Νέα

Νέα μέτρα - φοροεπιδρομή...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που σκέφτεστε να ξοδέψετε τον 14ο μισθό ??? (όσοι βεβαίως θα πάρετε...)

  • Στην Πιστωτική Κάρτα

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σε Δάνειο

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στα Τέλη Κυκλοφορίας

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σε άλλες "ανελαστικές" δαπάνες (πχ ασφάλιστρα κλπ)

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σε CG/CT

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σε δώρα...

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σε κάποιο ταξίδι λόγω εορτών

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πουθενά, αποταμιεύω!

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Εορτοδάνειο θα πάρω για να την βγάλω...

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ποιός ήρθε ???

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Μηνύματα
12.219
Like
4
Πόντοι
166
φιδεμπορα ειτε πανω,ειτε κατω,τα λαμογια κονομανε..
οπου παιζει γκανιοτα αυτος ειναι ο νομος..
τα λοιπα ειναι για τους κονιορδους..
καλα ρε κρεατεμπορα...

ολο καμμενα κρεατα φορτωνεις ρε μπαγασα! μαυρα κι αραχνα!!! προσεχε ρεεε
 

Επισκέπτης
δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος, απλα υπαλληλος..

αλλα σαν απλυτη αναρχοαυτονομη, μαλλον πρεπει να ντρεπομαι κι γι αυτο συμφωνα με τον λακη..
 

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.173
Like
5
Πόντοι
16
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
φιδεμπορα τα "συντροφια" δουλευουν για την επανασταση..
η μεγαλη πλακα ειναι που πιστευουν πως μπορουν να την ελεγξουν..
η εφοδος στα χειμερινα ανακτορα ερχεται..
κλαψτε ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..

Υ.Γ Δέκα χρόνια μετά την υποστολή της κόκκινης σημαίας στο Κρεμλίνο, σκηνές που θυμίζουν την έφοδο στα Χειμερινά Ανάκτορα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια όλης της ανθρωπότητας. Όσοι βλέπανε στη χρηματιστική παγκοσμιοποίηση τον τελικό κι οριστικό θρίαμβο του καπιταλισμού, είδαν το πολυδιαφημισμένο διεθνώς "αργεντίνικο θαύμα" του νεοφιλελευθερισμού και της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης να σωριάζεται παταγωδώς σε ερείπια. Οσοι θεωρούσαν την εποχή των επαναστάσεων, την ίδια την Ιστορία τελειωμένη, ζουν, άλλοι με ελπίδα κι άλλοι με τρόμο, την πυρετώδη επιτάχυνση των ρυθμών της Ιστορίας.
διαβαστε ολο το αρθρο μηπως & παρετε χαμπαρι ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ..
Υ.Γ1 εδω ειναι βαλκανια ΖΩΑ..
ολα απο εδω αρχισαν & απο εδω θα τελειωσουν..
Μας μιλάς για χρεωκοπία του καπιταλισμού, εγώ όμως εγώ γιατί βλέπω μόνο χρεωκοπία της αριστεράς και των Λαικών Δημοκρατιών της?
Για πες μας....???!!!

Τελευταία κυκλοφορούν πολλά ληγούρια με ακριβά αυτοκίνητα.
Leasing , δάνεια και δεν συμμαζεύεται.
Όχι για πολύ ακόμη ...
Στα 1000άρια θα ξαναγυρίσουν και πολύ τους είναι !!!!
Όχι τελευταία ... εδώ και μια οκταετία περίπου!
Και τότε ληγούρια ήταν, με δανεικά ζούσαν όπως και τώρα...
Άντε να τα πουλήσουν να τελειώνουμε, δεν αντέχω την (πλασματική) παρουσία τους στον δρόμο δίπλα στα δικά μου κυβικά...
Δλδ. τι να ποθλήσουν, να σφάξουν στο γόνατο εννοώ...

Δεν ξέρω αν το παρατηρεί κανείς άλλον αλλά εδώ και κανά χρόνο έχει πέσει πολύ το Καγιέν σαν πασρουσία στους δρόμους ... κάποτε μόνο Καγιέν έβλεπες και τίποτα άλλο ...
 

Επισκέπτης
Γύρισε το πρόσημο ρε γκαντεμόσκυλα! :cussing:
Φθηνότερο ρεύμα έως και 20% από τη Verbund
Tης Xρυσας Λιαγγου

Iδιωτικό ρεύμα για νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε κόστος μέχρι και 20% χαμηλότερο από αυτό της ΔEH υπόσχεται στους Eλληνες καταναλωτές η κρατική εταιρεία της Aυστρίας Verbund. O μεγαλύτερος παραγωγός της Aυστρίας, με δραστηριότητα στον τομέα της εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας σε 20 ακόμη χώρες, φιλοδοξεί μέσω μιας επιθετικής πολιτικής να καταστεί ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της ΔEH στον τομέα της λιανικής, στοχεύοντας σε μερίδιο της τάξης του 10% μέχρι το 2013.

Tα σχέδια της εταιρείας που δραστρηιοποιείται στην Eλλάδα από το 2006, μέσω κοινοπραξίας που συμμετέχει με ποσοστό 55% η ίδια και 45% η ENEPGA, παρουσίασαν χθες οι διευθύνοντες σύμβουλοι στην Eλλάδα, κ. Aριστείδης Φλώρος και Τόμας Μπάεχλ. H Verbund έκανε το πρώτο άνοιγμα στην αγορά της λιανικής το 2009, αξιοποιώντας τις χαμηλές τιμές στη χονδρεμπορική αγορά που αφήνουν υψηλά περιθώρια κέρδους για τη λιανική. Mέχρι σήμερα έχει αποσπάσει από τη ΔEH περίπου 1.300 πελάτες που αντιστοιχούν στο 1% της αγοράς. Tο ενδιαφέρον της εστιάστηκε αρχικά στις εμπορικές καταναλώσεις (μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, πολυκαταστήματα, τραπεζικά δίκτυα κ. λπ.) όπου απέσπασε μερίδιο 2,81% και πλέον στον σχεδιασμό της έχει εντάξει τις επαγγελματικές καταναλώσεις που εντάσσονται στην κατηγορία των τιμολογίων Γ21 και Γ22 (μικρά εργαστήρια, κρεοπωλεία, αρτοποιία, φούρνους κ. λπ.), καθώς και τις οικιακές καταναλώσεις.

H διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε χθες σε συνέντευξη Tύπου τέσσερα «πακέτα» συνδέσεων που προσφέρουν εκπτώσεις σε σχέση με τα τιμολόγια της ΔEH σε ποσοστό που ξεκινάει από 10% και φτάνει μέχρι 20%. Tα δύο «πακέτα» Business I και Bussines II απευθύνονται στις επιχειρήσεις και προσφέρουν έκπτωση από 10 - 20%. Oι εκπτώσεις κλιμακώνονται στη βάση της παροχής κινήτρου για εξοικονόμηση ενέργειας. Eτσι, για χρεώσεις μέχρι και 140 ευρώ η έκπτωση είναι 20%, από 140 έως 280 ευρώ 15% και από 280 ευρώ και πάνω η έκπτωση περιορίζεται στο 10%. Για τα πρώτα 140 ευρώ ο καταναλωτής θα έχει όφελος 28 ευρώ και για κατανάλωση μέχρι τα 300 ευρώ το όφελος θα είναι 51 ευρώ.

Στα νοικοκυριά, η εταιρεία απευθύνεται με δύο επίσης «πακέτα». Tο Green Home I για καταναλώσεις άνω των 2.000 κιλοβατώρων το τετράμηνο προσφέροντας έκπτωση 10% και το Green Home II για καταναλώσεις άνω των 3.000 κιλοβατωρών το τετράμηνο (περίπου 430.000 καταναλωτές), προσφέροντας έκπτωση της τάξης του 15%. Για τις καταναλώσεις κάτω των 2.000 κιλοβατωρών το τιμολόγιο της Verbund είναι ακριβότερο από αυτό της ΔEH και ως εκ τούτου μη ανταγωνιστικό. H αυστριακή εταιρεία θα επιδιώξει είσοδο σε αυτήν την κατηγορία προσφέροντας τιμολόγιο χωρίς πάγιο και θα «ποντάρει» και στις περιβαλλοντικές ευαισθησίες μιας κατηγορίας καταναλωτών, αξιοποιώντας το «πράσινο» προφίλ της, καθώς το 90% της παραγωγής της προέχρεται από υδροηλεκτρικούς σταθμούς. Σε ό, τι αφορά τους καταναλωτές, η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή είναι απλή, αφού μπορεί να γίνει με μια αίτηση στον νέο πάροχο και την προσκόμιση ενός αντίγραφου λογαριασμού. Oι καταναλωτές θα λαμβάνουν δύο τιμολόγια, ένα που θα εκδίδεται απο τη Verbund και θα περιλαμβάνει την αξία της κατανάλωσης, το κόστος χρήσης δικτύου και το κόστος Yπηρεσιών Kοινής Ωφέλειας και το δεύτερο θα εκδίδεται από τη ΔEH και θα περιλαμβάνει το κόστος από τα διάφορα τέλη (EPT, Δήμοι κ. λπ.).

Oι εκπρόσωποι της Verbund τάχθηκαν υπέρ του ανταγωνισμού στη λιανική αγορά, εξέφρασαν ωστόσο και ανησυχίες για την περίπτωση δραστηριοποίησης μη αξιόπιστων εταιρειών, γεγονός που θα προκαλέσει προβλήματα αντίστοιχα με αυτά της αγοράς κινητής τηλεφωνίας.
τα καλα χαρτια κανουν ωραιες ταπετσαριες???
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.210
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Φύρδην Μίγδην, στα νέα μέτρα προβλέπεται φορολογία και σύμφωνα με το IQ.

Εεεεεεεεεεε, μην ανησυχείς, εσύ κάτω από το αφορολόγητο είσαι.
 
OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Αυτή την γαμημένη την ΕΡΤ δεν την γλυτώνουμε πάλι!  :2funny:
 

Επισκέπτης
Άντε να τα πουλήσουν να τελειώνουμε, δεν αντέχω την (πλασματική) παρουσία τους στον δρόμο δίπλα στα δικά μου κυβικά...

στα δικα σου κυβικα? ποσο σαπιος πρεπει να ειναι καποιος για να πει μια τετοια εκφραση? ποια ειναι ακριβως τα κυβικα σου? με ενα κωλαμαξο μετρας εσυ τα 'κυβικα' σου?
 

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.501
Κριτικές
8
Like
3.280
Πόντοι
786
Θέλετε ο εφοριακός που θα ελέγξει το μπακάλικο της γειτονιάς ή την ΕΞΑΛΚΟ ή την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ να παίρνει 1.500 ή 2.500 τον μήνα; Θέλετε ο γιατρός που θα σας εγχειρήσει να παίρνει 2.000 ή 3.000; Θέλετε ο δικαστής που θα σας δικάσει να παίρνει 2.500 ή 3.500; Προφανώς αν κρίνει ότι δεν πληρώνεται ανάλογα της εργασίας του θα συμβάλετε στην συμπλήρωση του κοινωνικού μισθού του...  
 

Επισκέπτης
Αυτή την γαμημένη την ΕΡΤ δεν την γλυτώνουμε πάλι!  :2funny:
Εγκρίθηκε το ν/σ για την ίδρυση νέων ιερών μητροπόλεων
Την κατάτμηση της Μητρόπολης Αττικής, την ίδρυση νέων ιερών μητροπόλεων (η μία με έδρα την Κηφισιά και η άλλη με έδρα το Ίλιον) και την παράταση της αναστολής έως τις 31-12-2010 του νόμου του 2008 για την Έρευνα, ενέκρινε η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, ψηφίζοντας σχετικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας.

Η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε νέο σχέδιο νόμου, το οποίο θα θέτει τα πλαίσια για την Έρευνα, καθώς -όπως είπε- ο προσανατολισμός, η φιλοσοφία και οι βασικές αρχές τού ισχύοντος νομοθετήματος είναι αντίθετα με τις επιλογές της κυβέρνησης.

Πάντως, η κυρία Διαμαντοπούλου δήλωσε ότι δεν θα κινηθεί στη λογική της «κατεδάφισης» του νόμου, καθώς αναγνωρίζει θετικά στοιχεία του, αλλά και τις καλές προθέσεις των εισηγητών του. Χαρακτήρισε ακόμη, πολύ σημαντικό το να έχει η Έρευνα εφαρμοσμένα αποτελέσματα στον χώρο της Οικονομίας.

Τη διαφωνία τους με την ανατροπή της υπάρχουσας νομοθεσίας εξέφρασαν οι πρώην υφυπουργοί Παιδείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και Σπύρος Ταλιαδούρος καθώς και η εισηγήτρια της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, τονίζοντας ότι «πρόκειται για νομοθέτημα που άνοιξε νέους δρόμους στην Έρευνα». Ο κ. Λυκουρέντζος δε, είπε ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτόν το νόμο, αποτελεί προϊόν ευρείας διαβούλευσης και αποδεικνύει ότι η προηγούμενη πολιτική ηγεσία είχε πολιτική γενναιότητα απέναντι σε συμφέροντα στο χώρο της Έρευνας, που αποσκοπούν στην κατασπατάληση εθνικών και κοινοτικών πόρων.

Η ΝΔ δήλωσε συμφωνία με την παράταση της αναστολής του νόμου, ώστε να εκδοθούν οι κανονιστικές πράξεις. Συμφώνησε, επίσης, με την κατάτμηση της Ιεράς Μητρόπολης Αττικής για τους λόγους (διευκόλυνσης του ποιμαντικού έργου και πληθυσμιακής κάλυψης), που θέτει η Ιερά Σύνοδος, εξέφρασε ωστόσο επιφυλάξεις να μην «ανοίξει» έτσι η «κερκόπορτα» για την ίδρυση νέων μητροπόλεων.

Απαντώντας η κ. Διαμαντοπούλου είπε πως «αν ανοίξουμε μια τέτοια συζήτηση, θα είναι σαν να παρεμβαίνουμε στα εσωτερικά της Εκκλησίας», επανέλαβε ότι η πρόταση αυτή έγινε από την Ιερά Σύνοδο, κατέστησε σαφές ότι η επιβάρυνση για τον προϋπολογισμό είναι μόνον ο μισθός του ενός μητροπολίτη (36.000 ευρώ το χρόνο) και πρόσθεσε πως εφόσον στο μέλλον προκύψουν νέες ανάγκες σε προσωπικό ή υποδομές, θα ακολουθηθούν οι οριζόμενες διαδικασίες.

Εκ μέρους του ΚΚΕ, ο Αντώνης Σκυλλάκος ψήφισε «παρών» και επισήμανε ότι δεν θα υπήρχε λόγος ενασχόλησης της Βουλής με αυτά τα θέματα αν είχε προχωρήσει ο διαχωρισμός κράτους - εκκλησίας. Στο θέμα του νόμου για την Έρευνα ανέφερε ότι «όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν αντιπολίτευση τον καταψήφισε και τώρα αναγνωρίζει θετικά».

Ο Βαΐτσης Αποστολάτος, ειδικός αγορητής του ΛΑΟΣ, αντιπρόεδρος της Βουλής, δήλωσε τη συμφωνία του κόμματός του με τις ρυθμίσεις.

Ο Αναστάσιος Κουράκης από τον ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε «παρών» μη δεχόμενος καν να μπει -όπως είπε- σε αυτή τη συζήτηση, ενώ για το νομοθέτημα, που αφορά στην Έρευνα, υπενθύμισε ότι το κόμμα του είχε εκφράσει την αντίρρησή του.

με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ..
 
OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Θα έχουμε και διαμάχες Μητρόπολης ΒΠ εναντίον Μητρόπολης ΔΠ!  :rockon:
 

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.173
Like
5
Πόντοι
16
στα δικα σου κυβικα? ποσο σαπιος πρεπει να ειναι καποιος για να πει μια τετοια εκφραση? ποια ειναι ακριβως τα κυβικα σου? με ενα κωλαμαξο μετρας εσυ τα 'κυβικα' σου?
Δεν θα σου πω τα κυβικά μου άμεσα αλλά θα σου πω ότι από την δεκαετιά του 90 κιόλας και των τεκμηρίων κυκλοφορούσα με "απαγορευμένα" κυβικά, προς έκπληξη των άλλων ... και τώρα έρχεται ο κάθε άπλυτος και μου το παίζει μούρη δίπλα μου...

Σάπιος γιατί?
Για κάτι που αξίζω?
Για κάτι που δουλέυω?
Για κάτι που χαρακτηρίζει το είναι μου?
Και για την βιβλιοθήκη μου που όποιος την έχει δει παθαίνι πλάκα κοκορεύομαι, από πότε η κατοχή βιβλίων είναι μεμπτή?

Επειδή οι δίκοι σου φωστήρες ήταν μπίχλες?
Οι δικοί μου, όπως ο Μπάυρον ή ο Βολταίρος, ήταν κατεξοχήν εκλεκτικοί και ηδονιστές ... η καλοπέραση είναι το Α και το Ω στην ζωή, η δύναμη που κάνει τον άνθρωπο να γίνεται καλύτερος...

Τώρα αν είμαι σάπιος επειδή εσύ δεν με φτάνεις ... ε εντάξει τι να κάνουμε!!!! :2funny:
 

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.173
Like
5
Πόντοι
16
Θέλετε ο εφοριακός που θα ελέγξει το μπακάλικο της γειτονιάς ή την ΕΞΑΛΚΟ ή την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ να παίρνει 1.500 ή 2.500 τον μήνα; Θέλετε ο γιατρός που θα σας εγχειρήσει να παίρνει 2.000 ή 3.000; Θέλετε ο δικαστής που θα σας δικάσει να παίρνει 2.500 ή 3.500; Προφανώς αν κρίνει ότι δεν πληρώνεται ανάλογα της εργασίας του θα συμβάλετε στην συμπλήρωση του κοινωνικού μισθού του...  
Σωστός!

Δες τι αστυνομικούς έχουμε για τα λεφτά που τους δίνουμε...
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι δημόσιοι υπάλληλοι δε πρέπει να παίρνουν λιγότερα χρήματα. Ίσα ίσα περισσότερα θα πρεπε. Να λιγοστέψουν πρέπει. Με άλλα λόγια όπως απλά και ξάστερα έχει ειπωθεί- πρέπει να φύγει κόσμος από το δημόσιο.
 

Επισκέπτης
Δεν θα σου πω τα κυβικά μου άμεσα αλλά θα σου πω ότι από την δεκαετιά του 90 κιόλας και των τεκμηρίων κυκλοφορούσα με "απαγορευμένα" κυβικά, προς έκπληξη των άλλων ... και τώρα έρχεται ο κάθε άπλυτος και μου το παίζει μούρη δίπλα μου...

Σάπιος γιατί?
Για κάτι που αξίζω?
Για κάτι που δουλέυω?
Για κάτι που χαρακτηρίζει το είναι μου?
Και για την βιβλιοθήκη μου που όποιος την έχει δει παθαίνι πλάκα κοκορεύομαι, από πότε η κατοχή βιβλίων είναι μεμπτή?

Επειδή οι δίκοι σου φωστήρες ήταν μπίχλες?
Οι δικοί μου, όπως ο Μπάυρον ή ο Βολταίρος, ήταν κατεξοχήν εκλεκτικοί και ηδονιστές ... η καλοπέραση είναι το Α και το Ω στην ζωή, η δύναμη που κάνει τον άνθρωπο να γίνεται καλύτερος...

Τώρα αν είμαι σάπιος επειδή εσύ δεν με φτάνεις ... ε εντάξει τι να κάνουμε!!!! :2funny:

σαπιος γτ δεν εμαθες να μην υποτιμας ποτε τους αλλους.. τπτ απο ολα αυτα δε σε κανουν ανωτερο, θα μπορουσαν, αλλα να που δε σε εκαναν. μονο ξιπασια διακρινω στα ποστς σου! τπτ αλλο..

να σε φτασω, γτ? περα απο αντιπαθεια, δε μου γεννας καποιο αλλο συναισθημα..
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Θέλετε ο εφοριακός που θα ελέγξει το μπακάλικο της γειτονιάς ή την ΕΞΑΛΚΟ ή την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ να παίρνει 1.500 ή 2.500 τον μήνα; Θέλετε ο γιατρός που θα σας εγχειρήσει να παίρνει 2.000 ή 3.000; Θέλετε ο δικαστής που θα σας δικάσει να παίρνει 2.500 ή 3.500; Προφανώς αν κρίνει ότι δεν πληρώνεται ανάλογα της εργασίας του θα συμβάλετε στην συμπλήρωση του κοινωνικού μισθού του...  
οχι δεν θελουμε....αλλα δεν θελουμε να παιρνει και 2500 ο κλητηρας του υπουργειου οικονομικων επισης(Δεν εχω προσωπικα μαζι του... :grin:)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom