Επισκέπτης
γελασαμε παλι..ρε σύ ένα αρμα που έχουνε έξω από την μεραρχία στην Αλεξανδρούπολη τρακαρισμένο εσύ το οδηγούσες????
γελασαμε παλι..ρε σύ ένα αρμα που έχουνε έξω από την μεραρχία στην Αλεξανδρούπολη τρακαρισμένο εσύ το οδηγούσες????
Scripta manent αδερφέ..σιγά ρε μην σκίσετε τα καλτσόν... με τα υποβρύχια που γέρνουν ρε ??????????
γαμώτο χαλάσανε και το συντριβάνι στην Ομόνοια οι μαλάκες...
δεν υπάρχει κανένα ζήτημα... έκαναν προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια εμπροθέσμως (διότι ο χρόνος των 60 ημερών ΔΕΝ περιλαμβάνει τον μήνα Αύγουστο κατά τον οποίο τα δικαστήρια αργούν και δεν μπορεί να γίνει καμμία προσφυγή σε αυτά)... σύμφωνα με τον νόμο δεν θεωρούνται ΕΣΟΔΑ τα ποσά των προστίμων και φόρων για τα οποία έγινε προσφυγή μέχρι τελεσιδικήσεως της υπόθεσης.. ο προιστάμενος της ΔΟΥ κακώς θεώρησε ώς ΕΣΟΔΑ τα πρόστιμα θεωρώντας ότι η προθεσμία για την προσφυγή είχε παρέλθει χωρίς όμως να λάβει υπόψιν το διαστημα αργίας των διοικητικών δικαστηρίων και μετά αναγκάστηκε να τα διαγράψει...
Η εταιρεία έπρεπε να καταβάλει το 20% των βεβαιωθέντων φόρων και προστίμων αλλά το απέφυγε με άλλη δικαστική απόφαση (συνηθισμένο σε περίπτωσεις μεγάλων προστίμων)...
τεσπα... το πρόστιμο ήταν γελοία υψηλό και κανένας δεν περιμένει ότι μπορεί ποτέ να ειπραχθεί...
δε γνωρίζω το θέμα.
αλλά τον κόβω ότι τα μεγαλοστελέχη ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ακόμα με Καγιέν ΤΟύρμπο Ες κυκλοφοράνε......
οπότε πάλι δίκιο έχω.........συμφωνα με τα λεγόμενα έχει διαταχθεί η κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας για να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του δημοσίου (παπάρια μάντολες..) ... βεβαίως τα αυτοκίνητα σε καθεστώς leasing δεν θεωρούνται περιουσία της εταιρείας οπότε....
δε γνωρίζω το θέμα.
αλλά τον κόβω ότι τα μεγαλοστελέχη ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ακόμα με Καγιέν ΤΟύρμπο Ες κυκλοφοράνε......
Aνθρωπάκια, που το μόνο τους κατόρθωμα είναι να σηκώνουν κάθε τόσο το δάχτυλο και νά δείχνουν τους άλλους. Γιά αυτούς τους δήθεν....
Για τούς υπόλοιπους???? καλή καρδιά (κι ας αρπαζόμαστε καμιά φορά...γούστο έχει κι αυτό).......
εγώ ειμί το ανθρωπάκι κύριος;
Έσύ νέε μου είσαι εκείνος που προκρίνει την συλλογική συνείδηση και το συλλογικό συμφέρον,
απέναντι στην ίδιοτέλεια και τον άτομικισμό..... καί στην τελική, είσαι έκείνος
που θεωρεί υπέρτατη αξία την ανθρώπινη αξιοπρέπεια... άσχετα έαν στά χώνουνε!!!!! τά σέβη μου .......
αρα όντως ανθρωπάκιον εγώ ΕΙΜΙ.
είναι αναρχικός;ΕΙΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ..... Έσυ έχεις σάν κοσμοείδωλο, τον ελεύθερο Άνθρωπο !!!!! Τέλος......
είναι αναρχικός;
είναι αριστερός;
τι είναι αυτός ο ελεύθερος;
WOW!!!κλαψεεεεεεεεεεεεεε..
οδηγος Μ48Α5 ημανε στην 212 ΕΜΑ..
τι να μας πεις απο αρματα???
Και τις μέρες του Αυγούστου να αφαιρέσεις πάλι δεν βγαίνει η προθεσμία. Είναι περισσότερες οι μέρες μεταξύ της επίδοσης και της άσκησης της προσφυγής. Υπάρχει η περίπτωση να είχε ασκηθεί ιδιαίτερη αίτηση διοικητικής επίλυσης της διαφοράς και μέχρι την απόφαση επί αυτής πάλι δεν μετρούν οι ημέρες για την συμπλήρωση της 60ήμερης προθεσμίας. Άρα δεν έχουμε αρκετά στοιχεία για να πούμε αν ήταν εμπρόθεσμη η προσφυγή.δε γνωρίζω το θέμα.
Και τις μέρες του Αυγούστου να αφαιρέσεις πάλι δεν βγαίνει η προθεσμία. Είναι περισσότερες οι μέρες μεταξύ της επίδοσης και της άσκησης της προσφυγής. Υπάρχει η περίπτωση να είχε ασκηθεί ιδιαίτερη αίτηση διοικητικής επίλυσης της διαφοράς και μέχρι την απόφαση επί αυτής πάλι δεν μετρούν οι ημέρες για την συμπλήρωση της 60ήμερης προθεσμίας. Άρα δεν έχουμε αρκετά στοιχεία για να πούμε αν ήταν εμπρόθεσμη η προσφυγή.
Ευχαριστώ, θα το ψάξω...σε κάποιο νομικό φόρουμ βρήκα πως υπολογίστηκε και μάλιστα είχε και την απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους... αλλά δεν θυμάμαι που..
δε γνωρίζω το θέμα.