Μπράβο μαλάκα, να κάνουμε πρόταση στους mods να γίνεις "τιμημένος" εσύ με τη μια!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συναδελφοι
Μη μας βρίζεις
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
μα ο άνθρωπος είναι ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ! νομίζω ότι είναι δεξιός!
Λεεες?μπαααα,πως σου ήρθε αυτό τώρα?νομίζω ότι είναι δεξιός!
Ναι, όπως τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο το 2007 τις έβαλαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχοντας απευθείας εντολές από τον Πρόεδρό του!!!!!Συναδελφοι πληροφορίες που μου Ήρθαν λένε ότι οι δεσμοφύλακες και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην απόδραση ήταν βάλτοι για να γίνει προβοκάτσια από το ΠAΣOK από ότι μου είπαν όλοι ήταν διορισμένοι επί κυβερνήσεων ΠAΣOK βλέπετε ο Γιωργάκης θα εκμεταλευτεί τα πάντα για να κυβερνήσει
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
Γιατί δεν απαντάει? Βαριέμαι! Θέλω να κράξω λίγο! Εχω όρεξη για αίμα!
Από το σημερινό Βήμα:
«Είμαστε εκτεθειμένοι» φέρεται να τόνισε χθες ο κ. Κ.Καραμανλής μιλώντας στους υπουργούς του. Και ζήτησε από την Αστυνομία πλήρη κινητοποίηση για τον εντοπισμό των φυγάδων, αλλά και άμεσα μέτρα από το υπουργείο Δικαιοσύνης, για να μπορέσουν να πειστούν οι πολίτες ότι τουλάχιστον αυτή τη φορά το πάθημα έγινε μάθημα στην κυβέρνηση.
Το κατάλαβε ότι εκτέθηκε;;;;;; ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Δεν είναι πάνσοφος και μεγάλος ηγέτης;;;;; Δεν αξίζει ένα μεγάλο μπράβο ο κ. πρωθυπουργός που αντελήφθη ότι το κράτος ρεζιλεύτηκε διεθνώς;;;;; μέσα στη γενικότερη αδράνειά του, το να καταλαβαίνει πότε εκτίθεται, είναι μία πρόοδος.........
Το άλλο όμως, ότι ζήτησε από την Αστυνομία πλήρη κινητοποίηση, είναι αμίμητο....... Λες και υπήρχε περίπτωση να πει ΄''καθήστε αραχτοί και ό,τι γίνει''........ Αυτό μόνον για τον εαυτό του το τηρεί απαρεγκλίτως!!!!!
Όσο για τα μέτρα που ελήφθησαν, τα έχω παραθέσει πιο πάνω, με τον κατάλληλο φυσικά σχολιασμό......
«Είμαστε εκτεθειμένοι» φέρεται να τόνισε χθες ο κ. Κ.Καραμανλής μιλώντας στους υπουργούς του. Και ζήτησε από την Αστυνομία πλήρη κινητοποίηση για τον εντοπισμό των φυγάδων, αλλά και άμεσα μέτρα από το υπουργείο Δικαιοσύνης, για να μπορέσουν να πειστούν οι πολίτες ότι τουλάχιστον αυτή τη φορά το πάθημα έγινε μάθημα στην κυβέρνηση.
Το κατάλαβε ότι εκτέθηκε;;;;;; ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Δεν είναι πάνσοφος και μεγάλος ηγέτης;;;;; Δεν αξίζει ένα μεγάλο μπράβο ο κ. πρωθυπουργός που αντελήφθη ότι το κράτος ρεζιλεύτηκε διεθνώς;;;;; μέσα στη γενικότερη αδράνειά του, το να καταλαβαίνει πότε εκτίθεται, είναι μία πρόοδος.........
Το άλλο όμως, ότι ζήτησε από την Αστυνομία πλήρη κινητοποίηση, είναι αμίμητο....... Λες και υπήρχε περίπτωση να πει ΄''καθήστε αραχτοί και ό,τι γίνει''........ Αυτό μόνον για τον εαυτό του το τηρεί απαρεγκλίτως!!!!!
Όσο για τα μέτρα που ελήφθησαν, τα έχω παραθέσει πιο πάνω, με τον κατάλληλο φυσικά σχολιασμό......
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μονο αυτο , και αυτη η κουφαλα ο ΕΦΡΑΙΜ ειναι ρουφιανος του Γιωργακη , και εκανε το κολπο για να πεσει η εθνοσωτηρια κυβερνιση του Κωστα Καραμανλη .
και οσοι εχετε παπακια απο αυριο την γαμισατε θα σας σκισουν οι μπατσοι ? χαχαχαχχαχα
και οσοι εχετε παπακια απο αυριο την γαμισατε θα σας σκισουν οι μπατσοι ? χαχαχαχχαχα
Διαγραμμένο μέλος 4345
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 672
- Πόντοι
- 81
alexandros11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
pante exeis kati na moy peis????eimai olos aytia.....
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
Οι πληροφορίες μου της έδωσε ένας γείτονας μου βλέπετε μένω ΓΛYΦAΔA αυτός ο γείτονας μου είναι μέλος μιας οργάνωσης που έχει αυτό το έμβλημα
και μεις μια οργάνωση είμαστε εδώ μέσα με το ακόλουθο σήμα:
Κανόνισε την πορεία σου...
Συνημμένα
και μεις μια οργάνωση είμαστε εδώ μέσα με το ακόλουθο σήμα:
Μπουρδελονοεμβρης
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Οι πληροφορίες μου της έδωσε ένας γείτονας μου βλέπετε μένω ΓΛYΦAΔA αυτός ο γείτονας μου είναι μέλος μιας οργάνωσης που έχει αυτό το έμβλημα
Ελα παικτη,σου βρηκα δουλεια για το σπιτι..
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
Μπουρδελονοεμβρης
Ο επαναστατικός μπουρδελο-Νοέμβρης!
ενας γειτονας σου
και μενεις και γλυφαδα με κεφαλαια γραμματα
και αυτος που σου το ειπε ειναι μασόνος
πω πωωω...τι λε ρε παιδί μου....εσυ αδικεισαι εδω μεσα
ANDREIOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.746
- Πόντοι
- 6.255
συμφωνώ και επαύξάνωκαι μεις μια οργάνωση είμαστε εδώ μέσα με το ακόλουθο σήμα:
ρε μπας και ηταν ιδεα της εταιρειας για να κανουνε διαφημιση?
Η εταιρεία το λέει ξεκάθαρα "Έξυπνες Αποδράσεις"
Απο το θρεντ Ρωσιδακια στην ανιτα
Και ρωταω - ποιος ειναι ο χρηστος ευαγγελινός;
Αγαπητοί συνάδελφοί εχω πάει στό je t'aime 3 φορές στό κοινό και επειδή εχω γνωρίσει και άτομα μέσα από τα στούντιο αλλά εχω βρεθεί και στα παρασκήνια χάρις τον Χρήστο Ευαγγελινο που λέει το τραγούδι 'πέντε λεπτά'
Και ρωταω - ποιος ειναι ο χρηστος ευαγγελινός;