ναι ρε..συζητα ελευθερα..& οι αμοιβαδες εχουν δικαιωματα..συνεχιστε..
αφού έχουν οι κατσαρίδες σαν και σένα... έχουν και οι αμοιβάδες...
Έχω πει να μην ασχολούμαι πλέον, αλλά ...προβλέπω σύντομα οικουμενική με συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-μέρος ΣΥΝ
και τότε θα δείτε γέλια.. 12 μισθοί στο δημόσιο (τους ιδιωτικούς δεν μπορεί να τους πειράξει) 12 μήνες συνταξη, τέρμα τα επιδόματα στο δημόσιο και οι ειδικοί λογαριασμοί.. τέρμα η κοινωνική πολιτική...
www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1765044]ΕΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ [/url]
διαφημησε το θρεντ 47χρονο αποτυχημενο σκουπιδι τις κοινωνιας για εσενα το ανοιξα ετσι και αλλιως.αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ποιος ηρθε???
το ΖΩΟ θα σου κανει αναλυση???
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δεν πας καλα ιπποτη..
Υ.Γ μηπως να περιμενεις μεχρι να ξαναεπιστρεψει με το 77 στην πλατη???
καλως ηρθες στο κλαμπ [size=50pt]ΜΑΡΙΕ76[/size]..διαφημησε το θρεντ 47χρονο αποτυχημενο σκουπιδι τις κοινωνιας για εσενα το ανοιξα ετσι και αλλιως.
αυτοκτονα βλακα δεν υπαρχεις ρε σκουπιδι πλεον.
Καλα καλα τον ιδιωτικο τομεα ειναι που θα γαμησουν πρωτο.προβλέπω σύντομα οικουμενική με συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-μέρος ΣΥΝ
και τότε θα δείτε γέλια.. 12 μισθοί στο δημόσιο (τους ιδιωτικούς δεν μπορεί να τους πειράξει) 12 μήνες συνταξη, τέρμα τα επιδόματα στο δημόσιο και οι ειδικοί λογαριασμοί.. τέρμα η κοινωνική πολιτική...
Μαζί με την αμοιβη των μηχανικων. Ρε τα μουνιά τους γαμάει στην φορολογια με την κατάργηση της αυτοτελους φορολογισης και τους αυξανει τον τζιρο τους για να εχει ποιο πολλα να εισπρσαξουν.Βεβαια γαμανε τον κοσμακη.Εξυπνο τρικτωρα παιζει και φορος οικολογικος με τα σπιτια... 1 ευρω το τερτραγωνικο...
πρασινη αναπτυξη δεν ψηφισε ο λαος;;τωρα παιζει και φορος οικολογικος με τα σπιτια... 1 ευρω το τερτραγωνικο...
πρασινη αναπτυξη δεν ψηφισε ο λαος;;
εμενα στα αρχιδια μου, εχω να ψηφισω απο το '97....εσυ πανυγηριζες παρεα με τα πακια στην ομονοια το βραδυ των εκλογων...τωρα θα κλαιτε και αγκαλια...και μπλε επανίδρυση. κλάψε τώρα.
εμενα στα αρχιδια μου, εχω να ψηφισω απο το '97....εσυ πανυγηριζες παρεα με τα πακια στην ομονοια το βραδυ των εκλογων...τωρα θα κλαιτε και αγκαλια...
στο μονακο ησουνα μωρη κουφαλα?εγώ το βράδυ των εκλογών ήμουνα δίπλα στη θάλασσα πολύ μακριά από την Ομόνοια.
ξανακλάψε.
στο μονακο ησουνα μωρη κουφαλα?
ειχα ακουσει οτι αγορασε το παλατι των Ρενιέ και τους ξεσπιτωσε....Έχει ιδιόκτητη βίλα εκεί πέρα.
Δεν το ήξερες?
ειχες παει με τον πακι καπου ρομαντικα;;εγώ το βράδυ των εκλογών ήμουνα δίπλα στη θάλασσα πολύ μακριά από την Ομόνοια.
ξανακλάψε.
Έχει ιδιόκτητη βίλα εκεί πέρα.
Δεν το ήξερες?