ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.220
- Πόντοι
- 441
Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί έχω διαπιστώσει ότι η νέα μόδα στα μπάτσελορ γυναικών έχουν ξεφύγει.Κανονιζουν πίπες,χυσιματα,πολλές φορές και γαμησια.Εχετε ακούσει κάτι?
Μάλλον κάποια πουτανα παντρεύτηκε !Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί έχω διαπιστώσει ότι η νέα μόδα στα μπάτσελορ γυναικών έχουν ξεφύγει.Κανονιζουν πίπες,χυσιματα,πολλές φορές και γαμησια.Εχετε ακούσει κάτι?
Παντρεύεσαι, φίλε;Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί έχω διαπιστώσει ότι η νέα μόδα στα μπάτσελορ γυναικών έχουν ξεφύγει.Κανονιζουν πίπες,χυσιματα,πολλές φορές και γαμησια.Εχετε ακούσει κάτι?
τυπε απο που το εμαθες αυτο αν επιτρεπεται αποκαλυψε καμια οτι σε μπατσελορ την γαμασηανε και την ψυλοχυσανε? η εισαι ο στριππερ και εχεις λαβει γνωση απο τι κανουν τα κορασια αυταΆνοιξα αυτό το θέμα γιατί έχω διαπιστώσει ότι η νέα μόδα στα μπάτσελορ γυναικών έχουν ξεφύγει.Κανονιζουν πίπες,χυσιματα,πολλές φορές και γαμησια.Εχετε ακούσει κάτι?
τωρα αυτο ειναι λογικα πασιφανες οτι η κοπελα παει για γαμο και κανει οτι κανει στο μπατσελορ με φιλες γαμησια,χυσιματα και τα συναφη. Αυτο ειναι η κανω καποιος λαθος?
τύπε με το μπαρδον μια παρενθεση να πουμε, εσυ δεν εισαι που παρακαλάς σε αλλα νήματα για ομαδική μαλακια κλπ;Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί έχω διαπιστώσει ότι η νέα μόδα στα μπάτσελορ γυναικών έχουν ξεφύγει.Κανονιζουν πίπες,χυσιματα,πολλές φορές και γαμησια.Εχετε ακούσει κάτι?
Εσύ ανοίγεις θέμα .... εμάς ρωτάς ;;;;;Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί έχω διαπιστώσει ότι η νέα μόδα στα μπάτσελορ γυναικών έχουν ξεφύγει.Κανονιζουν πίπες,χυσιματα,πολλές φορές και γαμησια.Εχετε ακούσει κάτι?
Τώρα τύπε εκτός από της ώρες αλλάζουν και οι μέρεςάλλαξε η ώρα και ήρθε η κυριακή πιο νωρίς?
σε ποια τσοντα το ειδες τυπε. ?Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί έχω διαπιστώσει ότι η νέα μόδα στα μπάτσελορ γυναικών έχουν ξεφύγει.Κανονιζουν πίπες,χυσιματα,πολλές φορές και γαμησια.Εχετε ακούσει κάτι?
αυτό εννούσε ο Άδωνης 7ήμερη εργασία?Τώρα τύπε εκτός από της ώρες αλλάζουν και οι μέρες
Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί έχω διαπιστώσει ότι η νέα μόδα στα μπάτσελορ γυναικών έχουν ξεφύγει.Κανονιζουν πίπες,χυσιματα,πολλές φορές και γαμησια.Εχετε ακούσει κάτι?
Τώρα τύπε εκτός από της ώρες αλλάζουν και οι μέρες