευτει σε ειδικο σωμα καταστολης..
ο ανθρωπος ειναι master... μυθος...
:grin: :grin: :grin: :grin: ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
"Η Αστυνομία ζητά τη συνδρομή των πολιτών για τον εντοπισμό των Παλαιοκώστα και Ριτζάι. Το τηλέφωνο για όποιον έχει πληροφορίες είναι το 210 ......."
Να πανε να γαμηθουνε,και αυτοι και οι ρουφιανοι τους.
... και οι αγάπες δυό λογιών , στη μιά καλογερεύεις . . .
Αδελφε biker η φωτο που δημοσιευσα ειναι απο ενα γκραφιτι στην οδο Προκλου στο Παγκρατι,πολυ κοντα στην πλατεια Πλαστηρα.Το γκραφιτι ειναι εκει δυομιση χρονια τωρα και αφορα την προηγουμενη αποδραση.
Να πω απλα ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στον Παλαιοκωστα και τον Ριζαη. Τωρα για αυτους που ντρεπονται, αισθανονται οτι απειλουνται και σκουζουν για την καταντια της χωρας μας επειδη 2 μαγκες μπορεσαν και ξεφτηλισαν το δηθεν σωφρονιστικο συστημα,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ........................
Προσυπογραφω...Αλεξανδρε,να πεις στον Γερμανο συγκατοικο σου οτι οι μαλακες οι συμπατριωτες σου προτιμουν να καιγονται με τον μπατσο που εφαγε τον πιτσιρικα πριν δυο μηνες,η με τα ασθενοφορα που δεν εχουν απινιδωτη...η με τα κονε τραγων-πολιτικων.
Στα παπαρια τους η ξεφτιλα των μπατσων και των δεσμοφυλακων.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
Συναδελφοι πληροφορίες που μου Ήρθαν λένε ότι οι δεσμοφύλακες και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην απόδραση ήταν βάλτοι για να γίνει προβοκάτσια από το ΠAΣOK από ότι μου είπαν όλοι ήταν διορισμένοι επί κυβερνήσεων ΠAΣOK βλέπετε ο Γιωργάκης θα εκμεταλευτεί τα πάντα για να κυβερνήσει

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Συναδελφοι πληροφορίες που μου Ήρθαν λένε ότι οι δεσμοφύλακες και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην απόδραση ήταν βάλτοι για να γίνει προβοκάτσια από το ΠAΣOK από ότι μου είπαν όλοι ήταν διορισμένοι επί κυβερνήσεων ΠAΣOK βλέπετε ο Γιωργάκης θα εκμεταλευτεί τα πάντα για να κυβερνήσει

Μπράβο μαλάκα, να κάνουμε πρόταση στους mods να γίνεις "τιμημένος" εσύ με τη μια! Λαβράκι έβγαλες! Και ο Αλέξης κρυφοπασοκατζής ήταν και θυσιάστηκε να ρθει το πασοκ στην εξουσία

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Φαντάζομαι..ειρωνεύεσαι...γιατί δεν χρειάζεται αυτό...και αυτοί που είναι τώρα...και οι άλλοι,οι εν δυναμει...ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...γιατί να κάνουν τέτοιες συνωμοσίες??? :think: :think: :think: :think:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μπράβο μαλάκα, να κάνουμε πρόταση στους mods να γίνεις "τιμημένος" εσύ με τη μια! Λαβράκι έβγαλες! Και ο Αλέξης κρυφοπασοκατζής ήταν και θυσιάστηκε να ρθει το πασοκ στην εξουσία

Εντάξει ρε...πληροφορίες έχει ο άνθρωπος :headbang: :headbang: :headbang:...αλλά plz...ας αφήσουμε το παιδάκι που χάθηκε...εκεί που είναι ήσυχο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom