Νέα

Νέα πορνοεταιρεία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ρε παιδια....δεν μιλαμε για εξαγωγιμο προιον.το θεμα ειναι απλο.Πορνο με Ελληνιδες και πουλημα με καθε τροπο στο ιντερνετ.Απο κει και περα μπορεις να κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Ο σειρινακης επιβιωνει απο ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ αλλα που δεν φαινονται ευκολα.Αμα νομιζετε οτι επιβιωνει απο τα περιοδικα τοτε ειστε γελασμενοι.Το περιοδικο το βγαζει γιατι ΔΕΝ μπορει (βαση νομου νομιζω) να κυκλοφορησει τα dvd του χυμα.(Κατι γραφειοκρατικο anyway).Αλλα απο κει και περα βγαζει απο payperview/livecams/προιοντα sirina/παρτυ κτλ.Οποτε το χρημα ειναι ΠΟΛΥ
Νομίζω παντού πρέπει να το πουλάμε...δεν ξέρω όμως τι κόστος θα έχει αν αυτό γίνει από το ίντερνετ και τι κόστος αν έχουμε κινηματογραφική εταιρεία για να δούμε τι συμφέρει. Απο΄κει και πέρα νομίζω ότι πρέπει να πιάσουμε τις χώρες των βαλκανίων που δεν έχουν δικές τους παραγωγές.  Αλβανία, Βουλγαρία, Δημοκρατία Μακεδονίας, Τουρκία κλπ.  Όπως εκεί πουλάει η Ελληνική μουσική, νομίζω ότι μπορεί να πουλήσει και το Ελληνικό πορνό. Πρέπει να βρούμε άκρες εκεί...

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125
Πιστεύετε ότι θα χωρούσε στην Ελλάδα μια δεύτερη εταιρεία πορνό μετά τη sirina ή θα έκλεινε ? Έχω εδώ και καιρό την ιδέα να μαζευόμασταν μια ομάδα ανθρώπων εδώ από το site και από οπουδήποτε αλλού και να βάζαμε όλοι μαζί λεφτά για να φτιάξουμε μια πορνοεταιρεία. Αν μοιραστεί το κεφάλαιο θα είναι πιο εύκολο... Το βλέπετε θετικά ?  Για πείτε καμιά άποψη ή καμιά ιδέα επί του θέματος !

Σε καμία περίπτωση. Εδώ και η μια που υπάρχει πολύ είναι. Δεν υπάρχει αγορά εδώ στο Ελλαδισταν. Και αυτό το μικρό κοινό που υπάρχει δεν είναι διατεθειμένο να πληρώσει για να δει τσόντες. Άσε που δεν υπάρχουν κορίτσια και αγόρια για πρωταγωνιστές. Αυτές που παίζουν στις τσόντες δεν πιάνουν μια, απλά δεν κάνουν για την δουλειά αυτή. Με κάτι διαλόγους και κάτι ατάκες για γέλια, με κάτι πατσαβούρες να θέλουν να παίξουν σε τσόντα, με κάτι μικροτσούτσουνους που ούτε δεν τους σηκώνεται με κάτι κοιλάρες να κρέμονται κλπ κλπ. Άσε φίλε, αν μιλας σοβαρά παρτο πίσω γιατί θα κλαίς τα λεφτά σου.  :vomit: :vomit: :vomit: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Οσο για αυτό που λένε οτι θα κάνεις εξαγωγές αυτά είναι κολοκύθια!! Στο εξωτερικό υπάρχουν επαγγελματίες που ξέρουν πολύ καλά αυτή τη δουλειά και οχι σταρλετίτσες που θέλουν να κάνουν μια αρχη αναγνωρισιμότητας ώστε να κάνουν κάτι άλλο. Μιλάμε για οργανωμένα πρακτορεία που κάνουν αυτή τη δουλειά με σοβαρότητα.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
195
Πόντοι
1
Νομίζω παντού πρέπει να το πουλάμε...δεν ξέρω όμως τι κόστος θα έχει αν αυτό γίνει από το ίντερνετ και τι κόστος αν έχουμε κινηματογραφική εταιρεία για να δούμε τι συμφέρει. Απο΄κει και πέρα νομίζω ότι πρέπει να πιάσουμε τις χώρες των βαλκανίων που δεν έχουν δικές τους παραγωγές.  Αλβανία, Βουλγαρία, Δημοκρατία Μακεδονίας,fyrom, Τουρκία κλπ.  Όπως εκεί πουλάει η Ελληνική μουσική, νομίζω ότι μπορεί να πουλήσει και το Ελληνικό πορνό. Πρέπει να βρούμε άκρες εκεί...
fyrom

infernus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σε καμία περίπτωση. Εδώ και η μια που υπάρχει πολύ είναι. Δεν υπάρχει αγορά εδώ στο Ελλαδισταν. Και αυτό το μικρό κοινό που υπάρχει δεν είναι διατεθειμένο να πληρώσει για να δει τσόντες. Άσε που δεν υπάρχουν κορίτσια και αγόρια για πρωταγωνιστές. Αυτές που παίζουν στις τσόντες δεν πιάνουν μια, απλά δεν κάνουν για την δουλειά αυτή. Με κάτι διαλόγους και κάτι ατάκες για γέλια, με κάτι πατσαβούρες να θέλουν να παίξουν σε τσόντα, με κάτι μικροτσούτσουνους που ούτε δεν τους σηκώνεται με κάτι κοιλάρες να κρέμονται κλπ κλπ. Άσε φίλε, αν μιλας σοβαρά παρτο πίσω γιατί θα κλαίς τα λεφτά σου.  :vomit: :vomit: :vomit: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Οσο για αυτό που λένε οτι θα κάνεις εξαγωγές αυτά είναι κολοκύθια!! Στο εξωτερικό υπάρχουν επαγγελματίες που ξέρουν πολύ καλά αυτή τη δουλειά και οχι σταρλετίτσες που θέλουν να κάνουν μια αρχη αναγνωρισιμότητας ώστε να κάνουν κάτι άλλο. Μιλάμε για οργανωμένα πρακτορεία που κάνουν αυτή τη δουλειά με σοβαρότητα.

Μα εφοσον ΟΛΟΙ γνωριζουμε αυτα που γραφεις οτι ισχυουν,γιατι μια νεα εταιρια να να μην εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ το αντιθετο απο αυτο που περιγραφεις ? Γαμα την εξαγωγη (αυτο ισως ερθει μετα,μπορει και ποτέ) αλλα για Ελλαδα ? τι λες ?

Υ.Γ.Οσο για τις γυναικες πορνοσταρ νομιζω οτι εχεις αδικο.Υπαρχουν διαμαντακια εκει εξω που θα το εκαναν χαλαρα,αλλο αν η σειρινα (το συγκρινω μιας και ειναι η μοναδικη) εχει βρει 2-3 καλες να παιξουν και πουλαει.Τις πλαισιωνουν ομως ΠΟΛΥ κακες αλλες πορνοσταρ που οντως δεν αξιζουν και χαλουν την γενικη εικονα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ο runar είναι γνωστό σκοπιανολάγνος.
Τι να κάνουμε, υπάρχουνε και οι υποβαλκάνιοι κατσίβελοι που θέλουνε να γίνουνε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Yπάρχουν και ανθυποβαλκάνιοι κουτοπόνηροι που ψήφισαν Σύριζα και ακόμα και οι σκοπιανοί μας πιτσίλισαν στην μούρη στο θέμα της φύλαξης των συνόρων.
Και στα λέει ένας Θεσσαλονικιός

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Πιστεύετε ότι θα χωρούσε στην Ελλάδα μια δεύτερη εταιρεία πορνό μετά τη sirina ή θα έκλεινε ? Έχω εδώ και καιρό την ιδέα να μαζευόμασταν μια ομάδα ανθρώπων εδώ από το site και από οπουδήποτε αλλού και να βάζαμε όλοι μαζί λεφτά για να φτιάξουμε μια πορνοεταιρεία. Αν μοιραστεί το κεφάλαιο θα είναι πιο εύκολο... Το βλέπετε θετικά ?  Για πείτε καμιά άποψη ή καμιά ιδέα επί του θέματος !
Η Vardaris Films δεν υπάρχει πια? Μόνο η Sirina παίζει???

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
195
Πόντοι
1
ο runar είναι γνωστό σκοπιανολάγνος.
Τι να κάνουμε, υπάρχουνε και οι υποβαλκάνιοι κατσίβελοι που θέλουνε να γίνουνε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Κακο χρονο να εχει τοτε ο γυφτος

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=233992.msg6694581#msg6694581 date=1451209319]
Κακο χρονο να εχει τοτε ο γυφτος
[/quote]

Δημοκρατία της Μακεδονίας και σε όποιον δεν αρέσει, ξυδάκι !! Σε τσοντοσαιτ μπήκες και όχι στου Άδωνη Γεωργιάδη και του Ψωμιάδη για να είμαι εθνικά ορθός !!  :2funny:

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Διάβασα όπλα τα σχόλια.Oι περισσότεροι εδώ λένε πως δεν υπάρχει χώρος για δεύτερη αγορά στην Ελλάδα. Αν το δεχθούμε κερδίζει έδαφος η ιδέα των εξαγωγών και η Ελλάδα να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Το θέμα είναι αν πρέπει να γίνει κινηματογραφική εταιρεία ή να γίνει δουλειά από το ιντερνετ. Μπορεί να υπολογίσει κανένας χονδρικά τι θα κόστιζε περισσότερο ?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δημοκρατία της Μακεδονίας και σε όποιον δεν αρέσει, ξυδάκι !! Σε τσοντοσαιτ μπήκες και όχι στου Άδωνη Γεωργιάδη και του Ψωμιάδη για να είμαι εθνικά ορθός !!  :2funny:
σα να μας λες ότι άμα είσαι πεζός και δεν είσαι σε πεζοδρόμιο, κυκλοφορείς κάνοντας κωλοτούμπες.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
στο ιντερνετ ειναι τα λεφτα, εχεις προσβαση σε καταναλωτες σε οοοολο τον κοσμο και τη διανομη την αναλαμβανουν οι σελιδες που ηδη υπαρχουν για αυτο το σκοπο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.634
Πόντοι
2.356
στο ιντερνετ ειναι τα λεφτα, εχεις προσβαση σε καταναλωτες σε οοοολο τον κοσμο και τη διανομη την αναλαμβανουν οι σελιδες που ηδη υπαρχουν για αυτο το σκοπο

Πλέον και εκεί τα πράγματα έχουν γίνει περίπολοκα. όλι ψάχνουν τζάμπα. Δεν θέλουν συνδρομές ή τις αποφεύγουν. Αν παρατηρήσεις κάπως δουλευουν τα cams μόνο.

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πλέον και εκεί τα πράγματα έχουν γίνει περίπολοκα. όλι ψάχνουν τζάμπα. Δεν θέλουν συνδρομές ή τις αποφεύγουν. Αν παρατηρήσεις κάπως δουλευουν τα cams μόνο.

Να βάλουμε και τέτοια αλλά στην Ελλάδα μόνο με Ελληνίδες για να τραβάνε κόσμο  !!

infernus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Διάβασα όπλα τα σχόλια.Oι περισσότεροι εδώ λένε πως δεν υπάρχει χώρος για δεύτερη αγορά στην Ελλάδα. Αν το δεχθούμε κερδίζει έδαφος η ιδέα των εξαγωγών και η Ελλάδα να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Το θέμα είναι αν πρέπει να γίνει κινηματογραφική εταιρεία ή να γίνει δουλειά από το ιντερνετ. Μπορεί να υπολογίσει κανένας χονδρικά τι θα κόστιζε περισσότερο ?
Περισσοτερο (και μακροχρονια) κοστιζει η κινηματογραφικη εταιρια.Λογω αφαλειας,γραφειοκρατιας κτλ.Στο ιντερνετ ειναι πιο απλα τα πραγματα.Καποιος δικηγορος/λογιστης ? ας μας εξηγησει τι παιζει

chuck_norris

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα!! Ευχομαι σε ολους οτι καλυτερο.
Λοιπον παιδια, σχετικα με τη Sirina εχω ακουσει οτι υπαρχει καποιο μυστικο το οποιο εξηγει το πως καταφερνει και επιβιωνει τοσο ανετα, αλλα και το οτι ειναι τοσο οργανωμενη με σελιδες στο διαδικτυο, συνδρομητικες τηλεορασεις κ.λ.π.
Αν καποιος θελει να του το πω ας μου στειλει pm, διοτι δεν θελω να το αναφερω δημοσιως για ευνοητους λογους. Το μονο που μπορω να πω ειναι το συγκεκριμενο μυστικο δεν ειναι και δεν αφορα κατι κακο, ανηθικο υποπτο ή παρανομο ή απατεωνικο, οποτε τετοιες δραστηριοτητες μην σας περασουν απο το νου γιατι ειναι κατι εντελως απλο και νομιμοτατο, και επισης μπορει να ειναι απλα φημες και να μην ισχυει καν. Καποιος μου το ειπε κι εμενα, οποτε αν αυτος μου ειπε μαλακιες, τοτε σας λεω κι εγω.

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Έχω αρχίσει να κατασταλασω στο τι μπορούμε να κάνουμε. Θα παρακαλέσω βέβαια απο'δω και πέρα όποιος ενδιαφέρεται να έχει οποιαδήποτε συμμετοχή στο εγχείρημα να μου στέλνει προσωπικά μηνύματα γιατί δεν θέλω να επεκταθώ εδώ πάρα πολύ να μη μας κλέψουν την ιδέα. Περιμένω λοιπόν να ακούσω ενδιαφερόμενους και ιδέες για βοήθεια...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
Το περιοδικο το βγαζει γιατι ΔΕΝ μπορει (βαση νομου νομιζω) να κυκλοφορησει τα dvd του χυμα.(Κατι γραφειοκρατικο anyway).

Τα περιοδικά υπάγονται σε ΦΠΑ 6% ενώ αν έβγαζε DVD για πώληση θα ήταν 23%.Εκεί είναι το "κόλπο".

Πάντως δε νομίζω οτι είναι τόσο εύκολο να ανοίξει κάποιος εταιρεία παραγωγής πορνό.

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τα περιοδικά υπάγονται σε ΦΠΑ 6% ενώ αν έβγαζε DVD για πώληση θα ήταν 23%.Εκεί είναι το "κόλπο".

Πάντως δε νομίζω οτι είναι τόσο εύκολο να ανοίξει κάποιος εταιρεία παραγωγής πορνό.

Αν δουλέψουμε από το ίντερνετ γλιτώνουμε και ΦΠΑ. Μεγάλη υπόθεση...

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Προταση : να γυρισουμε το "ΣΠΙΡΤΟΚΟΥΤΟ" σε πορνο!!! Σιγουρη επιτυχια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom