tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
30 αργύρια
Φανταζομαι ακαποτη και τα φτυνει σε χαρτινο ποτηρι καφε?30 αργύρια
Kανείς ρε τύποι;
Ρε Dude, αυτά όλα που περιγράφεις τράβελοι δεν είναι στην περιοχή?
Κάθε φορά που έχω κοντοσταθεί να κόψω κίνηση (περνώντας) έχω φρικάρει με το θέαμα.
Λάθος εντύπωση έχω?
Ναι φιλε μετα απο αυτες βγαινουν οι X-MEN στα ΚτελΛίγο πιο κάτω από τα ΚΤΕΛ και ακριβώς πριν από τη Λένορμαν νωρίς πιατσάρουν οι εν λόγω γυναίκες-η Σύλβια για παράδειγμα είναι η γνωστή από Διδύμου 18.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι και οι τρεις, αν και έδειχναν να είναι(και να δουλεύουν) ανεξάρτητα η μία από την άλλη, μού ανέφεραν ότι βρίσκονται εκεί ως τη 1:30 τα μεσάνυχτα.
Μήπως λοιπόν οι συγκεκριμένες βγαίνουν νωρίτερα, την κάνουν εκείνη την ώρα και κατόπιν βγαίνουν τα μεταλλαγμένα;
Ενδεικτικά σήμερα η ώρα που πέρασα ήταν γύρω στις 21:45 αλλά ομόλογω πως πολύ αργά έχω αρκετό καιρό να περάσω από εκεί για να τσεκάρω για μεταλλαγμένα τα οποία όντως παλαιότερα πιατσάρανε τριγύρω.
τα τραβέλια που λές είναι οπως έρχεσαι απο αθηνα προς κόρινθο επι της καβάλας πριν στριψεις δεξια γαι τα κτελ..Ο ντουντε λέει αφου στρίψεις και περάσεις τα κτελ ψωρίς να μπείς στον κηφισο στον παράδρομο δεξια μετά απο 300 μετρα απο την εισοδο των λεωφορείωνΡε Dude, αυτά όλα που περιγράφεις τράβελοι δεν είναι στην περιοχή?
Κάθε φορά που έχω κοντοσταθεί να κόψω κίνηση (περνώντας) έχω φρικάρει με το θέαμα.
Λάθος εντύπωση έχω?
αν δεν εχεις αμαξι τι γινεται?Καλησπέρα, αναγνωριστική βόλτα εχθές στη πιάτσα μετά τα ΚΤΕΛ.
Την ώρα που πέρασα ήταν μόνο δύο κοπέλες μία μελαχρινή και μία ξανθιά.....Η δεύτερη ΤΟΥΜΝΠΑΝΟ -τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα- πολλοί θα τη βρούν chumpy αλλά περί ορέξεως....!
Τιμή 30 ευρώ στο αμάξι πίπα με καπότα και sex -εννοείται- εκτός αυτοκινήτου λόγο ζέστης.....
Η κοπέλα κοντό ξανθό μαλλί, βυζί τορμπίλη και κολάρα απίστευτη με ταττού δύο πιστόλια στα καλομέρια και δύο μάτια ποιό κάτω!!!!!!
Θα την ξαναεπισκευτώ πάντως σίγουρα γιατί με τρέλαναν οι τορμπίλες της.....
Οι κοπέλες είναι εκεί συνήθως μέχρι της 01:30!!!!!
ΑΥΤΑ.....!
ε που θα την γαμήσεις ρε φίλε?θα την β'αλεις να κρατάει κόντρα στον κορμό του δέντρου και θα σπρώχνεις?αν δεν εχεις αμαξι τι γινεται?
ε που θα την γαμήσεις ρε φίλε?θα την β'αλεις να κρατάει κόντρα στον κορμό του δέντρου και θα σπρώχνεις?
ἕλεγα μηπως παιζει τιποτα στο ορθιο σε κανα στενο