Νέα

Νέα πορνοεταιρεία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εξαγωγική οικονομία, όσο μικρότερη η εσωτερική αγορά, τόσο μεγαλύτερη η διεθνής.

Ξεχάστε την Ελλάδα και κάντε ταινίες ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, αγορά το διαδίκτυο και ελληνικά θέματα, διακοπές σε ελληνικά νησία και ξένιαστο γαμήσι κάτω από τον ήλιο ή τα βραδινά αστέρια.
Νομίζω πως πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί. Ειδικά σε κάποιες βαλκανικές χώρες που δεν εχουν δικές τους παραγωγές είναι ευκαιρία να επεκταθούμε

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Μαλιστα...επειδη δλδ πριν καποια χρονια η nokia κατειχε το 82% στην παγκοσμια αγορα των κινητων συσκευων αυτο επρεπε να κανει ολες τις αλλες εταιριες να τα παρατησουν ? ή επειδη η apple και η samsung εχουν απο τα καλυτερα κινητα της αγορας η MLS (ελληνικη εταιρια) επρεπε να πει "ωρε που παμε ρε" ? . Δεν βρισκω λογικη στο ποστ σου.Και στην τελικη,το παραδειγμα που εφερες με την εταιρια του βαρβατου ειναι εντελως αποτυχημενο γιατι ο τυπος προσπαθησε να κοροιδεψει τον κοσμο αντι να τον "φτιαξει".Μοστραρε μπεκακου σε τρειλερ και νομιζες οτι θα παιξει στην τσοντα και το μονο που ειδαμε ειναι 11 δευτερολεπτα,πως να μην τον κραξουν μετα ?.Ελεος

Χρονια πολλα  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :) :)

εγω μιλησα για ελλαδα. εσυ μου λες για nokia και apple και samsung... πολυεθνικες σε εντελως διαφορετικες χωρες και με target group δισεκατομμυρια ανθρωπους ανα τον κοσμο. Μαλλον ατυχης συγκριση και μαλλον δεν επιασες το πνευμα μου.
Οσο για τον Βαρβατο και την εταιρεια καθως και την ταινια του ουτε ξερω τι εκανε ουτε ειδα ταινια. Απλα το θυμηθηκα και το ανεφερα.

Χρονια καλα!

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
εγω μιλησα για ελλαδα. εσυ μου λες για nokia και apple και samsung... πολυεθνικες σε εντελως διαφορετικες χωρες και με target group δισεκατομμυρια ανθρωπους ανα τον κοσμο. Μαλλον ατυχης συγκριση και μαλλον δεν επιασες το πνευμα μου.
Οσο για τον Βαρβατο και την εταιρεια καθως και την ταινια του ουτε ξερω τι εκανε ουτε ειδα ταινια. Απλα το θυμηθηκα και το ανεφερα.

Χρονια καλα!
Νομίζω δυο ταινίες πρόλαβε και έκανε εκ των οποίων η μια για γκει...

infernus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0

Χρονια καλα!
προσωπικα δεν βρισκω ατυχης την συγκριση,απλως σε μεγαλυτερα μεγεθη.Βαλτο ολο αυτο που εγραψα σε μικροτερη κλιμακα και ειναι ακριβως το ιδιο (κατα την ταπεινη μου αποψη παντα)

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
προσωπικα δεν βρισκω ατυχης την συγκριση,απλως σε μεγαλυτερα μεγεθη.Βαλτο ολο αυτο που εγραψα σε μικροτερη κλιμακα και ειναι ακριβως το ιδιο (κατα την ταπεινη μου αποψη παντα)

δεν καταλαβαινεις αυτο που λεω δεν πειραζει, σου εξηγω ποια ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα. Στο εξωτερικο τα πραγματα ειναι διαφορετικα .

εδω ανοιγει ο αλλος σουβλατζιδικο που λεει ο λογος και ανοιγουν αλλοι 3 τριγυρω..... δες τι εχει γινει με τα καφε και τους φουρνους...
και ολοι κλαιγονται....

μηπως το καταλαβες τωρα ??

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Νομίζω πως πρέπει να ρίξουμε το κύριο βάρος στις εξαγωγές και στην Ελλάδα ότι κάτσει οπότε δε χρειάζεται να διαφωνείτε γι'αυτό...

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
εχω συγκεκριμενο βθσινεςςπλαν που θα μπορουσε ανετα να πιασει! φουλ εξαγωγιμο

infernus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
δεν καταλαβαινεις αυτο που λεω δεν πειραζει, σου εξηγω ποια ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα. Στο εξωτερικο τα πραγματα ειναι διαφορετικα .

εδω ανοιγει ο αλλος σουβλατζιδικο που λεει ο λογος και ανοιγουν αλλοι 3 τριγυρω..... δες τι εχει γινει με τα καφε και τους φουρνους...
και ολοι κλαιγονται....

μηπως το καταλαβες τωρα ??
Το καταλαβα απο την αρχη που το εγραψες.Δεν διαφωνω σε αυτο που λες και οντως η "Ελληνικη" πραγματικοτητα εχει να κανει με ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που λες.Ομως δεν μιλαμε για "μαγαζι" μαγαζι γιατι ειναι διαφορετικα τα ποσά και το υλικο.Επαναλαμβανω πως "εγω ετσι το βλεπω" γνωμη μου και γνωμη σου που ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σεβαστη

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Νομίζω πως πρέπει να ρίξουμε το κύριο βάρος στις εξαγωγές και στην Ελλάδα ότι κάτσει οπότε δε χρειάζεται να διαφωνείτε γι'αυτό...

Θα πρέπει να απευθύνεται σε ειδικό κοινό όπως piss scat κλπ, διαφορετικά οι κάργιες δεν θα έχουν καμμία τύχη απέναντι σε ρωσικες παραγωγες που έχουν ποιοτική φθηνή και άφθονη πρώτη ύλη

infernus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Θα πρέπει να απευθύνεται σε ειδικό κοινό όπως piss scat κλπ, διαφορετικά οι κάργιες δεν θα έχουν καμμία τύχη απέναντι σε ρωσικες παραγωγες που έχουν ποιοτική φθηνή και άφθονη πρώτη ύλη
Δυσκολο εως ακατορθωτο.

infernus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Extream fisting τότε, γιατί στα mainstream δεν το πιάνουν το επιπεδο...
Σαν "εταιρια" (μεσα στο αρχικο πλανο) θα πρεπει να θεσεις καποια ορια.ΕΑΝ (εαν) κανεις παραγωγες με Ελληνιδες τοτε καποια πραγματα δεν θα δεχτουν να τα κανουν.Το extreme fisting ειναι ισως το τελευταιο που θα εκαναν.Σαν ιδεα ειναι καλη αλλα........αλλα......  :hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
H πρώτη είναι η Sirina.
Σε ότι αφορά την Τζούλια, αυτή την γυναίκα είναι δύσκολο να την καταφέρεις να βγεις μαζί της για καφέ. Ήταν τεράστια επιτυχία του κρητικού που την κατάφερε να γυρίσει τσόντα η οποία πούλησε 200.000 dvd μέσα σε 2 ημέρες.
Σε ότι αφορά τις μικρότερες πούτσες. Ο Σειρηνάκης έχει πει ότι εδώ η ,,δεξαμενή,, είναι μικρή και δουλεύει με όποιον πάει στην εταιρεία του. Πως εδώ δεν είναι Αμερική που έχει 20.000 πορνοστάρ για να έχει την πολυτέλεια να διαλέξει τους καλύτερους. Και πως στην αρχή που ξεκίνησε εμφανίστηκαν στην εταιρεία του 70 υποψήφιοι που δήλωσαν ενδιαφέρον, τους κάλεσε όλους για δοκιμαστικά, από τους 70 τελικά εμφανίστηκαν οι 14 και από αυτούς προχώρησαν οι 2 τους οποίους και πήρε για δουλειά. Επίσης ότι έχουν πάει στην εταιρεία τους διάφοροι υποψήφιοι που κομπάζουν ότι στα γυρίσματα θα είναι ,,κομπρεσέρ,, και τελικά στα δοκιμαστικά που έγιναν αυτοί δεν κατάφεραν ούτε να έχουν στύση.

Στο εξωτερικο οι πορνοσταρ δουλευουν με ενεση στο πεος. Ολοι. Ο Σειρηνακης μας δειχνει κατι τυπους που την παιζουν και δεν σηκωνεται. Απλα δεν υπαρχει επαγγελματισμος και ικανα ατομα. Κατι μαφιοζοι μοιραζουν τις δουλειες μεταξυ τους απο τη σκηνοθεσια μεχρι τον ηχοληπτη μεχρι τον πρωταγωνιστη και οτι μαλακια βγει.

SWR

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Κινηματογραφοι δεν υπαρχουν.Βιντεο κλαμπ δεν υπαρχουν.Εταιριες διανομης δεν υπαρχουν(αφου αλλωστε δεν υπαρχουν σημεια διανομης).Συνεπως οχι μονο δεν χωραει δευτερη εταιρια,αλλα απορω πως επιβιωνει και η πρωτη.Μοναδικος προσανατολισμος θα μπορουσε να ειναι η διεθνης αγορα,αλλα εκει αλλαζει το ερωτημα μια και μιλαμε για παγκοσμια αγορα.Χωραει αλλη μια πορνο-εταιρια αναμεσα στις χιλιαδες αλλες που υπαρχουν παγκοσμιως?

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Κινηματογραφοι δεν υπαρχουν.Βιντεο κλαμπ δεν υπαρχουν.Εταιριες διανομης δεν υπαρχουν(αφου αλλωστε δεν υπαρχουν σημεια διανομης).Συνεπως οχι μονο δεν χωραει δευτερη εταιρια,αλλα απορω πως επιβιωνει και η πρωτη.Μοναδικος προσανατολισμος θα μπορουσε να ειναι η διεθνης αγορα,αλλα εκει αλλαζει το ερωτημα μια και μιλαμε για παγκοσμια αγορα.Χωραει αλλη μια πορνο-εταιρια αναμεσα στις χιλιαδες αλλες που υπαρχουν παγκοσμιως?
Για κινηματογράφους δεν ξέρω, αλλά σημεία διανομής και βίντεο κλαμπ σαφώς και υπάρχουν.Επιπλεονωη σιρινα βγάζει και από τηλεφωνικές παραγγελίες και από παρακολούθηση μέσω ίντερνετ αλλά και από συνδρομητική τηλεόραση.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
επίσης χρήμα πρέπει να παίζει κai στα live cams..
είναι ένα κανάλι που το έχουν κάτι χοντροί άσχημοι τύποι και γαμάνε ένα ξανθό πιπίνι άγγελος κανονικός  :P

αυτοί ξεσκίζοντε στο χρήμα κάθε φορά, τους τα ακουμπάει κανονικά ο κόσμος  :zfuck:

infernus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια....δεν μιλαμε για εξαγωγιμο προιον.το θεμα ειναι απλο.Πορνο με Ελληνιδες και πουλημα με καθε τροπο στο ιντερνετ.Απο κει και περα μπορεις να κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Ο σειρινακης επιβιωνει απο ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ αλλα που δεν φαινονται ευκολα.Αμα νομιζετε οτι επιβιωνει απο τα περιοδικα τοτε ειστε γελασμενοι.Το περιοδικο το βγαζει γιατι ΔΕΝ μπορει (βαση νομου νομιζω) να κυκλοφορησει τα dvd του χυμα.(Κατι γραφειοκρατικο anyway).Αλλα απο κει και περα βγαζει απο payperview/livecams/προιοντα sirina/παρτυ κτλ.Οποτε το χρημα ειναι ΠΟΛΥ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom