EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.524
- Πόντοι
- 17.885
Καλά εν τω μεταξύ τα ξένα ΜΜΕ μας έχουν κράξει/αποθεώσει!
Αν έρθει ο Κώστας Πάσσαρης στην Ελλάδα θα αποδράσει με κότερο από τον Κορυδαλλό δηλαδή πάλι ρεζίλη θα γίνουν οι ‘’διωκτικές αρχές’’ για αυτό δεν τον φέρνουντο ερωτημα για τον Πασσαρη ειναι που βρηκε το οπλο στο νοσοκομειο,
εφοσον ειχε μεταφερθει εκει απο τις φυλακες,
ερωτημα το οποιο ο ιδιος δεν εχει ακομα απαντησει...
για αυτο σας λεω, ελατε να κανουμε μια διαδηλωση να ερθει το παιδι στην πατριδα!
Ισχύει αυτό για τον Πάσσαρη και κάποιοι λένε ότι αυτός είναι και ο λόγος που βλέπει στολή και του γυρνάει το μυαλότο χειροτερο εγκλημα της τελευταιας δεκαετιας ειναι ο φονος εν ψυχρω του
μικρου μαθητη. η κτηνωδια στην οποια υπεπεσε ενα κατα τα αλλα οργανο της ταξης
ειδικα λογω της θεσης του αυτης ειναι υπερανω σχολιασμου.
mini trivia
Ο Πασσαρης ειχε στο παρελθον απορριφθει απο τα σωματα ασφαλειας.
Μπαρδον,εγω δεν νιωθω κανενος ειδους κραξιμο.Κραξιμο θελουν ατομα σαν τον Βουλγαρακη και τον"καταλληλοτερο",και σιγουρα οχι για την αποδραση Παλαιοκωστα.Υπαρχουν προτεραιοτητες σε αυτην την χωρα και εαν θεωρειτε ως ζητημα πρωτης γραμμης το να μην επαναληφθει το χτεσινο σκηνικο,ειτε κατι δεν παει καλα στον εγκεφαλο,ειτε ειστε και οι σουπερ φραγκατοι και φοβαστε μην γινει κανα σκηνικο με απαγωγες κλπ.Καλά εν τω μεταξύ τα ξένα ΜΜΕ μας έχουν κράξει/αποθεώσει!
Νομιζω χωρις να ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ειχε ο Πασσαρης το πιστολη μεσα απο τη φυλακη.το ερωτημα για τον Πασσαρη ειναι που βρηκε το οπλο στο νοσοκομειο,
εφοσον ειχε μεταφερθει εκει απο τις φυλακες,
ερωτημα το οποιο ο ιδιος δεν εχει ακομα απαντησει...
για αυτο σας λεω, ελατε να κανουμε μια διαδηλωση να ερθει το παιδι στην πατριδα!
εσυ προφανως για να νιωσεις ντροπη κ θυμο πρεπει να σε γαργαλησει ο σπηλιωτοπουλος λιγακι....ασε μας ρε φιλε ασε μας..μη βγεις εσυ στους δρομους κατσε σπιτι κ στησου θα περασουνε κ απο σενα σιγουρα..!!!
Ξερω ενα ατομακι που στην τελικη του εκανε καλο η ολη φαση με μπατσους δικαστες και φυλακες,δλδ.δεν θελει μπλεξιματα ποτε ξανα.Και να πεις οτι εκατσε πολυ,καμμια δεκαρια μερες ηταν ολο το σκηνικο.και εγω αν ημουν εκει να φυγω θα ηθελα....
Εγω φιλαρακο νιωθω οργη με τον Κορκονεα,και οχι με το χθεσινο σκηνικο.ΑΥΤΟ ηταν πολυ χοντρο,και οχι η αποδραση Παλαιοκωστα,για μενα τουλαχιστον.Για μενα οι μονοι που δικαιολογουνται να οργιζονται με τα χθεσινα ειναι οι ΠΟΛΥ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ γιατι ο Bill εχει παρελθον στις απαγωγες,τα λυτρα κλπ.ΑΥΤΟΙ ΝΑΙ,να πουνε που ειναι το κωλοκρατος να με προστατεψει...Λογικοτατο.εσυ προφανως για να νιωσεις ντροπη κ θυμο πρεπει να σε γαργαλησει ο σπηλιωτοπουλος λιγακι....ασε μας ρε φιλε ασε μας..μη βγεις εσυ στους δρομους κατσε σπιτι κ στησου θα περασουνε κ απο σενα σιγουρα..!!!
Ναι, οι φυλακισμένοι ψηφίζουν εκτός εάν τους έχει επιβληθεί στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Και υπάρχουν εκλογικά τμήματα πλέον και στις φυλακές.οχι αν τους εχει επιβληθει η στερηση των πολιτικων τους δικαιωματων, αλλα δεν το λεω με σιγουρια..
η γερμανοι να κοιτανε τα χαλια τους,και να μην ξεχνανε τις ανωμαλιες που κανουν.