Επισκέπτης
θα σας γαμήσουμε πάλι τα ράμματα όπως το 81-89.
Η αποκάλυψη του (κρυφο-)[size=13pt]Πρασινορουφιάνου[/size] !!!!!!!
Μωρή πούστρα ,
ως σφουγκοκωλάριος της ΠΑΣΠ μπήκες σε Μεταπτυχιακό στο ΕΜΠ;;;
[size=15pt]Πρασινορουφιάνε;[/size]
θα σας γαμήσουμε πάλι τα ράμματα όπως το 81-89.
Μωρή πούστρα ,
ναι το βρήκες
απο τότε τον γνωρίζω, πηγαινα και εγώ απο το δικό μου πανεπιστήμιο στις δικές τους Συνελέυσεις και γαμούσαμε τα φασιστράκια .
Ωραίες εποχές
Μωρή πούστρα ,
Helloooo...Νικητή Γιωργακη δεν μου θέλατε?Μας γάμησε και θα πούμε κι ευχαριστώ σε λίγο.
Helloooo...Νικητή Γιωργακη δεν μου θέλατε?Μας γάμησε και θα πούμε κι ευχαριστώ σε λίγο.
εεεεεεεεεετσι!!!!!!!
ασάλιωτα κίολας....
α, και που σαι!
αμα δεν τον βάλεο όλον ο Γιωργάκης μετά θα έρθει το ΔΝΤ ή η επιτήρηση και θα σε πάρει ακάποτα πίπα κώλο εμπλοκή.
τοτέ θα ζήσεις ακόμα πιο ανεπανάληπτες στιγμές..
Το ΧΑ χειροκροτεί τα μέτρα Παπανδρέου.Πόσα ανέκδοτα θα αντέξουμε ακόμα ?εεεεεεεεεετσι!!!!!!!
ασάλιωτα κίολας....
α, και που σαι!
αμα δεν τον βάλει όλον ο Γιωργάκης μετά θα έρθει το ΔΝΤ ή η επιτήρηση και θα σε πάρει ακάποτα πίπα κώλο εμπλοκή.
τοτέ θα ζήσεις ακόμα πιο ανεπανάληπτες στιγμές..
ετσι ειναι, οι σοσιαλιστες γαμανε καλυτερα...ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΝΙΑΤΑ, ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ.....Helloooo...Νικητή Γιωργακη δεν μου θέλατε?Μας γάμησε και θα πούμε κι ευχαριστώ σε λίγο.
γαμούσαμε τα φασιστράκια .
Ωραίες εποχές
Το ΧΑ χειροκροτεί τα μέτρα Παπανδρέου.Πόσα ανέκδοτα θα αντέξουμε ακόμα ?
αυτους που πανε τουαλετα με το AMG τι τους κανουμε?εδώ αντέχουμε αυτούς που πάνε περίπτερο για τσιγάρα με τη Μαρανέλο.
στο ΧΑ θα κολλήσουμε;
αχχαχχααχχααχαχαχαχααχαχαχαχα
εδώ αντέχουμε αυτούς που πάνε περίπτερο για τσιγάρα με τη Μαρανέλο.
αυτους που πανε τουαλετα με το AMG τι τους κανουμε?
Περσόνα ετοιμάσου..εδώ αντέχουμε αυτούς που πάνε περίπτερο για τσιγάρα με τη Μαρανέλο.
στο ΧΑ θα κολλήσουμε;
αχχαχχααχχααχαχαχαχααχαχαχαχα
Sorry αν σε έχει βολέψει η ΠΑΣΠ σε κανά ΙΚΑ,ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ,ΚΕΠ κτλ κτλ.λυσσα κακια με τους υπαλληλους...
αμα καταργηθει και αυτη η πουτανα η μονημοτητα θα ειναι ακομα πιο καλα τα πραγματα.λυσσα κακια με τους υπαλληλους...
Περσόνα ετοιμάσου..
«Tέλος, στα παράθυρα φοροαποφυγής, όλοι θα πληρώσουν με βάση την φοροδοτική τους ικανότητα. Tην ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί και η ενιαία φορολογική κλίμακα για όλα τα εισοδήματα, που θα βάλει τέλος στην ευνοϊκή μεταχείριση ορισμένων επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων.
ΟΧΙ άλλη πούτσα..ΟΧΙ