Νέα

Νέα πορνοεταιρεία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ρε σύντροφοι,πως θα βλέπατε την ιδέα να μαζευτούμε κάποιοι απο'δω και να φτιάξουμε μαζί μια τσοντοεταιρεία τύπου sirina ? Πόσα λεφτά να χρειάζεται πάνω-κάτω ?  
Καταρχήν πιστεύετε ότι θα αντέξει η Ελληνική αγορά 2 εταιρείες ?

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Για να γαμάς γκόμενες θα ανοίξεις εταιρεία; :headbang: :headbang:
Θες να τις αποκαταστήσεις κιόλας;  :2funny:

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
εγω μεσα ειμαι. αλλα να ξεκαθαρισουμε οτι εγω αναλαμβανω το τμημα casting. να δοκιμαζω τα νεα ταλεντα :pipa2:

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
;)  Σοβαρά μιλάω ρε,αφήστε την πλάκα...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ρε σύντροφοι,πως θα βλέπατε την ιδέα να μαζευτούμε κάποιοι απο'δω και να φτιάξουμε μαζί μια τσοντοεταιρεία τύπου sirina ? Πόσα λεφτά να χρειάζεται πάνω-κάτω ?  

λοιπόν θετικό το οτι υπάρχουν ιδέες επιχειρηματικότητας εν μέσω κρίσης.

πρώτον. μην σε απασχολεί το αν αντέχει η ελληνική αγορά 2 εταιρείες. σκέψου για την αγορά εκτός Ελλάδας. άρα προσπάθησε να κάνεις ταινίες που θα ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, πχ γαμήσια στην παραλία, μέσα στο θαλασσινό νερό, στην ακρογιαλιά. εκμεταλλεύσου το συγκριτικό καβλικό πλεονέκτημα της Ελλάδας.

όσο μικρότερη η εσωτερική αγορά τόσο μεγαλύτερη η διεθνής.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
λοιπόν θετικό το οτι υπάρχουν ιδέες επιχειρηματικότητας εν μέσω κρίσης.

πρώτον. μην σε απασχολεί το αν αντέχει η ελληνική αγορά 2 εταιρείες. σκέψου για την αγορά εκτός Ελλάδας. άρα προσπάθησε να κάνεις ταινίες που θα ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, πχ γαμήσια στην παραλία, μέσα στο θαλασσινό νερό, στην ακρογιαλιά. εκμεταλλεύσου το συγκριτικό καβλικό πλεονέκτημα της Ελλάδας.

όσο μικρότερη η εσωτερική αγορά τόσο μεγαλύτερη η διεθνής.

ότι και να κάνεις αν χώσεις tag teens και anal έχει πιάσει...
την ξέρω την αγορά. :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ότι και να κάνεις αν χώσεις tag teens και anal έχει πιάσει...
την ξέρω την αγορά. :2funny:

σύμφωνοι, αλλά του λέω να φτιάξει niche market και να είναι εξωστρεφής.

μια άλλη φοβερή ιδέα θα ήταν FKK τύπου Oase με πισίνες και υπαίθρια γαμήσια σε ελληνικό νησί.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Ελληνική πορνοβιοτεχνία=γυφτιά - κακομοιριά - κατάθλιψη - παρακμή
ελληνικές τσόντες= κίτρινες στάμπες σε άσπρα σώβρακα, κόκκινο τζόνι γουόκερ σε πλαστικό ποτήρι, πλαστικές καρέγλιε 3 ευρώ οι 5, ιδρωτίλα - κωλίλα

Ένας σκατόγυφτος (Σειρινάκης) είναι αρκετός γι'αυτή τη χώρα, μην τη στείλουμε εντελώς στο βόθρο με ίδρυση δεύτερης εταιρείας   :S

Επισκέπτης
Εγω θελω ν΄ανοιξω coffee shop στα Ολλανδικα προτυπα, αλλα προσαρμοσμενο στην εδω κατασταση. Αλλα οι μαλακες δεν δινουν αδειες. >:(

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
σύμφωνοι, αλλά του λέω να φτιάξει niche market και να είναι εξωστρεφής.

μια άλλη φοβερή ιδέα θα ήταν FKK τύπου Oase με πισίνες και υπαίθρια γαμήσια σε ελληνικό νησί.

με γκλαμουριά και super γκόμενες δεν θα κάνεις τίποτα.... δεν μπορείς να συναγωνιστείς bangbros, brazzers,mofos,private και λοιπά στο ίντερνετ... :grin:
ενώ αν κάνεις κάτι kinky αλλά ταυτόχρονα και προσιτό για όλα τα γούστα το έχεις στανταρ το μαρούλι,
δλδ με κάποιο τρόπο βάζεις κράχτες amateur,teens,anal,casting, και σε δεύτερη φάση brutal,pain analdeepthroat,rough και τέτοια καλά.. !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

yg
και τα χοντρά λεφτά παίζουν στα άλογα.... :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Θα στειλεις ενα π.μ. στο μελος majestic69 εχει τα κεφαλαια και ειχε παρομοιες ιδεες σαν την δικια σου,μην χανεις καιρο μια συνεργασια μαζι του θα σου αποφερει τεραστια κερδη.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θα στειλεις ενα π.μ. στο μελος majestic69 εχει τα κεφαλαια και ειχε παρομοιες ιδεες σαν την δικια σου,μην χανεις καιρο μια συνεργασια μαζι του θα σου αποφερει τεραστια κερδη.
Kαι άφθονο γέλιο.

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Το θέμα είναι να βρεθεί κόσμος να μπει και να συνασπιστούμε,γιατί μόνος μου είναι αδύνατον να κάνω οτιδήποτε...Ας γίνει πρώτα με το καλό και μετά θα αποφασίσουμε για τα περαιτέρω της αγοράς...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Το θέμα είναι να βρεθεί κόσμος να μπει και να συνασπιστούμε,γιατί μόνος μου είναι αδύνατον να κάνω οτιδήποτε...Ας γίνει πρώτα με το καλό και μετά θα αποφασίσουμε για τα περαιτέρω της αγοράς...
Διαθετεις κανα μυριο,η αρχιδια;Γιατι αρχιδια αμα θες,βαζω και εγω,και μεγαλα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
MEΣΑ ειμαι το σκεφτομουν κ εγω...εστω να δω τι μπορει να στοιχεισει..!ΑΛΛΑ δεν νομιζω να εναι τοσο ευκολο να σε αφησουν εαν οι φημες για τον πατριωτη ειναι αληθινες...δλδ για το ποιος ειναι απο πισω του.....!

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
MEΣΑ ειμαι το σκεφτομουν κ εγω...εστω να δω τι μπορει να στοιχεισει..!ΑΛΛΑ δεν νομιζω να εναι τοσο ευκολο να σε αφησουν εαν οι φημες για τον πατριωτη ειναι αληθινες...δλδ για το ποιος ειναι απο πισω του.....!

Για πες τι λένε οι φήμες ? Πάντως αν είμαστε νόμιμοι δεν νομίζω ότι μπορούν να μας σταματήσουν.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Οι περισσότερες τσόντες ελληνικές και ξένες είναι για τον πούτσο.

Δεν υπάρχει ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟΣ.

Αξύριστα μουνιά, πλάνα κοντινά στον κώλο της άλλης και στα αρχίδια του τύπου μη χάσουμε και δεν δούμε από κοντά ότι μπαίνει το καυλί του στον κώλο της.

Αμφίβολης ποιότητας και γούστου ρούχα και παπούτσια που φοράνε οι πρωταγωνιστές.

Χάλια αδιόρθωτα.

Εγώ αντιθέτως πιστεύω πως μια καλή παραγωγή που δεν χρειάζεται να είναι και ακριβή θα ξεσκίσει να πουλάει.

Θα την πάρουνε μόνο και μόνο για συλλεκτικό κομμάτι.

Όποιος τολμήσει και βάλει ποιότητα στις πορνοταινιες θα γίνει πάμπλουτος.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Stories

Νέο!