Νέα

Νέα πρόκληση της κυβέρνησης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ντομινο αυξησεων στους μισθους δικαστων,
πρωην βουλευτων αλλα και νυν εθνοπατερων
(εν ενεργια βουλευτων)...
προβλεπει η νομοθετική ρύθμιση
που θα κατατεθει μεταξύ
του πρώτου και δεύτερου θερινού τμήματος στη Βουλη,
συμφωνα με πληροφοριες
απο το Υπ.Οικονομικων.
Οι αυξησεις θα φτασουν στο 60%,
ενω θα ανεβουν κατα πολυ
και οι Βουλευτικες αποζημειωσεις.

Σε μια Ελλαδα,που το ενα οικονομικο σκανδαλο
διαδεχεται το αλλο και οι μισοι Ελληνες
ζουν κατω απο το οριο της φτωχιας,
ενω η παιδικη εργασια γνωριζει πληρη ανθιση...
ειναι προκληση για τον λαο,
να γινονται τετοιες αυξησεις
στους Βουλευτες και τους δικαστες,
με την υπογραφη της Κυβερνηση
και την ενοχη σιωπη ΟΛΩΝ των κομματων
της αντιπολιτευσης.

Τελικα ο καθε λαος...
εχει τη δημοκρατια που του αξιζει...

ΠΡΕΖΑ TV
22-6-2008

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Μονο 60%?

Αδικια λεμε...

Ελπιζω να πεσουν και τιποτε αναδρομικα 10-15 χρονια πισω να καλυφτει αυτη η μεγαλη μπινια.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αν ισχυει, τοτε ειναι για πολλα γιαουρτια...Μα παρα πολλα..!!

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
H μαλακια ειναι οτι η 'σεμνη κ αρσιστερη΄με δεξιες τσεπες ΚΑΝΕΛΛΗ ελεγε στο ραδιοφωνο προσφατα οτι ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ γιατι εχουμε τοσα εξοδα για γραφεια κλπ κ εσκιζε το καλσον της για να παρουν την αυξηση..ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Κ ΚΕΝΤΡΩΟΙ!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
σφαξιμο θελουνε τελικα και οι 300.καλα μου τα λεγε ο πατερας μου και σκεφτομουν οτι ηταν υπερβολικος

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Χωρίς να παίρνω θέση στο ερώτημα που ετέθη, γιατί δεν έχω στοιχεία να το κρίνω ακόμα, ρωτάω κάτι πολύ απλό:
Οι βουλευτές έχουν τα ίδια έξοδα με τους κοινούς πολίτες;
Παρακαλώ για απαντήσεις χωρίς κραυγές και λαϊκισμούς.
Γιατί η θέση "σφάξιμο και στους 300" του θείου Σκρουτζ είναι μάλλον ανεπεξέργαστη, αυθόρμητη και χωρίς να την έχει σκεφτεί καλά.
Επίσης, αν την προεκτείνουμε, είναι και πολιτικά επικίνδυνη.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Eνίσταμαι!!!Ε, όχι κι η εξωκοινοβουλευτική Κεντρώα παράταξις!!!

Για όλους τους υπόλοιπους βουλευτάς προτείνω αυτό...

guillotine1jd4.jpg

υπό της μουσικής των KREATOR και πιο συγκεκριμένα του "Under the Guillotine" από το άλμπουμ "Pleasure to Kill" :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

atributetokreatorundertsa6.jpg

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Χωρίς να παίρνω θέση στο ερώτημα που ετέθη, γιατί δεν έχω στοιχεία να το κρίνω ακόμα, ρωτάω κάτι πολύ απλό:
Οι βουλευτές έχουν τα ίδια έξοδα με τους κοινούς πολίτες;
Παρακαλώ για απαντήσεις χωρίς κραυγές και λαϊκισμούς.
Γιατί η θέση "σφάξιμο και στους 300" του θείου Σκρουτζ είναι μάλλον ανεπεξέργαστη, αυθόρμητη και χωρίς να την έχει σκεφτεί καλά.
Επίσης, αν την προεκτείνουμε, είναι και πολιτικά επικίνδυνη.

Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί δε θα κάτσουμε τώρα να συζητήσουμε πόσα έξοδα έχουν και γιατί τα έχουν, θα συμφωνήσω στο ότι οι βουλευτές και οι υπουργοί πρέπει να αμείβονται εξαιρετικά αδρά, τόσο, ώστε να μην "σκανδαλίζονται" από τα λεφτά που τους "προσφέρονται" από άλλα κανάλια.

ΥΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΜΩΣ:
Ότι αν τσακώσουμε κάποιον να τα παίρνει ή να κάνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ λαμόγια, η ποινή του θα είναι ανάλογα μεγαλύτερη, όσο μεγαλύτερος είναι είναι και ο μισθός του.

Και οι διατάξεις περί παραγραφής (που έχουν ψηφίσει και ισχύουν με αποτέλεσμα ποτέ κανείς τους να μη χώνεται μέσα για τίποτα) θα είναι ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΕΣ για αυτούς, αντί για ισχυρότερες. Τα ίδια και με τη βουλευτική τους ασυλία.

Με αυτές τις προϋποθέσεις ναι, να τους πληρώνουμε καλά.  Αλλά ΜΟΝΟ με αυτές.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Συμφωνώ απολύτως με τον προλαλήσαντα Στάυρο.

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδιά υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από την παραγραφή για δημόσιους λειτουργούς; Θα έπρεπε τα αδικήματα να παραγράφονται μετα από 20 χρόνια κι όχι κατα τη διάρκεια της θητείας μιας κυβέρνησης. Με αυτό τον τρόπο έχουν γίνει όλοι ξετσίπωτοι.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
welcome to Elladistan.......

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Καλα σας κανουν αφου ειστε ο κλασικος ο μαλακας ο Ελληνας / απλα ποιο ειναι το θεμα : οτι μαζι με σας τους μαλακες που τους ψηφιζετε τρεχω κι εγω και αλλοι μαζι που δεν τους ψηφιζουμε / τι σας φταιω εγω ρε μαλακες Ελληνες ????

Φκιαξτε μια δικη σας χωρα να τους ψηφιζετε τη μια χρονια τον ενα την αλλη χρονια τον αλλο και αφηστε μας εμας εδω στην Ελλαδιτσα μας με τις Ρωσσιδες και τις Ρουμανες και τον Ολυμπιακο μας να περναμε ωραια / μαλακες εεε μαλακες Ελληνες ..... 

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί δε θα κάτσουμε τώρα να συζητήσουμε πόσα έξοδα έχουν και γιατί τα έχουν, θα συμφωνήσω στο ότι οι βουλευτές και οι υπουργοί πρέπει να αμείβονται εξαιρετικά αδρά, τόσο, ώστε να μην "σκανδαλίζονται" από τα λεφτά που τους "προσφέρονται" από άλλα κανάλια.

ΥΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΜΩΣ:
Ότι αν τσακώσουμε κάποιον να τα παίρνει ή να κάνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ λαμόγια, η ποινή του θα είναι ανάλογα μεγαλύτερη, όσο μεγαλύτερος είναι είναι και ο μισθός του.

Και οι διατάξεις περί παραγραφής (που έχουν ψηφίσει και ισχύουν με αποτέλεσμα ποτέ κανείς τους να μη χώνεται μέσα για τίποτα) θα είναι ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΕΣ για αυτούς, αντί για ισχυρότερες. Τα ίδια και με τη βουλευτική τους ασυλία.

Με αυτές τις προϋποθέσεις ναι, να τους πληρώνουμε καλά.  Αλλά ΜΟΝΟ με αυτές.

πολυ σωστο Σταυρο..
θελω κ την αποψη σου σε αυτο που ειπα:δικαιολογειται το σθενος αυτο οταν μιλανε για αυτο το ζητημα,απο βουλευτες του ΚΚΕ ή του ΣΥΝ(για να πω την αληθεια του συν δεν ακουσα καποιον να το υπερασπιζεται)?αυτοι δεν υποτιθεται οτι ειναι οι θεματοφυλακες του εργατη?

πως νιωθει ενας εργαζομενος των 600 ευρω οταν ακουει την κανελλη να σκιζεται για μια ακομα αυξηση ?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πως κάνετε έτσι ρε?Έχετε αναλογιστεί την αβεβαιότητα που έχει το επάγγελμα του βουλευτή?Σήμερα είσαι,αύριο δεν είσαι...με τα σκάνδαλα που έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην φόρα! :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εμενα προσωπικα αν μου πει καποιος τι θα ψηφιζες αν γινοντουσαν εκλογες αυριο?

δεν εχω ιδεα...!
για τα 2 μεγαλα κοματα??
ειτε το πσαοκ ειτε η νεα δημοκρατια κυβερναει για μενα το ιδιο και το αυτο ειναι...! διαφορες δεν βρισκω..!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
οι βουλευτές και οι υπουργοί πρέπει να αμείβονται εξαιρετικά αδρά, τόσο, ώστε να μην "σκανδαλίζονται" από τα λεφτά που τους "προσφέρονται" από άλλα κανάλια.

Συγγνώμη αλλά δεν την καταλαβαίνω την συλλογιστική σου - δηλ. θα πρέπει να αμείβονται πλουσιοπάροχα ώστε να μας κάνουν την τιμή να μην "σκανδαλίζονται" από τυχόν βρώμικο χρήμα κτλ.. ?
Μα , δεν νομίζω να τους έβαλε κανείς το πιστόλι στο κεφάλι ώστε να γίνουν βουλευτές !! Εγιναν από την επιθυμία τους να προσφέρουν στον Ελληνικό Λαό - ή κάνω λάθος ?
Εφόσον σε κάποιους ο βουλευτικός μισθός δεν επαρκεί , ας ασχοληθούν με άλλα πράγματα στην ζωή τους , δεν νομίζω να μας λείψουν οι διάφοροι εθνοπατέρες και τα παιδιά τους.
Η βουλευτική αποζημίωση είναι αυτή , σε όποιον αρέσει - οι υπόλοιποι ας μοχθήσουν όπως και εμείς στον καθημερινό στίβο - αλλά προφανώς μιλάμε για άτομα που αφενώς είναι ανεπάγγελτα , αφετέρου επιθυμούν να λύσουν το πρόβλημα της ζωής τους (και των παιδιών/εγγονιών τους επίσης) μέσα από μια έδρα.

MOUSIGETIS

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
oσο υπαρχουν πολλοι δημοσιοι υπαλλ.δεν αλλαζει τιποτα

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Συγγνώμη αλλά δεν την καταλαβαίνω την συλλογιστική σου - δηλ. θα πρέπει να αμείβονται πλουσιοπάροχα ώστε να μας κάνουν την τιμή να μην "σκανδαλίζονται" από τυχόν βρώμικο χρήμα κτλ.. ?
Μα , δεν νομίζω να τους έβαλε κανείς το πιστόλι στο κεφάλι ώστε να γίνουν βουλευτές !! Εγιναν από την επιθυμία τους να προσφέρουν στον Ελληνικό Λαό - ή κάνω λάθος ?
Εφόσον σε κάποιους ο βουλευτικός μισθός δεν επαρκεί , ας ασχοληθούν με άλλα πράγματα στην ζωή τους , δεν νομίζω να μας λείψουν οι διάφοροι εθνοπατέρες και τα παιδιά τους.
Η βουλευτική αποζημίωση είναι αυτή , σε όποιον αρέσει - οι υπόλοιποι ας μοχθήσουν όπως και εμείς στον καθημερινό στίβο - αλλά προφανώς μιλάμε για άτομα που αφενώς είναι ανεπάγγελτα , αφετέρου επιθυμούν να λύσουν το πρόβλημα της ζωής τους (και των παιδιών/εγγονιών τους επίσης) μέσα από μια έδρα.

Aι γεια σου..Ετσι ακριβως..!!!

Τους ψηφισαμε ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ..και οχι την δικη τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom