Επισκέπτης
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..κλαίμε;;;;;
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..κλαίμε;;;;;
με τι μαντηλι να κλαψουμε ρε πλεζουρα! αφου δεν εχουμεκλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
με τι μαντηλι να κλαψουμε ρε πλεζουρα! αφου δεν εχουμε
Χρεοκοπια-μηδενισμος του κοντερ οπως λεει και ο περσονας
κανα πουτσο θα ριχνουμε???Ναι, αλλά αυτό θα σημαίνει ότι 10 χρόνια δεν θα πάρεις αύξηση, 10 χρόνια δεν θα αλλάξεις αυτοκίνητο, μηχανή, υπολογιστή, τηλεόραση.
Πόσοι είναι πρόθυμοι να κάνουν τις θυσίες αυτές;
Ναι, αλλά αυτό θα σημαίνει ότι 10 χρόνια δεν θα πάρεις αύξηση, 10 χρόνια δεν θα αλλάξεις αυτοκίνητο, μηχανή, υπολογιστή, τηλεόραση.
Πόσοι είναι πρόθυμοι να κάνουν τις θυσίες αυτές;
δάσκαλε θα με κάνεις ιδιαίτερα;Χρεοκοπια-μηδενισμος του κοντερ οπως λεει και ο περσονας
Και λιγουλι αιματακι..(εγω εχω σταμπαρει μερικους για "ιδιαίτερα"..)
Και παλι απο την αρχη
Ολα τα αλλα ειναι πιπες μπλε,με 250 δις στο κεφαλι
όχι,Έτσι κι αλλιώς αυτό δε γίνεται και τώρα??
Και τελικά με τις παρούσες συνθήκες υπάρχει περίπτωση να τα αποφύγουμε αυτά??
δάσκαλε θα με κάνεις ιδιαίτερα;
το μηδένισα το κοντέρι.
αααααααααααααχαχχααχαχαχχαχααχχαα
Στην γυναίκα σου και αν σου κάθεται.κανα πουτσο θα ριχνουμε???
Υπάρχει ακόμη μία αμυδρή ελπίδα.Και τελικά με τις παρούσες συνθήκες υπάρχει περίπτωση να τα αποφύγουμε αυτά??
δεν πας καλα παιχτη..Στην γυναίκα σου και αν σου κάθεται.
στην ελλαδα του 2010, οποιος υποστηριζει κοινοβουλευτικα κομματα, ειναι συνηπευθηνος για τη καταντια μας! καλυτερα αναρχικος!!! και οποσδηποτε φιλε πρεπει να τρεξει και λιγο αιματακι για παραδειγματισμο! γιατι διαφορετικα, τα ιδια φαινομενα διαφθορας, και αδιαφοριας απ τους πολιτικους θα επαναληφθουν και στο μελλον φυσικα αν ζουσαμε σε πλουσια, αναπτυγμενα, κρατη,(π.χ ελβετια, νορβηγια) οπου οι νομοι τηρουνται, και ακομα και οι πολιτικοι τιμωρουνται (εχει παει φυλακη κανεις εδω???????) θα ημασταν τρελοι να ημασταν αναρχικοι (ισως να μας την εσπαγε η φορολογια λιγακι, μεχρι εκει ομως) αλλα σε ενα κρατος που στηριχτικε τοσα χρονια στο ρουσφετι, και ολοι κυβερνουσαν με γνωμονα το πολιτικο κοστος! ποιος πραγματικα κατελυσε καθε εννοια δικαιου???????????????????????????????????????????????Χρεοκοπια-μηδενισμος του κοντερ οπως λεει και ο περσονας
Και λιγουλι αιματακι..(εγω εχω σταμπαρει μερικους για "ιδιαίτερα"..)
Και παλι απο την αρχη
Ολα τα αλλα ειναι πιπες μπλε,με 250 δις στο κεφαλι
ο πλέζουρας.ποιος πραγματικα κατελυσε καθε εννοια δικαιου???????????????????????????????????????????????
Υπάρχει ακόμη μία αμυδρή ελπίδα.
τώρα το χασε ο κόσμος το τόπι;Μακάρι να είναι έτσι,γιατί η κοινωνία έχει αρχίσει να τη χάνει.
Η αγορά έχει γονατίσει και ο κόσμος έχασε πλέον το τόπι για τα καλά.
Πούτσα και ξύλο αν θυμάμαι καλά...
Ιδιαίτερα σκληρά οικονομικά μέτρα καθότι δεν συμμεριζόταν το "λεφτά υπάρχουν" του γκιόργκο...
Κάτι ήξερε παραπάνω (αν και δεν έκανε τίποτα για να το αντιμετωπίσει)...
τώρα το χασε ο κόσμος το τόπι;
Όχι...
Αλλά τώρα έχει ξεφύγει εντελώς ρε μαλάκα και μέρα με τη μέρα χειροτερεύει η κατάσταση.
Για ένα στραβοκοίταγμα την ώρα που οδηγείς τραβάει μαχαίρι ο άλλος για το τίποτα!
Τώρα θα μου πεις ήθελες τα έπαθές τα (κλασσικέ μαλάκα έλληνα που λέει κι ο ξεδοντιάρης),
αλλά το θέμα είναι ότι θ'αρχίσει να φουντάρει ο κόσμος μαζικά.
Για ένα στραβοκοίταγμα την ώρα που οδηγείς τραβάει μαχαίρι ο άλλος για το τίποτα!